چرا وقتی که محصولی را تموم میکنید دیگه قیمتشو نمینویسید
فروشگاهی که رو جنسی که نداره قیمت میزنه یعنی اوووج دغل بازی !
هر جنس متناسب با قیمت خریدش که همیشه متفاوت هست قیمت گذاری میشه. حالا من شاید 1 سال هست تموم کردم جنس رو ... قیمت سال پیش رو بذارم بمونه بعد هی مشتری از جای دیگه شاکی بشه که گرونه فلان فروشگاه ارزون زده ولی نداره !
من فقط رو جنسی که موجود دارم قیمت میدم وگرنه میشد مثل بقیه فروشگاه ها قیمت مینوشتم ولی بعد خرید یک خانومی زنگ میزنه و یک ساعت قربون صدقه میره که تموم شده و جنس افزایش قیمت داره و ال بل و قیمت فاکتورتون رو میکشه بالا !
یه مقدار روی منابع تغذیه سوئیچینگ هم کار کنید.فروشگاه هسته فریت نداره .سیم لاکی نداره.سیم 0.4 سیم 0.5 سیم 0.3 اینا واقعاً بدرد بخورن.
یه چند تا هسته هم که قبلاً معرفی کردم سری ETD ها . ماسفت ، IGBT ، یه چند تا درایور ماسفت مثل TLP250 .
شرکت IXYS واقعاً محصولات خوبی داره .اگه محصولات اینارو وارد کنین عالیه
میگم مهندس جان اگه واقعا وارداتش ضرره پس بیخالش. من الان که دقت کردم همون برد دیسکاوری F4 فعلا هست و کافیه واسه کار من.
ولی حداقل اون کوچیکای ارزون رو لطفا وارد کنید. واقعا اون ارزوناش لازمه.
میگم مهندس جان اگه واقعا وارداتش ضرره پس بیخالش. من الان که دقت کردم همون برد دیسکاوری F4 فعلا هست و کافیه واسه کار من.
ولی حداقل اون کوچیکای ارزون رو لطفا وارد کنید. واقعا اون ارزوناش لازمه.
جناب بلورچیان
من قبلا چند مورد جنس دیگه سفارش داده بودم که نمی دونم شما دیدید یا نه. توی وبلاگ توی همون بخش پیشنهاد سفارشات، پیشنهاد داده بودم. یکیش یه ماژول سرعت بالا(حدودا 11 مگابیت بر ثانیه نرخ اطلاعات!!!) بود. خیلی ها اینجا می خوان تصاویر رو بصورت آنلاین انتقال بدن. خوب من واقعا زیاد دیدم. این ماژول خوبی بود(قیمت خیلی عالی داشت). نظرتون چیه؟ پیشنهاد دیگه ای دارید؟ اون جنس ها وارد میشه؟
در ضمن خیلی چیزها اینجا قولش رو دادم که بیارم و هنوز نرسیدن ! همشون امروز از چین راه افتادن و میرسن به زودی. کارمند چینمون رو تغییر دادیم (اخراج کردیم!) برا همین 2 هفته جنس نتونستیم بیاریم که پوزش میخوام
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
سلام اقای بلورچیان
جدیدا ای سی های پرکاربرد سوئیچینگ خیلی در بازار تقلبی و به درد نخور شده اند
اگر بتوانید ای سی های زیر را وارد کنید خیلی خیلی فروش خواهند داشت فقط لطفا نوع درجه 1 را وارد کنید حتی اگر گران باشد
IR2113
IR2104
IR2101
IR2110
IR2153
SG3525
TL494
این ای سی ها به شدت مورد نیاز بچه ها درانجمن است و هر روز دوستان زیادی از من راجع به خرید نسخه باکیفیت این ای سی ها سوال می کنند.
دیدگاه