اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

آقای کفایی عزیز
    من هم الان که دیگه تمام شده بهتون عرض می کنم که اصلا ناراحت نباشید.اشتباهی نکردین.اتفاقا درس خواندن در شریف و تهران باعث افتخاره و همه آدم رو یکجور دیگه تحویل میگیرن و با هفته ای یکروز تدریس در دانشگاه های ضعیف مثل دانشگاه من(علمی کاربردی ) میتونید خرج تحصیل رو در بیارید البته باید حدود 3،4 درس آزمایشگاه بردارید در یکروز.در ضمن درسته امیرکبیر خیلی شناخته شده با کلاس هست ولی شریف و تهران بازم بالاتر هستن به خصوص برای ادامه تحصیل در خارج
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

من ناراحت پول نیستم من می ترسم اگر دیجیتال میزدم بهتر بوده باشه تا مخابرات سیستم توکل به خدا اونی که ما رو تا این جا اورده بعد از این هم می بره :smile:

دیدگاه

سلام دوستان من میخام سال بعد ارشد شرکت کنم رشته قدرت

بنظر شما رتبه ام چند باید باشه که بتونم دانشگاه تهران قبول بشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2z2
          سلام دوستان من میخام سال بعد ارشد شرکت کنم رشته قدرت

بنظر شما رتبه ام چند باید باشه که بتونم دانشگاه تهران قبول بشم
          سلام
          فکر میکنم نهایتا تا 30 یا 40.برای قدرت رقابت بسیار سخت تر از گرایشهای دیگر است،چون رقابت صرفا بین قدرتی هاست ولی مثلا بین مخابرات و الکترونیک و کنترل و مهندسی پزشکی همپوشانی وجود دارد که باعث میشود رتبه ها ریزش داشته باشد و با رتبه های بالا جاهای خوب قبول شوند ولی در قدت اینگونه نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
            من ناراحت پول نیستم من می ترسم اگر دیجیتال میزدم بهتر بوده باشه تا مخابرات سیستم توکل به خدا اونی که ما رو تا این جا اورده بعد از این هم می بره :smile:
            نه مخابرات سیستم بسیار جالب و سطح بالا هست.نگران نباشید چون از هر نظر مناسب هست.
            راستی آقای کفایی دکمه تشکر برای استفاده و قدردانی از افرادی هست که جوابهای مناسبی به آدم میدن،حیف هست که آکبند نگه دارید
            موفق باشید
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اقا دستتون درد نکنه در مورد کنکور ارشد هم هر سوالی داشتین بپرسین چون راه های زیادی برای کم درس خوندن قبول شدن بلدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                اقا دستتون درد نکنه در مورد کنکور ارشد هم هر سوالی داشتین بپرسین چون راه های زیادی برای کم درس خوندن قبول شدن بلدم
                خوب شما چگونه خوندی که رتبت خوب شد .
                مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

راستش چون حوصله درس خوندن نداشتم رفتم کلاس سر کلاس ها خوب گوش دادم توی خونه 4 یا 5 ساعت حل تمرین انجام دادم البته یه 1 ساعتی هم درس خوندم از اواخر بهار شروع کردم

دیدگاه

سلام.
                    دوستان سازمان سنجش امروز طی اطلاعیه ای اعلام کرد که:
                    پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشتهآ‌های تحصیلی (شماره2) آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورهآ‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1392 بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه دریافتی در آزمون مذکور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی در موعد مقرر اقدام نمودهآ‌اند، میآ‌رساند که اسامی داوطلبان چند برابرظرفیت و برنامه زمانی مصاحبه در کدرشته محلهای بورسیه، دارای شرایط خاص، دورهآ‌های مجازی و بینآ‌الملل و همچنین زمان برگزاری آزمون تشریحی و یا پروژه عملی در کدرشتهآ‌های امتحانی ذیربط در روز شنبه مورخ 18/3/92 از طریق سایت اینترنتی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org و نشریه پیک سنجش مورخ 20/3/92 منتشر میآ‌گردد.

دوستان میتونید اصل خبر رو از لینک زیر پی بگیرید:
                    http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=960
                    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                    امتحان ریشه هاست
                    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                    زندگی چون پیچک است
                    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

بچه ها حالا که من مخابرات سیستم قبولم چی کار کنم امار که نا پیوسته بودم بهم ندادن مخابرات 2 هم که پاس نکردم dsp هم که بهم ندادن من فقط مخابرات 1 پاس کردم و سیگنال سیستم میترسم گیر کنم چی کار کنم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                        بچه ها حالا که من مخابرات سیستم قبولم چی کار کنم امار که نا پیوسته بودم بهم ندادن مخابرات 2 هم که پاس نکردم dsp هم که بهم ندادن من فقط مخابرات 1 پاس کردم و سیگنال سیستم میترسم گیر کنم چی کار کنم :cry2:
                        سلام.
                        دوست من فرصت چند ماهه ای که تا اعلام نتایج نهایی و ایشالا حضور شما سر کلاسای درس دوره ارشدتون باقی مونده، یه فرصته خوبه که شما تو مواردی که احساس می کنید نسبت بهش غریبه اید یا توشون ضعف دارید، خودتونو آماده کنید. حالا بسته به اون گرایشی که حدس می زنید احتمال قبولیتون توش بیشتره.
                        البته یه سری چیزایی هستن که بیس محسوب میشن و تو همه گرایشها مشترکن، که ممکنه مستقیما باهاشون سر و کار نداشته باشید اما ضعف تو اونها ممکنه بعدا درد سر ساز بشه، مثل اصول ریاضی و مدار،(که البته شما با رتبه خوبتون فکر می کنم کمتر تو این مورد دچار مشکل باشید :agree
                        علاوه بر اینها شما بهتون واحدهای پیش نیاز هم داده میشه و این هم تا حدودی میتونه نگرانیتون رو کم کنه، اما بنا به نیازتون از درس خوندن تو این فرصتی که داریم، غافل نشید.
                        موفق باشید
                        زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                        امتحان ریشه هاست
                        ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                        زندگی چون پیچک است
                        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

من صد در صد مخابرات سیستم تهران یا امیرکبیر قبولم چون فقط مخابرات زدم من اصلا امار مخابرات2 و dsp پاس نکردم چه اصلا نمیدنم چی هستند که خودم بخونم نگرانی من اینه که ترم اول فرایند تصادفی و مخابرات پیشرفته بهم بدن من هم جبرانی مخابرات 2 و امار بردارم اما من که امار و مخابرات 2 پاس نکردم چه طوری فرایند تصادفی و مخابرات پیشرفته پاس کنم خیلی نگرانم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                            من صد در صد مخابرات سیستم تهران یا امیرکبیر قبولم چون فقط مخابرات زدم من اصلا امار مخابرات2 و dsp پاس نکردم چه اصلا نمیدنم چی هستند که خودم بخونم نگرانی من اینه که ترم اول فرایند تصادفی و مخابرات پیشرفته بهم بدن من هم جبرانی مخابرات 2 و امار بردارم اما من که امار و مخابرات 2 پاس نکردم چه طوری فرایند تصادفی و مخابرات پیشرفته پاس کنم خیلی نگرانم
                            با سلام

امیدوارم شما و دوستان عزیز دیگر در این تاپیک بر من به خاطر عنوان این صحبت خرده نگیرید و نارحت نشوید.اما کاملا مشخص است که شما دوست عزیز برای کنکور خود زحمت نکشیده اید و با کمترین سختی ها این موفقیت را به دست آورده اید و امیدوارم با این ذهن بسته و اطلاعات کم در دانشگاه در رشته ی تخصصی خود دچار مشکل نشوید.شما حتی از دروس و حوزه های کاری گرایش الکترونیک-مدار و سیستم اطلاعی نداشتید و حالا نیز نمی دانید چه درسهایی قرار است به عنوان پیش نیاز پاس کنید و حتی دروس کارشناسی مهندسی برق خود را که در همه ی دانشگاه های دنیا و از جمله در ایران در چارت مهندسی برق وجود دارد به طور کامل نگذرانده اید و من حسرت میخورم که شما چگونه میخواهید بدون اینکه آمار و احتمال مهندسی را گذرانده باشید وارد رشته ی مهندسی مخابرات یکی از دانشگاه های نامبرده شوید.البته جبران نمودن این مسائل زیاد سخت نخواهد بود ولی ای کاش هر کس به اندازه ی زحمت واقعی مطالعه ی شخصی خود،نه به زور پول و رفتن به کلاس کنکور در آزمون ارشد رتبه کسب می کرد.

باز هم عذر خواهی می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
                              با سلام

امیدوارم شما و دوستان عزیز دیگر در این تاپیک بر من به خاطر عنوان این صحبت خرده نگیرید و نارحت نشوید.اما کاملا مشخص است که شما دوست عزیز برای کنکور خود زحمت نکشیده اید و با کمترین سختی ها این موفقیت را به دست آورده اید و امیدوارم با این ذهن بسته و اطلاعات کم در دانشگاه در رشته ی تخصصی خود دچار مشکل نشوید.شما حتی از دروس و حوزه های کاری گرایش الکترونیک-مدار و سیستم اطلاعی نداشتید و حالا نیز نمی دانید چه درسهایی قرار است به عنوان پیش نیاز پاس کنید و حتی دروس کارشناسی مهندسی برق خود را که در همه ی دانشگاه های دنیا و از جمله در ایران در چارت مهندسی برق وجود دارد به طور کامل نگذرانده اید و من حسرت میخورم که شما چگونه میخواهید بدون اینکه آمار و احتمال مهندسی را گذرانده باشید وارد رشته ی مهندسی مخابرات یکی از دانشگاه های نامبرده شوید.البته جبران نمودن این مسائل زیاد سخت نخواهد بود ولی ای کاش هر کس به اندازه ی زحمت واقعی مطالعه ی شخصی خود،نه به زور پول و رفتن به کلاس کنکور در آزمون ارشد رتبه کسب می کرد.

باز هم عذر خواهی می کنم.
                              این به خاطر ضعف آقای کفایی در دروس نیست بلکه بخاطر سطح پایین دانشگاه محل تحصیلشون هست که ظاهرا ناپیوسته بودن (مثل من که علمی کاربردی ام). فقط با کلاس کنکور اصلا نمیشه این رتبه رو آورد،مگه الکیه؟!! من که اصلا کلاسی نرفتم ولی میدونم کسی که چنین رتبه ای میاره در دوران تحصیل چقدر زحمت کشیده و وقتی همه به شیطونی فکر می کردن اون داشت تمرین حل می کرد.نه که اصلا کاری جز درس نکنه ها ولی قطعا کارایی که بقیه کردن رو حداقل من نکردم(با رتبه 200-300)! این ضعف نظام آموزش عالی ما هست که مثلا من تجزیه و تحلیل و الکترومغناطیس و بررسی و ... نداشتم! ولی اونایی رو که داشتم خوب یاد گرفتم.حالا می خواد سوال اسمش تست باشه یا .... فرقی نداره.
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کفایی
                                آقای کفایی سوالات شما کمی عجیبه! اما برای مخابرات سیستم شما نیاز به تجزیه و تحلیل دارید شدیدا که پاس هم کردین. مخابرات 2 هم میتونید بخونید دیگه.تازه فکر کنم جبرانی میدن همین رو.اما بهتره شمام تو تابستان بخونید.dsp رو فکر کنم تو ارشد دارید دوباره.
                                جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X