اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام خدمت داداشای عزیزم @};-
    خب بلاخره بعد از گذشت چند روز تونستم وقت کنم و برنامه ای که برای lm35 نوشته بودم رو جمع بندی و فایل شبیه سازیش رو برای تست و رفع نقص هاش خدمت شما بزرگواران بخصوص داداش محمد عزیز اپلود کنم
    باگ نرم افزاری که فعلا تو این نسخه ابتدایی و ازمایشی هست:
    1-هنگامی که تغذیه میکرو قطع و وصل میشه وقتی تو منو میریم و میخوایم پارامت ذخیره شده رو کم یا زیاد کنیم به محض زدن UPیاDOWN پارامتر تنظیم شده از صفر شروع به شمارش میکنه نه از جایی که ذخیره شده بود اما در حالتی که تغذیه میکرو قطع و وصل نشده کاملا درست کار میکنه
    همونطور که شاهد هستید بنده بصورت کاملا مبتدیانه کدش رو نوشتم و صد در صد جای بهینه سازی و رفع نقص وجود داره ممنون میشم کد و عملکردش رو مورد نقد قرار بدین تا بهینه تر و کارامد ترش کنم اخر سر هم قراره یک کنترلر (دما -رطوبت-چرخش) ساده ولی کارامد رو طراحی کنم (البته هیچوقت به گردپای مداری که محمد جان ساخته نخواهد رسید)
    تو این برنامه بنده به دقت اندازه گیری0.1 درجه رسیدم و عملکردش برام رضایت بخش بود البته مشکلی که داره اینه که عدد اعشار یکم پرش داره اونم فکر کنم بخاطر این هست که مدار رو برد بورده
    در اخر هم از وقتی که گذاشتین و عرایض بنده رو خوندین تشکر و قدردانی میکنم بنده خودم همواره تاپیک رو مطالعه و از تجربیات شما دوستان بهره میگیرم مخصوصا ازتجربیات و نتایج تلاش های محمد جان و ekf و محسن مهدی عزیز
    درضمن بااینکه کد و شماتیک گویای همه چی هستش ولی هر توضیحی هم نیاز بود درخدمت هستم
    موفق باشید
    http://s3.picofile.com/file/8230977534/lm35_termometr.rar.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
      سلام خدمت داداشای عزیزم @};-
      خب بلاخره بعد از گذشت چند روز تونستم وقت کنم و برنامه ای که برای lm35 نوشته بودم رو جمع بندی و فایل شبیه سازیش رو برای تست و رفع نقص هاش خدمت شما بزرگواران بخصوص داداش محمد عزیز اپلود کنم
      باگ نرم افزاری که فعلا تو این نسخه ابتدایی و ازمایشی هست:
      1-هنگامی که تغذیه میکرو قطع و وصل میشه وقتی تو منو میریم و میخوایم پارامت ذخیره شده رو کم یا زیاد کنیم به محض زدن UPیاDOWN پارامتر تنظیم شده از صفر شروع به شمارش میکنه نه از جایی که ذخیره شده بود اما در حالتی که تغذیه میکرو قطع و وصل نشده کاملا درست کار میکنه
      همونطور که شاهد هستید بنده بصورت کاملا مبتدیانه کدش رو نوشتم و صد در صد جای بهینه سازی و رفع نقص وجود داره ممنون میشم کد و عملکردش رو مورد نقد قرار بدین تا بهینه تر و کارامد ترش کنم اخر سر هم قراره یک کنترلر (دما -رطوبت-چرخش) ساده ولی کارامد رو طراحی کنم (البته هیچوقت به گردپای مداری که محمد جان ساخته نخواهد رسید)
      تو این برنامه بنده به دقت اندازه گیری0.1 درجه رسیدم و عملکردش برام رضایت بخش بود البته مشکلی که داره اینه که عدد اعشار یکم پرش داره اونم فکر کنم بخاطر این هست که مدار رو برد بورده
      در اخر هم از وقتی که گذاشتین و عرایض بنده رو خوندین تشکر و قدردانی میکنم بنده خودم همواره تاپیک رو مطالعه و از تجربیات شما دوستان بهره میگیرم مخصوصا ازتجربیات و نتایج تلاش های محمد جان و ekf و محسن مهدی عزیز
      درضمن بااینکه کد و شماتیک گویای همه چی هستش ولی هر توضیحی هم نیاز بود درخدمت هستم
      موفق باشید
      http://s3.picofile.com/file/8230977534/lm35_termometr.rar.html
      سلام
      امیر جان ممنون که مدار رو قرار دادین
      ان شاء الله کد رو هم من هم بقیه مورد بررسی قرار می دیم
      یه مشکلی داره که خودتم بهش اشاره کردی همون صفر شدن مقدار دما هنگام تنظیم که باید رفع بشه
      یه نکته ای رو هم بگم که چرا ال سی دی رو این همه رفرش می کنی نباید داخل do loop بدون قرار دادن شرطی از cls استفاده کنی می تونی شرط بزاری که هر وقت رفت منو پاک بشه و پر وقت برگشتم پاک بشه
      فعلا به صورت گذرا به برنامه نگاه کردم انشاء الله سر فرصت یه نگاهی می کنم
      ان شاء الله که مشکل پرش دهم درجه هم تو عمل رفع بشه

اضافه شده در تاریخ :
      امیر جان چرا تنها یه نمونه برداشتین از adc :redface:
      من گفتم لاقل 50 تا بردار تا مشکل پرش رفع بشه

می تونی با حلقه for next این کارو انجام بدین و مشکل پرش رفع بشه
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
        سلام
        امیر جان ممنون که مدار رو قرار دادین
        ان شاء الله کد رو هم من هم بقیه مورد بررسی قرار می دیم
        یه مشکلی داره که خودتم بهش اشاره کردی همون صفر شدن مقدار دما هنگام تنظیم که باید رفع بشه
        یه نکته ای رو هم بگم که چرا ال سی دی رو این همه رفرش می کنی نباید داخل do loop بدون قرار دادن شرطی از cls استفاده کنی می تونی شرط بزاری که هر وقت رفت منو پاک بشه و پر وقت برگشتم پاک بشه
        فعلا به صورت گذرا به برنامه نگاه کردم انشاء الله سر فرصت یه نگاهی می کنم
        ان شاء الله که مشکل پرش دهم درجه هم تو عمل رفع بشه

اضافه شده در تاریخ :
        امیر جان چرا تنها یه نمونه برداشتین از adc :redface:
        من گفتم لاقل 50 تا بردار تا مشکل پرش رفع بشه

می تونی با حلقه for next این کارو انجام بدین و مشکل پرش رفع بشه
        داداش ممنون از وقتی که گذاشتی و برنامه رو برسی کردی
        درمورد رفرش ال سی دی هم باید بگم که من اومدم داخل برنامه اصلی یه متغیری (count)رو برای رفرش تعریف کردم و این متغیر رو مدام اضافه میکنم و وقتی به 30 رسید یبار صفحه رو پاک و دوباره اطلاعات رو میفرستم به ال سی دی حال اگه به نظرتون این کار درست نیست مشکلی نداره حذفش میکنم بیشتر بخاطر این گذاشته بودم چون بعضی وقتا که تغذیه رو وصل میکنم چنتا حروف چرت و پرت میوفته رو صفحه بخاطر همین گفتم هر از گاهی صفحه رو رفرش کنم تا این حروف ها نمونه روی صفحه :redface:
        در مورد نمونه برداری هم راستش نتونستم با متغیر ارایه ای ردیفش کنم اگه نحوه تعریف متغیر ارایه ای و ریختن نمونه ها داخل اونارو هم مختصر توضیح بدی خیلی ممنون میشم کلا قلق این روش رو نتونستم بفهمم :sad:
        درضمن اون مشکل صفر شدن پارامتر تنظیم شده هم داخل منو این هستش که متغیرsave داخل رم هستش و موقعی که میکرو خاموش روشن میشه این متغیر 0 میشه و چون داخل منو من این متغیر رو افزایش یا کاهش میدم بخاطر همین چون تغذیه قطع و وصل شده از صفر شروع به شمارش میکنه بنظرتون چطوری میشه مشکل رفع کرد؟
        داداش خیلی ببخشید اذیتت میکنم :redface:

دیدگاه

داداش ممنون از وقتی که گذاشتی و برنامه رو برسی کردی
          درمورد رفرش ال سی دی هم باید بگم که من اومدم داخل برنامه اصلی یه متغیری (count)رو برای رفرش تعریف کردم و این متغیر رو مدام اضافه میکنم و وقتی به 30 رسید یبار صفحه رو پاک و دوباره اطلاعات رو میفرستم به ال سی دی حال اگه به نظرتون این کار درست نیست مشکلی نداره حذفش میکنم بیشتر بخاطر این گذاشته بودم چون بعضی وقتا که تغذیه رو وصل میکنم چنتا حروف چرت و پرت میوفته رو صفحه بخاطر همین گفتم هر از گاهی صفحه رو رفرش کنم تا این حروف ها نمونه روی صفحه :redface:
          در مورد نمونه برداری هم راستش نتونستم با متغیر ارایه ای ردیفش کنم اگه نحوه تعریف متغیر ارایه ای و ریختن نمونه ها داخل اونارو هم مختصر توضیح بدی خیلی ممنون میشم کلا قلق این روش رو نتونستم بفهمم :sad:
          درضمن اون مشکل صفر شدن پارامتر تنظیم شده هم داخل منو این هستش که متغیرsave داخل رم هستش و موقعی که میکرو خاموش روشن میشه این متغیر 0 میشه و چون داخل منو من این متغیر رو افزایش یا کاهش میدم بخاطر همین چون تغذیه قطع و وصل شده از صفر شروع به شمارش میکنه بنظرتون چطوری میشه مشکل رفع کرد؟
          داداش خیلی ببخشید اذیتت میکنم :redface:
          سلام
          خواهش می کنم امیر جان :smile:
          امیر جان برای رفرش ال سی دی نیاز به استفاده دستور cls داخل do loop نیست که مشکل پر پر زدن داشته باشه

شما همون خطوطی که ال سی دی رو کانفیگ کردی زیرش بنویس cls تا پاک بشه
          اما یه نکته ای هم بگم اینکه شما وقتی می خواین یه متغیری رو تو ال سی دی نمایش بدین باید بعد متغیر یه دو تا فظضای خالی تو ال سی دی هم نشون بدی بدین صورت:
          [code=c]
          lcd a;" "
          [/code]
          این مقدار خالی میاد و پس مانده های غیر واقعی متغیر رو که تو ال سی دی از قبل مونده پاک می کنه
          فرض کن متغیر a به صورت نزولی میشماره و از 10 می رسه به 9 که تک رقمی میشه و قسمت رقم دوم همون صفر تو ال سی دی باقی می مونه که با این روش می تونی این مشکلو برطرف کنی
          من برنامه رو دیدم اصلا این کارو نکردی و فقط ال سی دی رو پاک می کنی با این روش دیگه نیاز به پاک کردن دائمی ال سی دی نیست و تنها در مواقع ضروری لازم هست مثل پرش به زیر برنامه

در مورد نمونه گیری هم شما ابتدا باید یه متغیر ارایه ای تعریف کن تعداد ارایه هم بستگی به مقدار نمونه برداری داره خوب من می خوام 50 تا نمونه بگیرم و ذخیره کنم و میانگین رو بدست بیارم
          پس این برنامه زیر رو ببینید و طبق خواسته خودتون تغییر بدید و استفاده کنید هدفم فقط درک کردن هست که خودتون بتونید بنویسید...
          [code=c]
          dim nemone(50) as integer
          dim miangin as long
          dim temp as single
          dim i as byte
          do
          miangin=0
          for i=1 to 50
          nemone(i)=getadc(0)
          waitms 1
          miangin=miangin+nemone(i)
          next
          temp=miangin/50
          loop
          [/code]

خوب temp همون مقدار نهایی 50 بار نمونه گیری هست
          با این روش مقدار پرش کم میشه ولی اگر دیدین temp دائما در حال تغییر هست نوع متغیر miangin رو از نوع word تعریف کنید...

امیدوارم که مفید واقع بشه...

اضافه شده در تاریخ :
          یادم رفت بگم که برای جلوگیری از صفر شدن متغیر در منوی تنظیم هنگام تنظیم کافیه تو زیر برنامه قبل از do متغیر save رو برابر با save3 کنی فقط باید قبل از do باشه که تنها وقتی به زیر برنامه پرش میشه خونده بشه
          بعد این دیگه صفر نیست و می تونی تنظیم کنی
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به همه دوستان و برادران عزیز
            داداش محمد فک کردم چون ارور سنسور میده دیگه کاری نمیشه کرد ولی کلید ها ال ای دی و بازر ونصب کردم و وارد منو شدم خدایش این مدار هیچی کم نداره داداش محمد واقعا گل کاشتی @};- @};- @};- تو اولین فرصت پی سی بی فایبر گلاس هم میزنم داداش محمد سنسور ها رو هم چند روز دیگه سفارش میدم

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
              سلام به همه دوستان و برادران عزیز
              داداش محمد فک کردم چون ارور سنسور میده دیگه کاری نمیشه کرد ولی کلید ها ال ای دی و بازر ونصب کردم و وارد منو شدم خدایش این مدار هیچی کم نداره داداش محمد واقعا گل کاشتی @};- @};- @};- تو اولین فرصت پی سی بی فایبر گلاس هم میزنم داداش محمد سنسور ها رو هم چند روز دیگه سفارش میدم
              نمی دونم دیگه مدار خوب شده یا نشده ولی به هر حال هر چی هست کار گروهی هست و مختص به یک نفر نیست

یه سلامی هم بگنیم برای کاربرانی که زیر بار امتحانات کمرشون خم شده :rolleyes:
              سلام دانش جو :read:
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                سلام
                خواهش می کنم امیر جان :smile:
                امیر جان برای رفرش ال سی دی نیاز به استفاده دستور cls داخل do loop نیست که مشکل پر پر زدن داشته باشه

شما همون خطوطی که ال سی دی رو کانفیگ کردی زیرش بنویس cls تا پاک بشه
                اما یه نکته ای هم بگم اینکه شما وقتی می خواین یه متغیری رو تو ال سی دی نمایش بدین باید بعد متغیر یه دو تا فظضای خالی تو ال سی دی هم نشون بدی بدین صورت:
                [code=c]
                lcd a;" "
                [/code]
                این مقدار خالی میاد و پس مانده های غیر واقعی متغیر رو که تو ال سی دی از قبل مونده پاک می کنه
                فرض کن متغیر a به صورت نزولی میشماره و از 10 می رسه به 9 که تک رقمی میشه و قسمت رقم دوم همون صفر تو ال سی دی باقی می مونه که با این روش می تونی این مشکلو برطرف کنی
                من برنامه رو دیدم اصلا این کارو نکردی و فقط ال سی دی رو پاک می کنی با این روش دیگه نیاز به پاک کردن دائمی ال سی دی نیست و تنها در مواقع ضروری لازم هست مثل پرش به زیر برنامه

در مورد نمونه گیری هم شما ابتدا باید یه متغیر ارایه ای تعریف کن تعداد ارایه هم بستگی به مقدار نمونه برداری داره خوب من می خوام 50 تا نمونه بگیرم و ذخیره کنم و میانگین رو بدست بیارم
                پس این برنامه زیر رو ببینید و طبق خواسته خودتون تغییر بدید و استفاده کنید هدفم فقط درک کردن هست که خودتون بتونید بنویسید...
                [code=c]
                dim nemone(50) as integer
                dim miangin as long
                dim temp as single
                dim i as byte
                do
                miangin=0
                for i=1 to 50
                nemone(i)=getadc(0)
                waitms 1
                miangin=miangin+nemone(i)
                next
                temp=miangin/50
                loop
                [/code]

خوب temp همون مقدار نهایی 50 بار نمونه گیری هست
                با این روش مقدار پرش کم میشه ولی اگر دیدین temp دائما در حال تغییر هست نوع متغیر miangin رو از نوع word تعریف کنید...

امیدوارم که مفید واقع بشه...

اضافه شده در تاریخ :
                یادم رفت بگم که برای جلوگیری از صفر شدن متغیر در منوی تنظیم هنگام تنظیم کافیه تو زیر برنامه قبل از do متغیر save رو برابر با save3 کنی فقط باید قبل از do باشه که تنها وقتی به زیر برنامه پرش میشه خونده بشه
                بعد این دیگه صفر نیست و می تونی تنظیم کنی
                سلام داداشم
                واقعا دمت گرم این ترفندی گه گفتی خیلی عالی بود پس دستور cls رو میبرم داخل منو ها و داخل برنامه اصلی از همین روشی که فرمودی استفاده میکنم راستش خودمم اصلا از پرش کردنش خوشم نمیومد اما میگفتم چاره نیست دستت درد نکنه پس این موضوع حل شد
                موضوع دوم هم نحوه نمونه برداری هستش که به نحو احسنت توضیح دادی ازت ممنونم پس این روش رو هم داخل کد پیاده سازی میکنم نتیجه اش رو اطلاع میدنم و کد اصلاح شده رو میزارم
                و نکته بعدی که در مورد صفر شدن متغیر فرمودی این مشکل هم برطرف شد دستت درد نکنه :applause: :applause:
                ولی نمیدونم چرا قبلا این کارو کرده بودم نشده بود دستت شفاست داداش =D>
                الان دیگه ایراد هایی که داشت به کلی رفع شده نمونه برداری رو هم تست میکنم نتیجه اش میگم
                دمت گرم داداشم :applause:
                راستی داداش برای منوی کالیبره چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟میخوام کالیبره نرم افزاری بهش اضافه کنم :rolleyes:

دیدگاه

سلام داداشم
                  واقعا دمت گرم این ترفندی گه گفتی خیلی عالی بود پس دستور cls رو میبرم داخل منو ها و داخل برنامه اصلی از همین روشی که فرمودی استفاده میکنم راستش خودمم اصلا از پرش کردنش خوشم نمیومد اما میگفتم چاره نیست دستت درد نکنه پس این موضوع حل شد
                  موضوع دوم هم نحوه نمونه برداری هستش که به نحو احسنت توضیح دادی ازت ممنونم پس این روش رو هم داخل کد پیاده سازی میکنم نتیجه اش رو اطلاع میدنم و کد اصلاح شده رو میزارم
                  و نکته بعدی که در مورد صفر شدن متغیر فرمودی این مشکل هم برطرف شد دستت درد نکنه :applause: :applause:
                  ولی نمیدونم چرا قبلا این کارو کرده بودم نشده بود دستت شفاست داداش =D>
                  الان دیگه ایراد هایی که داشت به کلی رفع شده نمونه برداری رو هم تست میکنم نتیجه اش میگم
                  دمت گرم داداشم :applause:
                  راستی داداش برای منوی کالیبره چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟میخوام کالیبره نرم افزاری بهش اضافه کنم :rolleyes:
                  سلام داداش امیر
                  منم ممنونم ازتون و تشکر می کنم

در مورد منوی کالیبره نرم افزاری شما می تونید به دو روش عمل کنید
                  اینکه یا همون عددی رو که تقسیم می کنی بدی مثلا وقتی adc رو می خونی باید بر یه عددی تقسیم کنی تا دما واقعی بشه که شما میای این تقسیم رو از منوی نرم افزاری میگیری و adc رو بر این عددی که از کالیبره نرم افزاری گرفتی تقسیم می کنی

اما روش دوم هم که هم پیشرفته هست و هم کد نویسی بالایی داره و یکمم سختیش به مراتب از روش اول زیاده اینه که شما
                  میای با یه دماسنج دیگه مثل دماسنج دیجیتالی بازاری مقدار دما رو در منوی کالیبره دما وارد می کنی مثلا اگر دمای 25.9 نشون داده میشه 25.9 رو وارد می کنی و محاسبات رو انجام میدین تا سنسور رو کالیبره کنید

البته از روش دوم هم نترس چیز خاصی نداره فقط یه چند تا کد باید محاسبه انجام بدی دیگه چجوری محاسبه کنیم اینجا باید ریاضی بهمون کمک کنه دادش :biggrin:

روش اول که معلومه و نیاز به توضیح خاصی نداره
                  اما روش دوم رو خودت یه پردازشی بکن اگر نیاز به توضیح بود در خدمتم
                  برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به دوستان
                    با تشکر از آقا مجمد عزیز
                    بعد از مدتها تونستم روی مدار کار کنم
                    سنسور sht10 رو سفارش دادم که توی راهه
                    مدار رو هم پروگرام کردم

دیدگاه

باکس رو هم آماده کردم
                      چهار چوب رو با نبشی آلومینیوم 2 سانت ساختم و بین دیواره ها رو هم با فیبر(یونولیت)عایق کردم و برای دیواره داخلی از ورق PVC و دیواره خارج هم ورق گالوانیزه استفاده کردم
                      درزهای داخل رو هم با چسب سیلیکون درزبندی کردم
                      درب از جنس چوبه که وسط درب رو شیشه دوجداره گذاشتم
                      محل اتصال درب به بدنه هم با فوم عایقبندی کردم

فقط متاسفانه نمیدونم که فن تهویه،گرمایش و سنسورها رو دقیق کجا بزارم
                      اگه لطف کنید و روی تصویر موقعیتها رو مشخص کنید ممنون میشم.
                      فقط برای سیستم گرمایی سشوار با دیمر درنظر گرفتم که با لوله خرطومی میارم داخل
                      ابعاد داخلی رو هم روی یکی از عکسها مشخص کردم
                      ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                        سلام به دوستان
                        با تشکر از آقا مجمد عزیز
                        مدار رو هم پروگرام کردم
                        سلام داداش ممنون میشم یه توضیحی هم راجب اون باطری و مدارش بدی تا ما هم استفاده کنیم اما بهتر بود از باطری خشک استفاده کنی که هم امپر دهی بالایی داره هم قیمت مناسبی چون با این هم شارژ تیکه تیکه عمر باطری بشدت پایین میاد و تو مواقع مورد نیاز شاید جواب گوی کار نباشه
                        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan
                          سلام به دوستان
                          با تشکر از آقا مجمد عزیز
                          مدار رو هم پروگرام کردم

سلام xorzuxan جان عزیز
                          بازم عالی کار کردین ماشاالله :smile:
                          فقط من توی عکس یه چند تا باتریهای نیکل کادمیومی دیدم کنار برد
                          وظیفه این باطریا تنها روشن نگه داشتن برد هست یا قراره سیستم گرمایش و موتور و ... رو هم کنترل کنه؟

سنسور ها هم باید جایی قرار بگیره که فن ها مستقیم بهش نزنن و سنسور ها دما و هوای گردش شده واقعی رو نشون بده

محل دقیق قرار گیری هم بستگی به سیستم گرمایش داره که کجا گذاشته بشه تا متناسب با هیتر سنسور ها رو در محل مناسب قرار داد

ولی چون گفتین از هیتر استفاده کردین نباید گرمای هیتر بعد از وارد شدن مستقیم به راکها بخوره که شک گرمایی بهشون وارد میشه
                          باید هوای وارد شدن سشوار رو بشکنی و به دیواره ها بر خورد کنه و مستقیم به تخما نخوره
                          اگر از سشوار استفاده کنید شاید بگین دیگه فن لازم نیست ولی نه حتما فن هم قرار بدین تا علاوه بر گردش هوا رطوبت رو هم بالا بره تا کم نیاد
                          جعبه قرارگیری راکها هم ماشاءالله خیلی شیک شده تبریک میگم :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                          جناب xorzuxan اون رله سفید رنگ 30 امپر برای چیه oo:
                          برای شارژ باطریا هست؟

جناب ekf2000 عزیز تجربه جوجه کشی با سشوار رو دارن اگر صبر کنید ایشون بیان می تونن کمکتون کنند
                          الان امحتان دارن و بعد مدتی میان
                          دعا می کنیم هم برای ekf جان عزیز و هم برای بقیه کاربران که تمام امتحاناتشون رو با موفقیت پشت سر بزارن ان شاء الله
                          و همینطور از خدا سلامتی تمام کاربران عزیز رو خواستارم با ارزوی موفقیت و سربلندی هموتون در پستی و بلندی های زندگی :wow:

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

ممنون از دوستان که لطف دارن
                            و خیلی خوشحالم که حضور فعال دوستان باعث دلگرمیه
                            باطری و رله ایی که توی باکس مدار من هست مربوط میشه به قسمت بک پ مدار که زمان قطع برق اطلاعات ریست نشن
                            از موجودی قطعات خودم استفاده کردم و دلیل خاصی برا انتخاب اون مدل باطری و رله نبود
                            باطری هم 9 ولت شارژیه که دادم به رگولاتور مدار.
                            NO رله رو به عنوان کلید اصلی مدار و ترانس استفاده کردم که تا برق هست مدار عمل میکنه و باطری رو هم به NC دادم وقتی برق قطع بشه میره روی باطری تا زمانی که برق بیاد و مدار مجددا از طریق ترانس وصل بشه
                            توی شهر خیلی به ندرت قعطی برق داریم،اگرم باشه چند ساعت بیشتر نیست که اون باطری جوابگوه
                            برای شارژ هم انشالله یه مدار اتوماتیک که زمان شارژ روی استراحت باشه براش میزارم.
                            و در نهایت باید از دوستان و آقا محمد عزیز تشکر کنم که زحمت اصلی رو میکشن و راحت ترین کار و برای ما گذاشتن.

دیدگاه

سلام
                              به همه دوستان و رفقای عزیز بویژه محمد اقا
                              و عرض تشکر و تبریک برای مدار و تکمیل ان
                              ببخشید سرم شلوغه نمیتونم زیاد بیام
                              کمرم زیر بار امتحان خمیده
                              _
                              دوستان من یک پروگرامر stk300vc از همین سایت گرفتم
                              ایناش اینجاست
                              eshop.eca.ir/
                              پروگرامرها
                              stk300-avr-programmer-revc
                              با این ادرس

http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7/319-stk300-avr-programmer-revc.html
                              _
                              _
                              اینم عکسش

8pic.ir/images/0myg6aelkb9j3a22ua0z.jpg
                              _
                              حالا یک مشکل دارم
                              داخل جعبه یک عدد جامپر هست
                              هیچ توضیحی هم برای این مدل داده نشده
                              یک توضیح سایت گذاشته مال ورژن 2 هست که کلی پین هدر داره و باید برای پروگرام کردن این پین هدر ها مناسب به ای سی جامپ بشن
                              اما داخل این پروگرامر همچین پایه هایی نیست داخل عکس مشخصه
                              -
                              هرچی گشتم جایی توضیحی ندیدم
                              میشه اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید این مدل جامپر کردن میخواد یا نه؟
                              اگر میخواد باید چه جور جامپر کنم برای شناسایی ای سی؟
                              _
                              در استانه امتحانات کلی فکرم را مشغول کرده دو روز دارم سرچ میکنم
                              اگر کسی راهنمایی کنه به شدت دعاگوش میشم
                              بازم ممنون و متشکرم
                              اجرتون با خدا
                              یاعلی مدد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.kara
                                سلام
                                به همه دوستان و رفقای عزیز بویژه محمد اقا
                                و عرض تشکر و تبریک برای مدار و تکمیل ان
                                ببخشید سرم شلوغه نمیتونم زیاد بیام
                                کمرم زیر بار امتحان خمیده
                                _
                                دوستان من یک پروگرامر stk300vc از همین سایت گرفتم
                                ایناش اینجاست
                                eshop.eca.ir/
                                پروگرامرها
                                stk300-avr-programmer-revc
                                با این ادرس

http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7/319-stk300-avr-programmer-revc.html
                                _
                                _
                                اینم عکسش

8pic.ir/images/0myg6aelkb9j3a22ua0z.jpg
                                _
                                حالا یک مشکل دارم
                                داخل جعبه یک عدد جامپر هست
                                هیچ توضیحی هم برای این مدل داده نشده
                                یک توضیح سایت گذاشته مال ورژن 2 هست که کلی پین هدر داره و باید برای پروگرام کردن این پین هدر ها مناسب به ای سی جامپ بشن
                                اما داخل این پروگرامر همچین پایه هایی نیست داخل عکس مشخصه
                                -
                                هرچی گشتم جایی توضیحی ندیدم
                                میشه اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید این مدل جامپر کردن میخواد یا نه؟
                                اگر میخواد باید چه جور جامپر کنم برای شناسایی ای سی؟
                                _
                                در استانه امتحانات کلی فکرم را مشغول کرده دو روز دارم سرچ میکنم
                                اگر کسی راهنمایی کنه به شدت دعاگوش میشم
                                بازم ممنون و متشکرم
                                اجرتون با خدا
                                یاعلی مدد
                                سلام
                                جناب e.kara ان شاء الله که امتحاناتتون رو به خیر و خوشی پشت سر بزارین
                                من کاتالوگ این پروگرامر رو از سایت eca دانلود کردم و اون چیزی که من دیدم 3 تا جامبر هست که برای پروگرام کردن میکرو ها باید نسبت به نوع میکرو ها این جامپر ها باز و بسته شوند ولی اون عکسی که هم فروشگاه گذاشته و هم عکس شما از جامپر خبری نیست یا حدقلش من نتونستم ببینم اگر روی بردتون جامپر پیدا کردید حتما بگین تا بررسی کنیم در غیر این صورت میکرو رو بزارین روی زیف سوکت و ز طریق بسکام نوع پروگرامر را انتخاب کنید و پروگرام کنید...

اضافه شده در تاریخ :
                                اون باکس 2*5 هم می تونه جامپر بانک باشه از عکس که چیزی معلوم نیست
                                ولش کن شما بیا پروگرامر رو وصل کن و با بسکام امتحان کن اگر پروگرام نشه اون جامپری که در جعبه بود باید یه وضیفه ای داشته باشه :redface:

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X