اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

دوستان نظرتون راجع به کتاب نظریه مدار دکتر جبه دار چیه؟آخه ندیدم کسی ازش اسمی ببره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fever
      دوستان نظرتون راجع به کتاب نظریه مدار دکتر جبه دار چیه؟آخه ندیدم کسی ازش اسمی ببره...
      کتاب فوق العاده جامع و کاملیه ، مخصوصا برای شما که در حال تحصیل هستید ،به شرطی که کامل بخونیش . تمریناش اکثرا سوالای کنکور بوده.
      اما برای کنکور کارشناسی ارشد با توجه به اینکه حجمش خیلی زیاده ، توصیه نمیشه .
      آدم نباید نگران این باشه که کی می میره چون دست خودش نیست
      ولی باید نگران این باشه که چه جوری زندگی می کنه چون دست خودشه

دیدگاه

دوستان برای معادلات چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟

بنطرتون خوندن معادلات - ریاضی1 - ریاضی2 تا چه حد میتونه مفید باشه ؟ ارطش خوندن داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aramesh_f
          دوستان برای معادلات چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟
          کتاب معادلات دیفرانسیل-مسعود آقاسی - 2 جلد هست.

دیدگاه

سلام.

دوستان نظرتون درباره ی کتاب معادلات دیفرانسیل استاد حسین پاکیان چیه؟
            برای کنکور مناسبه؟
            همواره یادمان باشد:
            1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
            2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
            3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
              کتاب معادلات دیفرانسیل-مسعود آقاسی - 2 جلد هست.
              تعریف این کتابو شنیدم ، اما حجمش زیاده کل وقتمو باید معادلات بخونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aramesh_f
                تعریف این کتابو شنیدم ، اما حجمش زیاده کل وقتمو باید معادلات بخونم
                بله، حجم نسبتا زیادی داره، اما قرار نیست که کل دو جلد رو بخونین.جلد اول درس هست و وجلد دوم تست. معادلات واقعا درس شیرینی هست که قبل از خوندن این کتاب من این شیرینی رو احساس نمیکردم. روی این کتاب حدود 3 ماه مونده به کنکور وقت گذاشتم و فقط حدود30 صفحه رو نرسیدم بخونم.من دیر شروع کردم،و با دید نامناسبی به این درس هم شروع کردم. شما اگه از الان شروع کنین،مطمئن باشین میرسین بخونین و تمومش کنین.البته بستگی به میزان تسلط روی درس و مقدار مطالعه هم داره.

دیدگاه

سلام

زمان ثبت تام ارشد 93 چه تاریخی هست؟ آیا گذشته تاریخه ش

چه درس هایی تو کنکور میاد؟....برای الکتونیک....

یه سوال باتوجه به شرایط من که راضیم ضعیفه ( رشتم فنی و حرفه ای بوده) و بیشتر گیرم تو درس مدار و الک همین ضعف ریاضیم هست چه کتابی رو بهم معرفی میکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                    سلام

زمان ثبت تام ارشد 93 چه تاریخی هست؟ آیا گذشته تاریخه ش

چه درس هایی تو کنکور میاد؟....برای الکتونیک....

یه سوال باتوجه به شرایط من که راضیم ضعیفه ( رشتم فنی و حرفه ای بوده) و بیشتر گیرم تو درس مدار و الک همین ضعف ریاضیم هست چه کتابی رو بهم معرفی میکنید
                    سلام

فکر کنم توی آبان ثبت نامش باشه ولی شما از 15 مهر به به بعد گوش به زنگ باشید
                    الکترونیک و مخابرات و بیوالکتریک درسهاش یکیه
                    ریاضیات و زبان عمومی و تخصصی و مدار 1و2 و کنترل خطی و الکترونیک 1و2 و سیگنال و مغناطیس که چهار درس اول توی همه گرایش های برق هست ضریب هاش هم زیاد فرقی نمی کنه فقط شما اگر قصد شرکت در بیوالکتریک را دارید بهتره بیخیال الکترومغناطیس شوید چون ضریبش نسبت به بقیه خیلی پایینتره گرچه این درسو مخابراتی ها هم بیخیال میشند یعنی اکثرا همه بیخیال میشند .
                    شما فکر نکنم زیاد توی الکترونیک و مدار گیر کنید بیشتر توی کنترل و مغناطیس و سیگنال گیر می کنید
                    من خودم فنی هستم فنی ها اگه الکترونیک و مدار و بخونند می تونند مثل ریاضی ها بزنند چیزی که باعث میشه ما از ریاضیها عقب بیوفتیم زبانو خود ریاضیاتو کنترل و سیگنال و مغناطیس
                    در کل ما فقط میتونیم توی این دروس مثل الکترونیک و مدار با ریاضی ها رقابت کنیم حتی ما اگه دیجیتال هم می داشتیم به جرات می گم شاید از ریاضی ها بهتر می تونستیم این درسو بزنیم .

راستی بچه ها من نمیتونم به دلایل شخصی تا 17 یا 18 شهریور بخونم اگه از اونجا بشینم دروس مدار و ریاضیات و کنترل رو روزی 2 ساعت بخونم میرسم یا نه ؟ بعد عصر ها هم وقت بزارم روی سیگنال و الکترونیک . الانم تیکه پاره دارم میخونم .
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

با توجه به آخرین مصوبه شورای عالی برنامه ریزی تغییرات عمده ای در سرفصل های دروس مهندسی برق صورت گرفته که طبیعتا روی دروس کنکور کارشناسی ارشد نیز تغییرات را خواهیم داشت.

الکترونیک: سرفصل تقویت کننده های توان از الکترونیک 2 به الکترونیک 3 منتقل شده است.

کنترل خطی: فضای حالت از این درس حذف شده و به درس کنترل مدرن منتقل شده است.
                      فعلا این ها رو نخونید
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

شما فکر نکنم زیاد توی الکترونیک و مدار گیر کنید بیشتر توی کنترل و مغناطیس و سیگنال گیر می کنید
                        خیلی ممنون

من اول می خوام ریاضی بخونم بعد مدار و بعد الک اگر وقت بشه سیگنال و کنترل ولی پیش زمینه همه این درسه و کلا برق چیزی جز ریاضی نیست ریاضی خوبی داشته باشه تو هر مقطعی که باشی راحت با معدل 17 یا بالاتر میتونی فارغ تحصیل بشی البته نظر من و برای همین اول می خوام ریاضی کار کنم حالا چه کتابی رو معرفی میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                          خیلی ممنون

من اول می خوام ریاضی بخونم بعد مدار و بعد الک اگر وقت بشه سیگنال و کنترل ولی پیش زمینه همه این درسه و کلا برق چیزی جز ریاضی نیست ریاضی خوبی داشته باشه تو هر مقطعی که باشی راحت با معدل 17 یا بالاتر میتونی فارغ تحصیل بشی البته نظر من و برای همین اول می خوام ریاضی کار کنم حالا چه کتابی رو معرفی میکنید؟
                          به نظر من شما بیا ریاضیات و مدار رو باهم بخون این شکلی خسته نمیشی از خوندن تنها ریاضیات . به نفع تون هم هست . انشالله فرصت میشه سیگنال و کنترل رو بخونید

کتابو باید خودتون ببینید و بپسندید خیلی از کتابهای پر حجم خوششون میاد خیلی هم هم از کتابهای کم حجم : راستش من کتابهای کم حجم و بیشتر دوست دارم مخصوصا وقتی زمان کم دارم البته اگه کتابی باشه توضیحاتش کامل باشه و تست هاش کم باشه انتخاب من همونه چون بعدش یک کتاب تست میگیرم دیگه که کلی باشه .
                          سایت های زیادی کتابهای زیاد رو معرفی کردند می تونید برید و ببینید
                          سایت اسلام پناه و سایت مومن زاده و سایت برق ارشد و همین تایپیک دوستان معرفی کردند .
                          ولی در کل باید خودتون کتابو ببینید و بپسندید وقتی پسند خودتون باشه بهتر علاقه به خوندنش پیدا می کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شاه قلی پور
                            جواب ارشد کی میاد؟؟
                            مرسی
                            سلام دوستان.
                            امشب اخبار گفت که نتیجه هفته آینده میاد :rolleyes:
                            به امید موفقیت دوستان.
                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                            امتحان ریشه هاست
                            ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                            زندگی چون پیچک است
                            انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

یکی به من اسم سرفصل هایی که توی کنکور میاد رو بهم میگه؟
                              هرجا میگردم فقط منابع پیشنهاد کردن
                              اگه کسی کمکم کنه سرفصل دروسی که توی گرایش الکترونیک میاد رو بهم بگه خیلی کمک بزرگی بهم کرده
                              عنوان سرفصل تمام درسای کنکورو میخوام ، کنترل و الکترونیک و الکترومغناطیس و سیگنال و ...

مرسی
                              ای که دستت می رسد کاری بکن / پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shima_mohkami
                                یکی به من اسم سرفصل هایی که توی کنکور میاد رو بهم میگه؟
                                هرجا میگردم فقط منابع پیشنهاد کردن
                                اگه کسی کمکم کنه سرفصل دروسی که توی گرایش الکترونیک میاد رو بهم بگه خیلی کمک بزرگی بهم کرده
                                عنوان سرفصل تمام درسای کنکورو میخوام ، کنترل و الکترونیک و الکترومغناطیس و سیگنال و ...

مرسی
                                سلام.
                                دوست من سرفصل تو کنکور خیلی معنی نداره، شما که میخواید تست بزنید اون هم تست مدار و الکترونیک و کنترل و مغناطیس و ....، باید از ب بسم الله تا ت تمّت دروس رو بدونید و بلد باشید، اینطور نیست که بگیم از سر فصل خاصی سوال نمیاد، برای اینکه بودجه بندی سوالات رو بدونید و بتونید بفهمید که در سال های گذشته، هر مبحثی در هر درس چند درصد سوالها رو به خودش اختصاص داده، میتونید از وبسایت های موسسات پارسه یا ماهان کمک بگیرید، درس هایی که برای هر گرایش باید بخونید هم تو دفترچه کنکور سال های پیش (همونی که موقع ثبت نام میخرید یا دانلود میکنید) هست.
                                موفق باشید دوست من.
                                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                                امتحان ریشه هاست
                                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                                زندگی چون پیچک است
                                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X