اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
    اصلا چند تا اعتراض به این نوع ارزش گذاری وارده:1- ممکنه طرف قبلا درس نخونده باشه و بعد از گذشت چند سال حسابی درس خونده باشه و بنیه علمیش رفته باشه بالا ولی ملاک ارزش گذاری همون نمره های چند سال پیشه 2- دانشگاه های مختلف ، استاد های مختلف و شرایط دیگه ای وجود داره که این نوع ارزش گذاری رو زیر سوال می بره ( چه استادایی که شنیدم با پول نمره می دادن!) 3- کنکور یه شیوه ی ارزش گذاری عمومی global هست در صورتی که اون یکی کاملا محلی هست و سنجیدن میزان علم افراد به صورت یکپارچه با ارزش های متفاوت local اشتباهه
    دقیقا همین شرایط رو منم دارم. چه استادهایی که سر مسائل بی اهمیت با کل کلاس لج میکردن و چه نمراتی که میدادن....به هر حال....

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
    من به شاهرخ خان میگم اگه مثل ما سنش زیاد نیست یک سال دیگه وقت بزاره بخونه توی یک جای خوب قبول بشه چون مشکل میدونم با 2800 توی شبانه قبول بشی.
    ممنونم آقا مصطفی.هم دلم میخواد بخونم، هم نخونم! سطح علمی خودم رو حتما بالا میارم، اما با معدل موثر 15.56 نمیدونم ارزش داره یا نه؟ بر فرض بشینم بخونم، چه تضمینی وجود داره که شرایط کنکور سال بعد مثل امسال بمونه؟!! اگه بدتر نشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH
      با سلام .

من امسال ارشد دادم ، به لطف خدا رتبه ام 580 مخابرات شده . و 588 الکترونیک .
      علاقه دارم مخابرات-سیستم ادامه بدم .

1. بین سه دانشگاه تربیت مدرس و صنعتی خواجه نصیر و علم و صنعت ، کدوم در گرایش سیستم قوی تر هستند .؟

2. گرایش دیجیتال ذقیقا رو چه مباحثی میشه کار کرد ؟ و با رتیه ی من کجا امکان داره قبول شم .؟ ( روزانه یا شبانه اهمیت نداره)
      سلام زهرا جان.تبریک میگم و باید بگم شما برای تربیت مدرس و علم و صنعت در گرایش سیستم شانس خیلی کمی دارید و به خواجه نصیر فکر کنید و بهشتی.بهشتی اگر ترازش پایینترم باشه فکر کنم مخابراتش و قدرتش از خواجه نصیر بهتره.من برای روزانه گفتم.شبانه علم و صنعت احتمالش هست همینطور تربیت مدرس.الکترونیک هم شبیه مخابرات هست ولی سخت تره قبولیش.دیجیتال بهشتی 100%،
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

آقا شاهرخ با 2800 شبانه شهرستان درجه 2 و 3 قبولید + احتمالا شبانه امام حسین و مالک اشتر.راستش بس که این دوتا مزایا دارن من با رتبه 300 به اینا دارم فکر می کنم.خوابگاه بی دغدغه + امکانات عالی+ جایزه مثل لپ تاپ برای نفرات برتر و ... امکان استخدام،دریافت کمک هزینه برای امور پژوهشی و خوابگاه متاهلی در صورت خوب بودن درس و .... راستش منم فکرم مشغوله ایناست ولی رتبم هدر میره :angry:مثلا شانس قبولی در کنترل حتی علم و صنعت و بیو همین علم و صنعت و امیرکبیر و ..... یا شهید بهشتی و .... شما باشین چکار می کنید؟
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
          آقا شاهرخ با 2800 شبانه شهرستان درجه 2 و 3 قبولید + احتمالا شبانه امام حسین و مالک اشتر.راستش بس که این دوتا مزایا دارن من با رتبه 300 به اینا دارم فکر می کنم.خوابگاه بی دغدغه + امکانات عالی+ جایزه مثل لپ تاپ برای نفرات برتر و ... امکان استخدام،دریافت کمک هزینه برای امور پژوهشی و خوابگاه متاهلی در صورت خوب بودن درس و .... راستش منم فکرم مشغوله ایناست ولی رتبم هدر میره :angry:مثلا شانس قبولی در کنترل حتی علم و صنعت و بیو همین علم و صنعت و امیرکبیر و ..... یا شهید بهشتی و .... شما باشین چکار می کنید؟
          والله با شرایطی که فرمودین و رتبه ی خوبی که دارین، من هم موندم!
          شرایط مالک اشتر چطوره؟ از یکی از استادهام شنیدم که محیطش حالت نظامی داره و کسی رو میشناخته که از اونجا به خاطر محیطش انصراف داده.البته اطلاعاتم سطحی هست و کامل و دقیق نیست.فقط یه سوال: اگه کسی روزانه ی دانشگاهی مثل شریف و... قبول بشه و نره، 2 سال محروم میشه، درسته؟ مالک اشتر هم مثل همینهاست؟ استثنا که نیست؟!!
          جناب پاشایی کدوم پارامتر هست که شما خیلی بهش اهمیت میدین؟ اگه شما ساکن تهران هستین، دیگه خوابگاه(مجردی یا متاهلی) چه اهمیتی داره براتون؟(مگه شما متاهل هستین؟بگین به تو چه آخه بچه!! )
          به نظرتون قبول شدن تو هر جایی و به هر قیمتی ارزش 1سال عمر رو داره؟البته احتمالا داشته باشه! و فرضا اگه کسی تو مالک اشتر قبول بشه، بعدا واسه فرد محدودیت هایی ایجاد نمیکنن؟ مثل ممنوعیت خروج از کشور و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
            شرایط مالک اشتر چطوره؟ از یکی از استادهام شنیدم که محیطش حالت نظامی داره و کسی رو میشناخته که از اونجا به خاطر محیطش انصراف داده.البته اطلاعاتم سطحی هست و کامل و دقیق نیست.فقط یه سوال: اگه کسی روزانه ی دانشگاهی مثل شریف و... قبول بشه و نره، 2 سال محروم میشه، درسته؟ مالک اشتر هم مثل همینهاست؟ استثنا که نیست؟!!
            جناب پاشایی کدوم پارامتر هست که شما خیلی بهش اهمیت میدین؟ اگه شما ساکن تهران هستین، دیگه خوابگاه(مجردی یا متاهلی) چه اهمیتی داره براتون؟(مگه شما متاهل هستین؟بگین به تو چه آخه بچه!! )
            به نظرتون قبول شدن تو هر جایی و به هر قیمتی ارزش 1سال عمر رو داره؟البته احتمالا داشته باشه! و فرضا اگه کسی تو مالک اشتر قبول بشه، بعدا واسه فرد محدودیت هایی ایجاد نمیکنن؟ مثل ممنوعیت خروج از کشور و...
            پارسال پیارسال برای مصاحبه رفتم اونجا.
            ورودی گیت بازرسی داشت ( مثل فرودگاه) . منم از سر کار با جعبه ابزار رفته بودم اونجا برای همین کلا جعبه ابزار رو گذاشتم همونجا و موقع برگشتن پس گرفتم .
            تو دفترچه که نگاه می کردم انگار نوشته بود خانم ها باید چادری باشند ولی من اون تو چادری کمتر دیدم.
            یه مصاحبه عقیدتی هم اونجا دادم که مسائل معمولی بود . مثلا در روز چند رکعت نماز می خونیم و از این جور سوالا یا مثلا قرآن رو باز کرد گفت برام بخون .
            وسط مصاحبه چون خیلی آدم بودن و خیلی طول کشید گفتن برید ناهار . اونجا وقت شد با چند تا از بچه هایی که اونجا درس می خوندن صحبت کنم . می گفتن این بازرسی ها اون اولشه بعد دیگه عادی میشه .
            آها یادم اومد که موبایلم رو هم ازم گرفتن ( سر همین رئیسم کلی از دستم شاکی شد - بنده خدا کلی تماس گرفته بود) . ولی دست بچه های اونجا موبایل بود . می گفتن برای شما که تازه واردید گیر می دن .
            می گفتن اگر قبول بشی و نمره هات خوب بشه همینجا استخدام می کنه و حمایت می کنه و از این جور حرفا.

در ضمن بعد از قبولی شما نظامی نمیشی و اون محدودیت های نظامی بودن ( که من واقعا باهاش مشکل دارم ) رو نداره.
            در ضمن حواستون باشه که مالک اشتر دو شعبه است! که انگار بعد از قبولی معلوم میشه شما تو کدوم شعبه ادامه تحصیل می دید : 1- اصفهان که می گفتن بزرگتره 2- تهران
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
              1- تبریک میگم
              2- منم میگم امیرکبیر و تهران زیاد فرق ندارن و بهتره صرفه جویی کنید.
              3- چقدر برای خوندن وقت گذاشتید؟
              ممنون
              من خیلی پرس و جو کردم، میدان امیرکبیر شنیدم خوبه ولی به لحاظ تجهیزات آزمایشگاهی ضعیفه (نسبت به دانشگاه تهران) ، و اینکه دانشگاه تهران استادهای خیلی خوبی داره و عملی تر کار میکنه ولی امیرکبیر بیشتر کار تئوریه

کسی اطلاع داره آخرین رتبه ای که پارسال روزانه مخابرات میدان دانشگاه تهران قبول شده چند بوده؟

من تقریبا از آبان ماه با روزی 3-4 ساعت شروع کردم تو آذرماه شد 6-7 ساعت تو دی و بهمن شد روزی 8-9 ساعت (البته بعضی روزا اون وسط به خودم استراحت میدادم :smile: )
              البته من چون سال اولی بود که میخوندم یکم طول کشید تا بفهمم باید چطوری بخونم. و دو تا از جزوه هایی که داشتم خیلی بد بود. سالهای قبل کلاس کنکورهای نصیر رو رفته بودم ولی فقط میرفتم جزوه مینوشتم. جزوه الکترونیک اشرفیان و کنترل سجادیان خیلی بد بود. فقط گیج ترم کرد. پایین ترین درصدهام هم مال همین دوتا بود. آخراش رفتم کتاب الکترونیک پارسه رو گرفتم، رسیدم دو سه تا مبحث رو بخونم خیلی خوب بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ

.....و فرضا اگه کسی تو مالک اشتر قبول بشه، بعدا واسه فرد محدودیت هایی ایجاد نمیکنن؟ مثل ممنوعیت خروج از کشور و...
                با اجازه جناب پاشایی، و به مهندس شاهرخ و سایر دوستان:
                دوستان راستش اونطور که من امروز از دوستان فارغ التحصیلم در مالک اشتر و امام حسین شنیدم، در صورتی که آدم قصد اپلای واسه دکترا داشته باشه، و این دانشگاه ها، دانشگاه مبداش باشن، به مشکل بر میخوره :sad: البته من هم اصلا مطمئن نیستم و در حال سرچم رو این موضوع، اتفاقا ماجرا رو با دوستانم تو یه وب سایت مربوط به پروسه اپلای و پذیرش به اشتراک گذاشتم، و به محض مطمئن شدن حتما خبر میدم، (البته این مورد شدیدا کمک و نظر جناب پاشایی رو می طلبه) نظراتی که تا به حال شنیدم خیلی ضد و نقیض بودن و من هم الان برام شدیدا جای سوال شده که آیا واقعا مشکلی پیش میاد یا نه؟ تا جایی که دوستانم تو اون سایت نظرشون این بود که افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران رو دارند، بهتره که این دانشگاه ها جزو انتخاباشون نباشن... اما باز دوست دیگه ای می گفت که میشناسه افرادی رو که مالک اشتر درس خوندن و حتی سربازیشون رو تو همون مجموعه گذروندن و الان آمریکان، و اینکه خود دانشگاه بخواد محدودیتی برای خروج پیش بیاره وجود نداره....
                حالا من بیشتر پیگیر میشم....

به جناب شاهرخ:
                مالک اشتر هم مثل همه دانشگاه های دولتی دیگه ست، اگه شما تو دوره روزانش قبول شی و نرید، مشمول اون محدودیت میشید.
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

دوستان کسی در مورد گرایش تکنولوژی نیمه هادی دانشگاه تهران و پردازش سریع امیرکبیر اطلاعات داره ؟ فیلد کاری و واحدهاش، یا کسی رو می شناسه اطلاع داشته باشه
                  توی سایت هاشون مطلب به درد بخوری نیست کسی اطلاع دارد حتما اینجا بگوید خیلی دنبالشم گشتم
                  شریف یه PDF گذاشته همه ی دروس و گرایش ها را توضیح داده ، امیرکبیر و تهران ندارند ؟

یک نکته دیگر از نظر هیئت علمی اینجور که توی سایت دانشگاه ها هست ، علم و صنعت وضعیت بهتری نسبت به تربیت مدرس داره و تربیت مدرس هم نسبت به خواجه نصیر
                  من به استاد کبیر ایمیل زدم از دانشگاه تربیت مدرس (به یکی دو استاد دیگم ایمیل زدم) ایشون جواب دادن برای فیلد کاری الکترونیک دیجیتال تربیت مدرس زیاد جالب نیست! یعنی استاد لطفی زاده کار میکردند که چند سالیه دانشجو نمی گیرند.
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                    سلام شاهرخ خان.
                    شرایط مالک رو مختصر عرض کردم البته لپ تاپش رو حساب نکنیدا oo:امروز با آقای شهبازی دانشجوی دکترای قدرت مالک در موسسه نصیر ملاقات داشتم برای انتخاب رشته و گفت از قضا کنترلش خیلی قویه و از نظر امکانات خوابگاهی هم تعریفی نداره چرا که خوابگاه اتوبان تهران کرجه و دانشگاه لویزان :angry:عقل که تو کله نباشه میشه این دیگه.مسئولین ما همیشه عشق کلنگ زنی دارن :angry: :cry2:به هر حال خوابگاه داره و متاهلی هم میدن.من مجردم ولی ارشد کلی طول می کشه و باید فکر کرد دیگه! جو دانشگاهش اونطور که میگن نیست چون امروز شنیدم و یکی میگفت به تیپ کار ندارن ولی همه خودشون میترسن من هم به گرایشم اهمیت میدم که حتی الامکان عوض نکنم ولی رتبه کنترلم بد شده(400به بالا) و هم به اسم دانشگاه که برای من خیلی مهمه چون هم از نظر کار و ادامه تحصیل مهم هست و هم امکانات، و هم تسهیلات رفاهی و حمایتی.مثلا امام حسین و فکر کنم حتی مالک پول submit مقاله و کنفرانس و کامل میده و تازه جایزه هم میده.
                    جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohpooria
                      دوستان کسی در مورد گرایش تکنولوژی نیمه هادی دانشگاه تهران و پردازش سریع امیرکبیر اطلاعات داره ؟ فیلد کاری و واحدهاش، یا کسی رو می شناسه اطلاع داشته باشه
                      توی سایت هاشون مطلب به درد بخوری نیست کسی اطلاع دارد حتما اینجا بگوید خیلی دنبالشم گشتم
                      شریف یه PDF گذاشته همه ی دروس و گرایش ها را توضیح داده ، امیرکبیر و تهران ندارند ؟

یک نکته دیگر از نظر هیئت علمی اینجور که توی سایت دانشگاه ها هست ، علم و صنعت وضعیت بهتری نسبت به تربیت مدرس داره و تربیت مدرس هم نسبت به خواجه نصیر
                      من به استاد کبیر ایمیل زدم از دانشگاه تربیت مدرس (به یکی دو استاد دیگم ایمیل زدم) ایشون جواب دادن برای فیلد کاری الکترونیک دیجیتال تربیت مدرس زیاد جالب نیست! یعنی استاد لطفی زاده کار میکردند که چند سالیه دانشجو نمی گیرند.
                      ممنون از اطلاعاتتون.اول: تکنولوژی نیمه هادی که بیشتر به مباحث نظری فیزیک میپردازه در حال جامد و چون بحث سر اتم هست قطعا باید شدیدا ریاضیات پیچیده و فیزیک کوانتم بخونید. تقریبا فقط فیزیک الکترونیک و فیزیک مدرن براشون استفاده میشه+ریاضیات که کم هم میاد شدیدا!! پردازش سریع یک پژوهشکده جدید هست و اینطور که شنیدم ظاهرا بودجه هایی برای اجرای یک پروژه جدید در کشور معین شده که براش دارن تیم تشکیل میدن تا نیروی کارشون رو جمع کنن و این یعنی بعدا برای کار به مشکل ممکن است بخورید چون الکترونیک معروف نیستین و تز رو باید در همون موضوع بدین نه موضوع دلخواه.همینطور هستند رشته های اویونیک صنعتی اصفهان،مهندسی فناوری ماهواره امیرکبیر و علم و صنعت، مخابرات امن، و .....
                      من امروز با چندین دانشجوی همه این دانشگاه ها از بعد از ظهر تا 8:45 شب تو خواجه نصیر بودیم و این ماحصل حرفاست: الکترونیک دیجیتال بهشتی خوبه ولی رشته جدید هست و بازم اون موضوع خاص بودن رشته رو در نظر داشته باشید.تربیت مدرس در کل هیات علمی قوی در مهندسی برق داره و عجیبه این رو می فرمایید! من خودم امروز سایتش رو دیدم.البته به نظر من در یک سطحن ولی یکی از آقایون اونجا شمرده بود و میگفت علم و صنعت 1 استاد تمام (پروفسور) بیشتر از تربیت مدرس داره که دال بر برتری نیست ولی این عین واقعیت هست که علم و صنعت اسم بزرگتری داره و محبوب تر از خواجه و تربیت هست ولی با اختلاف جزیی زودتر پر میشه.
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام
                        روراست میگم اگه پارتی دارید و فکر میکنید سال بعد هم همین شاید بشه و .... توی هر دانشگاهی که برید ضرر نمی کنید
                        ولی اگه پارتی ندارید و احساس می کنید سال بعد میتونید توی یه دانشگاه خوب قبول بشید بی خیال این بشید که برید با رتبه های مثلا 3000 غیرانتفاعی بخونید به نظر من نخونید بهتره .
                        ولی اگه برای ارشد زمان صرف کرده اید و بازم رتبه تون خوب نشده یعنی بالای 1000 شده سعی کنید دیگه واسه سال بعد نخونید (چون استعداد خوبی برای تست زدن ندارید و روش خوندنتون ضعیفه ، در ضمن کسی که توی تست زدن ضعیفه دلیل نمیشه از هوش و توانایی های کمی برخوردار باشه پس زمانتون و روی سال دیگه صرف نکنید ) و سعی کنید بر طبق علاقه و تواناییتون یک جا قبول بشید .
                        بین دانشگاه های تهران و شریف و امیرکبیر فقط به علاقه تون بیاندیشید چون این سه تا زیاد باهم فرقی نمی کنند و به دانشگاه نیاندیشید . به همین شکل بین علم صنعت و خواجه و صنعنی اصفهان و فردوسی و بهشتی هم زیاد فرقی نیست .
                        ما که مجاز هم نشدیم خدارو شکر که خدا تکلیفمونو همین اول مشخص کرد حالا توی هر مسیر رفتید و قبول شدید از خدا بخواهید اون مسیر رو براتو سرشار از خیر قرار بده .
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوستان من یک ایمیل به استاد کبیر از هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس زدم (ایشان استاد تمام و گروه الکترونیک هستند) درباره فیلد کاری گروه اونجا
                          این هم جواب ایشان
                          امیدوارم مفید باشه برای دوستان :

آقایان دکتر نبوی، دکتر جان نثاری و دکتر سعیدی در زمینه طراحی مدار به ویژه مدارهای مخابراتی فعال هستند.
                          خودم در زمینه تحلیل تصویر مستندات، تصویر نقشه قالی و بازشناسی موسیقی ایرانی کار می کنم.
                          آقای دکتر لطفی زاد چند ترم است که دانشجو نمی گیرند. ایشان در بازشناسی گفتار و پردازشگرها کار می کنند.
                          همکاران دیگر در گرایش نور و نیمه هادی هستند.
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            ممنون از اطلاعاتتون.اول: تکنولوژی نیمه هادی که بیشتر به مباحث نظری فیزیک میپردازه در حال جامد و چون بحث سر اتم هست قطعا باید شدیدا ریاضیات پیچیده و فیزیک کوانتم بخونید. تقریبا فقط فیزیک الکترونیک و فیزیک مدرن براشون استفاده میشه+ریاضیات که کم هم میاد شدیدا!! پردازش سریع یک پژوهشکده جدید هست و اینطور که شنیدم ظاهرا بودجه هایی برای اجرای یک پروژه جدید در کشور معین شده که براش دارن تیم تشکیل میدن تا نیروی کارشون رو جمع کنن و این یعنی بعدا برای کار به مشکل ممکن است بخورید چون الکترونیک معروف نیستین و تز رو باید در همون موضوع بدین نه موضوع دلخواه.همینطور هستند رشته های اویونیک صنعتی اصفهان،مهندسی فناوری ماهواره امیرکبیر و علم و صنعت، مخابرات امن، و .....
                            من امروز با چندین دانشجوی همه این دانشگاه ها از بعد از ظهر تا 8:45 شب تو خواجه نصیر بودیم و این ماحصل حرفاست: الکترونیک دیجیتال بهشتی خوبه ولی رشته جدید هست و بازم اون موضوع خاص بودن رشته رو در نظر داشته باشید.تربیت مدرس در کل هیات علمی قوی در مهندسی برق داره و عجیبه این رو می فرمایید! من خودم امروز سایتش رو دیدم.البته به نظر من در یک سطحن ولی یکی از آقایون اونجا شمرده بود و میگفت علم و صنعت 1 استاد تمام (پروفسور) بیشتر از تربیت مدرس داره که دال بر برتری نیست ولی این عین واقعیت هست که علم و صنعت اسم بزرگتری داره و محبوب تر از خواجه و تربیت هست ولی با اختلاف جزیی زودتر پر میشه.
                            ممنون ،پس این تکنولوزی نیمه هادی تهران یه جورایی همون نانو الکتریک شریف است
                            اینجور که شما گفتید فکر کنم پردازش سریع همون الکرونیک دیجیتال است با تز خاص که البته شاید این باعث یک شغل و کار حدودا تضمینی در آینده هم بشود
                            من به شخصه الکترونیک دیجیتال را ترجیح می دهم به آنالوگ ، اما اقبال کلی به آنالوگ است.
                            من ترجیح می دهم الکترونیک دیجیتال یا کنترل بخونم
                            کنترل تربیت مدرس علم صنعت هم با هم مقایسه شده ؟
                            شهید بهشتی کجای سایتش اعضای هیئت علمی رو دارد ؟
                            به نظر شما صنعتی اصفهان اول انتخاب گردد یا شهید بهشتی ؟
                            (از جو اخیر صنعتی اصفهان اخبار بدی شنیده می شود)
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohpooria
                              ممنون ،پس این تکنولوزی نیمه هادی تهران یه جورایی همون نانو الکتریک شریف است. نمیدونم ولی فکر نکنم یکی باشن چون این به تکنولوژی ساخت ادوات نمیه هادی می پردازه و تحقیق جدیدی در ایران هست و البته بعیده حالا حالاها جواب بگیرن چون سنگ بزرگیه!اینجور که شما گفتید فکر کنم پردازش سریع همون الکرونیک دیجیتال است با تز خاص که البته شاید این باعث یک شغل و کار حدودا تضمینی در آینده هم بشود. رشته های خاص بعدا ممکن است با مشکل کار استخدامی روبرو بشوند.این رو مکرر شنیدم ازشون!
                              من ترجیح می دهم الکترونیک دیجیتال یا کنترل بخونم. من به شخصه الکترونیک دیجیتال را ترجیح می دهم به آنالوگ ، اما اقبال کلی به آنالوگ است. الکترونیک دیجیتال کمتر جا افتاده ولی باید آینده خوبی داشته باشه و مثل گرایشهای خاص دیده نمیشه و میشه دید خوبی براش متصور بود و نگرانی خاصی به نظر من نداره.چون حالت عمومی خودش رو داره نه مثل مثلا نیمه هادی با اون چارت،یا مثل فناوری ماهواره!!!!!همه می گفتن اینا خوندشون به صلاح نیست.
                              کنترل تربیت مدرس علم صنعت هم با هم مقایسه شده ؟ بله کلا علم و صنعت،خواجه نصیر، و تربیت مدرس در یک سطح هستند ولی اسم علم و صنعت و صنعتی بودنش محبوبیت بیشتری داره و کمی زودتر پر میشه.این کلی هست ولی در کنترل خواجه نصیر بعد از تهران پر میشه.
                              شهید بهشتی کجای سایتش اعضای هیئت علمی رو دارد ؟ ؟؟؟!!!---
                              به نظر شما صنعتی اصفهان اول انتخاب گردد یا شهید بهشتی ؟ خوب برای تهرانی ها شاید بهشتی خوشایندتر باشه ولی من که تو کتم نرفت!به نظرم نظر جالبی نیومد.اینطور که اینا می گفتن غیر کارشناسیه و حدس زدم همه مثل من فکر میکنن.اسم صنعتی اصفهان کجا و .... (مثلا مالک اشتر )
                              (از جو اخیر صنعتی اصفهان اخبار بدی شنیده می شود) صحت نداره و منم چک کردم،همون امکانات و همون تسهیلات!
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام من تازه به این فروم امدم من تو الکترونیک 102 و تو مخابرات 128 شدم اساتیدم میگن برو مدار سیستم دانشگاه تهران اصلا قبول میشم؟ من میدونم درباره طراحی مداره اما اطلاع بیشتری ندارم مثل الک3 نباشه! من الکترونیک نا پیوسته خوندم یه نگاهی هم به مخابرات سیستم دارم اما امار پاس نکردم و مخابرات هم بلد نیستم ترو خدا کمکم کنید وقت انتخاب رشته داره تموم میشه oo: oo: :angry: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X