اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط mohammad...
    سلام
    راستش من نمی دونم برنامه شما هم همونه که به من دادین یا نه ولی من از وقتی که پلی می کنم دقیه و مدت زمان روشن بودن موتور و چه مقدار مونده تا موتور روشن بشه رو نشون میده ولی برنامه ای که شما عکسشو فرستادین انگار یه برنامه دیگه هست و یا برنامه ای که به من دادین فکر کنم که دستکاری شده هستش

بنابراین اگ برنامه ای که به من دادین همونو استفاده می کنید امکان نداره که تو ال سی دی موتور رو نشون نده به احتمال زیاد برنامه فرق می کنه

در مورد اون دو تا پتانسیومتر هم که گفتین چین بگم که این پتانسیومتر ها وظیفه تغییر محدوده کنترلی دما رو دارن یعنی یکیش تنظیم حدقل دما هست و یکیش تنظیم حداکثر دما
    دمایی که سنسور می خونه باید ما بین این دو باشه اگر کمتر از ححداقل باشه رله المنت رو روشن می کنه تا محیط رو گرم کنه و اگر هم به حداکثر رسید رله رو قطع می کنه و اگر بیشتر از حداکثر شد اون فن رو هم روشن می کنه

اضافه شده در تاریخ :
    همین برنامه ای که به من دادید رو تست کنید و منتظر باشید تا موتور روشن بشه
    روشن و خاموش شدن موتور خیلی کوتاهه بنابراین نباید که از برنامه غافل بشی :rolleyes:
    سلام..
    اولا تشکر میکنم بابت کمکتون ...
    دوما من فکرمیکنم مشکل از طرف من باشه براهمین از تنظیمات مگا8رو براتون میفرستم .http://s6.picofile.com/file/8247267392/Untitled111.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami
      سلام..
      اولا تشکر میکنم بابت کمکتون ...
      دوما من فکرمیکنم مشکل از طرف من باشه براهمین از تنظیمات مگا8رو براتون میفرستم .http://s6.picofile.com/file/8247267392/Untitled111.rar.html
      سلام
      خواهش می کنم عزیز
      مشکل از تنظیمات نیست که
      مشکل از اینه که برنامه که شما نشون من میدید با برنامه ای که برا من فرستادید متفاوته :-/
      برای همین من برنامه که برا من فرستادید رو یه بار دیگه براتون می فرستم پروتیوسش رو باز کنید و همونطور گفتم بعد از حدود 4 دیقه موتور روشن میشه

http://s7.picofile.com/file/8247274900/dastgah_jojekeshe_ba_etemega8.rar.html
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

فکر کنم سال دیگه شما مدارتون رو بسازین و تموم کنید
        [/quote]

سلام داداش محمد خخخخ اره والا همین طور هم شده محمد جان من کاتریج پرینترم خرابه و نمیتونم pcbهارو بزنم ولی بزودی دیگه تکملیش میکنم شاسی دستگاهم چند روز دیگه سفارش میدم محمد جان من دوتا موتور جوجه گردان گرفتم دو سیم هست متاسفانه با تغیر فاز تغییر جهت میده یه دونه چهار سیم هم دارم اونم همین طور حالا بنظر شما چه موتوری بگیرم؟امیر آقا گفتند موتور جوجه گردان جواب میده
        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی

فکر کنم سال دیگه شما مدارتون رو بسازین و تموم کنید

سلام داداش محمد خخخخ اره والا همین طور هم شده محمد جان من کاتریج پرینترم خرابه و نمیتونم pcbهارو بزنم ولی بزودی دیگه تکملیش میکنم شاسی دستگاهم چند روز دیگه سفارش میدم محمد جان من دوتا موتور جوجه گردان گرفتم دو سیم هست متاسفانه با تغیر فاز تغییر جهت میده یه دونه چهار سیم هم دارم اونم همین طور حالا بنظر شما چه موتوری بگیرم؟امیر آقا گفتند موتور جوجه گردان جواب میده
          سلام دوست عزیز اگه مقدوره براتون بهتره از موتورهای دائم کار 220V یا نهایتا 12V استفاده کنیک تو این سایت ی مدل 12v هست ک تو هر ساعت 1دور میزنه من تهیه کردم اما هنوز به خاطر عدم تکمیل بورد به صورت عملی تست نکردم.در ضمن درگیر کارای تایمر و مادون نمیشید و هیچوقتم کالیبره دستگاه به هم نمیخوره.
          http://www.hovabator.ir/guide-manufacture-incubator.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
            سلام
            خواهش می کنم عزیز
            مشکل از تنظیمات نیست که
            مشکل از اینه که برنامه که شما نشون من میدید با برنامه ای که برا من فرستادید متفاوته :-/
            برای همین من برنامه که برا من فرستادید رو یه بار دیگه براتون می فرستم پروتیوسش رو باز کنید و همونطور گفتم بعد از حدود 4 دیقه موتور روشن میشه

http://s7.picofile.com/file/8247274900/dastgah_jojekeshe_ba_etemega8.rar.html
            با سلام وتشکر دوباره خدمت دوست عزیز محمد.... :smile:
            این فایل شما مشکل رو حل کرد .و من شروع به ساختش میکنم .
            واگه مشکلی پیش اومد از شما کمک میگیرم

دیدگاه

سلام محمد جان چطوری خوبی انشالا یه سوال داشتم علت اینکه hs1101 کنار گذاشتین چی بود چون هزینه سنسور sht خیلی بالا هست من این سنسور با ایسی 555 تست کردم اما این ایسی با تغییر دما رفتارشم تغییر می کنه به نظر شما اگه بشه به صورت rc ازش استفاده کرد دقتش بالا نمیره ؟ چون این سنسور یه سنسور خازنیه و با اندازه گیری زمان دشارژ و جاگذاری مقادیر تو فرمول مربوطه مقدار خازن محاسبه میشه و با مقایسه مقدار خازن با جدول موجود تو دیتاشیت بشه رطوبت به صورت دقیق به دست اورد وحتی نیاز به کالیبره کردن هم نداره نظر شما چیه؟
              سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                سلام محمد جان چطوری خوبی انشالا یه سوال داشتم علت اینکه hs1101 کنار گذاشتین چی بود چون هزینه سنسور sht خیلی بالا هست من این سنسور با ایسی 555 تست کردم اما این ایسی با تغییر دما رفتارشم تغییر می کنه به نظر شما اگه بشه به صورت rc ازش استفاده کرد دقتش بالا نمیره ؟ چون این سنسور یه سنسور خازنیه و با اندازه گیری زمان دشارژ و جاگذاری مقادیر تو فرمول مربوطه مقدار خازن محاسبه میشه و با مقایسه مقدار خازن با جدول موجود تو دیتاشیت بشه رطوبت به صورت دقیق به دست اورد وحتی نیاز به کالیبره کردن هم نداره نظر شما چیه؟
                سلام علیکم
                ممنون شما لطف دارین شما چطورین خوب هستین انشاءالله
                در مورد اینکه چرا از این سنسور استفاده نشد همین مشکلی بود که شما گفتید یعنی با افزایش دما مقدار رطوبت از مقدار واقعی خودش فاصله می گیره و این بر می گرده به همون ضریب دمای 555 که نمیشه کاریش کرد البته تو دیتاشیت یه چیزایی رو گفته
                ولی با rc کار نکردم نمی دونم دقیتش چجوریه میشه روش حساب کرد یا نه ولی در نظر داشته باشید که با افزایش دما تغییر اندکی در مقدار مقاومت باعث تغییر در رطوبت میشه و این همون باز بحث ضریب دمایی هست
                ولی به صورت نرم افزاری شاید بشه مشکل رو رفع کرد شما الان ورژن قدیمی استفاده می کنید یا کلا از یه مدار دیگه؟
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با تشکر از شما من هم خوب هستم
                  اما تغییر مقاومت تاثیری انچنانی نداره(در صورت اطمینان بیشتر رفتار مقاومت میتونه تو دمای مختلف برسی بشه و مقدار r در فرمول به صورت شرطی با توجه به دما تغییر کنه روی مقدار خازن مورد نظر هم تقریبا حالا یکم کمتر یا بیشتر از 100 پیکو تا 300 پیکو متغییره زمان دشارژ سریع پس باید با یک مقاومت در اندازه بزرگ (10مگا اهم) موازی بشه سپس با دادن یک منطقی (5 ولت) به خازن سپس نمونه برداری توسط adc و قرار دادن پارامتر ها در فرمول
                  کد:
                  t=1/(rc) ==>> c=1/(tr)
                  به مقدار خازن میرسیم و مقدار خازن رو به مقدار رطوبت تبدیل کنیم
                  حالا به نظر شما با توجه به این توضیحات میتونیم hs1101 رو به جای sht جایگزین کنیم
                  من از مدار دیگه استفاده میکنم و سنسورم dht11 هست میخوام این سنسور به طور کامل از مدار حذف کنم چون عمر یک ساله داره و دقتش خوبه اما راضی کننده نیست.

دیدگاه

سلام برای موتور میتونیین از موتور بالابر شیشه اتومبیل استفاده کنید با یه ترانس 3 امپری 12 ولتی 120 کیلو رو راحت با یه گیربکس خوب بلند میکنه دست دومش هول هوش 15000 تومن از مغازه شیشه خم اتومبیل میتونین تهیه کنید گیربکسشم با چرخ دنده خودتون میتونینن بسازین خیلی هم از موتور هایی که بیرون میفروشن ارزون تر در میاد بدون گیربکس هم خیلی سخت با دست میشه نگهش داشت مخصوصا با اون دنده حلزونی که رو سرش داره دیگه حرف نداره فقط یادتون نره یه چرخ دنده ای که به اون حلزونیش بخوره بگیرین

دیدگاه

حالا به نظر شما با توجه به این توضیحات میتونیم hs1101 رو به جای sht جایگزین کنیم
                      من از مدار دیگه استفاده میکنم و سنسورم dht11 هست میخوام این سنسور به طور کامل از مدار حذف کنم چون عمر یک ساله داره و دقتش خوبه اما راضی کننده نیست
                      .

بهتره خودتو اذیت نکنی .. و از sht استفاده کنی
                      مگه چقدر اختلاف قیمت دارن
                      نمی ارزه
                      درضمن dht 11 بدرد نمیخوره که .. نهایتش اینه بخوای دما و رطوبت نا دقیق یه اتاق بدست بیاری
                      نه کنترل .. اونم جوجه کشی که این همه حساسیت داره

درضمن ساختن این پروژه کلی هزینه داره و کلی دردسر
                      اگه واقعا به جوجه کشی علاقه دارید یه دستگاه کوچیکشو بخرید و تمام
                      چون وقت زیادی رو با این کار تلف میکنید
                      الان چیزی که تو بازاار ریخته و هر کسی یه شرکت زده براش همین جوجه کشی

در کل موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                        با تشکر از شما من هم خوب هستم
                        اما تغییر مقاومت تاثیری انچنانی نداره(در صورت اطمینان بیشتر رفتار مقاومت میتونه تو دمای مختلف برسی بشه و مقدار r در فرمول به صورت شرطی با توجه به دما تغییر کنه روی مقدار خازن مورد نظر هم تقریبا حالا یکم کمتر یا بیشتر از 100 پیکو تا 300 پیکو متغییره زمان دشارژ سریع پس باید با یک مقاومت در اندازه بزرگ (10مگا اهم) موازی بشه سپس با دادن یک منطقی (5 ولت) به خازن سپس نمونه برداری توسط adc و قرار دادن پارامتر ها در فرمول
                        کد:
                        t=1/(rc) ==>> c=1/(tr)
                        به مقدار خازن میرسیم و مقدار خازن رو به مقدار رطوبت تبدیل کنیم
                        من از مدار دیگه استفاده میکنم و سنسورم dht11 هست میخوام این سنسور به طور کامل از مدار حذف کنم چون عمر یک ساله داره و دقتش خوبه اما راضی کننده نیست.
                        سلام
                        بله اینجوری میشه فرکانس رو اندازه گرفت ولی مشکلاتی داره از جمله اینکه باید یه پالس بهش بدی که دقیق باشه

مقاومت هم فکر کنم دور وبر 150 اهم باید انتخاب بشه البته کمترم میشه ولی خوب اگر بخوای به فرکانسی که تو دیتاشیت گفتین نزدیک باشه باید حدود 120 تا 150 اهم باشه

این روش رو من تست نکردم نمی دونم با تغییر دما چه مقدار رو مقاومت تاثیر می زاره باید امتحان کرد

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط دیجت
                        .

بهتره خودتو اذیت نکنی .. و از sht استفاده کنی
                        مگه چقدر اختلاف قیمت دارن
                        نمی ارزه
                        درضمن dht 11 بدرد نمیخوره که .. نهایتش اینه بخوای دما و رطوبت نا دقیق یه اتاق بدست بیاری
                        نه کنترل .. اونم جوجه کشی که این همه حساسیت داره

درضمن ساختن این پروژه کلی هزینه داره و کلی دردسر
                        اگه واقعا به جوجه کشی علاقه دارید یه دستگاه کوچیکشو بخرید و تمام
                        چون وقت زیادی رو با این کار تلف میکنید
                        الان چیزی که تو بازاار ریخته و هر کسی یه شرکت زده براش همین جوجه کشی

در کل موفق باشید
                        دیجت جان اونچیزی که زیاده بله همین دستگاه های جوجه کشی اماده در سایز های مختلف هست
                        اینجا هیچکس رو ما به زور وارد تاپیک نکردیم ما از اول گفتیم که این مدار برای کسانی هست که می خوان خودشان مدار رو بسازند و همینطور گفتیم که برای تعداد بالا اگر تجاربی در قسمت ساخت بدنه ندارید امادشو بخرید و خودتونو تو دردسر نندازید

این برد هم مثل بقیه بردهاست نه ادعایی دربارش دارم نه چیز دیگه
                        بردهای اماده هم هستند با قیمت های 200 به بالا

مهمترین چیزی که اینجا هست ساخت برد و اشنایی با پروگرام و ... هست که هر کسی رو سوق میده برای اشنایی بیشتر با مدارات میکروکنترلری
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام خدمت اقای محمد و دیگر دوستان
                          راستش من مشکلی با تاپیک ندارم . غیره
                          من فقط گفتم که اون اختلاف قیمت نمیارزه و بهتره از sht استفاده بشه ..

و از شما هم تشکر دارم بابت زحمات بسیاری که در این تاپیک کشیدید
                          و همیشه پاسخ گو دوستان بودید و مشکلاتشونو پیگیری میکردید

ولی خالی از لطف هم نیست که دوستان رو با مشکلات کار اشنا کرد که با دیدگاه واضح تری کار رو دنبال کنن
                          بازم ممنون از تاپیک غنی شما دوست گرامی

دیدگاه

با سلام
                            من این مدارو ساختم و الانم داره کار میکنه
                            میخواستم یه تشکر ویژه از دوست عزیزمون کرده باشم و بگم امیدواریم پروژه های دیگری را نیز از ایشون ببینیم که واقعا کاربردی اصولی و کامل هستند و واقعا مصداق مثل "کار نیکو کردن از پر کردن است" هستند ایشون
                            بازم خیلی خیلی تشکر :applause: :nice:

دیدگاه

[glow=red,2,300][/glow]
                              سلام به همه دوستان
                              محمد جان این مدار من که خراب شد حالا میخوام یه برد دیگه بزنم از بس مشغله زیاده وقت نمیکنم

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                                [glow=red,2,300][/glow]
                                سلام به همه دوستان
                                محمد جان این مدار من که خراب شد حالا میخوام یه برد دیگه بزنم از بس مشغله زیاده وقت نمیکنم

سلام داش محسن خوبی
                                چرا خراب شد مگه چی شده :-"

عزیزم من اگر بعضا تیکه می ندازم که سال دیگه مدارتو درست می کنی بیشتر برا خنده هست
                                هر وقت تونستی بساز

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط maysamshirani
                                با سلام
                                من این مدارو ساختم و الانم داره کار میکنه
                                میخواستم یه تشکر ویژه از دوست عزیزمون کرده باشم و بگم امیدواریم پروژه های دیگری را نیز از ایشون ببینیم که واقعا کاربردی اصولی و کامل هستند و واقعا مصداق مثل "کار نیکو کردن از پر کردن است" هستند ایشون
                                بازم خیلی خیلی تشکر :applause: :nice:
                                خواهش می کنم عزیز شما لطف دارین
                                رضایت شما موجب خرسندی ماست :redface:
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X