اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

من قبلا یه سری استلام قیمت LCD به جوان داده بودم که امروز قیمتش گفت به شرح زیر:

3.5 اینچ - 320 * 240 پیکسل - 24 بیت RGB - میلیون رنگ 16
    مدل : GFT035EA320240Y
    قیمت : 55000 تومن

5.7 اینچ - 240*320 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
    مدل : GFT057FA320240Y
    قیمت : 141000 تومن

5.7 اینچ - 640*480 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
    مدل : GFT057AA640480Y
    قیمت : 158500

5.7 اینچ - 320*240 پیکسل - 24 بیت RGB - میلیون رنگ 16
    مدل: LMT057DNAFWU
    قیمت: 178000

7 اینچ - 800*480 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
    مدل : GFT070DB800480-DLY
    قیمت : 129000

تمامی LCD های فوق دارای Touch Panel هستند

آقای یوسفی یه زحمت بکشند ببیند تو هسته لینوکس ساپورت می کنه یا خیر

به احتمال زیاد ساپورت می کنه

من از اون 7 اینچی خوشم آمد چون هم بزرگ هم تعداد رنگهای نمایش اون کافی و هم نسبت به بقیه قیمت مناسبی داره

تمامی قیمتها برای 1 عدد نمی دونم اگر مثلا 10 خواستیم قیمت پایینتر میاید یا نه
    تا نظر دوستان چی باشه؟
    هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

:cry: من که نظرم شدیدا منفیه.129 تومن یه lcd :eek:

بابا این برد خیلی گرون در میاد اینطوری دوست من

ببینید این ili9325 رو می تونیم راه بندازیم یا نه.18 تومن کجا 129 تومن کجاااا

راستی اقای سبزه واری اگه من درایور lcd رو به زبون c به شما بدم می تونین تو کرنل لینوکس جاش بدین؟؟؟
      اگه جواب + هست تا کد رو واستون پیغام خصوصی کنم :agree:
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm
        من قبلا یه سری استلام قیمت LCD به جوان داده بودم که امروز قیمتش گفت به شرح زیر:

3.5 اینچ - 320 * 240 پیکسل - 24 بیت RGB - میلیون رنگ 16
        مدل : GFT035EA320240Y
        قیمت : 55000 تومن

5.7 اینچ - 240*320 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
        مدل : GFT057FA320240Y
        قیمت : 141000 تومن

5.7 اینچ - 640*480 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
        مدل : GFT057AA640480Y
        قیمت : 158500

5.7 اینچ - 320*240 پیکسل - 24 بیت RGB - میلیون رنگ 16
        مدل: LMT057DNAFWU
        قیمت: 178000

7 اینچ - 800*480 پیکسل - 18 بیت RGB - هزار رنگ 262
        مدل : GFT070DB800480-DLY
        قیمت : 129000

تمامی LCD های فوق دارای Touch Panel هستند

آقای یوسفی یه زحمت بکشند ببیند تو هسته لینوکس ساپورت می کنه یا خیر

به احتمال زیاد ساپورت می کنه

من از اون 7 اینچی خوشم آمد چون هم بزرگ هم تعداد رنگهای نمایش اون کافی و هم نسبت به بقیه قیمت مناسبی داره

تمامی قیمتها برای 1 عدد نمی دونم اگر مثلا 10 خواستیم قیمت پایینتر میاید یا نه
        تا نظر دوستان چی باشه؟
        هسته لینوکس از قطعه خاصی پشتیبانی نمیکنه ! بلکه با اضافه کردن ماژول به هسته (معادل درایور در ویندوز) میشه با اون قطعه کار کرد. معمولا هم موقع پورت کردن لینوکس چندتا ماژول که کاربرد داره به هسته اضافه میکنن تا نیاز به کار اضافی نباشه .
        منظور من از گفتن این مطلب این بود که تو یه سری قطعات که اختلاف قیمت واقعی با قیمتی که مجبورید بخرید زیاده ، از یه معادل ارزونتر (مثلا lcd چینی) استفاده کنید ولی درعوض یا برید دنبال ماژول(درایور) اون یا یه درایور براش بنویسید (البته نوشتن درایور سخته).
        اون قیمتهایی که نوشتید رو اول من فکر کردم به ریاله ! 55 هزاز تومن برای lcd 3.5 اینچی ! 150 هزار تومن برای lcd 6 اینچی !!!!
        به عنوان مثال قیمت واقعی (در خارج) lcd 7 اینجی (به صورت ماژول و دارای پین هدر) حدود 40 تومنه !!! متاسفانه چون بازار الکترونیک ما قطعات جدید رو نداره ، یه مغازه هم که میاره هر قیمتی که دوست داشته باشه میده !
        یه راه دیگه هم اینه که شما یه خروجی vga برای بوردتون داشته باشید . تا رزولیشن 1024*780 رو میتونید وصل کنید به مانیتور های crt یا lcd . قیمت یه lcd 15 اینچی خیلی کمتر از قیمت اون lcd 6 اینچی هست که جوان میده ! در ضمن xserver لینوکس هم خودش کار نمایش اطلاعات رو مانیتور انجام میده و نیاز به نصب ماژول روی کرنل نداره . اگرم میخواید مانیتور خیلی بزرگ نباشه از همون lcd چینی استفاده کنید.

دیدگاه

در حقیقت تمامی این lcd ها هم از چین وارد میشه
          30% گمرک
          30% وارد کننده

60% (اگر بیشتر نشه) میشه در حقیقت قیمتها واقعی نصف هم کمتر هست

دیدگاه

بچه ها من با نظر farzadsw در مورد داشتن خروجی واسه مانیتور شدیدا موافقم.

دیدگاه

سلام دوستان
              من بلاخره PCB رو اونطور که باید اصلاح کردم با هزار تا دردسر.
              لینکش رو قبلا گذاشته بودم این بار خود PCB رو میزارم
              http://www.4shared.com/file/142388859/a9a3a759/E_9260_CM.html

شماتیک برد بالا هم که قبلا پلود کرده بودم 2 رو هست و خیلی از پریفرال های لازم رو توش گذاشته اونایی که نداریم هم منتاژ نمیکنیم
              پیشنهاد میکنم این PCB رو موازی کار خودمون استفاده کنیم و به عنوان ریفرنس بهش نگاه کنیم ...
              رسوندنش به این مرحله واقعا منو اذیت کرد خاهش میکنم راحت ازش نگذرین ...

در رابطه با CAN هم 89c251 مبدل خوبیه که از سریال استفاده میکنه ولی باید نرم افزاری حلش کنید ...
              الان دیگه CAN فیزیکال Ethernet رو پیشنهاد کرده که سرعتش هم بیشتره ولی خوب مطمئنا آقای NSM بهتر میدونن چی باید استفاده بشه و نظر من رو هم رد خاهند کرد :nice:
              تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/142393966/f9922d8d/PQFP.html
                فوت پرینتی که خاستید مهندس PQFP208

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                  در رابطه با CAN هم 89c251 مبدل خوبیه که از سریال استفاده میکنه ولی باید نرم افزاری حلش کنید ...
                  الان دیگه CAN فیزیکال Ethernet رو پیشنهاد کرده که سرعتش هم بیشتره ولی خوب مطمئنا آقای NSM بهتر میدونن چی باید استفاده بشه و نظر من رو هم رد خاهند کرد :
                  تراشه که فرمودید 82C251 هست
                  آقای شوری این چه حرفی؟

برای اینکه بتونیم ارتباط CAN هم داشته باشیم باید خود تراشه پردازنده این ارتباط ساپورت کنه و ریجسترهای مختص این کار داشته باشیم حال که پردازنده انتخابی نداره باید چه کرد؟
                  راه حل:

استفاده از تراشه ELM327 که در حقیقت یک مبدل OBD to RS232 هست ، حال OBD چی ؟

OBD مخفف On-Board Diagnostics می باشد به این معنا که یک مفسر هست برای ارتباط RS232 این تراشه 12 پروتکل را ارتباط دهی می کند که یکی از این ارتباطات ، ارتباط CAN هست این تراشه تو بازار نیست و باید سفارش خارجی داد

اما راه حل دیگه استفاده از تراشه MCP2510 که یک مبدل SPI به CAN می باشد با سرعت 5Mb/s و تراشه MCP2515 با سرعت 10Mb/s که تراشه آخری جوان داشت قیمتش هم 3500 هست این تراشه ها با MCP2551 یا MCP82C250 یا MCP82C251 (دو تراشه آخری 2500 قیمتشه) یک مبدل کامل برای ارتباط CAN هست ، برای تراشه های که CAN ساپورت نمی کنند.

راه حل دوم به نظر بنده بهتر MCP2515 + MCP2551
                  یا
                  MCP2515 + MC82C250 or MCP82C251

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm

تراشه که فرمودید 82C251 هست
                    آقای شوری این چه حرفی؟

برای اینکه بتونیم ارتباط CAN هم داشته باشیم باید خود تراشه پردازنده این ارتباط ساپورت کنه و ریجسترهای مختص این کار داشته باشیم حال که پردازنده انتخابی نداره باید چه کرد؟
                    راه حل:

استفاده از تراشه ELM327 که در حقیقت یک مبدل OBD to RS232 هست ، حال OBD چی ؟

OBD مخفف On-Board Diagnostics می باشد به این معنا که یک مفسر هست برای ارتباط RS232 این تراشه 12 پروتکل را ارتباط دهی می کند که یکی از این ارتباطات ، ارتباط CAN هست این تراشه تو بازار نیست و باید سفارش خارجی داد

اما راه حل دیگه استفاده از تراشه MCP2510 که یک مبدل SPI به CAN می باشد با سرعت 5Mb/s و تراشه MCP2515 با سرعت 10Mb/s که تراشه آخری جوان داشت قیمتش هم 3500 هست این تراشه ها با MCP2551 یا MCP82C250 یا MCP82C251 (دو تراشه آخری 2500 قیمتشه) یک مبدل کامل برای ارتباط CAN هست ، برای تراشه های که CAN ساپورت نمی کنند.

راه حل دوم به نظر بنده بهتر MCP2515 + MCP2551
                    یا
                    MCP2515 + MC82C250 or MCP82C251
                    کاملا درست میفرمائید مهندس اول منو ببخشید 82c251 من انقدر ایملمو که AT89c... هست رو تایپ کردم که دستم به 2 نرفت ... مرسی از اصلاح شما
                    ولی همونطور که گفتم میشه لایه فیزیکال CAN رو استفاده کرد و تمام رجیستر های مربوط رو براش پیاده سازی کرد البته میدونم کار بسیار سختیه ولی شدنیه در کل دوستان من کار کردن و الان هم روی Ethernet بردنش ...

دوستان کسی روی بردی گذاشتم اشکالی پیدا نکرده ؟ اگه لطف کنید سنتزش کنید ممنون میشم چون چند مرحله تبدیل روش انجام شد ... من روش زیاد وقت گذاشتم ولی بهتر میبینم نظر دوستان رو هم داشته باشم ...

مهندس NSM اگه در رابطه با پروتکل مدباس هم اطلاعاتی قرار بدید ممنون میشم نمیدونم اصلا درست هست یا نه ولی سخت افزار براش وجود داره من که فکر نمیکنم باشه چون پروتکل بازیه ولی از این بشر 2 پا هیچی بعید نیست ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzadsw
                      یه راه دیگه هم اینه که شما یه خروجی vga برای بوردتون داشته باشید . تا رزولیشن 1024*780 رو میتونید وصل کنید به مانیتور های crt یا lcd . قیمت یه lcd 15 اینچی خیلی کمتر از قیمت اون lcd 6 اینچی هست که جوان میده ! در ضمن xserver لینوکس هم خودش کار نمایش اطلاعات رو مانیتور انجام میده و نیاز به نصب ماژول روی کرنل نداره . اگرم میخواید مانیتور خیلی بزرگ نباشه از همون lcd چینی استفاده کنید.
                      برای اتصال مانیتور یا LCD احتیاج به یک اینترفیس DVI داریم همانند تراشه TFP410

به نظر شما یه پردازنده 180MHz می تونه این کارو بکنه؟؟؟

تراشه Pixel Rate ، TFP410 آن 165Mhz هست پس باید پردازنده با سرعت بالاتر انتخاب کرد مثل ARM11 یا ARM Cortex-A8

دیدگاه

مهندس توی کینوکس میشه به IO ها دسترسی پیدا کرد ... پس میتونیم اطلاعات تصویر رو روی همین السیدی چینی های ارزون هم فرستاد حالا زیاد برد حرفه ای نشد هم نشد تجربه ی اوله یواش یواش پیشرفتش میکنیم ...
                        دوستان نرم افزاری کسی روی Win Ce کار نکرده ؟ اکثر سخت افزارهایی که Linux ساپرت میکنه WINCE هم ساپرت میکنه روی اون هم میشه یه مانوری داد ...
                        یه سوال الحمد ال.. رگولاتور نهایی شد ؟ یا هنوز هم بین دوستان اختلافه؟

دیدگاه

کاملا درست میفرمائید NSM اول منو ببخشید 82c251 من انقدر ایملمو که AT89c... هست رو تایپ کردم که دستم به 2 نرفت ... مرسی از اصلاح شما
                          ولی همونطور که گفتم میشه لایه فیزیکال CAN رو استفاده کرد و تمام رجیستر های مربوط رو براش پیاده سازی کرد البته میدونم کار بسیار سختیه ولی شدنیه در کل دوستان من کار کردن و الان هم روی Ethernet بردنش ...
                          بله شما درست می فرمایید میشه پیاده سازی کرد

دوستان کسی روی بردی گذاشتم اشکالی پیدا نکرده ؟ اگه لطف کنید سنتزش کنید ممنون میشم چون چند مرحله تبدیل روش انجام شد ... من روش زیاد وقت گذاشتم ولی بهتر میبینم نظر دوستان رو هم داشته باشم ...
                          این فایل که گذاشتید من نتونستم بازش کنم

NSM اگه در رابطه با پروتکل مدباس هم اطلاعاتی قرار بدید ممنون میشم نمیدونم اصلا درست هست یا نه ولی سخت افزار براش وجود داره من که فکر نمیکنم باشه چون پروتکل بازیه ولی از این بشر 2 پا هیچی بعید نیست ..
                          من اطلاعات چندانی ندارم فقط:
                          مدباس یک پروتکل ارتباطی سریال هست که در سال 1979 برای استفاده در plcها معرفی شده در حقیقت یک پروتکل صنعتی به حساب میاد و میشه گفت که بعد از Ethernet و Profibus یکی از پروتکلهای هست که بهش توجه میشه (حدود 22% از شبکه های اتوماسیون صنعتی از این پروتکل استفاده می کنند)
                          مد باس برای ارتباط بین ابزارهای زیادی که در یک شبکه متصل شده است استفاده میشه
                          همان طور که فرمودید اینها همه اش پروتکل بازی
                          برای اطلاعات بیشتر این PDF مطالعه بفرماید:

http://www.modbustools.com/PI_MBUS_300.pdf

دیدگاه

اگه بخاید میتونم براتون ایمیل کنم پیام خصوصی بدید آدرس تون رو ممنون میشم
                            اگه این مشکل تو فایل رو کس دیگه ای هم داره بگید دوباره Upload کنم ...
                            مرسی از اطلاعاتتون ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm

برای اتصال مانیتور یا LCD احتیاج به یک اینترفیس DVI داریم همانند تراشه TFP410

به نظر شما یه پردازنده 180MHz می تونه این کارو بکنه؟؟؟

تراشه Pixel Rate ، TFP410 آن 165Mhz هست پس باید پردازنده با سرعت بالاتر انتخاب کرد مثل ARM11 یا ARM Cortex-A8
                              من 1-2 تا برد آرم9 دیدم که خروجی vga داشت . شاید از یه چیپ دیگه استفاده کرده بودن

دیدگاه

من هم با پورت vga موافقم . ولی ازقضا فایل C وframe buffer و header اون LCD که آقای حبیبی فرمودند هم موجوده . حالا دارم تحقیق میآ‌کنم ببینم میشه باهاشون یه وصله ساخت و هسته رو وصله کرد یا نه.
                                :cry: :cry: :cry: در کل کار بسیار سختیه! :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X