اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط mohammad...
    سلام
    ممنون امیر آقا
    مرسی که تو این تاپیک شرکت کردین
    برای یک دستگاه جوجه کشی خوب لطفا اگر صلاح می دونید بگین که کنترلر و جعبه و محل قرار گیری سنسور ها چجوری باشه و نحوه ی تامین رطوبت به چه صورتی باشه مثلا برای چه تعداد تخم باید از بخور ساز استفاده کرد و برای چه مقدار همون اب خالی کفایت می کنه :nerd:
    قربونت داداش
    برای اینکه یه دستگاه جوجه کشی نهایت راندمان رو داشته باشه لازم هست که تلرانس دما بیشتر از0.5درجه سانتیگراد نباشه و همواره دما در دوره ستری روی37.7 ثابت بمونه پارامتر رطوبت هم در دوران ستری(18روز اول در تخم مرغ) 60الی65 درصد تعیین میشه ودر سه روز اخر(دوره هچری) افزایش رطوبت تا مرز75 درصد و کاهش دما تا مرز37 درجه توصیه میشه (توجه داشته باشید در سه روز اخر وقتی رطوبت رو افزایش میدین حتما دمارو تا37 کاهش بدین)
    بهترین سیستم رطوبت ساز که تابحال استفاده کردم همون سیستم التراسونیک هستش که مزایای زیادی جدا از تامین رطوبت داره البته اشکالاتی هم بهش وارد هست اگه خواستین توضیح بیشتر میدم
    نحوه قرار گیری سنسور ها هم باید به نحوی که در مجاورت منبع تولید حرارت-دما-رطوبت وجریان هوا نباشه صحیح هستش
    معمولا دستگاهای کوچیک با ظرفیت 1 شان ومحفظه های کوچیک نیاز به سیستم رطوبت ساز ندارن و به صورت نسبی رطوبتشون تعیین میشه و با یک ظرف اب تامین رطوبت انجام میشه
    دیگر فاکتور مهمی که اغلب نادیده گرفته میشه فاکتور اکسیژن و انباشت دی اکسید کربن در اطراف تخم ها هستش که باعث تلفات بسیار سنگینی میشه که در طراحی محفظه دستگاه این موضوع باید لحاظ بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
      قربونت داداش
      برای اینکه یه دستگاه جوجه کشی نهایت راندمان رو داشته باشه لازم هست که تلرانس دما بیشتر از0.5درجه سانتیگراد نباشه و همواره دما در دوره ستری روی37.7 ثابت بمونه پارامتر رطوبت هم در دوران ستری(18روز اول در تخم مرغ) 60الی65 درصد تعیین میشه ودر سه روز اخر(دوره هچری) افزایش رطوبت تا مرز75 درصد و کاهش دما تا مرز37 درجه توصیه میشه (توجه داشته باشید در سه روز اخر وقتی رطوبت رو افزایش میدین حتما دمارو تا37 کاهش بدین)
      بهترین سیستم رطوبت ساز که تابحال استفاده کردم همون سیستم التراسونیک هستش که مزایای زیادی جدا از تامین رطوبت داره البته اشکالاتی هم بهش وارد هست اگه خواستین توضیح بیشتر میدم
      نحوه قرار گیری سنسور ها هم باید به نحوی که در مجاورت منبع تولید حرارت-دما-رطوبت وجریان هوا نباشه صحیح هستش
      معمولا دستگاهای کوچیک با ظرفیت 1 شان ومحفظه های کوچیک نیاز به سیستم رطوبت ساز ندارن و به صورت نسبی رطوبتشون تعیین میشه و با یک ظرف اب تامین رطوبت انجام میشه
      دیگر فاکتور مهمی که اغلب نادیده گرفته میشه فاکتور اکسیژن و انباشت دی اکسید کربن در اطراف تخم ها هستش که باعث تلفات بسیار سنگینی میشه که در طراحی محفظه دستگاه این موضوع باید لحاظ بشه
      ممنون بابت توضیحات کاملی که میدین اگر امکانش هست درباره تامین اکسیژن دستگاه هم توضیح دهید مثلا کجای بدنه باید سوراخ ایجاد کرد و اینکه نحوه ی قرار گیری فن ها داخل محفظه باید به چه شکلی باشه و همینطور طول و عرض استاندارد یک دستگاه جوجه کشی چقدر باید باشه ممنون :job:
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

ممنون بابت توضیحات کاملی که میدین اگر امکانش هست درباره تامین اکسیژن دستگاه هم توضیح دهید مثلا کجای بدنه باید سوراخ ایجاد کرد و اینکه نحوه ی قرار گیری فن ها داخل محفظه باید به چه شکلی باشه و همینطور طول و عرض استاندارد یک دستگاه جوجه کشی چقدر باید باشه ممنون :job:
        خواهش میکنم داداش
        سیستم تهویه و تامین اکسیژن یه دستگاه جوجه کشی ایده ال باید طوری باشه که همواره اکسیژن تازه از یک طرف محفظه وارد بشه و از طرف دیگر محفظه دی اکسید کربن تولید شده توسط جنین ها خارج بشه حال به صورت ساده توضیح میدم که باید چجوری این معادله رو برقرر کنیم
        به عکس زیر توجه کنین
        فن شماره 1 ضمن اینکه داخل محفظه چرخش جریان هوا ایجاد میکنه یک کار اساسی دیگری هم انجام میده اگه توجه کنین با فلش سبز رنگ مسیر چرخش هوارو مشخص کردم خب وقتی فن 1 در حال کار هست بخاطر اینکه هوارو از قسمت پایین مکیده و به بالا هدایت میکنه در اثر این عمل ما در قسمت پایین محفظه با کمبود فشار هوا مواجه هستیم درسته؟ برای اینکه این کمبود فشار هوا جبران بشه از قسمتی که فن2 قرار داره بصورت پیوسته اکسیژن تازه وارد محفظه شده و توسط همان فن1 به چرخش درمیاد و در قسمت سقف دستگاه سوراخ هایی باید تعبیه بشه که وقتی جریان هوا به سقف محفظه برخورد میکنه قسمتی از هوای داخل محفظه به بیرون هدایت بشه و این همان معادله ای هست که در هر دستگاهی باید پیاده سازی بشه تا باعث بشه همواره اکسیژن تازه در اطراف تخم ها جمع بشه و دی اکسید کربن به مقدار قابل قبولی تعدیل بشه
        درضمن در دستگاه های کوچیک نیاز به فن2 نمیباشد همینکه تعدادی سوراخ با قطر 5 میلیمتر ایجاد بشه کافی هست
        و اینکه عرض کنم استاندارد خاصی واسه اندازه محفظه وجود نداره معمولا اندازه محفظه با در نظر گرفتن ابعاد شان ها و تجهیزات مورد استفاده داخل محفظه محاسبه میشود

دیدگاه

سلام به همه دوستان و ضمن خوش آمدگویی به دوست عزیز و ارجمندمون امیر کریمی @};- تشکر ویژه و فراوان بابت اطلاعات جامع و مفید جنابعالی منتظر کمک های شما در رابطه با بالا بردن راندمان و تهیه یک دستگاه خانگی هستیم .
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

محمد جان امکان داره روی pcbدیپ پین هد ال سی دی رو از 1*16 به 8*2 تغییر بدین تا در نصب ال سی دی 20*2 از idcاستفاده بشه برای راحتی کار تشکر
            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
              سلام به همه دوستان و ضمن خوش آمدگویی به دوست عزیز و ارجمندمون امیر کریمی @};- تشکر ویژه و فراوان بابت اطلاعات جامع و مفید جنابعالی منتظر کمک های شما در رابطه با بالا بردن راندمان و تهیه یک دستگاه خانگی هستیم .
              فدات دوست عزیز @};-
              بنده با کمال میل جهت تبادل تجارب و دانش با شما اساتید بزرگوار اماده هستم تا جایی که در توان هست در خدممتونم

دیدگاه

محمد جان امکان داره روی pcbدیپ پین هد ال سی دی رو از 1*16 به 8*2 تغییر بدین تا در نصب ال سی دی 20*2 از idcاستفاده بشه برای راحتی کار تشکر
                سلام

بلاخره سایت درست شد تشکر می کنم از مدیران سایت :wow:
                محسن جان بزار از لحاظ نرم افزاری مدار رو کامل کنیم بعد اون چشم حتما قرار می دم :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
                فدات دوست عزیز @};-
                بنده با کمال میل جهت تبادل تجارب و دانش با شما اساتید بزرگوار اماده هستم تا جایی که در توان هست در خدممتونم
                سلام ممنون امیر جان بابت اطلاعاتی که در اختیار دوستان میزارید من یه سوال بعدیم اینه که برد کنترلی تون چجوری
                مثلا سنسور ها تون چنتان منظورم اینه که تنها یه سنسور رطوبت و دما کفایت می کنه یا نه
                در ضمن محل دقیق قرار گیری سنسور ها رو هم تو همون عکس بالایی که خودتون قرار دادین بگین
                و اینه شما از رطوبت ساز التراسونیک برای دستگاهها استفاده می کنید؟ اگر اره لطفا یکی بگین که بر اثر مداوم قطع و وصل رله خراب نشه و اینکه هر از چند بار باید این رطوبت ساز ها رو جرم گیری کرد ممنون
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                  سلام ممنون امیر جان بابت اطلاعاتی که در اختیار دوستان میزارید من یه سوال بعدیم اینه که برد کنترلی تون چجوری
                  مثلا سنسور ها تون چنتان منظورم اینه که تنها یه سنسور رطوبت و دما کفایت می کنه یا نه
                  در ضمن محل دقیق قرار گیری سنسور ها رو هم تو همون عکس بالایی که خودتون قرار دادین بگین
                  و اینه شما از رطوبت ساز التراسونیک برای دستگاهها استفاده می کنید؟ اگر اره لطفا یکی بگین که بر اثر مداوم قطع و وصل رله خراب نشه و اینکه هر از چند بار باید این رطوبت ساز ها رو جرم گیری کرد ممنون
                  سلام داداش
                  برد کنترلی بنده اسمبل شده از محصولات شرکت کره ای(samwon) و شرکت شیوا امواج هستش که از لحاظ راندمان و اطمینان عملکردی طی چند سالی که اقدام به تولید کردم بسیار خوب جواب داده و خیلی کارامد هستش اما هزینه مونتاژ سیستم کنترلیم یکم گرون درمیاد بخاطر همین تصمیم به طراحی برد اختصاصی گرفتم بله از یک سنسور رطوبت و دما تشکیل شده تنها در دستگا های بزرگ صنعتی از چندین سنسور استفاده میشه که بحثش جدا هستش خواستین بیشتر توضیح میدم
                  بنده طبق سلیقه مشتری از هردوسیستم التراسونیک و بخار گرم استفاده میکنم البته بیشتر از التراسونیک استفاده میکنم
                  بله متاسفانه چون به صورت مداوم داخل دستگاه خاموش و روشن میشه یکم عمر مفیدشون کم میشه اما بنده با روش هایی ساده تونستم عمرشون زیادکنم (مثلا استفاده همزمان از یک ظرف اب مجزا در مجاورت جریان هوا)اخیرا هم روی طرح سومی هم کار میکنم که اگه خدا بخواد به نتیجه برسه نه مشکلات التراسونیک داره نه مشکلات بخار گرم :read:
                  و اینکه در جواب سوال اخرتون باید عرض کنم که بهترین راه این هست که از اب جوشانده شده استفاده بشه تا پیزو عمر طولانی داشته باشه جرمگیری مکانیکی (استفاده از سنباده)تا اونجایی که تجربه کردم زیاد کار ساز نبود و باعث اسیب دیدن پیزو میشد
                  یه سوالی هم بنده داشتم اینکه این بردی که ساختین تا چند درصد راندمان داره؟ و درطول مدت جوجه کشی باثبات کار میکنه؟
                  ممنون
                  اینم نحوه قرار گیری سنسور ها
                  http://uupload.ir/files/50y7_12.jpg

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید محمد جان تشکر دوست عزیز بابت تمام زحمات شما و این که انقد به نظرات سایرین احترام میزارید.

آقای کریمی ابعاد دستگاه و غیره رو قرار بدین؟
                    شما از چه روشی برای ساخت بدنه پیشنهاد میدین؟
                    و کلا ممنون میشم در صورت صلاح دید یه توضیح کلی و اجمالی درباره دستگاه هتون بدین

تشکر.

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید محمد جان تشکر دوست عزیز بابت تمام زحمات شما و این که انقد به نظرات سایرین احترام میزارید.

آقای کریمی ابعاد دستگاه و غیره رو قرار بدین؟
                      شما از چه روشی برای ساخت بدنه پیشنهاد میدین؟
                      و کلا ممنون میشم در صورت صلاح دید یه توضیح کلی و اجمالی درباره دستگاه هتون بدین

تشکر.
                      باسلام
                      دوست گلم ابعاد دستگاه با چه ظرفیتی ؟دستگا ها از 84 تایی شروع میشه تا 2000 عددی
                      بنده از چهارچوب الومنیومی و ورق گالوانیزه استفاده میکنم که که بین جداره بیرون و داخل یونولیت گذاشته میشه
                      والا خب الان از دستگاه های خودم بگم تبلیغ میشه شما سوال بفرمایین بنده هم جواب بدم اینجوری بهتر هست بنظرم :redface:

دیدگاه

سلام داداش
                        برد کنترلی بنده اسمبل شده از محصولات شرکت کره ای(samwon) و شرکت شیوا امواج هستش که از لحاظ راندمان و اطمینان عملکردی طی چند سالی که اقدام به تولید کردم بسیار خوب جواب داده و خیلی کارامد هستش اما هزینه مونتاژ سیستم کنترلیم یکم گرون درمیاد بخاطر همین تصمیم به طراحی برد اختصاصی گرفتم بله از یک سنسور رطوبت و دما تشکیل شده تنها در دستگا های بزرگ صنعتی از چندین سنسور استفاده میشه که بحثش جدا هستش خواستین بیشتر توضیح میدم
                        بنده طبق سلیقه مشتری از هردوسیستم التراسونیک و بخار گرم استفاده میکنم البته بیشتر از التراسونیک استفاده میکنم
                        بله متاسفانه چون به صورت مداوم داخل دستگاه خاموش و روشن میشه یکم عمر مفیدشون کم میشه اما بنده با روش هایی ساده تونستم عمرشون زیادکنم (مثلا استفاده همزمان از یک ظرف اب مجزا در مجاورت جریان هوا)اخیرا هم روی طرح سومی هم کار میکنم که اگه خدا بخواد به نتیجه برسه نه مشکلات التراسونیک داره نه مشکلات بخار گرم :read:
                        و اینکه در جواب سوال اخرتون باید عرض کنم که بهترین راه این هست که از اب جوشانده شده استفاده بشه تا پیزو عمر طولانی داشته باشه جرمگیری مکانیکی (استفاده از سنباده)تا اونجایی که تجربه کردم زیاد کار ساز نبود و باعث اسیب دیدن پیزو میشد
                        یه سوالی هم بنده داشتم اینکه این بردی که ساختین تا چند درصد راندمان داره؟ و درطول مدت جوجه کشی باثبات کار میکنه؟
                        ممنون
                        اینم نحوه قرار گیری سنسور ها
                        http://uupload.ir/files/50y7_12.jpg
                        سلام
                        بازم ممنون که خوب توضیح میدید نه من از اب جوشونده استفاده نمی کردم چون تهویه دستگاه زیاد بود و رطوبت دستگاه از بین می رفت و بنابراین التراسونیک هم زیاد روشن و خاموش می شد خلاصه جرم گیری در کار نبود جرم بست و خراب شد

اما در رابطه با مدار این تاپیک باید بگم که خودم از این دستگاها استفاده کردم و خوبم جواب داده مثلا برای بلدرچین راندمان بالای 80 درصد داشتم بنابراین مدار به خوبی کار می کنه تنها مشکلی که من داشتم این بود که من نمی دونستم چجوری تهویه دستگاه رو تامین کنم و همینطور محل قرار گیری سنسور ها و همینطور المنت و رطوبت ساز که خیلی تو بالا رفتن راندمان تاثیر گذار هستند نظر من اینه که مدار تنها می تونه 50 درصد راندمان رو تامین کنه و بقیه بر می گرده به تنظیم دقیق محل سنسور ها و المنت و رطوبت و همینطور تازه بودن تخمها

امیر جان نظرت رو درباره چرخش می خوام بدونم مثلا اینکه اگر به جای میکرو سوئیچ از یه سنسور زاویه برای راکها استفاده بشه به نظرت خوبه یا همون میکروسوئیچ خوبه
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

باسلام
                          دوست گلم ابعاد دستگاه با چه ظرفیتی ؟دستگا ها از 84 تایی شروع میشه تا 2000 عددی
                          بنده از چهارچوب الومنیومی و ورق گالوانیزه استفاده میکنم که که بین جداره بیرون و داخل یونولیت گذاشته میشه
                          والا خب الان از دستگاه های خودم بگم تبلیغ میشه شما سوال بفرمایین بنده هم جواب بدم اینجوری بهتر هست بنظرم :redface:
                          دوست عزیز طبیعتا 84 تایی چون به سیستم های خانگی بیشتر شبیه

گشتاور موتور شما چند دوره و از روش خاصی استفاده میکنی برای جلو گیری از شوک های احتمالی
                          المنت شما چه توانی داره ؟و بهتره کجا قرار داده بشه؟
                          تو عکسا اونو تو ظرف آب گزاشتین ظاهرا برای ایجاد رطوبته یا حرارت
                          چه تعداد فن و در کجای دستگاه قرار بدیم
                          تشکر بابت وقتی که میزارید
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

سلام
                            بازم ممنون که خوب توضیح میدید نه من از اب جوشونده استفاده نمی کردم چون تهویه دستگاه زیاد بود و رطوبت دستگاه از بین می رفت و بنابراین التراسونیک هم زیاد روشن و خاموش می شد خلاصه جرم گیری در کار نبود جرم بست و خراب شد

اما در رابطه با مدار این تاپیک باید بگم که خودم از این دستگاها استفاده کردم و خوبم جواب داده مثلا برای بلدرچین راندمان بالای 80 درصد داشتم بنابراین مدار به خوبی کار می کنه تنها مشکلی که من داشتم این بود که من نمی دونستم چجوری تهویه دستگاه رو تامین کنم و همینطور محل قرار گیری سنسور ها و همینطور المنت و رطوبت ساز که خیلی تو بالا رفتن راندمان تاثیر گذار هستند نظر من اینه که مدار تنها می تونه 50 درصد راندمان رو تامین کنه و بقیه بر می گرده به تنظیم دقیق محل سنسور ها و المنت و رطوبت و همینطور تازه بودن تخمها

امیر جان نظرت رو درباره چرخش می خوام بدونم مثلا اینکه اگر به جای میکرو سوئیچ از یه سنسور زاویه برای راکها استفاده بشه به نظرت خوبه یا همون میکروسوئیچ خوبه
                            خواهش میکنم داداش
                            فرمایشاتتون کاملا تایید میکنم کنترلر دستگاه فقط بخشی از دستگاه هست شما از بهترین کنترلر دنیا هم استفاده کنید ولی مثلا در قسمت تهویه و یا چرخش دچار اشتباه بشین هیچ راندمان قابل قبولی نخواهید داشت همه چیز مکمل هم هستن که در اخر یک دستگاه ایده ال تولید بشه
                            پس بهتون تبریک میگم کنترلرتون به نحو احسن عملکرده منم میخوام یه کنترلر اختصاصی دقیق واسه دستگاه ها طراحی کنم به محض اینکه استارت بزنم مزاحم شما بزرگواران خواهم شد
                            درضمن دربین طیور بلدرچین بالاترین رتبه نطفه دهی و جوجه دراوری رو داره و بوقلمون جز کمترین ها هست :rolleyes:
                            نه داداش استفاده از میکرو سویچ خیلی با صرفه تر از سنسور تشخیص زاویه هست درضمن عیب یابی هم بسیار اسان انجام میشه و کلا تجربه من اینه که هرچقدر سیستم ساده باشه عیب و مشکلاتش هم ساده خواهد بود

دیدگاه

دوست عزیز طبیعتا 84 تایی چون به سیستم های خانگی بیشتر شبیه

گشتاور موتور شما چند دوره و از روش خاصی استفاده میکنی برای جلو گیری از شوک های احتمالی
                              المنت شما چه توانی داره ؟و بهتره کجا قرار داده بشه؟
                              تو عکسا اونو تو ظرف آب گزاشتین ظاهرا برای ایجاد رطوبته یا حرارت
                              چه تعداد فن و در کجای دستگاه قرار بدیم
                              تشکر بابت وقتی که میزارید
                              ابعاد دستگاه84 عددی در حدود 60 *60*90 هستش که به ترتیب از راست به چپ میشه طول- عرض- ارتفاع
                              البته بگم که ابعاد مربوط میشه به سلیقه سازنده چیز ثابتی نیستش
                              دستگاه های کوچیک 2.5rpm دستگاه های بزرگ از ترکیب موتور+گیربکس که خروجی شافت 1rpm هستش
                              منظورتون از شوک نفهمیدم؟حرارتی یا حرکتی؟
                              المنت ها هم حداقلش از 300 وات میله ای استفاده میشه که با استفاده از دیمر برای هر دستگاهی میزان حرارتش تنظیم میشه(این نکته بسیار مهم هستش)
                              المنت جایی قرار میگیره که جریان هوا وجود داشته باشه که بصورت دائم انتقال حرارتی انجام بده باید جوری المنت رو قرار بدین که حتما درمجاورت فن باشه تا انتقال حرارت بخوبی انجام بشه و حرارت تولید شده بصورت کامل داخل محفظه پخش بشه(حرارت هرچقدر ملایم باشه همونقدر اصولی تر هست)
                              اون المنت با بخار کردن اب داخل ظرف تامین رطوبت رو انجام میده
                              تعداد فن ها بستگی به اندازه محفظه داره درکل نباید جریان شدید هوا داخل محفظه ایجاد بشه که این امر باعث خشک شدن جنین ها و تامین رطوبت بسیار دشوار میشه

دیدگاه

یادآوری نکات علمی و تجربی در امر جوجه کشی:
                                1-هیچگاه در دوره هچری(سه روز باقیمانده به تولد ) به صورت مکرر اقدام به باز کردن درب دستگاه نکنید
                                2-بهترین زمان جهت گذاشتن تخم ها در دستگاه 24 الی 48 ساعت بعد از تخم گذاری هستش
                                3-هیچگاه تخم های که قرار است جوجه کشی شوند را با اب نشویید بلکه عفونت انها را با یک سمباده ریز تمیز کنید
                                4-تخم هارا درصورت امکان قبل از چیدن داخل دستگاه ضد عفونی نمایید(محلول جرم ساید یا فرمالین + پرمنگنات پتاسیم)
                                5-تخم ها را بعد از گذشت 1هفته از شروع دوره ستری چک کرده و تخم های فاسد و بدون نطفه را از دستگاه خارج کنید
                                6-اگر جوجه ها زودتر از روز موعود متولد میشوندو کیسه زرده انها به خوبی جذب نشده است علت زیاد بودن دما میباشد
                                7-به هیچ عنوان جوجه هایی که تازه متولد شده اند در سطح صاف رها نکنید این کار باعث بروز ضایعات حرکتی میشود
                                8-بهترین دما و رطوبت برای تخم مرغ(دوره ستر) 37.7 درجه سانتیگراد و60 درصد و در دوره هچر 37 درجه و 70 درصد رطوبت میباشد
                                9-تخم هایی را برای جوجه کشی انتخاب کنید که از نظر ظاهری دارای شکل ایده الی باشند به نحوی که قسمت پهن و نوک تیز مشخص باشد
                                10-جوجه هایی که در روز تولد توانایی شکستن پوسته تخم را ندارند و داخل پوسته تلف میشوند علت میتواند از کمبود حرارت و رطوبت+ضخیم بودن پوسته در اثر تغذیه سرشار از کلسیم و اهک باشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X