منم همین هیتر رو دارم و از eca خریدم و در آخرین درجه پمپ میزارم و صداش اصلا آزار دهنده و زیاد نیست
البته دما رو بالا میبرم صداش یکم زیاد میشه ولی بازم خوبه صداش...
==
بعضی از هیتر ها حتی صداشون از جاروبرقی هم بیشتره oo:
صد رحمت به گورداک 952!
منم همین هیتر رو دارم و از eca خریدم و در آخرین درجه پمپ میزارم و صداش اصلا آزار دهنده و زیاد نیست
البته دما رو بالا میبرم صداش یکم زیاد میشه ولی بازم خوبه صداش...
==
بعضی از هیتر ها حتی صداشون از جاروبرقی هم بیشتره oo:
صد رحمت به گورداک 952!
سلام.
فرق بین K4S561632C-TC7 و K4S561632E-TC7 که داخل فروشگاه هست چیه ؟ (البته نوع E فعلا ناموجود هستش).
و اینکه آیسی سری VS1xxx رو کی موجود خواهید کرد ؟
ممنون.
سلام ماژول های تابلو روان و همچنین ای سی های صوت و امپلی فایر بیش تری موجود کنید.
کلا ledهاتون خیلی بیش تر و بهتر از سایت های رقیب است ایندفعه میخواهم از فروشگاه شما ال ای دی هامو سفارش بدم
از ماژول هایی که فلش میخورن و اهنگ پخش میکنن کنترل هم دارند موجود کنید.
ممنون
ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.
سلام
آقای بلورچیان از این سرو موتور ها که دوبل شفت هستن میشه بیارید؟
تو فروشگاههای ایرانی من پیدا نکردم.خیلی لازم میشه تو بازوهای رباتیکی چون اگر واسه بازو یه سرو بذاریم ضعیف میشه و خود بازومیلرزه چون اونطرفش به جایی متصل نیست دوتا هم میذاریم گرون در میاد اگر از اینها باشه خیلی عاااالی میشه
بهتر این تاپیک قفل بشه . انگار این تاپیک یک تاپیک هرز گرد شده .و از طرفی متاسفانه فروشگاه کارایی لازم رو نداره .آقای بلور چیان دیگه به این تاپیک نیازی ندارید . فقط کافیه یک سر به فروشگاه آفتاب رایانه بزنید و لیست تمامی محصولات بروز و لازم رو اونجاببنید .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه