اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    التماس میکنم قطعات بدرد بخور برای آمپ هم وارد کنید.
    مثل آیسی های LME49830 - LME49710 - LME49810 - LME49860 - LME49720 - LM4702 ,..
    و ماسفت های ژاپنی و ترانزیستور های آمپ مپل 2SC5200 و 2SA1943
    و یا 2SK1530-2SJ201-2SC5171-2SA1930

بیشتر کیفیت آمپ رو خازن تشکیل میده لطفا دایره انواع و تنوع خازن هاتو رو افزایش بدید
    خازن های MKT - MKP - Ti-Mg - MKC - KP - KS - KC (poly ester) - KC - tantalium - الکترولیت آلومینیوم - نقره میکا - و.....
    برای مثال خازن های بهینه شده برای کاربرد های خاص مثلاً خازن Elna silmic II برای دی کوپلاژ در آمپلی استفاده میشه. کی اهمیت میده؟ :cry2: هر چی ارزون تر و بیکیفیت تر بهتر :cry:
    شرکتهایی مثل Panasonic - Elna -Nichicon -Vishay ,... انواع زیادی خازن برای کاربرد گوناگون دارند ولی در ایران خیلی خیلی به سختی و با هزینه ی بالا پیدا میشن

همینطور قطعات پایه ی دیگه مثل مقاومت ها ی با درصد خطای پایین و ضریب خطای حرارتی پایین با انواع زیاد ساخه شدن
    ولی در ایران چی؟ ارزون ترین و بی کیفیت ترین ها پر شدن تو بازار

من چند مورد قطعه با کیفیت و جدید رو از اینترنت قیمت کردم روی هم 50 دلار نمیشدن بعد تو بازار و همچنین از جوان و پایا و ... قیمت جمع کردم بالای 800 هزار تومن میشد تهیه شون کرد

خواهش میکنم قطعات با کیفیت و به روز و جدید وارد کنید ، هنوز از BD139 BD140 استفاده میشه . در این وبلاگ چند نمونه درایور ماسفت رو لیست کرده که قدیمی هستن اما از BD139 BD140 خیلی بهتر هستن ، ولی در ایران .... وجود ندارند. http://www.amplifier.blogfa.com/post/58

قطعات بیکیفیت یا قدیمی یا فیک همه جا هست واسه خرید اما قطعه خوب نیست (باشه هم بسیار گرانتر از قیمت واقعیشه) ، نمیگم فقط قطعات گرون قیمت بیارید اما نه که اصلاً نیارین . یه تفاوتی باید باشه یا نه بین eca و دیگر دوستان.

تشکر که به نظرات کاربران اهمیت میدید.
    عذر میخوام هم به خاطر طولانی بودن نظرم و هم به خاطر لحن استفاده شده . :redface:
    به امید آن روز که دست به دست هم دهیم تا میهن خویش را کنیم آباد.
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

دوستان تعدادی از قطعات خرید شده فردا میرسند ....
      شرمنده که این سری وسایل یکم زیاد طول کشید و بدقولی شده. حتی بعضی دوستان برا(,()1740; ماسفت بخارساز خیلی شاکی شدند که دیگه جوابی برا گفتن نداشتم !
      انشالا فردا میرسه و منم نفسی میکشم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
        سلام
        میشه اسیلوسکوپ GDS-1072A-U
        رو وارد کنید :redface:

http://www.gwinstek.com/en/product/p...=7&id=1298
        با سلام،

این قیمتش حدود 500 دلاره
        با نرخ امروز دلار، برای مصرف کننده، بالای 2 میلیون تومن تموم میشه ....
        به نظرتون، یه خورده گرون در نمیاد!!!
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
          با سلام،

این قیمتش حدود 500 دلاره
          با نرخ امروز دلار، برای مصرف کننده، بالای 2 میلیون تومن تموم میشه ....
          به نظرتون، یه خورده گرون در نمیاد!!!
          بله گرونه !
          پس وارد نکنید! :mrgreen: :mrgreen:
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پیشنهاد پروگرمر

سلام. نمی دونم آیا بخش مخصوصی برای این منظور وجود داره یا نه.
            یه پروگرمر و دیباگر داخل سایت اتمل هست. اگر امکان وارداتش وجود داشته باشه واقعا عالیه. قیمتش هم 2 دلار کمتر از avr isp mkii هست. فکر می کنم استقبال خوبی بشه.

http://store.atmel.com/PartDetail.aspx?q=p:10500376;c:100112

دیدگاه

اقا این tt2148 رو قرار بود ۲۵۰۰ت بدید??? بعد از یه ماه انتظار حالا گرونم میدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امـیـد
                اقا این tt2148 رو قرار بود ۲۵۰۰ت بدید??? بعد از یه ماه انتظار حالا گرونم میدید
                امید همیشه با جیغ و داد صحبت میکنی؟!!
                به دلیل اینکه زمان گزشته قیمت اعلام شده خاطرم رفته که تصحیح میکنم.
                در ضمن اون قیمت مال دلار 3 تومن بود نه 3300 و قیمت فعلی اصلا بیراه نیست.
                بهتره با ارامش و احترام صحبت کنیم باهم . شما بری فروشگاه به روی فروشندت هم اینطوری حرف میزنی یا چون اینجا اینترنت هست ....؟!!
                من به دوستانی که قول این رو داده بودم پیغام دادم و بابت تاخیر هم پوزش خواستم.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

tt2148

من الان تو فروشگاهم قیمتش شده ۲۵۰۰ت ?ممنون :nerd:
                  بابت عصبانی بودنم شرمنده ! :redface: اخه یه ماهه هر روز به امید همون قیمت اول به فروشگاه سر میزدم بعد دیدم زدید ۲۸۰۰ یوخده ناراحت شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امـیـد
                    من الان تو فروشگاهم قیمتش شده ۲۵۰۰ت ?ممنون :nerd:
                    بابت عصبانی بودنم شرمنده ! :redface: اخه یه ماهه هر روز به امید همون قیمت اول به فروشگاه سر میزدم بعد دیدم زدید ۲۸۰۰ یوخده ناراحت شدم
                    قبل از اینکه عصبانی بشوید حتما به بازار یک سری بزنید همین ترانزیستور با کیفیت در حد ضایعات تهران زیر 3000تومن اونم رو تعداد گیر نمیاد(مال زمان دلار 2900) تا 12000تومن هم فروش میره .اصفهان زیر 6000تومن اصلا فروش ندارند.
                    ما یاد گرفتیم دروغ بشنویم اگر اول آقای بلورچیان می گفتند دونه ای 4000تومن خریدم جنس اورجینال 5تومن هم می فروشم اما چون خیلی خاطر بچه های سایت را می خواهم 4500می فروشم همه خوشحال بودیم :applause:که به به، جنس اورجینال خریدیم تازه 500تومن هم تخفیف گرفتیم عجب این ecaبچه های گلی هستندا !!!!!

دیروز کف چین گوت اورجینالم در یک حادثه سرش شکست (80-90نومنه) به شدت نیاز به کف چین داشتم رفتم بازار تمام بازار اصفهان این کف چینی که تو سایت 7000تومنه را زیر 10000تومن نمی فروختند آخرش هم از درد اجبار یکی 3تومن گرون تر خریدم .
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

بخش روباتیک خیلی ناقصه! :cry:
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                        سلام
                        افسوس داره که جای این قطعات خالیه
                        IGBT
                        IXGH48N60C3D1 IXGK60N60C2D1 IXGH30N60C3D1 FGH60N60SMD FGL40N120AND FGL60N100BNTD
                        MOSFET
                        2SK3131 2SK2611 2SK2837 IRFPS37N50A IXTQ460P2 IXFN56N90P IXFN 100N50P APT55M50JFLL
                        PWM
                        UC3825 UC3846 UC3525 UC3524 TL494 SG3526
                        Phase-Shifted
                        UCC28950 UCC3895 UC3879 UC3875
                        PFC
                        L6561 UC3854 L6562
                        DIOD
                        DSEI 30 DSEI60 DSEI120 BYV255V 1.5KE
                        FERRITE
                        EE UU PQ RM ETD
                        اگه این قطعات اضافه بشه چهل ستون یه تهرانی واسه خودش میشه :wow:
                        دوستمون خیلی عالی فرمودن......منم موافقم
                        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید.
                          ببخشید ایا این امکان وجود داره که لیست خرید چندتایی بشه ؟ مثلا من یک لیست میخوام درست کنم ضروری هستن ، مثلا این ماه میخوام بخرمشون،ولی یک لیست دیگه برای زمانی که وضع مالی بهتر بخرم .
                          شاید بپرسید،خوب همون ماه که نیاز داشتید این کار رو انجام بدید .. اما مساله اینجاست بعضی هاش یا خیلی هاش رو یادم میره،در نتیجه باید از دوباره بیام به سبد اضافه کنم .
                          اگر لیست خرید رو چند تایی کنید،فایده های دیگه هم داره ، بنظرم اگه باشه ،مفید واقع میشه ..
                          باتشکر.

دیدگاه

مقاومت های وات بالاتر هم بیارین.آخه توی فروشگاه مقاومت 0.5 وات پیدا نمیشه-یک وات هم که نیست oo:

مقاومت 1/8 وات هم که نیست .تازه من می خواستم بگم یه چند نمونه از مقاومت های آجری 10 وات رو وارد کنین به عنوان بار برای منابع تغذیه.حقیقتش من که برای تستشون از مقاومت آجری استفاده می کنم.مثلاً مقاومت 22 اهم برای تست 12 ولت خوبه.مقاومت 150 اهم برای تست 30 ولت یا مقاومت 3.9 اهم برای 5 ولت.کلاً 7-8 سری بیارین فکر کنم نیاز خیلی ها رو برطرف کنه.

چندتاشونو خدمتتون میگم:
                            3.9 اهم
                            22 اهم
                            51 اهم
                            100 اهم
                            150 اهم
                            240 اهم
                            390 اهم
                            560 اهم

تازه مقاومت های 50 وات هم توی بازار هست که اگه اونهارو بیارین دیگه بهتر ( مثلاً 4.3 اهم و 12 اهم و 27 اهم و 43 اهم)

دیدگاه

میشه تلرانس مقاومت هاتون هم بگید؟
                              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                                بخش روباتیک خیلی ناقصه! :cry:
                                تعداد بسیار زیادی موتور در راه است
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X