اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

دوستان خبر قطعی نتیجه کنکور رو خود سازمان سنجش زد، طبق اطلاعیه این سازمان، نتیجه ها تا 4شنبه 6 شهریور میاد رو سایت.
    http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1073
    به امید موفقیت همه دوستان :nerd:
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
      سلام.
      دوست من سرفصل تو کنکور خیلی معنی نداره، شما که میخواید تست بزنید اون هم تست مدار و الکترونیک و کنترل و مغناطیس و ....، باید از ب بسم الله تا ت تمّت دروس رو بدونید و بلد باشید، اینطور نیست که بگیم از سر فصل خاصی سوال نمیاد، برای اینکه بودجه بندی سوالات رو بدونید و بتونید بفهمید که در سال های گذشته، هر مبحثی در هر درس چند درصد سوالها رو به خودش اختصاص داده، میتونید از وبسایت های موسسات پارسه یا ماهان کمک بگیرید، درس هایی که برای هر گرایش باید بخونید هم تو دفترچه کنکور سال های پیش (همونی که موقع ثبت نام میخرید یا دانلود میکنید) هست.
      موفق باشید دوست من.
      ممنون . حرف شما درست . ولی من مثلا از چندین کتاب مختلف بخوام مباحث مربوط به کنکور رو بخونم و برفرض اون کتابها ا ز پراکندگی مختلف متن ها و مباحث دیگه برخوردار باشن ، با مشکل مواجه میشم
      اگر ذهنیت قبلی راجع به سرفصل مباحث مورد نظرم برای کنکور توی ذهن باشه خیلی راحتترم
      از سایت ماهان و پارسه هم نتونستم چیزی رو استخراج کنم در این زمینه
      اگر سرفصل ها رو یکی بهم بگه خیلی کمک بزرگی بهم کرده
      ای که دستت می رسد کاری بکن / پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shima_mohkami
        ممنون . حرف شما درست . ولی من مثلا از چندین کتاب مختلف بخوام مباحث مربوط به کنکور رو بخونم و برفرض اون کتابها ا ز پراکندگی مختلف متن ها و مباحث دیگه برخوردار باشن ، با مشکل مواجه میشم
        اگر ذهنیت قبلی راجع به سرفصل مباحث مورد نظرم برای کنکور توی ذهن باشه خیلی راحتترم
        از سایت ماهان و پارسه هم نتونستم چیزی رو استخراج کنم در این زمینه
        اگر سرفصل ها رو یکی بهم بگه خیلی کمک بزرگی بهم کرده
        سلام دوست من.
        میتونید از این لینک ها کمک بگیرین:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47976.0

http://mahan.ac.ir/showpages/682/%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF--%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82

http://pr-power.mihanblog.com/post/72

http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php/400-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C
        امتحان ریشه هاست
        زندگی چون پیچک است
        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

بسیار ممنون

دیدگاه

با سلام
            خدمت دوستان عزیز
            من یه سوال داشتم
            من هنرستان رشتم الکترونیک بود کاردانی الکترونیک و کارشناسی الکترونیک و کار الانم هم مرتبط با الکترونیک هست
            به نظر شما برای ارشد برای الکترونیک بخونم یا کنترل (با توجه به بازار کار الکترونیک خودم فکر می کنم کنترل بخونم بهتره )
            منتظر نظرتون هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            با تشکر
            داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
            پیامبر اکرم (ص)
            علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
            اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eh.sedaghat
              با سلام
              خدمت دوستان عزیز
              من یه سوال داشتم
              من هنرستان رشتم الکترونیک بود کاردانی الکترونیک و کارشناسی الکترونیک و کار الانم هم مرتبط با الکترونیک هست
              به نظر شما برای ارشد برای الکترونیک بخونم یا کنترل (با توجه به بازار کار الکترونیک خودم فکر می کنم کنترل بخونم بهتره )
              منتظر نظرتون هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              با تشکر
              چند وقت پیش با یه نفر صحبت می کردم می گفت ارشد رو تو وضع فعلی فنی گرفتن زیاد جالب نیست
              می گفت الان خیلی ها بعد از فنی گرفتن در کارشناسی ارشدشون رو تو رشته هایی مثل MBA می گیرن
              البته این حرف چون با روحیات من جور در نمیاد کلا از این گوش گرفتم و از اون گوش در کردم ( من عشق فنی هستم )
              دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                چند وقت پیش با یه نفر صحبت می کردم می گفت ارشد رو تو وضع فعلی فنی گرفتن زیاد جالب نیست
                می گفت الان خیلی ها بعد از فنی گرفتن در کارشناسی ارشدشون رو تو رشته هایی مثل MBA می گیرن
                البته این حرف چون با روحیات من جور در نمیاد کلا از این گوش گرفتم و از اون گوش در کردم ( من عشق فنی هستم )
                با سلام
                7 سال الکترونیک خوندم حالا برم .....
                اصلا تو کتم نمیره یا یکی از شاخه های برق یا هیچییییییییییییی
                (من عاشق برق هستم مخصوصا الکترونیک)
                داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
                پیامبر اکرم (ص)
                علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
                اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

اعلام نتایج ارشد 92

دوستان نتیجه ها رو سایته:
                  http://92.242.195.235/resultarshad92final/
                  امتحان ریشه هاست
                  زندگی چون پیچک است
                  انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

دوستان لطفا بگید با چه رتبه ای کجا قبول شدید؟

دیدگاه

با این که اعلام رتبه م خیلی افتخار آمیز نیست!! اما خوشحالم که توی شهر خودمون قبول شدم.
                      رتبه2889-دانشگاه بناب-مهندسی فوتونیک-نوبت دوم

اصلا انتظارش رو هم نداشتم! واقعا همینجوری کشک!! این انتخاب رو زده بودم. به سال بعد داشتم فکر میکردم!!

به هر حال...خدا رو شکر...

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow:

:wow: :wow: :wow: :wow:
                        انتخاب 14 ام بود

pama شما چه کردی؟
                        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام دوستان.
                          1- به همه قبول شده ها تبریک می گم و به همه قبول نشده ها توصیه می کنم تکلیفشون رو با خودشون معلوم کنند که ادامه تحصیل رو چقدر دوست دارند و اصلا هدفشون چیه؟ لیسانس تحصیلات کاملی هست برای کار و اگر در کنار انجام کارهای عملی و تئوری، انگلیسیتون خوب باشه واقعا برای بهترین شدن در صنعت چیزی کم ندارند. پس درس رو به خاطر عشق به اون باید بخونید اونم تحصیلات تکمیلی.
                          2- بعضی دوستان عجله می کنند و در این تاپیک درباره آینده شغلی رشته ها و گرایشها می پرسند که من مجبورم اخطار بدم از این به بعد پست های نامرتبط حذف یا ویرایش می شن و باید در تاپیک مربوطه بپرسید. چه بسا که اونجا اصلا جواب شما از قبل بوده باشه :agree: اینجا تاپیک جامع ارشد 1392 هست و فقط اخبار مربوطه باید در این قرار بگیره از جمله شرایط آزمون،رتبه ها و قبولی های نهایی و موارد مربوط به ثبت نام و غیره. پس خواهشا دیگه راهنمایی برای منابع و آنده کاری گرایش ها نخواهید.
                          با تشکر
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            سلام.اول باید تبریک بگم به همه دوستان موفق و آروزی سلامتی و صبر برای کسانی که می خوان دوباره یا امسال امتحان بدن:read:
                            من همونطور که عرض کردم تا حالا یک تست هم نزدم و اصلا هم برای کنکور نخونده بودم چون نه قصد ادامه تحصیل در ایران دارم و نه شرایط من به خاطر اشتغال به ترم 4 کارشناسی ناپیوسته و موضوع پایان نامه و کارآموزی و نیز مهمتر از همه به خاطر فوت پدر عزیزم شرایط وحشتناکی داشتم.به هر حال با همون اطلاعات دانشگاه و کتب مرجع نتیجه خیلی خوبی گرفتم (البته با شرایط ذکر شده،وگرنه خوبه نه خیلی خوب )
                            انگلیسی: 66.66
                            ریاضیات: 33.33
                            مدارهای الکتریکی: 55.55

الکترونیک: 0

ماشین الکتریکی: 22.21- که همین رتبه منو به طرز وحشتناکی خراب کرد و برد تا اینی که الان هست،وگرنه زیر ........... می شد :cry2:
                            سیستم های کنترل خطی: 44.44
                            الکترومغناطیس: 11.11
                            تجزیه و تحلیل سیستم ها: 28.28
                            (ما در علمی کاربردی اصلا این درس ضریب 4 رو نمی خونیم :angry
                            بررسی سیستم های قدرت:0
                            مدار منطقی و ریز پردازنده: 11.10- (یک زمانی کسی بودم تو این درس ولی ریزه کاری داره آدم یادش میره دیگه )
                            مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 33.33
                            معدل موثر: 19.02
                            (البته بالاتره ولی دانشگاهم داغونه دیگه)
                            رتبه ها:
                            الکترونیک(1): 243 قدرت (2و5و6): 187 مخابرات (3): 171 کنترل (4): 264 بیوالکتریک(7): 106 مکاترونیک(8):424

آدما از پیروزی خوشحال میشن ولی خوب با اینکه من انگیزه ای ندارم ولی از رتبم خوشحال شدم و می خوام انتخاب رشته کنم. برای هر گرایش حدودا کدوم دانشگاه ها میشه قبول شد؟

سلام و اعلام تبریک مجدد به همه
                            کد 31547 انتخاب دوم --- > برق - کنترل - خواجه نصیر - روزانه

اگرچه بعد از کنترل تهران اعتبارش دوم هست و از نظر پر شدنم یک مو از شریف دیرتر و کاملا بالاتر از امیرکبیر پر میشه، دانشگاهش رو دوست ندارم و می خوام با انتخاب های پایینترم عوضش کنم. چون بیوالکتریک تهران و شریف هم قبول میشم همین روزانه.
                            جانم به فدای ائمه اطهار
                            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

سلام.
                              ضمن عرض تبریک خالصانه خدمت همه دوستانی که قبول شدند مخصوصا جناب پاشایی، جناب شاهرخ و جناب محمد حسین.
                              و آرزوی موفقیت صمیمانه برای شما دوستان بزرگوارم، واقعا از موفقیت دوستان خوشحالم.

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                              pama شما چه کردی؟
                              بنده تو هیچ یک از انتخابهام قبول نشدم جناب مهندس، به امید خدا به کاری میرسم که از قبل براش برنامه ریزی کردم :agree: ممنونم ازتون.
                              با آرزوی موفقیت همه دوستان.

پ.ن: جناب مدیر معذرت میخوام بابت این پست اسپمی که دور از هدف تاپیک هست :redface:
                              امتحان ریشه هاست
                              زندگی چون پیچک است
                              انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
                                سلام.
                                ضمن عرض تبریک خالصانه خدمت همه دوستانی که قبول شدند مخصوصا جناب پاشایی، جناب شاهرخ و جناب محمد حسین.
                                و آرزوی موفقیت صمیمانه برای شما دوستان بزرگوارم، جدا از موفقیت دوستان خوشحالم.
                                بنده تو هیچ یک از انتخابهام قبول نشدم جناب مهندس، به امید خدا به کاری میرسم که از قبل براش برنامه ریزی کردم :agree: ممنونم ازتون.
                                با آرزوی موفقیت همه دوستان.

پ.ن: جناب مدیر معذرت میخوام بایت پست اسپمی که دور از هدف تاپیکه :redface:
                                ایشالله به هدفتون برسید.
                                من مطمئنم به واسطه تلاش و پشتکاری که دارید حتما هدفتون رو می زنید
                                من هم هدف اولم کار بوده و هست و الان خدا رو شکر یه جور موقعیتی دارم که ممکنه بتونم هم کار کنم و هم درس بخونم-البته اگر درس خوندن وقت زیادی ازم نگیره.!

چند تا دل شوره دارم:
                                -- نمی دونم میشه همزمان هم خوب کار کرد و هم خوب درس خوند؟(البته اگر بنا به انتخاب باشه من کار رو انتخاب می کنم - چون واقعا دوسش دارم و درس رو کاملا یا تا حدودی بی خیال میشم :agree: )

-- نمی دونم این درس راه زندگیم رو عوض می کنه یا می تونم ازش در رشته ی کاری خودم استفاده کنم . خوب من چندین سال وقت گذاشتم و در کارم یه چیزایی یاد گرفتم که سرمایه زمانی من هست اگر قرار باشه ولش کنم برم دنبال یه موضوع دیگه اون سرمایه = هیچ . مخصوصا منی که یکی دو سال کمتر حقوق گرفتم تا دانش و تجربه بخشی رو که دوست داشتم بدست بیارم.

-- یه دلشوره دیگه هم دارم ، انگار معدل کاردانی یا کارشناسیم رو چند صدم اشتباه نوشتم . اینو وقتی برای مصاحبه مالک اشتر رفته بودم بهم گفتن . ( از عمد هم این کار رو نکردم - اصلا این کارا تو خون من نیست )- خیلی می ترسم :cry: راستش قبول شدن یا نشدن اونقدر برام مهم نیست ولی می ترسم یه ترم بخونم بعد ضایعم کنن! :cry:
                                ----
                                ویرایش جدید:
                                اگر کسی مثل من هست بدونه که در صورت مغایرت نمره اصلی با نمره ی وارد شده بعد از قبولی شما باید ثبت نام کنی و پول شهریه رو هم در صورت وجود بپردازی و کلاس ها رو هم شرکت کنی ولی بعد از چند وقت ( به احتمال قوی دو سه ماه ) مغایرت به سازمان سنجش فرستاده میشه و اونا بررسی می کنن که شما با این معدل جدید شایسته ی موندن در اونجا هستید یا نه اگر درست بود که هیچ ( سر جای خودت نشستی و حق کسی رو نخوردی ) اگر نه یا می فرستنت جایی که باید باشی یا به احتمال زیاد "کان لم یکنت" می کنن! یعنی پولی که دادی و عمری که گذاشتی پر. البته من با توجه به اینکه میزان اشتباهی که کردم کم بوده ( در ضمن امروز رفتم کاردانیم رو بگیرم گفت چند صدم اضافه نمرت شده!!! ) خیالم یه کم جمع تر شد. شکر خدا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X