اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط کفایی
    سلام من تازه به این فروم امدم من تو الکترونیک 102 و تو مخابرات 128 شدم اساتیدم میگن برو مدار سیستم دانشگاه تهران اصلا قبول میشم؟ من میدونم درباره طراحی مداره اما اطلاع بیشتری ندارم مثل الک3 نباشه! من الکترونیک نا پیوسته خوندم یه نگاهی هم به مخابرات سیستم دارم اما امار پاس نکردم و مخابرات هم بلد نیستم ترو خدا کمکم کنید وقت انتخاب رشته داره تموم میشه oo: oo: :angry: :cry2:
    اول تبریک میگم حسابی :applause: دوم: الکترونیک روزانه تهران تقریبا 100% و شبانه هم شریف قبول نمیشید احتمالا (البته آنالوگ)ولی گرایش خاص حتما قبولید.
    مخابرات سیستم روزانه امیرکبیر و شبانه تهران قبولید
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اقای پاشایی عزیز من میدونستم چه دانشگاه هایی قبولم اما موندم چه رشته ای برم انقدر فکر کردم که دیونه شدم :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
        اقای پاشایی عزیز من میدونستم چه دانشگاه هایی قبولم اما موندم چه رشته ای برم انقدر فکر کردم که دیونه شدم :angry: :angry:
        [font=georgia][b][color=blue]
        مهندس جان اینکه اصلا فکر نداره!! من بودم وقتی که میدیدم رتبه گرایش خودم بهتر شده خوب میرفتم الکترونیک دیگه.در ضمن بدون تغییر گرایش از این افتخار برخوردار میشید ایشالا که در الکترونیک روزانه دانشگاه تهران فوق لیسانس بگیرید.
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اخه من تو کنترل هم87 شدم میترسم برم الک زده بشم :cry: لطفا کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
            اخه من تو کنترل هم87 شدم میترسم برم الک زده بشم :cry: لطفا کمک کنید
            سلام
            منم دوست دارم درباره گرایش مدار وسیستم دانشگاه تهران بدونم یک پی دی اف از شریف هست که تقریبا خیلی از گرایشهای برق رو گفته ولی گرایش مدار وسیستم تهران رو چون شریف نداره چیزی هم ننوشته اگر کسی اطلاعاتی در مورد گرایش مدار وسیستم دانشگاه تهران داره دریغ نکنه و اینجا بزاره .
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

کلا هیچ جا درباره مدار سیستم ننوشته انگار از عالم دیگه امده :surprised:

دیدگاه

مخابرات دانشگاه صنعتی سهند تبریز بالاتره یا گیلان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                  کلا هیچ جا درباره مدار سیستم ننوشته انگار از عالم دیگه امده :surprised:
                  منم خیلی سرچ کردم ولی چیزی نیافتم آره انگار از یک عالم دیگه اومده با اون که گرایش جدیدی نیست .
                  مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام دوستان
                    من اهل اراکم-توی کنکور رتبه 2320 الکترونیک و مخابرات 1770 اوردم -شانسی برای دانشگاههای روزانه دارم؟شبانه تهران چطور؟
                    تشکر از راهنماییتون......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان *
                      مخابرات دانشگاه صنعتی سهند تبریز بالاتره یا گیلان؟
                      صنعتی سهند بالاتره ولی به نزدیکی به شهرتون و .... توجه کنید و سایت خود دانشگاه رو هم ببینید و حتی شده برای خوابگاه به دانشگاه زنگ بزنید.موفق باشید
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars-micro
                        سلام دوستان
                        من اهل اراکم-توی کنکور رتبه 2320 الکترونیک و مخابرات 1770 اوردم -شانسی برای دانشگاههای روزانه دارم؟شبانه تهران چطور؟
                        تشکر از راهنماییتون......
                        شما گرایش کارشناسی،گرایشهای مورد علاقه، اینکه روزانه و شبانه فرق داره براتون یا نه و بازم اینکه اهل کجایید رو بنویسید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
                        جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                          شما گرایش کارشناسی،گرایشهای مورد علاقه، اینکه روزانه و شبانه فرق داره براتون یا نه و بازم اینکه اهل کجایید رو بنویسید تا بشه بهتر راهنمایی کرد

گرایش من تو کارشناسی الکترونیک-گرایش مورد علاقه من الکترونیک-دیجیتال-صدا-بعد بقیه گرایش های الکترونیک-
                          اهل اراکم-اولویت اولم روزانه شهرش برام زیاد مهم نیست-شبانه هم میخوام نزدیک با شه به اراک
                          بازم ممنون.........

دیدگاه

سلام
                            کسی در مورد دانشگاه های تربیت دبیر و خوارزمی اطلاعاتی داره؟
                            تربیت دبیر فقط شبانه هستش و روزانه اش برای آموزش پروزشی هاست و اینکه اصلا دانشیار نداره...فقط مزیتش اینه که تهرانه. ارزش داره؟
                            و اینکه خوارزمی اصلا تو سایتش برق نداره که بتونی تحقیقی بکنی .... می خوام بدونم وضع رشته ی کنترلش چه جوریه؟ روزانه و شبانه.....
                            من 1200 کنترل شدم

دیدگاه

به لطف خدا رتبه ام 580 مخابرات شده . و 588 الکترونیک .
                              میخوام مخابرات-سیستم ادامه بدم .

1. بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر و علم و صنعت ، کدوم در گرایش سیستم قوی تر هستند .؟ کدوم رو بهتره اول بزنم ؟

( شبانه یا روزانه اهمیتی نداره.)
                              می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                              پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                              (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Z A H R A .GH
                                به لطف خدا رتبه ام 580 مخابرات شده . و 588 الکترونیک .
                                میخوام مخابرات-سیستم ادامه بدم .

1. بین دانشگاه صنعتی خواجه نصیر و علم و صنعت ، کدوم در گرایش سیستم قوی تر هستند .؟ کدوم رو بهتره اول بزنم ؟

( شبانه یا روزانه اهمیتی نداره.)
                                فرقی ندارن چندان.تربیت مدرسم همینطوره ولی معمولا علم و صنعت رو بیشتر میز نن
                                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X