اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

خوب Cortex-m4 یکم گرونه ولی امکاناتش خیلی بیشتره، سرعتش 2 برابره، عملکردش بهتره و ...
    به هر حال هر چی شما صلاح بدونید. (ما راضی به ضرر کردن شما نیستیم )

دیدگاه

بحث ضرر که نیست بحث این هست که میتونیم تولید کنیم یا وارد کردن برد آماده (کاری که ازش متنفرم) از چین ارزونتر میشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        شاهرخ جان احتمال داره مشکل از بروزر شما باشه.
        اگر لاگین کنید سبد خریدتون ثابت هست و هی میتونید تپل ترش کنید
        :applause:
        با یه بار خارج شدن و لاگین مجدد درست شد. چقدر قطعه اضافه کرده بودم و خبر نداشتم!! ممنون

دیدگاه

سلام :biggrin: اگر بشه سبد هارو بدون سفارش ذخیره کرد خوب میشه مثلا چندین سبد مخلف بتونیم ذخیره کنیم و از صفر دوباره شروع کنیم :mrgreen:
          راستی یه پیشنهاد: یه گزینه بذارید برای مواردی که موجودی ندارید مثلا : به این کالاه نیاز داریم" تا شما از نیاز کاربرا اطلاع پیدا کنید و سریع تر تجدید موجودی بفرمایید :mrgreen: یا مثلا تاریخ تجدید موجودی کالاه ها رو بزنید تا دیگه دوستان نیازی نباشه به شما پیام خصوصی بدن و یا تو این تاپیکک بپرسن... :mrgreen:
          :biggrin: :biggrin: اگر بتونید میزان موجودی رو هم کنار هر کالا به صورتی تقریبی بنویسید خوبه: " متوسط موجودی: X"
          یا به این صورت: موجودی:/خیلی ضعیف :angry:/ ضعیف :cry: / متوسط رو به پایین :sad:/ متوسط :smile: / متوسط رو به بالا :biggrin:/ قوی :mrgreen:/ بسیار قوی :mrgreen: :mrgreen:
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

روح الامین عزیز،
            والا من هم با شما موافقم ! من خودم از دیسکاوری خوشم نمیاد و دیگه نیاوردمش چون واقعا کلی امکانات رو برد هست و تمام ! حتی نمیشه کامل از پایه هاش استفاده کرد چون وصل شدن به قطعات م ختلف بدون جامپر و .... وکلی پول اضافی.
            ما هدربرد های سایت رو داریم بروز رسانی میکنیم. امیدوارم بتونیم برای cortexM4 هم هدر جدید بزنیم ولی این منوط بر این هست که قیمت تراشه رو خوب بتونیم گیر بیاریم وگرنه صرف نمیکنه.ما تغییرات گسترده ای رو تیم R&D شرکت دادیم و از همین هفته محصولات جدید و با کیفیتترمون (از لحاظ علمی) ارائه خواهند شد.
            مقداری فرصت بدید فکر کنم بتونیم یک پله دیگه بالا بکشیم خودمون رو تو تولید براد های سطح بالا.
            خواهش دارم میکروهای قبلی ST رو یوقت حذف نکنید. منظورم مثل STM32F103RET6 یا STM32F103ZET6 چون این سری Cortex-M3 خیلی ارزونه و واقعا هم خوبن. قدیمی نیستنا!
            مثلا بجای STM8 (8بیتیهای ST) به نظرم شانس وجود STM32F4 رو بجاش بدیم بهتر نیست؟ یا مثلا خانواده ARM7 بجاش فقط Cortex بیاد؟ آخه اینا چیه که حتی کامپایلر هم ازشون عاجزه؟:
            خانواده ARM7
            آخه چرا وقتی من می تونم یه هدربرد عالی STM32F103RET6 باقیمت 45 بخرم، بیام یه AT91SAM7X256 بخرم که 55 قیمتشه؟
            علاوه بر STM8 می خواستم بگم که روی STM32F0 ها رو هم خط بکشید. منظورم سری Cortex-M0 یا M0+ هستش. یکیش این:
            STM32F030F4P6
            من روزای اول یه بردش رو از کویر خریدم و خیلی هم دوسش داشتم. یه برنامه ساده که در حد پیکربندی بود رو براش که می نوشتم حافظه ش پر میشد. بخاطر اینه که دستورات اسمبلی کمتری داره. اینقده پشیمون شدم که گفتن نداشت. بهترین گزینه بجاش به نظر من سری STM32L1 هستش. فقط هم همین سری. پس خواهش میکنم بجاش همین سری L1 که گفتم رو جایگزین کنید.
            از دیگر سری هایی که خوب هستن STM32F2 هستش ولی توی کشور گیر میاد و اگه اشتباه نکرده باشم کویر و جوان هر دو دارنش. واردکردنش یا نکردنش رو به عهده خودتون می سپرم. :smile:
            سری دیگه که خیلی عالیه سری STM32F3 هستش که از جمله مزیت های عالی این سری بهره مندی از sigma-delta عالی هستش. فعلا بهترین sigma-delta رو میکروهای شرکت میکروچیپ داره(البته فقط توی کشور ما و اگه اشتباه هم نکرده باشم سری DsPIC این ویژگی عالی رو داره). بخاطر همین STM32F3ها با هسته Cortex-M4 می تونن رقیب کشنده ای برای این میکروها باشه(به امید اون روز)(الان شاهرخ میاد نفرین میکنه ). این سری مخصوص اونایی هستش که با سنسورها خیلی کار میکنن و کارهای پردازشی سنگین رو دوست دارن.
            و حالا آقایان و خانوما! اجازه بدین قاتل زنجیره ای ماژول های RF فروشگاه رو معرفی کنم. سری STM32W!!!
            قیمت عالی + امکانات عالی!
            چیزی که قرار بود امیرعلی باهاش ماها رو سورپرایز کنه ولی نکرد. :sad: این سری با داشتن یه 2.4 GHz IEEE 802.15.4 radio می تونه کارهای مخابراتی شماها رو انجام بده. باید بگم این سری عالیه! یه هسته Cortex-M3 + قیمت عالی + ماژول RF
            دیگه چی می خواین؟

اضافه شده در تاریخ :
            من یه چیزی رو هم یادم رفت بگم.
            لطفا به دوستانی که طراحی بردها رو انجام میدن بفرمایید که توی طراحی قسمت نوسانسازها بیشتر دقت کنند. کریستال رو چند کیلومتر اونورتر از میکرو میذارن. الان حوصله ندارم با فرمول براتون حساب کنم ولی واقعا هم از دقت کار و کیفیت کم میکنه. به بردهای چینی یا خود ST نگاه کنید. کریستال چسبیده به میکرو هستش. یه سری عیب های دیگه هم دیده بودم که اگه خواستین تا براتون بعدا بگم. البته فاصله زیاد نوسانساز با میکرو تا حالا مشکل خواصی بوجود نیورده ولی دقت رو کم مکنه و فکر میکنم که بعدا می تونه مایه دردسر بشه. میکروی بیچاره, فکر کنم بزور کار میکنه.

دیدگاه

منبع تغذیه ی سوئیچینگ صنعتی 48 ولت و جریان 20 امپر بیارید

دیدگاه

اگه میشه LCD 3.2 رو هم بیارین (خودش، نه ماژولش)

دیدگاه

قربان گزینه چینش هست !
                  یعنی شما به ترتیب اسم و قیمت نزولی یا صعودی میتونید مرتب کنید قطعات رو.
                  ----------

---------------
                  بنده پنج شنبه سفارش داشتم که نوشته جمع آوری شده که قاعدتا نباید ارسال شده باشه هنوز، ایا میتونم جامپر وایر رو هم خرید کنم تا با هم برام بفرستین ؟ ممنون
                  زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام
                    اگه میشه یه لاجیک انالیزر 2 کانال انالوگ BNC بیارید ممنونم :smile:

یدونه هست اما یه کانال داره من منتظرم 2 کانال انالوگ بیارید بخرم. :redface:
                    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

بله میتونید خرید بکنید و نحوه ارسال پیک انتخاب کنید و تو توضیحات بنویسید که با سفارش قبلتون ارسال بشه.

-----------
                      آنالایزر 2 کانال لاجیک دار یک مدل هست که روی 500MHZ هست
                      درسته خیلی خیلی عالی هست ولی یکم گرونه حدود 400-500 تومن قیمت هست اگر اشتباه نکنم.
                      یکم احتمال داره فروشش کم باشه برا همین نمیاریم.
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

http://www.usbee.com/dx.html

حدود 300 تومن
                        چطوره ؟
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه اصلش باشه و مثل اون 16 کاناله نباشه من بدون ورودی آنالوگش رو نیاز دارم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

http://www.usbee.com/dx.html

حدود 300 تومن
                            چطوره ؟
                            :eek: :eek:
                            یه کانال اضافه 150 میاد روش!!! :cry2:
                            البته رنج فرکانسیش هم خیلی زیاده خیلی توپه.

فعلا 300 ندارم اما بعدنا میشه سفارش بدم یدونه بیارین؟ :redface:
                            "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                            ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                            ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                              :eek: :eek:
                              یه کانال اضافه 150 میاد روش!!! :cry2:
                              البته رنج فرکانسیش هم خیلی زیاده خیلی توپه.

فعلا 300 ندارم اما بعدنا میشه سفارش بدم یدونه بیارین؟ :redface:
                              منظورم آوردن برای شما نبود.
                              خواستم نظرتون رو بپرسم اگر نیاز داشتید تو این رنج قیمت مناسب بود براتون ؟
                              البته سری DX خیلی حرفه ای تر از AX هست و برا همین گرون هست.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

منظورم آوردن برای شما نبود.

خواستم نظرتون رو بپرسم اگر نیاز داشتید تو این رنج قیمت مناسب بود براتون ؟
                                البته سری DX خیلی حرفه ای تر از AX هست و برا همین گرون هست.
                                گرونه.

کاش یه لاجیک 2کانال انالوگ با فرکانس کاری کمتر بود که ارزون تر در میومد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X