اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط sbz956 نمایش پست ها
    داداشمون علی اقا راس میگن رگولاتور باید از روی فیبر نصب بشه منم که در کل از یادم رفته بود
    ولتمتر دارین ولتاژ دو سر سنسور رطوبت رو بسنجین؟
    مگه فرقی داره که از کدوم سمت نصب بشه مهم اینه که مدار روشن بشه وکار بکنه
    ولتاژ بین سر vccوgnd سنسور sht10 بین 4تا 4.2 متغیر هست

داداش یک راحل بده تا راه بیافته تخم هایی که دارم زینتی هستن خراب بشه حیفن
    جدیدترین ویرایش توسط alisam1; ۲۲:۴۵ ۱۳۹۵/۰۸/۰۱.

دیدگاه

سلام
      کسی مدارو بسته ؟
      بچه هایی که ساختن رله ها درست کار میکنه
      اخه تو پروتوس رله کار نمیکنه
      جدیدترین ویرایش توسط alimolaei021; ۲۲:۵۳ ۱۳۹۵/۰۸/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisam1 نمایش پست ها
        مگه فرقی داره که از کدوم سمت نصب بشه مهم اینه که مدار روشن بشه وکار بکنه
        ولتاژ بین سر vccوgnd سنسور sht10 بین 4تا 4.2 متغیر هست

داداش یک راحل بده تا راه بیافته تخم هایی که دارم زینتی هستن خراب بشه حیفن
        بله می دونم و اسه همین گفتم که با ولتمتر اندازه بگیر در واقع مونده چجوری رگولاتور رو وصل کنی ولی یه عده به پایه یک رگولاتور توجه نمی کنن و بر عکس میژنن و الا زیاد فرقی نمی کنه
        ببین برد اصلی درایور رو شناسایی کرده اما مشکلی که وجود دارد اینه که درایور هنوز سنسور رو نمی خونه و این یعنی اینکه یه جایی از برد یا سنسور مشکلی وجود داره برای همین با قسمت تست دیود مولتی متر پایه های ارتباطی سنسور رو تا ای سی چک کن همینطور خود پایه های سنسور رو که به ماژولش وصله اونا رو هم دقیقا چک کن و الا مشکل خاصی وجود نداره مگر اینکه سنسور سوخته باشه

دیدگاه

بله می دونم و اسه همین گفتم که با ولتمتر اندازه بگیر در واقع مونده چجوری رگولاتور رو وصل کنی ولی یه عده به پایه یک رگولاتور توجه نمی کنن و بر عکس میژنن و الا زیاد فرقی نمی کنه
          ببین برد اصلی درایور رو شناسایی کرده اما مشکلی که وجود دارد اینه که درایور هنوز سنسور رو نمی خونه و این یعنی اینکه یه جایی از برد یا سنسور مشکلی وجود داره برای همین با قسمت تست دیود مولتی متر پایه های ارتباطی سنسور رو تا ای سی چک کن همینطور خود پایه های سنسور رو که به ماژولش وصله اونا رو هم دقیقا چک کن و الا مشکل خاصی وجود نداره مگر اینکه سنسور سوخته باشه
          همه تست شد همشون اتصال دارن ودرستن
          چطور میشه سنسور تست کرد؟

دیدگاه

این اقا سعید ما نیست نمیدونم کجاست ولی رفیق این رسمش نیس ما رو بی خبر بزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ohayo1368 نمایش پست ها
              دوستان مجددا می پرسم کسی نمیدونه میشه از این دستگاه برا شتر مرغ استفاده کرد؟؟؟؟
              فرقی نداره
              همه پرنده ها تقریبا یکی هست دماش فقط رطوبت کم و زیاد میشه

دیدگاه

همه تست شد همشون اتصال دارن ودرستن
                چطور میشه سنسور تست کرد؟
                یه روشش اینه که با یه مدار و برنامه دیگر سنسور رو تست کنی
                راه دیگه هم اینه که من مقدار مقاومت ما بین زمین و vcc و همینطور مقدار اهم مابین sck وdat رو تقریبی می گم و شما هم مقدار مقاومت سنسور خودت رو اندازه می گیری و به صورت تقریبی مقایسه کنی
                اگر سنسور سوخته باشه مطمئنن این مقادیر اختلاف زیادی با هم دیگه خواهند داشند مثل اتصال باز شدن و ...

مقدار مقاومت تقریبی بین زمین و vcc چیزی حدود ۵۴۰ تا ۶۰۰ اهمه توجه داشته باش که مثبت مولتی متر به زمین و منفی ان به vcc سنسور وصل می شود

مقدار مقاومت بین sck و dat مقداری حدود ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ اهم دارد در اینجا سیم مثبت مولتی متر به sck و دیگری به dat وصل می شود
                فقط توجه کن که سنسور رو از مدار دربیاری و پایه هاش ازاد باشه
                همینطور موقع اندازه گیری دستت به قسمت مسی مولتی متر یا پایه های سنسور نخوره
                دیگه روش دیگه ای به ذهنم نمی رسه والا

دیدگاه

یه روشش اینه که با یه مدار و برنامه دیگر سنسور رو تست کنی
                  راه دیگه هم اینه که من مقدار مقاومت ما بین زمین و vcc و همینطور مقدار اهم مابین sck وdat رو تقریبی می گم و شما هم مقدار مقاومت سنسور خودت رو اندازه می گیری و به صورت تقریبی مقایسه کنی
                  اگر سنسور سوخته باشه مطمئنن این مقادیر اختلاف زیادی با هم دیگه خواهند داشند مثل اتصال باز شدن و ...

مقدار مقاومت تقریبی بین زمین و vcc چیزی حدود ۵۴۰ تا ۶۰۰ اهمه توجه داشته باش که مثبت مولتی متر به زمین و منفی ان به vcc سنسور وصل می شود

مقدار مقاومت بین sck و dat مقداری حدود ۱۳۵۰ تا ۱۴۰۰ اهم دارد در اینجا سیم مثبت مولتی متر به sck و دیگری به dat وصل می شود
                  فقط توجه کن که سنسور رو از مدار دربیاری و پایه هاش ازاد باشه
                  همینطور موقع اندازه گیری دستت به قسمت مسی مولتی متر یا پایه های سنسور نخوره
                  دیگه روش دیگه ای به ذهنم نمی رسه والا
                  بله داداش مثل اینکه سنسور سوخته بود یکی دیگه خریدم 25تومن
                  الان مدار درست شد و داره کار میکنه دما و رطوبتش
                  جدیدترین ویرایش توسط alisam1; ۲۱:۳۹ ۱۳۹۵/۰۸/۰۲.

دیدگاه

سلااااام دوستان گلم،یک نفر بهم گفته برد کنترل دستگاه میخوام منم این برد رو نشون دادم به دلش نشست،من هنوز خودم با این مدار تخم جوجه نکردم خواستم ببینم خاطرجمع هست دیگه شما امتحان کردید؟ بعد میگم چقدر بهش بدم منصفانه هست؟

دیدگاه

مشکلی که من الان پیدا کردم با این مدار اینه که کنتراست ال سی دی رو تنظیم میکنم درست نشون میده
                      وقتی میرم تو منو ها پررنگ میشه و خونده نمیشه دلیلش چیه؟

دیدگاه

مشکلی که من الان پیدا کردم با این مدار اینه که کنتراست ال سی دی رو تنظیم میکنم درست نشون میده
                        وقتی میرم تو منو ها پررنگ میشه و خونده نمیشه دلیلش چیه؟
                        والا موندم دیگه چی بگم
                        اگر میکرو دیگه داری خوب با یه میکرو دیگه تست کن ببین فرقی می کنه یا نه

دیدگاه

والا موندم دیگه چی بگم
                          اگر میکرو دیگه داری خوب با یه میکرو دیگه تست کن ببین فرقی می کنه یا نه
                          مشکل از نرسیدن جریان کافی به مدار بود حل شد

دیدگاه

مشکل از نرسیدن جریان کافی به مدار بود حل شد
                            سلام،چیکار کردی که حل شد؟ که اگه ی موقع برا من پیش اومد بدونم مشکل از کجاس؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان.اولا باید تشکر کنم از محمد آقا که کل زحمت این پروژه کشیدن و تا پایان پروژه دست از کار نکشیدن وهمچنان با وجود مشکلاتی که براشون اتفاق افتاده ،بازهم برای راهنمایی دوستان تلاش میکنن.
                              باید خدمتتون عرض کتم که بنده هم این دستگاه را ساختم و برای استارت اول ۵۰ تخم بلدرچین قرار دادم.استارت از روز ۲۶ مهر بود که فردا باید برم تو دوره هچر.سیستم کنترل دستگاه دقیقا با نکاتی که محمد آقا فرموده بودن ساخته شده و به صورت دقیق کار میکنه.البته لازم به ذکر که سنسور با یک رطوبت سنج و دماسنج دقیق کالیبره شده.سنسور sht11 هستش.ساخت جعبه یا دستگاه جوجه کشی با ام دی اف بود که خیلی نکته تو ساختش دره و بعد اولین ساخت نکته های زیادی دستگیرتون میشه.انشالا جوجه ها در اومدن عکساشونو میزارم ببینین تا یه انگیزه ای بشه برای ساخت دستگاه و دعای خیر واسه محمد آقا....!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
                                سلام،چیکار کردی که حل شد؟ که اگه ی موقع برا من پیش اومد بدونم مشکل از کجاس؟
                                اداپتور امپر بالاتر وصل کردم..................

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                                بنده این برد که ساختم بستم رو دستگاه هم 1300تا هم تخم بلدرچین گذاشتم داخل دستگاه همچیز خوب کار میکنه به جز یک مورد که وقتی lcd خاموش میشه دما 7دهم با دمای واقعی اختلاف داره به محض اینکه کلیدی بزنی lcd روشن بشه دوباره دما به حالت عادی برمیگرده و رله غیر فعال میشه این مشکل خیلی جدی هستش لطفا راهنمایی کنید حل بشه.
                                چطوری میشه ال سی دی رو یکسره روشن نگه داشت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X