اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

بابا دمت گرم از راهنماییت ... :NO:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز من یه مدار ریموت با خط تلفن درست کردم ولی نمیتونم از طریق گوشی صداهای بوقی رو که تولید کردم رو بشنوم
      برای ارسال بوق از یک خازن 100n 250vاستفاده کردم
      لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
      من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
      چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم باشد

دیدگاه

شما برای تولید بوق بهتره از آی سی tp5088 استفاده کنی،فقط کافیه یه کد 4 بیتی باینری بهش بدی تا برات 16 نوع بوق تولید کنه ، در خروجی این آی سی یه چوک ابی بذار و مستقیم بده به خط تلفن.
        .من قبلا از این آی سی جواب مثبت گرفتم.
        1- اگر تصمیم به انجام کاری گرفتی هیچوقت نیمه کاره رهاش نکن.
        2- اگر روزی دیدی هیچ مشکلی سر راهت نیست حتما بدون راه رو اشتباه اومدی.
        انجام کلیه پروژه های الکترونیکی و avr با کمترین هزینه به همراه توضیحات کامل.
        تدریس خصوصی

دیدگاه

سلام

منم میخوام این مدار رو بسازم ولی چون رشتم کامپیوتر هست بعضی اصطلاحات رو نمیدونم و چند تا سوال دارم ؟

اول اینکه U4 چیه ؟ Optoisolator1 اینو نوشته ..... منظورتون همون اپتی کوپلر هست ؟ این اپتی کوپلر ها چند نوع هستن (ترانزیستور ، ال ای دی و ....) حالا این اگر اوپتی کوپلر هست ار کدوم نوعه ؟ کلا لطفا در مورد این U4 یکم راهنمایی کنید دیگه

دوم اینکه توی این نقشه من فایل PCB رو پیدا نکردم ، توی پوشه پرتیوس هم نقشه شبیه سازی شده و از فایل *.lyt خبری نیست ، حالا این فایل ترسیم مدارچاپی رو از کجا گیربیارم ؟ یا خودم باید طراحی کنم ؟

سوم اینکه تو نقشه یک سر سیم تلفن به برق منفی وصل شده ؟ یعنی به همون ولتاژ منفی مدارمون وصل می کنیم ؟ آخه یه سر سیم تلفن منفی و یه سر دیگش مثت هست (البته فکر میکنم که اینجوره)خوب اگه سیم تلفن رو طوری زدیم که مثبت و منفیش اشتباه شد چی ؟ باید حتما دقت کنم که چنین اشتباهی نشه ؟

چهارم اینکه در مورد چوک ها : من به فروشنده میگم که چوک آبی برام بده ؟ مدل خاصی نداره ؟ همون چک آبی بگم کافیه ؟

پنجم : تو مدار یدونه ترانس هست که به رله وصل شده ، در واقع اون همون چوک آبی هست ؟ یا یه ترانس دیگه ؟

ششم :
          آقا دو تا دیود زنر هست که به آیسی MT8870DC وصل شدن ، اینا 5.6 ولت هستن دیگه ؟
          تو لیست قطعات یدونه هم دیود D9 = 1N4148 هست ولی توی نقشه از این دیود خبری نیست ؟ خوب این دیود کجا هست ؟ تو نقشه از قلم افتاده ؟

فعلا اینا مشکلم هستن
          ممنون میشم راهنمایی کنید تا بسازمش و یه عمر دعاتون کنم

دیدگاه

آقا یه سوال دیگه

لطفا بگید که کدوم کریستال مربوط به کدوم آیسی هست

ولی بقول یکی از دوستان اگه کالر آیدی هم میزاشتید روش دیگه نور الا نور میشد

دیدگاه

ما همچنان منتظریم ......

دیدگاه

1- من نقشه ای که توی این تاپیک دوستان گذاشته بودن رو ندارم، و سوالاتی که به نقشه اون مربوطه نمیتونم جواب بدم،من قبلا این پروژه رو انجام دادم،از خروجی 8870 با یه چک مستقیم زدم توی پریز تلفن.البته در این حالت سیم مثبت و منفی تلفن باید حتما درست متصل بشه،اما اگر میخواهید این مشکل پلاریزه ها رو نداشته باشین بهترین کار استفاده از یه پل دیود هست که بین چوک و پریز تلفن قرار بدین،حالا از هر جهت سیم رو به پریز بزنید مدار کار میکند.
                2- در نقشه شماتیک، ترانس نشونه چوک هستش.
                3- برای طراحی Pcb بهتره که اول تمام جزئیات پروژه رو توی شبیه سازی پیاده کنید بعد طراحی کنید.
                4- کریستال 3.5795 برای mt8870هستش.
                این پروژه نیازی به آی دی کالر نداره چون معمولا دیگه تمام تلفنها آی دی کالر دارن و درست کردن اون برای این پروژه یه کار اضافی هست و من پیشنهاد نمیکنم.

موفق باشید
                تدریس خصوصی

دیدگاه

خیلی ممنون ولی دو تا از سوالات هنوز مونده ....

اوپتیکوپلر از نوع مدلی هست ؟
                  دیود 1N4148 در کجا استفاده شده ؟

.......

دیدگاه

آقا تو مدار پایه 1 و 2 ال سی دی به جایی وصل نشده ، اینو خودم باید به مثبت و منفی وصل کنم ؟ یا نباید به جایی وصل کنم ؟

دیدگاه

پایه 1 و 2 پایه تغزیه Lcd هستن یه نگاهی به دیتاشیتش بندازی مشخص کرده.
                      پایه 3 هم برای تنظیم کنتراستش هست.
                      تدریس خصوصی

دیدگاه

سلام
                        اقای حسنی یه سوال داشتم میشه تو مدارتون به جای خط تلفن از موبایل استفاده کرد؟
                        یعنی ورودی چوک رو به اسپیکر موبایل یا بهتر اینجوری بپرسم به هندزفری موبایل وصل کرد؟
                        ممنون میشم بهم کمک کنید.

دیدگاه

آقا خواهش می کنم منو در این مورد بازم کمک کنید :

J7 برای چیه ؟ و چی باید بهش وصل کنیم ؟

J8,J9,J10,J11,J12 اینا برای چی هستن و چی باید بهشون وصل بشه و اینکه خط تلفن باید به کجای مدار وصل بشه ؟

همن هارو به من بگید من شروع می کنم به ساختن

منتظرم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
                            آقا خواهش می کنم منو در این مورد بازم کمک کنید :

J7 برای چیه ؟ و چی باید بهش وصل کنیم ؟

J8,J9,J10,J11,J12 اینا برای چی هستن و چی باید بهشون وصل بشه و اینکه خط تلفن باید به کجای مدار وصل بشه ؟

همن هارو به من بگید من شروع می کنم به ساختن

منتظرم..
                            بفرما داش گلم

درمورد سوالهاتون
                            1- j8 تا j12 پایه های چوک آبی هستند اگه این چوک رو تهیه کنید متوجه میشوید(5 تا پایه داره)

محل تلفن هم کانکتور J7
                            و تغذیه هم J13 هستش
                            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

اقای دکتر اگه شما این مدار رو کار کردین و نتیجه گرفتین منم کمک کنید بد جوری گیرم
                              این رله خط تلفن رو باید چه جوری وصل کنم پایه هاشون رو چه جوری و به کجای مدار باید بزنم جان من یکی به من کنه
                              دیگه دارم دیونه میشم :angry: :angry:
                              من پایه com رو به یه پایه j7 وصل میکنم پایه no رو به پایه وسط چوک تو مدار j11 ( طرف 3 پایه) و پایه nc رو به پایه اول چوک j8 (طرف 2 پایه)
                              و دو سر دیگه رو یکی به 5 ولت مدار و یکی رو به پایه 12 uln2803 زدم ولی وقتی زنگ میزنم تلفن اشغال میزنه :angry: :angry:

تا حالا با رله کار نکردم بم کمک کنید. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط myimmortal
                                اقای دکتر اگه شما این مدار رو کار کردین و نتیجه گرفتین منم کمک کنید بد جوری گیرم
                                این رله خط تلفن رو باید چه جوری وصل کنم پایه هاشون رو چه جوری و به کجای مدار باید بزنم جان من یکی به من کنه
                                دیگه دارم دیونه میشم :angry: :angry:
                                من پایه com رو به یه پایه j7 وصل میکنم پایه no رو به پایه وسط چوک تو مدار j11 ( طرف 3 پایه) و پایه nc رو به پایه اول چوک j8 (طرف 2 پایه)
                                و دو سر دیگه رو یکی به 5 ولت مدار و یکی رو به پایه 12 uln2803 زدم ولی وقتی زنگ میزنم تلفن اشغال میزنه :angry: :angry:

تا حالا با رله کار نکردم بم کمک کنید. :sad:
                                سلام
                                در pcb و توضیحاتی که بالا دادم همه چیز مشخصه .ولی توضیحات لازم رو خواهم داد :

در مرحله اول در مورد جامپرها (J):

j8 تا j12 پایه های چوک آبی هستند اگه این چوک رو تهیه کنید متوجه میشوید(5 تا پایه داره)
                                محل تلفن هم کانکتور J7
                                و تغذیه هم J13 هستش

================================================== =====

ببنید رله های که معمولی هست و در این مدار مورد استفاده قرار گرفته 5 پین هست .وقتی این رله ها رو ببنید متوجه میشد .این مدار کلا 7تا رله میخوره .6 تا برای کنترل هست که این 6تا کنار هم متصل میشه و یه دونه هم برای برداشتن گوشی .در عکس 7 تا رله رو مشخص کردم

================================================== =
                                و دو سر دیگه رو یکی به 5 ولت مدار و یکی رو به پایه 12 uln2803 زدم ولی وقتی زنگ میزنم تلفن اشغال میزنه

اصلا نیازی نیست PCB مدار رو خودتون طراحی کنید .زحمت PCB رو خود اقای کاخکی کشیدند.فقط و فقط میخاد قطعات رو روی برد پیاده کنید همین. نیازی نیست دست تو برد و مدار ببرید

این عکس مدار خوب بهش دقت کنید ::
                                http://www.img4up.com/up2/47675818649283907641.jpg

اینم PCB مدار که در فایل مربوطه پیوست شده(فقط قطعات رو روی این PCB پیاده و مونتاژ کنید )
                                http://s1.picofile.com/file/7482038595/tel_remote_dil.lyt.html

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X