اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

از DM9000 هم تو لینوکس پشتبانی کامل میشه. دقیقاً مانند DM9161 .بنابراین مشکل چیپست شبکهآ‌مون که ایشالله بهآ‌طور کامل رفع شد . فقط باید دقت داشته باشیم و یه آی سی رو بخریم که تازه تولید باشه فردا روز نگن از رده خارجه و دیگه تولید نمیشه و پیدا هم نمیشه.که این مورد هم دست مسوول خرید رو میآ‌بوسه تا از واردکنندهآ‌ها و فروشگاهها در این مورد بپرسن.

چیپست UDA1341 هم ظاهراً از پشتیبانی بهتری نسبت AT73c213 برخورداره .بنابراین اگه بین این دو باید یکی رو انتخاب کنم UDA1341 رو انتخاب میآ‌کنم.

دیدگاه

چیپست UDA1341 هم ظاهراً از پشتیبانی بهتری نسبت AT73c213 برخورداره .بنابراین اگه بین این دو باید یکی رو انتخاب کنم UDA1341 رو انتخاب میآ‌کنم.
      ظاهرا در حال حاضر هیچکدوم موجود نیست ولی UDA1341 قیمتش از AT73c213 مناسبتر بوده اولی 6 هزار و دومی 8 هزار.
      در هر حال بهتره دیگه خیلی روش مطالعه نکنیم چون به نظرم وقت تلف کردنه.
      برای Ethernet DM9161 رو انتخاب می کنیم با اکثریت آرا و تا هفته بعد هم احتمالا وارد میشه.
      میمونه صوت که دوستان اگه ممکنه یه آماری بگیرن ببینن بین دو تا چیپ بالا کدوم یکی موجوده یا اینکه می خواد بیاد.
      برای پاورر هم RC1587 اگر اومده همینو انتخاب کنیم تا قسمت پاور هم بسته بشه.
      در مورد رم و فلش بالاخره به کجا رسیدین؟

دیدگاه

SDRAM - MT48LC16M16A2
        NAND Flash Memory - K9F2G08U0M
        Serial Data Flash - AT45DB161
        Serilal Eeprom - 24LC512
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm
          SDRAM - MT48LC16M16A2
          NAND Flash Memory - K9F2G08U0M
          Serial Data Flash - AT45DB161
          Serilal Eeprom - 24LC512
          nsm جان یه نگاهی به دیتا شیت بنداز واسه انتخاب قطعات.
          رم و فلشی که گفتی رو نمیشه تو این میکرو استفاده کرد.پروتکل این دو تا با LPC هماهنگ هست اما با این میکرو نمیشه؟
          باز یه نگاهی بنداز متوجه میشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فراهانی
            nsm جان یه نگاهی به دیتا شیت بنداز واسه انتخاب قطعات.
            رم و فلشی که گفتی رو نمیشه تو این میکرو استفاده کرد.پروتکل این دو تا با LPC هماهنگ هست اما با این میکرو نمیشه؟
            باز یه نگاهی بنداز متوجه میشی
            تو صفحه 152 دیتاشت AT91SAM9260 یک مدار عملی با MT48LC16M16A بسته و در صفحه 153 نیز یک مدار عملی با K9F2G08U0M بسته

تو خود Evaluation Board اتمل که برای AT91SAM9260 داده نیز از این دو تراشه استفاده کرده

دیدگاه

من هم با nsm موافقم.خیلی از بردهای آموزشی با همین قطعاتی که nsm گفتند ساخته شده اند.

دیدگاه

سلام.
                بچه ها واسه Regulator یه نگاهی به اینجا بندازید.
                http://focus.ti.com/analog/docs/gencontent.tsp?familyId=64&genContentId=1383

دیدگاه

من امروز با جوان الکترونیک در تماس بودم تراشه RC1587 متاسفانه همین تعدادی که من سفارش داده بودم اورده

به جاش می تونیم از تراشه LM2576 که آقای حبیبی گفتن استفاده کنیم قیمتش هم 800 تومن

دیدگاه

سلام دوستان
                    به لطف زحمات شما کارها داره خیلی خوب پیش میره
                    اقا محمد هم که یکی از فعال ترین ها هستم و ایشالله تا اخر امشب شماتیک اولیه رو به دست من خواهت=ند رسوند و واسه شما هم می فرستمش.البته اگه تا خیر داشتن به علت اینه که یه سره داشتن روش کار می کردن تا base کار اماده بشه

اقای nsm اگه ممکنه شما کمک کنین به اقا بهنام و تا اخر امشب یا فردا یه چیپ خوب واسه CAN معرفی کنید

بچه ها اون فوت پرینتی که واسه AT91SAM9062 گزاشته بودین متاسفانه یکی نیست :surprised: زحمت طراحی یه فوت پرینت رو میزارم رو دوش اقای مهدی شوری(اگه زحمت نباشه)

از اقای nsm واقعا ممنونم که یکی از فعال ترین ها هستن ولی واسه تغذیه MAX8744 خیلی مناسب تره
                    اقای M.M.-T هم اگه لطف کنن در مورد MAX8744 تا فردا تحقیق کنن ممنون میشم و حتی اگه بتونن فوت پرینتشو در بیارن

باقیه چیزا ردیفه

اقای سبزه واری لطف کنن ببینن این lcd که ما داریم با درایور ili9325 رو می تونن رو لینوکس راه بندازن در lcd یه ماژوله که چیپ داخلیش ili9325 هست

اقای NASA_DE هم زحمت بکشن و فوت پرینت MAX8744 و اگه رسیدن هر چیپی رو که صلاح میدونن طراحی کنن

اقا عباس هم یه لطف کنن با اقای شوری و سبزه وار و اقا محمد در ارتباط باشن ببینن مقاله یا فایلی هست که بخوان زحمت ترجمش رو روی گردن شما بندازن یا نه

علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

پس تغذیه شد MAX8744ETJ
                      قیمت که 4000 و اینم لینک اطلاعاتش از جمله footprint
                      http://datasheets.maxim-ic.com/en/ds/MAX8744-MAX8745.pdf

دیدگاه

اقا عباس هم یه لطف کنن با اقای شوری و سبزه وار و اقا محمد در ارتباط باشن ببینن مقاله یا فایلی هست که بخوان زحمت ترجمش رو روی گردن شما بندازن یا نه kiss
                        ما در خدمتیم

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

ممنون از همگی
                          اق این .DM9000رو هم هر کس وقت اضافه اورد ببینه می تونه تو protell دست به کارش بشه

از فردا کار رو شروع میکنیم و اقا محمد فایل ابتدایی رو میزارن تا دیگه تک تک نقشه تو دست بچه ها بگرده به دستم که رسید واسه همه پیغام خصوصیش می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                            اقای nsm اگه ممکنه شما کمک کنین به اقا بهنام و تا اخر امشب یا فردا یه چیپ خوب واسه CAN معرفی کنید
                            بهترین تراشه برای CAN تراشه MCP2551 می باشد قیمتش هم 1500 تومنه

اما AT91SAM9260 ارتباط CAN ساپورت نمی کنه و این قسمت حذف میشه

دیدگاه

دوست من منظورم یه رابط can سریال یا i2c بود که بتونیم این قسمت روئ هم داشته باشیم

دیدگاه

در رابطه با LCD فعلاً تو دید اول تو هسته اینها رو پیدا کردم که فول ساپورت هستند :

LCD_LTV350QV Samsung LTV350QV LCD Panel

FB_ARMCLCD_SHARP_LQ035Q7DB02_HRTFT LogicPD LCD 3.5" QVGA w/HRTFT IC

FB_ARMCLCD_SHARP_LQ121S1DG41 LogicPD LCD 12.1" SVGA

FB_ARMCLCD_SHARP_LQ057Q3DC02 LogicPD LCD 5.7" QVGA

FB_ARMCLCD ARM PrimeCell PL110 support

COBALT_LCD Support for Cobalt LCD

FB_ARMCLCD_AUO_A070VW01_WIDE AU Optronics A070VW01 LCD 7.0" WIDE

FB_ARMCLCD_SHARP_LQ10D368 LogicPD LCD 10.4" VGA

FB_ARMCLCD_SHARP_LQ64D343 LogicPD LCD 6.4" VGA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X