اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط bahmangholami
    سلام تشکر میکنم بابن اون لینک. :smile:
    ولی من به اون چیزی که میخواستم نرسیدم.....منظورم اینکه اونجا نوشته (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن) یعنی من یه پروژه ای که تو یه mega8این سه عمل رو انجام بده میخواستم oo: :mrgreen:
    نمیدونم منظورم را رساندم یا نه :redface:
    سلام
    خوب اون سه تا رو ندیدم که تو یه مگا هشت جا بشه شایدم باشه ولی من ندیدم :rolleyes:
    بهتره مگا هشت رو تبدیل به مگا 32 کنی یا همون تاپیک مهندس سامی رو کلشو تو یه مگا هشت جا کنی :surprised:

بله منظورتو متوجه شدم از همون اولش ولی چه کنم منبعی ندارم که بدم خدمتتون :smile:

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi
    سلام دوست گرامی.قبل از هرچیز کمال تشکر رو دارم از زحماتی ک بی چشم داشت برای علاقه مندان میکشید.بنده میخوام با بورد آردیونو (لئوناردو)یک دستگاه جوجه کشی (در حد 24 عدد)بسازم. از اونجایی ک اصلا سررشته ندارم (به صورت مبتدی دارم کار میکنم) و نمیتونم با آی سی 555 کار کنم تو فکر این هستم ک سنسور رطوبت hs1101 رو به حالتی استفاده کنم ک فاصله تا بورد حدود 2سانت باشه و میخوام راکهای تخم مرغ رو با سروو موتور بچرخونم چون کاملا میشه برنامه ریزی کرد ک چند درجه بچرخه.مضافا قصد دارم به صورت فعلی و امتحانی از سنسور دمای lm35استفاده کنم ک بعد از حصول نتیجه با sht کارمو ادامه بدم.حالا سوالم اینه ک سرووموتورها با چه سرعتی میچرخن(چون باید تخم مرغا آهسته حرکت کنن) و اینکه برای ایجاد گرما با یک لامپ 100w و رطوبت با تشت آب مجهز به آبگرمکن آکواریوم ک دماش همیشه 37 هست میتونم کاری پیش ببرم؟تو نظرم هست با بورد رله های(hrm3-dc5v 5A)مربوط به آبگرمکن(ک خودش اتوماته-محض اطمینان)لامپ و موتورو و تهویه اضطراری رو کنترل کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    سلام دوست عزیز
    بله با سروو موتور یا استپ موتور می تونید راکها رو بچرخونید سرعتش رو باید محاسبه کنید برای مثال یک دور در دقیقه برای راک عالی هست شما باید محاسبات رو انجام بدید و بسته به درجه استپ موتور یا نوع راه اندازی سرو موتور پالس ها را با فواصل به استپ موتور بفرستید که در این صورت هم سرعت کنترل میشه هم می تونید به زاویه دقیق برسید

در مورد ای سی 555 باید بگم که کار ای سی 555 تولید موج مربعی نسبت به سنسور hs1101 هست و در نبود ای سی 555 نمیشه hs1101 رو به صورت مستقیم به میکرو وصل کرد بنابراین وجود 555 در مدار ضروریه

راه اندازی سنسور sht زیاد سخت نیست و می تونید بدون درایور راه اندازی کنید و تا 50 تا 100 سانت هم جواب بگیرید

برای تخم در حد 24 عدد 100 وات زیاد هست می تونید به جای لامپ از المنتهای 40 وات یا 75 وات استفاده کنید البته در طول جوجه کشی قرار دادن دیمر برای المنت یا لامپ یه جورایی الزامی هست و از وارد شدن شوک گرمایی به تخم ها جلوگیری می کنه

در مورد تامین رطوبت هم فکر کنم تنها قرار دادن یک ظرف اب نزدیک المنت کفایت کنه و با توجه به کم بودن تخمها و کوچیک بودن ابعاد جعبه جوجه کشی نیازی به استفاده از بخاری اکواریوم نیست

در مورد رله ها هم بله اگر رله ها می تونند 220 ولت رو سوئیچ کنند می تونید استفاده کنید فقط به توان رله ها هم دقت کنید که بهترین حالت استفاده از نصف توان رله هست تا در دراز مدت دچار چسبیدن کنتاکت نشن

امیدوارم که مفید بوده باشه
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نه من اطلاع ندارم .و برنامه نویسی هم بلد نیستم که نظر بدم .
      من تو سایت ها دیده بود میگم یکی مثل این http://weblog24.com/weblog/porojeha/1100652

دیدگاه

[quote=bahmangholami]

سایت مورد نظر فیلتر هست متاسفانه :rolleyes:
        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
          سایت مورد نظر فیلتر هست متاسفانه :rolleyes:

بله درسته من لینک رو اشتباه زدم
          این درسته http://www.kanounco.com/product_info.php?products_id=40 ویا

http://www.kanounco.com/product_info.php?products_id=31

دیدگاه

بله درسته من لینک رو اشتباه زدم
            این درسته http://www.kanounco.com/product_info.php?products_id=40 ویا

http://www.kanounco.com/product_info.php?products_id=31
            خوب الان مدار با مگا هشت رو پیدا کردین
            اگر بخوای همه رو تو مگا هشت جا بدی باید خودت برنامه نویسی کنی :rolleyes:
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

خوب الان مدار با مگا هشت رو پیدا کردین
              اگر بخوای همه رو تو مگا هشت جا بدی باید خودت برنامه نویسی کنی :rolleyes:
              دوست عزیز اگه من این ها رو بلد بودم از شما کمک نمیگرفتم دیگه
              من تو انجمن اولش گفتم ایا هست یا نه .پروژه کامل دستگاه با مگا 8 :question:

دیدگاه

دوست عزیز اگه من این ها رو بلد بودم از شما کمک نمیگرفتم دیگه
                من تو انجمن اولش گفتم ایا هست یا نه .پروژه کامل دستگاه با مگا 8 :question:
                برادر عزیز
                مدار اماده با مگا هشت که هر سه موارد دما و رطوبت و چرخش رو داشته باشه تو نت نیست
                من هم گشتم ولی نبود بیشتر از این دیگه کمکی از دستم بر نمیاد
                امیدوارم که موفق و موید باشید
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                  خوب اون سه تا رو ندیدم که تو یه مگا هشت جا بشه شایدم باشه ولی من ندیدم :rolleyes:
                  بهتره مگا هشت رو تبدیل به مگا 32 کنی یا همون تاپیک مهندس سامی رو کلشو تو یه مگا هشت جا کنی :surprised:

بله منظورتو متوجه شدم از همون اولش ولی چه کنم منبعی ندارم که بدم خدمتتون :smile:

اضافه شده در تاریخ : سلام دوست عزیز
                  بله با سروو موتور یا استپ موتور می تونید راکها رو بچرخونید سرعتش رو باید محاسبه کنید برای مثال یک دور در دقیقه برای راک عالی هست شما باید محاسبات رو انجام بدید و بسته به درجه استپ موتور یا نوع راه اندازی سرو موتور پالس ها را با فواصل به استپ موتور بفرستید که در این صورت هم سرعت کنترل میشه هم می تونید به زاویه دقیق برسید

در مورد ای سی 555 باید بگم که کار ای سی 555 تولید موج مربعی نسبت به سنسور hs1101 هست و در نبود ای سی 555 نمیشه hs1101 رو به صورت مستقیم به میکرو وصل کرد بنابراین وجود 555 در مدار ضروریه

راه اندازی سنسور sht زیاد سخت نیست و می تونید بدون درایور راه اندازی کنید و تا 50 تا 100 سانت هم جواب بگیرید

برای تخم در حد 24 عدد 100 وات زیاد هست می تونید به جای لامپ از المنتهای 40 وات یا 75 وات استفاده کنید البته در طول جوجه کشی قرار دادن دیمر برای المنت یا لامپ یه جورایی الزامی هست و از وارد شدن شوک گرمایی به تخم ها جلوگیری می کنه

در مورد تامین رطوبت هم فکر کنم تنها قرار دادن یک ظرف اب نزدیک المنت کفایت کنه و با توجه به کم بودن تخمها و کوچیک بودن ابعاد جعبه جوجه کشی نیازی به استفاده از بخاری اکواریوم نیست

در مورد رله ها هم بله اگر رله ها می تونند 220 ولت رو سوئیچ کنند می تونید استفاده کنید فقط به توان رله ها هم دقت کنید که بهترین حالت استفاده از نصف توان رله هست تا در دراز مدت دچار چسبیدن کنتاکت نشن

امیدوارم که مفید بوده باشه

تشکر از جوابتون.به نظرتون بهتر نیست به جای درگیر شدن با 555 (هم از لحاظ هزینه هم از لحاظ دقت hs)ی sht تهیه کنم کارمو تموم کنم؟
                  ابعاد جعبه 50*40*40 با چوب روسی و دو جداره(داخل با ورق آلمینیوم بیرون با تایل دیوارپوش mdf)با عایق پشم شیشه یک ضلعش شیشه دو جداره جهت روئیت وضعیت تخما
                  در مورد استپ موتور:آیا برای راه اندازی و سرعت مورد نظر باید از درایو موتور هم استفاده بشه؟
                  و اینکه به نظرتون درگیر کارای فنی ومالی قسمت راک و موتور بشم یا برم راک کامل با موتورش (ک بدون بورد خودش هر 2 ساعت گردشو ایجاد میکنه) رو به قیمت 75000ت تهیه کنم؟(یکی از دوستان گفت خرید راک آماده به صرفه تر ومطمعن تر نسبت به ساخت هست)

دیدگاه

ببخشید یادم رفت
                    این سایت http://www.hovabator.ir/guide-manufacture-incubator.html راک کاملو قرار داده طی تماس تلفنی گفتند ک میتونه تا 48 عدد تخم مرغ رو بچرخونه از دوستان خواهش میکنم نظرشون رو در این مورد بفرمایند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi

تشکر از جوابتون.به نظرتون بهتر نیست به جای درگیر شدن با 555 (هم از لحاظ هزینه هم از لحاظ دقت hs)ی sht تهیه کنم کارمو تموم کنم؟
                      ابعاد جعبه 50*40*40 با چوب روسی و دو جداره(داخل با ورق آلمینیوم بیرون با تایل دیوارپوش mdf)با عایق پشم شیشه یک ضلعش شیشه دو جداره جهت روئیت وضعیت تخما
                      در مورد استپ موتور:آیا برای راه اندازی و سرعت مورد نظر باید از درایو موتور هم استفاده بشه؟
                      و اینکه به نظرتون درگیر کارای فنی ومالی قسمت راک و موتور بشم یا برم راک کامل با موتورش (ک بدون بورد خودش هر 2 ساعت گردشو ایجاد میکنه) رو به قیمت 75000ت تهیه کنم؟(یکی از دوستان گفت خرید راک آماده به صرفه تر ومطمعن تر نسبت به ساخت هست)
                      خواهش می کنم دوست عزیز
                      بله از همون اول گفتم که sht کار کنی بهتره و بدون درایور هم می تونی راه اندازی کنی
                      در مورد استپ موتور هم بله بدون درایور که نمیشه به نظر من اگر بخوای از استپ موتور استفاده کنی بیشتر از 150 تومن میشه چون تنها استپ موتور نیست بلکه باید یه گیر بکس هم براش بخری که هزینش زیاد میشه

همون راکی که می گین راک دستگاه جوجه کشی 48 تایی هست که با موتور 12 ولت تغذیه میشه
                      قیمتش 50 تومن زده به نظرم خوبه چون هم حجم کمی می گیره و هم مطمئن هست و دیگه در گیر موتور و راک و تایمر نمیشید

استفاده از استپ موتور برای دستگاه های با ظرفیت بالا توصیه میشه هر چند به دلیل قیمت بالای استپ موتور در دستگاه های ظرفیت بالا هم استفاده نمیشه و به همین روش پیستونی و موتور ساده بسنده می کنن

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام دوستان من این مدارو یکبار ساختم ولی جواب نگرفتم ازش و مدارو از هم باز کردم الان سنسورhs1101و مگا32وds18b20 و ال سی دی وپل دیود و یه تعدادی خازن یه سری چیزای دیگه ازش مونده.مگا 32 رو پروگرام کردم برای تست این برنامه رو دادم بهش:
                        $regfile = "m32def.dat"
                        $crystal = 8000000
                        Config Porta.1 = Output
                        Do
                        Porta.1 = 1
                        Waitms 100
                        Porta.1 = 0
                        Waitms 100
                        Loop
                        End
                        ,و برنامه درست اجرا شد
                        و ال ای دی چشمک میزد
                        پس میکرو سالمه؟؟؟
                        و مدار hs1101با555هست
                        من کدوم مدارو بزنم اون قدیمی رو یا جدیدو؟؟؟
                        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
                          سلام دوستان من این مدارو یکبار ساختم ولی جواب نگرفتم ازش و مدارو از هم باز کردم الان سنسورhs1101و مگا32وds18b20 و ال سی دی وپل دیود و یه تعدادی خازن یه سری چیزای دیگه ازش مونده.مگا 32 رو پروگرام کردم برای تست این برنامه رو دادم بهش:
                          $regfile = "m32def.dat"
                          $crystal = 8000000
                          Config Porta.1 = Output
                          Do
                          Porta.1 = 1
                          Waitms 100
                          Porta.1 = 0
                          Waitms 100
                          Loop
                          End
                          ,و برنامه درست اجرا شد
                          و ال ای دی چشمک میزد
                          پس میکرو سالمه؟؟؟
                          و مدار hs1101با555هست
                          من کدوم مدارو بزنم اون قدیمی رو یا جدیدو؟؟؟
                          ممنون
                          سلام
                          مدار قدیم و جدید یکی هستند و فرقی نمی کنند تنها تفاوتشون اینه که به جای برد سنسور hs1101 باید برد سنسور sht20 یا sht10 رو بزنی
                          این دیگه بستگی به خودتون داره که از سنسور های جدید استفاده کنی یا نه
                          در صورت استفاده از ورژن جدید باید فایل های جدید رو ای سی ها پروگرام شود
                          در ورژن جدید برنامه به مراتب عملکرد بهتری داره و همینطور امکاناتش نسبت به ورژن قدیمی زیاد هست
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام ممنون از پاسختون
                            خب من اگه بخوام از سنسور hs1101استفاده کنم فرقی نداره کدوم بردو بزنم؟؟؟؟یعنی رو برد جدید از هردو سنسور میتوان استفاده کرد؟؟؟
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
                              سلام ممنون از پاسختون
                              خب من اگه بخوام از سنسور hs1101استفاده کنم فرقی نداره کدوم بردو بزنم؟؟؟؟یعنی رو برد جدید از هردو سنسور میتوان استفاده کرد؟؟؟
                              ممنون
                              سلام
                              بله برد ها فرقی ندارن و فقط برنامه پروگرام هست که تعیین می کنه از ورژن قدیمی یا جدید استفاده بشه
                              تنها یه برد اصلی هست برای هر دو بنابراین هنگام پروگرام ای سی ها باید ورژن متناسب با سنسور ها پروگرام بشه
                              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام.
                                دوستان کسی عملی استفاده کرده از برنامه خواستم بدونم تو مدت دوره هنگی و پرش دما و رطوبت رو نداره ممنونم
                                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X