"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
ما برای پیدا کردن LCD ها وسواس زیاد از حدی نشون میدیم. میخواهیم موردی باشه که حداقل بتونیم با قیمت مناسب 2-3 سال روش حساب کنیم.
LCD 3.2 قبلی دیگه اصلا تولید نمیشه متاسفانه و ما با قیمت قبل نمیتونیم واردش کنیم. البته هنوز نا امید نیستیم و همچنان داریم با تولید کننده ها مذاکره میکنیم ولی دیگه رو 2000 تا هم تولید نمیکنند و خیلی تعداد بالایی رو باید بدیم که خط تولیدش رو راه بندازن.
یک مقدار فرصت بدید ... تا اواخر آبان کلا LCD هارو متحول میکنیم ! هم درایور هاشون و هم ماژول ها و هم تنوع خود LCD ها.
الان به راحتی 4 مدل LCD جدید تو شرکت داریم رو تعداد که فروش نذاشتیم که مشتری ها بر مبنای اینها برد نزنن و بعد به مشکل بخوریم رو خرید تعدادشون....
یکم فرصت بدید به زودی این زمینه (نمایشگر های زیر 7 اینچ) رو متحول میکنیم.
یه پیشنهاد: اگه براتون به صرفه هست بیاین و یه نگاهی به LCD های 3.5 اینچ 480*320 هم بندازین ببینین خوب هستن یا نه. رزولوشنشون بیشتره و پیکسل ها کمتر معلوم میشن.
فکر کنم ارزش بررسی رو داشته باشه.
خوب دوستان این اولین ماژول از سری LCD هایی که قولش رو داده بودم :wow: :wow:
یک ماژول کامل برای LCD7 اینچ به همراه تاچ و .... از همه مهمتر مقاوم سازی خیلی بیشتر در برابر نویز نسبت به بردهای چینی
http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-eca/3354-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-lcd-tft-70-inch-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-lcd-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%DA%86.html
در ضمن قیمت چینی ها 80 (برد راه انداز) + 95 (LCD) + تاچ 20 تومن بود که جمعا میشه 195000 تومن که ما این برد رو 155000 تومن برا فروش گذاشتیم
ترتیب پایه ها نوشته شده ولی بله دقیقا مثل برد چینی طراحی شده چون ما خودمون هم برای برد آموزشی STM این ترتیب پایه رو قرار داده بودیم و نخواستیم دیگه عوضش کنیم.
سلام
چرا قسمتی برای سفارش از خارج وجود نداره؟
گاهی وقتا آدم به یه چیزی نیاز داره ولی توی کشور گیرش نمیاد. قبلا فکر کنم ECA سفارش از خارج داشت ولی الان نمی دونم چی شده. خلاصه اگه امکانی وجود داشت که سفارش از خارج می تونستیم بدیم خیلی خوب میشد.
سلام
چرا قسمتی برای سفارش از خارج وجود نداره؟
گاهی وقتا آدم به یه چیزی نیاز داره ولی توی کشور گیرش نمیاد. قبلا فکر کنم ECA سفارش از خارج داشت ولی الان نمی دونم چی شده. خلاصه اگه امکانی وجود داشت که سفارش از خارج می تونستیم بدیم خیلی خوب میشد.
درسته . من واسه یه کاری به آی سی باک-بوست احتیاج داشتم. ولی تو ایران نبود . واسه همون از اون پروژه منصرف شدم.
بعدش خواستم از ATmega8 به عنوان کنترل کننده ی سویچ استفاده کنم. انقدر دنگ و فنگ داشت ... .
کلا اگه آی سی بود اون پروژه رو درست می کردم.
[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]
دیدگاه