اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    روح الامین عزیز،
    منظورم SDRAM برای وصل کردن به میکروهای پرسرعت جهت افزایش حجم پردازش هست.
    منتها چون هر میکرو یک مدل SDRAM برا خودش معرفی کرده و قیمت هاشون هم بالاست یکم رو تعداد کم خرید زدم فعلا.
    فکر کنم فردا 13 بدر به سایت اضافشون کنم.
    Ok!
    باورم نمیشه که کی این میکروها به سایت اضافه میشه. اگه خدا عمری بده به محض اضافه شدن میکروها به فروشگاه می خوام همشون رو توی بخش مربوطه خوب معرفی کنم. با وارد کردن این چند میکرویی که گفتم دیگه اصلا فکر نکنم لازم باشه به بخش ARM نگاه کنید. چون تقریبا میشه گفت تکمیل میشه. Cortex-A از اون ور کامل شده و از این ور هم سری Cortex-M مشهور تکمیل میشه که تقریبا دیگه من بعدش به شما کاری ندارم که دیگه چی می خوایید وارد کنید فقط بخش مخابرات می مونه که هر وقت خواستید با هم صحبت میکنیم. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
      تو رو خدا تو املای کلمات یه خرده دقت کنین! :angry:
      قصد خریدن درسته، نه قسط !
      بله حق با شماست با عجله تایپ کردم ولی در این حد هم نیست که با سربری تو دیوار

mega88 خرید شده به طودی وارد میشه نیازی به سفارش جدداگانه نیست 10 روز صبر کنید میرسه
      سری mega88pa هم وارد شده ؟
      از جمله ی رفتگان این راه دراز
      باز آمده ای کو که به ما گوید راز
      هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
      چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

box header 2x3
        رو هم وارد کنید
        چون بدرد کسایی که mk2دارن میخوره :agree:
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام
          آیا آی سی های ARM سری st به فروشگاه اضافه می شوند؟
          لطفا یک تاریخ اگر می شود مشخص کنید.

با تشکر :bye
          دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
          وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
          او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

فکر کنم من جزو افراد بسیار باتجربه در خرید اینترنتی قطعات و تجهیزات الکترونیک هستم.

اون روزهای اول که از اینترنت خرید میکردم چون اطلاعات و سواد من در مورد برخی قطعات و تجهیزات کامل نبود ، مجبور بودم با فروشگاه مربوطه تماس بگیرم.

خیلی جالبه من حسرت به دل ماندم با یک فروشگاه اینترنتی فروش قطعات الکترونیک تماس بگیرم و در مورد محصول موجود در سایت سوال کنم و آن ها جواب درست و کاملی بدهند.

در اکثر موارد حتی در مورد جنس خودشون که در سایت قرار داده شده است هیچ اطلاعی نداشتند! :eek:

یک بار یه ریموت 12 کاناله رادیویی میخریدم ، زنگ زدم گفتم این ریموت برای فرکانس 315 مگا هست یا 434 مگا هرتز؟ جواب داد : اینا مثل HMT و HMR نیستند که فرکانس 315 داشته باشند ، اینا ریموت کنترل هستند :applause:

خلاصه من سفارش را تایید زدم ، جنس اومد دیدم قشنگ پشت ریموت برچسب زده 315MHz .کافی بود پشت ریموت یه نگاه بندازه!!!

اینطوری شد دیگه من سعی کردم اگه چیزی را میخرم خودم به اندازه کافی اطلاعات داشته باشم وگرنه منصرف میشم. یا اگه خیلی واجب بود مجبور هستم زنگ بزنم و کلی سوال پیچ کنم که نهایتا منجر به بحث و اعصاب خورد کردن و نهایتا ....

خلاصه میخواستم اینو بگم که بهتره یک نفر در هر فروشگاه اینترنتی مسئول رسیدگی به تماس های فروشگاه باشه و این یک نفر حداقل حداقل بدونه اصلا تو فروشگاه خودشون کدوم قطعه هست و کدوم قطعه نیست.

در مرحله بعد لازم نیست اطلاعات تخصصی در مورد راه اندازی ماژول و ... داشته باشه. اگه فقط اطالاعات اولیه در مورد محصول را بدونه مطمئنا مشتری را راضی میکنه.

البته اگه اطلاعات هر محصول به صورت کامل در سایت درج بشه ، تعداد تماس ها به شدت کاهش پیدا میکنه.

من میتوانم در حد توان برای درج اطالاعات کافی برای محصولات فروشگاه به شما کمک کنم.

دیدگاه

البته این مطالبی را که من نوشتم برای یک فروشگاه خاص نبود. سوء تفاهم برای هیچ فروشگاهی نشود. من کلی گفتم. این مطالب برای همه فروشگاه های اینترنتی فارغ از نوع فروشگاه صدق می کند. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                من میتوانم در حد توان برای درج اطالاعات کافی برای محصولات فروشگاه به شما کمک کنم.
                مرسی از لطفت .... من یک فکر جالب به ذهنم رسید. اجازه بده روش فکر کنم و اگر شدنی بود اجراش کنیم.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام فکر می کنم که اگه عدسی هایی که برای تمرکز نور led به کار میرود به فروشگاه اضافه شود بد نباشه

دیدگاه

سلام.
                    به نظر من یک سیستم محاسبه تخفیف روی تعداد ایجاد کنید )مثل سایت digikey کاری که کرده جالب)
                    اگر امکان هست دیتا شیت و user manual قطعات و ایسی ها رو (حتی مقامت ها و ابعادشون رو) توی صفحه فروش همون قطعه بذارید )مثل سایت digikey)
                    روی قطعات smd به خصوص سایز 805 که عمومی تره بیشتر کار کنید.
                    روی خارن های ظرفیت بالا مثل 10 میکرو که به صورت مولتی لایر باشن و قطبی نباشن و smd باشن نیز بد نیست کار کنید
                    روی فیوز های smd سایز 805 با جریان های مختلف بد نیست

از زحماتتون ممنونم

دیدگاه

از ماژول های HOPERF هم کامل داشته باشید ، بد نیست.

http://www.hoperf.com/rf/fsk_module/

http://www.hoperf.com/rf/ask_module/

http://www.hoperf.com/rf/zigbee/

دیدگاه

سلام
                        افسوس داره که جای این قطعات خالیه
                        IGBT
                        IXGH48N60C3D1 IXGK60N60C2D1 IXGH30N60C3D1 FGH60N60SMD FGL40N120AND FGL60N100BNTD
                        MOSFET
                        2SK3131 2SK2611 2SK2837 IRFPS37N50A IXTQ460P2 IXFN56N90P IXFN 100N50P APT55M50JFLL
                        PWM
                        UC3825 UC3846 UC3525 UC3524 TL494 SG3526
                        Phase-Shifted
                        UCC28950 UCC3895 UC3879 UC3875
                        PFC
                        L6561 UC3854 L6562
                        DIOD
                        DSEI 30 DSEI60 DSEI120 BYV255V 1.5KE
                        FERRITE
                        EE UU PQ RM ETD
                        اگه این قطعات اضافه بشه چهل ستون یه تهرانی واسه خودش میشه :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                          از ماژول های HOPERF هم کامل داشته باشید ، بد نیست.

http://www.hoperf.com/rf/fsk_module/

http://www.hoperf.com/rf/ask_module/

http://www.hoperf.com/rf/zigbee/
                          اینا هم سرعت انتقال داده توشون کمه و هم شرکتش زیاد معتبر نیست. یه ماژول وایرلس به فروشگاه سفارش داده بودم که 11Mbps سرعت انتقال داده داشت! یعنی باهاش میشه ویدئو هم انتقال داد! ساخت میکروچیپ هم بود. نمی دونم ECA می خواد وارد کنه یا نه. اگه وارد کنه واقعا عالیه. چون خیلی ها دوست دارن ویدئو آنلاین انتقال بدن. من حتی براش تقویت کننده هم سفارش داده بودم. این مخصوص یه چند نفر مثل خودم که روانی هواوفضا هستن، هستش.

دیدگاه

سلام
                            اگه میشد یه گزینه تهیه از بازار هم میداشت.
                            چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

با سلام

پیشنهاد می کنم روی واردات Segment Lcd ها هم فکر کنید . هم بدرد خیلی از پروژه های تجاری میخوره و کاربردش زیاد هست ، هم ارزونتر و هم راه اندازیش ساده تر هست و اگه نگاهی به مدل های Custom اون ها در سایت هایی مثل علی بابا و ... بگردید چیزهای جالبی پیدا می کنید .

این یک مدل سادش که کاربرد عمومی داره :

اینم هم یک مدل Custom اون :

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                              دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                              مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                              حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

یکی از مشکلاتی که داریم کمبود یا بهتره بگم نبود کانکتورهای FPC/FFC هستش.

خصوصا اگه واسه نمایشگرهای توی بازار وارد بشه خیلی خوبه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X