اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
    سلام
    منم همینطوری امیر جان ولی همچنین قضیه پیش اومده. من مدار رو کامل چک کردم ولی نمیدونم چه ایرادی داره !!!
    دارم روش کار میکنم به محض اینکه فهمیدم و رفعش کردم اینجا توضیح میدم و...
    موفق باشید
    شاید بی مورد باشه ولی کابلت قطعی پیدا نکرده؟! عوضش کردی با یه کابل دیگه تست کنی؟؟؟
    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

پورت USB روعوض کن .... معمولا ما با این مشکل مواجه شدنی کانکتور رو عوض میکنیم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
        شاید بی مورد باشه ولی کابلت قطعی پیدا نکرده؟! عوضش کردی با یه کابل دیگه تست کنی؟؟؟
        نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        پورت USB روعوض کن .... معمولا ما با این مشکل مواجه شدنی کانکتور رو عوض میکنیم
        همه ی این کارها رو کردم ولی بی فایده است،بگیر نگیر داره !!! فکر میکنم مادربوردهای جدید همچنین مشکلی رو دارن !!

دیدگاه

سلام من از زمانی که پروگرامر رو خریداری کردم حتی یک بار هم موفق به کار باهاش نشدم
          از مدیران سایت تقلضا دارم رسیدگی کنند.
          و لطفا درایورهاشو تو سایت قرار بدید
          ممنونم

دیدگاه

دوستان منتظر پروگرامر جدید باشید که هم pdi و spi پر می کنه
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45686.0
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام .
              من فرصت نکردم کل صفحات را مطالعه کنم اما چیزی که دستگیرم شده این پروگرامر خیلی وقتها ایراد بهم میزنه و راه انداختنش و سرهم کردنش هم کلی درد سر داره .
              من نیاز به یه پروگرامر usb دارم به نظر شما این پروگرامر برای من که خیلی مبتدی هستم مناسبه .؟
              یه سوال دیگه اگر فیوز بیت ها را نتونیم به خوبی set کنیم میکرومون میسوزه .؟
              یه سوال دیگه ، توی ورژن جدید پروگرامر از میکرو Atmega48 استفاده کرده من اگر از Atmega8 بخوام استفاده کنم البته با همان نقشه ، آیا مشکلی دارد ؟
              اگه میشه یه آموزش تصویری در مورد نحوه پروگرام کردن میکرو ATmega8 با کریستال 12MH و طرز صحیح set کردن فیوز بیت ها قرار بدین والا من که خیلی گیج شدم چون من رشتم کامپیوتر هست خیلی زیاد سر در نمیارم .

دیدگاه

من یک سوال نسبتا بی ربط!! دارم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
                من یک پروگرام گرفتم که با پورت usb کار می کنه و باهاش انواع میکرو های avr مثل mega32,mega8 ,tiny2313 اینا را پروگرام کردم که همه اینا ولتاژشون 5 ولت هست...حالا سوال من اینه که ایا میشه با این پروگرامر avr هایی که ولتاژشون بین 1.8-3.6 ولت هم هست پروگرام کرد؟! اگر نمیشه کسی راه حلی داره برای این مشکل؟!

دیدگاه

من دقیقا نمیدونم AVR 3.3 ولت کدام ها میشند ولی شما میتونید تغذیه رو خودتون به مدار بدید و فقط پایه های پروگرام رو وصل نمایید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    من دقیقا نمیدونم AVR 3.3 ولت کدام ها میشند ولی شما میتونید تغذیه رو خودتون به مدار بدید و فقط پایه های پروگرام رو وصل نمایید
                    دوست من از جوابت ممنونم اینی که من مد نظرمه اینه:
                    http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/8266S.pdf
                    اگر امکانش هست یک نگاه بهش بندازین ببینین به نظر شما از این راهی که گفتین امکانش هست؟
                    پروگرامر خروجی ولتاژی که به پایه های میکرو میده چند ولته؟!

دیدگاه

سلام به همه آقایون
                      دوستان منم با پروگرامر usb مشکل دارم به قول علی آقا بگیر نگیر داره. :cry:
                      بعضی وقت ها که اونو به سیستم وصل می کنم خیلی سریع شناخته می شه و به راحتی کارام رو انجام می دم! :smile:
                      اما بعضی وقتها 3-4 ساعتی منو بازی میده تا مشکلش حل بشه آخرشم نمی فهمم چشها¾؟ :cry2:
                      خطایی که دریافت می کنم به صورت گاهگاه اینه:
                      USB device not recognized
                      one of the usb device attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognized it.

نیازمند راهنمایی های سریع شما هستم :redface:
                      با تشکر
                      همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                      و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

دلیلش قطع شدن مسیر usb هست

من هم از این پروگرامر دارم ولی بیچاره مال من خیلی عالی کار میکنه
                        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ممنون امید جان :biggrin:
                          خوش به حالت داداش کاش پروگرامرت اینجا بود بد جوری گیر کردم! :cry: :cry2:
                          یعنی می خوای بگی مشکل از کابل پروگرامر است؟
                          داداش این طور نیست که سیستم هیچ عکس العملی نشون نده ! یه چیزایی می فهمه اون error رو می ده که بالا گفتم. هنوزم فکر می کنید مشکل از کابل است؟
                          همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                          و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

بله
                            من هم اوایل این مشکل رو داشتم
                            کابل چروگرامر نه کابusb
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

:rolleyes:
                              ببینید وقتی به usb کامپیوتر کابلی وصل میشه
                              داخل دستگاه 2 تا مقاومت هست که روی پایه دیتا ولتاژ 3.3 فکر کنم میزاره
                              با این حالت مین برد میفهمه چیزی به پرت وصل شده دستور معرفی به وسیله میفرسته
                              اگه وسیله جانبی پاسخ دستور رو به هر علت نده بعد 3 ثانیه این ارور نوشته میشه
                              علت جواب ندادن این ارور
                              کابل مشکل داره
                              یا یکی از دیتا ها که سیمش سبز یا سفیده قطع شده
                              یا میکرو کار نمیکنه
                              چون من با این پرو گرامر کار نکردم زیاد سر در نمیارم
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اقا این بحث الان برای پرو گرمر usb asp هست ؟
                                اگه این طوریه درایورشو بزارین ورژن جدیدشو من نتونستم پیدا کنم :cry2:
                                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X