این مدار یک اشکال بزرگ دارد :sad:
اونم این است که زمانی که دستگاه را به تغذیه متصل می کنیم اگر خط اترنت حامل دیتا و یا پولینگ باشد این برد دیگر هیچ پاسخی نمیدهد
و باید دوباره ریست شود
به نظر شما چطور می شود از این اتفاق بصورت نرم افزاری جلوگیری کرد
این مدار یک اشکال بزرگ دارد :sad:
اونم این است که زمانی که دستگاه را به تغذیه متصل می کنیم اگر خط اترنت حامل دیتا و یا پولینگ باشد این برد دیگر هیچ پاسخی نمیدهد
و باید دوباره ریست شود
به نظر شما چطور می شود از این اتفاق بصورت نرم افزاری جلوگیری کرد
متشکرم
درود به شما
متوجه سوال/مشکل نشدم. لطف میکنید بیشتر توضیح بفرمایید ؟
منظورتون از "خط اترنت حامل دیتا و یا پولینگ باشد" دقیقا چیست و برد چه پاسخی باید بدهد ؟
آقای رستمی بابت اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتید ممنون
من برد شمارو راه اندازی کزدم فقط چند تا سوال دارم:
من می خوام از این برد به عنوان مبدل ethernet to rs232 استفاده کنم سوال اینکه اینکه کدوم تبع اطلاعات رو از سوکت می خونه ؟؟ و چطور بافر میکنه بعد از چک شدن ip در این سورس اطلاعاتی که به سوکت می آیند با اینتراپت spi بافر می شوند؟ (( مثل بافر fifo )) یا اینکه دائما باید به پورت گوش داد و از اینتراپت tx واحد usart استفاده کرد؟(( برای ارسال اطلاعات دریافتی از سوکت از طریق usart میکرو دیگر چهت ذخیره برروی mmc))
با تشکر اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط samisin
من می خوام از این برد به عنوان مبدل ethernet to rs232 استفاده کنم سوال اینکه اینکه کدوم تبع اطلاعات رو از سوکت می خونه ؟؟ و چطور بافر میکنه بعد از چک شدن ip در این سورس اطلاعاتی که به سوکت می آیند با اینتراپت spi بافر می شوند؟ (( مثل بافر fifo )) یا اینکه دائما باید به پورت گوش داد و از اینتراپت tx واحد usart استفاده کرد؟(( برای ارسال اطلاعات دریافتی از سوکت از طریق usart میکرو دیگر چهت ذخیره برروی mmc))
با تشکر
آقای رستمی بخشی از این بحث هم ذر لینک زیر طرفذار داره اگه رهنمایی کنید ممنون میشم
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6861.30
متوجه سوال/مشکل نشدم. لطف میکنید بیشتر توضیح بفرمایید ؟
منظورتون از "خط اترنت حامل دیتا و یا پولینگ باشد" دقیقا چیست و برد چه پاسخی باید بدهد ؟
سلام
یعنی شما زمانیکه یک شبکه داری و این دستگاه را به هاب وصل کردی این خط دایم حامل دیتاست و این وب سرور باید به این مجموعه اضافه شود . دستگاه های دیگر بدون مشگل
است اما این برد ...
یک سوال دیگر لطفا یک آموزش راجعب میک فایل معرفی نمایید
با تشکر
بحث در مورد تبدیل ethernet به RS232 پیچیدگیهای خاص خودشو داره. البته من تجربهآٔ اینکارو تا جالا نداشتم.
در مورد قسمت دوم سوالتون ، از کارکرد داخلی سورس tuxgraphic اطلاع چندانی ندارم ، فقط در حد ساخت یک وبآسرور کوچک ازش استفاده کردم.
نوشته اصلی توسط arman_a
سلام
یعنی شما زمانیکه یک شبکه داری و این دستگاه را به هاب وصل کردی این خط دایم حامل دیتاست و این وب سرور باید به این مجموعه اضافه شود . دستگاه های دیگر بدون مشگل
است اما این برد ...
یک سوال دیگر لطفا یک آموزش راجعب میک فایل معرفی نمایید
من این برد رو در شبکهآهایی با چندین کلاینت آزمایش کردم ، بدون مشکل کار میآکرد.
منظور شما را از سه نقطه متوجه نمیآشوم ، یعنی کلا از کار میآافته ؟
نوشته اصلی توسط سید مهدی
سلام
ببخشید آقای رستمی این PDF چی شد؟البته قبلش ببخشید که اینقدر پروهستم :redface: :mrgreen:
ممنون
کلمات کلیدی:
lan magnetic rj45
OR
8 pin rj45 jack pinout
اولی بهتر جواب میده. من سرم شلوغه وگرنه حتما چند تا دیگه پیدا میکردم. جوابش رو بفرمایید تا اگه
را نیافتاد یه فکر دیگه بکنیم. اضافه شده در تاریخ :
البته فکر میکنم استاندارد باشه و همین لینک زیر شماتیک درستی از اتصالات داخلی
سوکت شبکه شماست.
با سلام
اگر این سوکت از نوع فیلتر دار باشد ، بدلیل اینکه اهم سیمآپیچ این فیلترها خیلی کم است نمیآتوان پایهآهای کناری و وسط را از هم تشخیص داد.
حالا اگر هم ابنو بشه تشخیص داد ، بدلیل ایزوله بودن ورودی از خروجی نمیآتوان مطمئن شد که کدام فیلتر مربوط که کدام پایه است.
البته شاید راهی باشه و من بلد نباشم
بهترین راه بنظر بنده ، درخواست دیتاشیت از فروشنده است.
یحتمل PartNumber روی کارتن محصول درج شده.
دیدگاه