اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
    sim800 sim900 و .... رسیدن
    sim7100cچی شد!
    باتوجه به اینکه تا حالا کسی وارد نکرده براتون بهترین فرصته!
    درضمن درسته قیمتش 50 دلاره ولی برای انتقال تصویر و دوربین و... خیلی مفیده!
    لطفا وارد کنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hashemisali70 نمایش پست ها
      sim7100cچی شد!
      باتوجه به اینکه تا حالا کسی وارد نکرده براتون بهترین فرصته!
      درضمن درسته قیمتش 50 دلاره ولی برای انتقال تصویر و دوربین و... خیلی مفیده!
      لطفا وارد کنید!
      قیمتش خیلی بالاست در مورد مصرفش باید تحقیق کنیم و بعد تصمیم بگیریم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

جناب بلورچیان
        ایسی FT800 و خانواده FT8xx رو وارد کنین درایور ال سی دی بسیار عالی هستش ...
        تو سایت youtube سرچ کنید مثالهاشو ببینید ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
          تو گمرک هست و به زودی ترخیص میشه

بله چشم در برنامه هست. حتما

نه متاسفانه شدنی نیست.

پارت نامبر یا لینکش رو بدید چشم حتما وارد میکنیم
          سلام، مدل کالا 4CH-INFRARED-DETECTOR-SQ1 ماژول حسگر مادون قرمز ربات های تعقیب خط ( 4 کاناله )

دیدگاه

اقای بلورچیان جواب ندادین . AT90CAN128 نمیارید ؟
            اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
            هیتلر

دیدگاه

سلام
              آقای بلورچیان این sim800c های که میارین از سیمکام مستقیماً میگیرن یا با واسطه خریداری میشه؟بخاطر تقلبی بودنشون میپرسم.
              نکته دیگه اینکه اکثر رگولاتورهای ولتاژ فروشگاه محدوده کاری دمای محیطی شون بین 0 تا 125 درجه هستن(البته نه همه ولی باتوجه به تقلبی بودن بعضی هاشون نمیشه اعتماد کرد).بعضی مواقع نیاز هست که دستگاه در محیط های دمایی بسیار پایین کار کنند که در این صورت به مشکل برخورد میکنیم چون دیدم که بعضی رگولاتورها وقتی دمای محیط میاد زیر صفر، کاملا رفتارشون تغیر میکنه.
              خواهش میکنم کلا به محدوده دمای محیطی قطعات بیشتر توجه کنین.

دیدگاه

ما مستقیم با SIMCOM در ارتباطیم. هیچ شکی در اینباره نکنید.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام اگه میشه توضیح قطعات و یا دیتاشیت ها رو کامل کنید
                  اکثر کانکتور های که توی فروشگاه هستند لینک دیتاشیت ندارن
                  اگه یکی بخواد تا زمانی که قطعات داره میاد برد رو هم طراحی کنه فوت پرینت قطعرو چه جور طراحی کنه(سر طراحی کانکتور سیم کارت 9 پین این بلا سرم اومد)؟
                  تازه اگه هم قطعه برسه باید بشینه با کولیس اندازه بگیره یا دنبال دیتاشیت مشابه بگرده تا بتونه فوت پرینتش رو طراحی کنه

نکته بعد اینکه چند مدت پیش یه سری قطعات اس ام دی خریدم من جمله خازن.که متاسفانه فقط همینجوری بسته بندی شده بودن.بعضی از خازن ها یا سلف ها اصلا پشت نویسی نشده بودن.و من مجبور شدم با مقایسه ال سی ار متر و مقایسه با فاکتور پیداشون کنم.لطفا توی پشت نویسی قطعات دقت بیشتری کنید.ممنون

یه سری قطعات رو وقتی دستون میرسه تست کنید و با اطمینان توی سایت بذارید. اطلاعات توضیحیش رو با اطمینان بذارید
                  مثلا واسه hc-08 نوشتید قابلیت pair و.... ولی بعد که ماژول رو خریدم دیدم نمیتونه pair بشه و اصلا نحوه کارش جور دیگس

یه سری از قطعات به اسم اورجینال هستند مثل ublox-6m ولی باور کنید اونی که خریدید چینیه من انواع مختلف ماژول رو تست و بررسی کردم که میگم. کیفت ماژول رو میتونید از لیبلش بفهمید.کافیه با یه دستمال خیس بکشید روی لیبلش که ببینید لیبل به کلی پاک میشه. اصلا کمپانی المانی همچین چیزی ازش بعیده.کیفیت کاریش هم از نمونه اورجینال مقداری پایین تره.و همچنین کیفیت بورد و ویا های زیرش رو هم بررسی کنید متوجه میشید

به جز اینا مابقی موارد من جمله پشتیبانی سخت افزاری عالی هستن.ممنون

با تشکر
                  جدیدترین ویرایش توسط hunybal; ۱۶:۱۶ ۱۳۹۵/۰۴/۳۰.

دیدگاه

سلام
                    من فردا تصویری از نحوه ارسال تک فروشی مقاومت و خازن اس ام دی اینجا میذارم که دوستان نظر بدن دیگه از این بهتر میشه فرستاد یا خیر!
                    در مورد hc08 قاعدتا باید توضیحاتی که از سایت اصلی کپی میکنیم درست باشه ماکه نمیتونیم همه ماژول هارو بخریم و تست کنیم فقط توضیحات تولیدکننده دو میذاریم اگرم اشتباه هست که باید درست کنیم این رو من پیگیری میکنم هرچند ما امکان نداره دستی تغییر بدیم

در مورد ماژول neo هم شما ماژول های simcom روهم با دستمال خیس بکشید اکثرا پاک میشن با آستون یا الکل همشون پاک میشن . کیفیت ماژولها رو برای خریدهای عمده ما همیشه تضمین میکنیم و گارانتی میدیم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام

ببخشید،تقریبا بیش از 1 سال که پیشنهاد دادیم(چندین بار در همین تاپیک)،که LCD کم مصرف (خاکستری) وارد کنید،تا بشه از یک LCD دائم و بیش از 1 سال استفاده کنید.(با توجه به اینکه مصرفشون بسیار بسیار ناچیز و در حد میکرون می باشد)
                      کتابخانه هاشون،برای پرتئوس هم موجود می باشد!
                      ببینید چه مدلی ها وجود دارد.
                      آیا ممکن است وارد کنید؟!
                      باتشکر.

دیدگاه

سلام دوباره .
                        جواب درخواست at90can128 رو که ندادید حداقل جواب اینو بدید
                        ایسی SJA1000 یه can controller هستش که میشه رو هر میکرویی وصلش کرد و اونو مجهز به کن کرد موازی میخوره به میکرو
                        الان موجودیش تو سایتای جوان الکترونیک و لایٍن الکترونیک هست خواهش بیارینش واقعا ایسی خوبیه . قیمتشم پایینه
                        اینم دیتا شیتش :

خواهش میکنم جواب بدین
                        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                        هیتلر

دیدگاه

سلام
                          لطفا بردهای دیسکاوری stm32f4 هم موجود کنین.
                          موتور براشلس هم مثل اینکه خیلی وقته تعطیل شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tiny AVR نمایش پست ها
                            سلام
                            لطفا بردهای دیسکاوری stm32f4 هم موجود کنین.
                            موتور براشلس هم مثل اینکه خیلی وقته تعطیل شده.
                            بردهای چینی که بهترن(موارد واقعا لازم توشون هست) و ارزونترن.

دیدگاه

آقای بلور چیان پس چرا ال سی نوکیا نمیارین
                              راستی این سه نظام ها چی شد قرار بود تجدید موجودی بشن
                              بابا من گناه دالم

دیدگاه

سلام
                                خسته نباشید
                                ی پیشنهاد داشتم بیشتر برای دستگاه جوجه کشی اگه میشه ی محصول بزارید یه اسم قطعات دستگاه جوجه کشی که قطعات این پروژه سرجمع باشه اگه امکانش هست ای سی مدار به دست خود شما برنامه ریزی بشه چون برای ما تازه کار ها مشکله برنامه ریزی درست پروژه اگه فقط ای سی هم برنامه ریزی شده ی محصول باشه خیییییلی خوب میشه چون مشکل بیشتر عزیزان همین قسمت برنامه ریزی هست.تشکر فراوان بابت سایت عااااالی تون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X