اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط Nima200
    با سلام
    خیلی سریع اصل مطلب
    باید بگم فروشگاه خیلی خوبی دارید اما یه چیز منو عذاب میده و اونم عدم وجود رنج قطعاته در حالیکه ایران میکرو داره
    مثلا رنج کامل مقاومت 5 درصد .25 وات 17000
    به نظر من بیارین خیلی خوب باشه
    با تشکر
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-14-%D9%88%D8%A7%D8%AA/3892-%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-14-%D9%88%D8%A7%D8%AA-60-%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-20-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اقا به جان خودم این اون موقع نبود :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
      حالا نمیدونم من ندیدم یا واقعا نبوده :sad: :sad: :sad: :redface: :redface: :redface: :redface:
      بر هر صورت ممنون
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام.

امروز داشتم میکروی LPC4337 رو بررسی میکردم که یه میکروی تقریبا دو هسته ای هستش. قیمتش در سایت Mouser تقریبا 1 دلار با LPC1788 اختلاف داره. اندازش هم از 1788 کوچیک تره ولی فلش و رم بیشتری داره. امکاناتش هم به نظر خوب میاد.

به نظر من اگه یه بررسی بکنید ببینید ارزشش رو داره که وارد کنیدش خیلی عالی میشه. میتونید یه برد آموزشی خوب هم براش بسازین چون من بردی برای این میکرو ندیدم (شایدم باشه ولی من ندیدم).
        یکی از امکاناتش هم رابط SPIFI هست که به وسیله اون میشه کد رو از روی حافظه SPI یا QSPI اجرا کرد.
        در ضمن فرکانسش هم 204 مگاهرتز هست.

اگه براتون نمیصرفه و باعث ضرر میشه هم که هیچی.

دیدگاه

سلام
          لطفا مقامت 390 اهم 1/4وات بیارید .
          خیلی لازمه.
          :agree:مرسی :agree:
          ***آدمی زاده افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشد***

دیدگاه

سلام
            خواستم بخاطر وارد کردن عینک محافظ چشم تشکر کنم

به همه دوستانی که کارشون الکترونیک هست پیشنهاد میکنم حتما هنگام منتاژ مدار و لحیم کاری و تست مدار از همچین عینکی استفاده کنند،
            دلیل اینکه پیشنهاد استفاده از عینک میدم این هست من یک ماه پیش یک مدار میخواستم تست و روشن کنم که بعد یکی دو ثانیه کار مدار رگولاتور مدار که AMS1117 بود ترکید (دلیل ترکیدن رگولاتور این بود پایه قطع شده قطعات که خیلی کوچک هم بود روی ورودی مدار قبل رگولتاور بین + و - چسبیده و اتصال داده بود به هم)و یک تیکه از وسط رگولاتور به طرف چشمم پرتاب شد و داخل عنبیه چشمم فرو رفت (چند میلی متر با مردمک چشمم فاصله داشت)
            یعنی خدا خیلی بهم رحم کرد وگرنه یک چشمم رو از دست میدادم!!! (حالا دردسرهای در اوردنش توسط دکتر و درمان سوراخ بماند که خیلی اذیت کننده بود.)

بازم توصیه میکنم حتمی از عینک استفاده کنید تا بینایی که نعمت بزرگی هست به خاطر یک اشتباه کوچک از دست نره....

دیدگاه

ماژول کاهنده با محدود کننده جریان خیلی مفیده و ماژولاشم فرارون تو علیبابا موجوده و از ایسی lm2596 استفاده میکنن از اونا اگه بیارین عالی میشه
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

با سلام و احترام
                اگر این اسیلوسکوپها رو که از سری ارزون قیمت هستند و در علی اکسپرس بین 60 تا 80 دلار قیمت دارند وارد کنید کار خوبی برای نسل جوان بخصوص دانشجوها انجام دادید.
                مدلها عبارتند از instrustar isds205c که لاجیک هم داره و یا hantek 6022bl که اون هم لاجیک داره.البته اولی مشخصات یک کم بهتری داره و تو ایران هم کسی نیاورده.

ممنون
                (البته با قیمت پایین لطفا :smile: :smile: :smile

اضافه شده در تاریخ :
                با سلام و احترام
                اگر این اسیلوسکوپها رو که از سری ارزون قیمت هستند و در علی اکسپرس بین 60 تا 80 دلار قیمت دارند وارد کنید کار خوبی برای نسل جوان بخصوص دانشجوها انجام دادید.
                مدلها عبارتند از instrustar isds205c که لاجیک هم داره و یا hantek 6022bl که اون هم لاجیک داره.البته اولی مشخصات یک کم بهتری داره و تو ایران هم کسی نیاورده.

ممنون
                (البته با قیمت پایین لطفا :smile: :smile: :smile

دیدگاه

آی سی های مبدل DC/DC هم اصلا موجود نیست. :cry2:
                  زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

ببخشید که اینجا می پرسم؛ در قسمت «اطلاعات بیشتر» برد صنعتی sim900 در فروشگاه (صفحه زیر):

لینک

نوشته شده:

از امکانات این برد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

• ماژول SIM900A چهار بانده GSM/ GPRS رده صنعتی

...

با توجه به اینکه نوشته چهاربانده، آیا منظور این است که این ماژول پدیت شده است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                      با توجه به اینکه نوشته چهاربانده، آیا منظور این است که این ماژول پدیت شده است؟
                      بله 100%
                      قیمت هم که الان تخفیف ویژه داره
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                        اگر امکانش هست ماژول های PHY اترنت رو هم بیارید(dp84838cvv) خیلی بدرد میخوره بخصوص برای بردهایی که قابلیت اترنت رو دارن
                        ولی خود ای سی رو روی برد ندارن مثل دیسکاوری
                        و یه چیز دیگه
                        اگر دیده باشید برخی از هیت سینک ها یه چسب دو طرفه ی خیلی خیلی نازک دارن که بجای چسب سیلیکون تیوپی ها استفاده میشه
                        امکانش هست اون چسب رو هم وارد کنید؟
                        باتشکر

دیدگاه

جای فیوزهای مقاومتی هم خالیه لطفا اونم به فروشگاه اضافه کنید ....

رنج 200 میلی تا 1 آمپر...

همچنین تراشه hx711 رو هم بتونید بیارید خوبه...

با تشکر
                          چرا ناراحتی پاتریک!
                          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                          - از دیدنش ناراحت شدی؟
                          + نه
                          پس چی ناراحتت کرده
                          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          محصولات

دیدگاه

سلام :bye
                            میشه خواهش کنم شماتیک برد راه انداز sim908 رو بزارید؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                              سلام.

امروز داشتم میکروی LPC4337 رو بررسی میکردم که یه میکروی تقریبا دو هسته ای هستش. قیمتش در سایت Mouser تقریبا 1 دلار با LPC1788 اختلاف داره. اندازش هم از 1788 کوچیک تره ولی فلش و رم بیشتری داره. امکاناتش هم به نظر خوب میاد.

به نظر من اگه یه بررسی بکنید ببینید ارزشش رو داره که وارد کنیدش خیلی عالی میشه. میتونید یه برد آموزشی خوب هم براش بسازین چون من بردی برای این میکرو ندیدم (شایدم باشه ولی من ندیدم).
                              یکی از امکاناتش هم رابط SPIFI هست که به وسیله اون میشه کد رو از روی حافظه SPI یا QSPI اجرا کرد.
                              در ضمن فرکانسش هم 204 مگاهرتز هست.

اگه براتون نمیصرفه و باعث ضرر میشه هم که هیچی.
                              ---------
                              .
                              .
                              ...........

دیدگاه

سلام
                                دوستان این هیتر مدل GORDAK 952 صدای پمپ هواشون چرا اینقدر بالاست؟
                                آیا همینجوری هستند؟ نمیشه کاریش کرد؟

و سوال دیگه :
                                سشوار حرارتی مدل دیجیتال چرا دیگه تو فروشگاه نیست؟ آنالوگش بهتره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X