سلام
منم همینطوری امیر جان ولی همچنین قضیه پیش اومده. من مدار رو کامل چک کردم ولی نمیدونم چه ایرادی داره !!!
دارم روش کار میکنم به محض اینکه فهمیدم و رفعش کردم اینجا توضیح میدم و...
موفق باشید
شاید بی مورد باشه ولی کابلت قطعی پیدا نکرده؟! عوضش کردی با یه کابل دیگه تست کنی؟؟؟
سلام من از زمانی که پروگرامر رو خریداری کردم حتی یک بار هم موفق به کار باهاش نشدم
از مدیران سایت تقلضا دارم رسیدگی کنند.
و لطفا درایورهاشو تو سایت قرار بدید
ممنونم
دوستان منتظر پروگرامر جدید باشید که هم pdi و spi پر می کنه
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45686.0
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
با سلام .
من فرصت نکردم کل صفحات را مطالعه کنم اما چیزی که دستگیرم شده این پروگرامر خیلی وقتها ایراد بهم میزنه و راه انداختنش و سرهم کردنش هم کلی درد سر داره .
من نیاز به یه پروگرامر usb دارم به نظر شما این پروگرامر برای من که خیلی مبتدی هستم مناسبه .؟
یه سوال دیگه اگر فیوز بیت ها را نتونیم به خوبی set کنیم میکرومون میسوزه .؟
یه سوال دیگه ، توی ورژن جدید پروگرامر از میکرو Atmega48 استفاده کرده من اگر از Atmega8 بخوام استفاده کنم البته با همان نقشه ، آیا مشکلی دارد ؟
اگه میشه یه آموزش تصویری در مورد نحوه پروگرام کردن میکرو ATmega8 با کریستال 12MH و طرز صحیح set کردن فیوز بیت ها قرار بدین والا من که خیلی گیج شدم چون من رشتم کامپیوتر هست خیلی زیاد سر در نمیارم .
من یک سوال نسبتا بی ربط!! دارم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
من یک پروگرام گرفتم که با پورت usb کار می کنه و باهاش انواع میکرو های avr مثل mega32,mega8 ,tiny2313 اینا را پروگرام کردم که همه اینا ولتاژشون 5 ولت هست...حالا سوال من اینه که ایا میشه با این پروگرامر avr هایی که ولتاژشون بین 1.8-3.6 ولت هم هست پروگرام کرد؟! اگر نمیشه کسی راه حلی داره برای این مشکل؟!
من دقیقا نمیدونم AVR 3.3 ولت کدام ها میشند ولی شما میتونید تغذیه رو خودتون به مدار بدید و فقط پایه های پروگرام رو وصل نمایید
دوست من از جوابت ممنونم اینی که من مد نظرمه اینه:
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/8266S.pdf
اگر امکانش هست یک نگاه بهش بندازین ببینین به نظر شما از این راهی که گفتین امکانش هست؟
پروگرامر خروجی ولتاژی که به پایه های میکرو میده چند ولته؟!
سلام به همه آقایون
دوستان منم با پروگرامر usb مشکل دارم به قول علی آقا بگیر نگیر داره. :cry:
بعضی وقت ها که اونو به سیستم وصل می کنم خیلی سریع شناخته می شه و به راحتی کارام رو انجام می دم! :smile:
اما بعضی وقتها 3-4 ساعتی منو بازی میده تا مشکلش حل بشه آخرشم نمی فهمم چشها¾؟ :cry2:
خطایی که دریافت می کنم به صورت گاهگاه اینه:
USB device not recognized
one of the usb device attached to this computer has malfunctioned and windows does not recognized it.
نیازمند راهنمایی های سریع شما هستم :redface:
با تشکر
همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!
ممنون امید جان :biggrin:
خوش به حالت داداش کاش پروگرامرت اینجا بود بد جوری گیر کردم! :cry: :cry2:
یعنی می خوای بگی مشکل از کابل پروگرامر است؟
داداش این طور نیست که سیستم هیچ عکس العملی نشون نده ! یه چیزایی می فهمه اون error رو می ده که بالا گفتم. هنوزم فکر می کنید مشکل از کابل است؟
همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!
:rolleyes:
ببینید وقتی به usb کامپیوتر کابلی وصل میشه
داخل دستگاه 2 تا مقاومت هست که روی پایه دیتا ولتاژ 3.3 فکر کنم میزاره
با این حالت مین برد میفهمه چیزی به پرت وصل شده دستور معرفی به وسیله میفرسته
اگه وسیله جانبی پاسخ دستور رو به هر علت نده بعد 3 ثانیه این ارور نوشته میشه
علت جواب ندادن این ارور
کابل مشکل داره
یا یکی از دیتا ها که سیمش سبز یا سفیده قطع شده
یا میکرو کار نمیکنه
چون من با این پرو گرامر کار نکردم زیاد سر در نمیارم