اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

سلام
    آقای اسدی میشه بگید برای تغییر mega128 به mega64 و پروگرام کردنش دقیقا باید چیکار کنم؟؟ و چه تغییراتی باید بدم؟؟
    قبلا یه چیزی گفته بودید ولی من درست متوجه نشدم :sad:

ممنون
    آمده ایم که با زندگی کردن قیمت بگیریم
    نیامده ایم که با هر قیمتی زندگی کنیم

دیدگاه

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی

نوشته اصلی توسط NH122
      سلام
      آقای اسدی میشه بگید برای تغییر mega128 به mega64 و پروگرام کردنش دقیقا باید چیکار کنم؟؟ و چه تغییراتی باید بدم؟؟
      قبلا یه چیزی گفته بودید ولی من درست متوجه نشدم :sad:

ممنون
      با سلام
      قبلا که عرض کردم هیچ تغییری نمیخواد
      ولی بازم هم توضیح میدم
      اول اینکه فایل mega128.h که در فایل app_config.h برنامه انکلود شده رو به io.h تغییر بدید یعنی به جای mega128.h بنویسید io.h
      بعد از منوی project اخرین گزینه یعنی configure رو بزنید حالا در پنجره باز شده به سربرگ c compiler برید و از کامبو باکس (نوار پایین افتادنی) chip میکروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        با سلام
        قبلا که عرض کردم هیچ تغییری نمیخواد
        ولی بازم هم توضیح میدم
        اول اینکه فایل mega128.h که در فایل app_config.h برنامه انکلود شده رو به io.h تغییر بدید یعنی به جای mega128.h بنویسید io.h
        بعد از منوی project اخرین گزینه یعنی configure رو بزنید حالا در پنجره باز شده به سربرگ c compiler برید و از کامبو باکس (نوار پایین افتادنی) chip میکروی مورد نظرتون رو انتخاب کنید

سلام آقای اسدی
        ممنون از راهنماییتون :smile:
        همون کارایی که گفتید رو کردم درست کامپایل شد ولی موقع بیلد بهم این وارنینگ رو داد
        the estimated Data Stack usage of 1885 bytes exeeds the 1024 bytes allocated for this purpose in the C compiler configuration.

فک کنم باید Data Stack Size رو تو همون سربرگ c compiler به همین عدد 1885 تغییر بدم درسته؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NH122
          سلام آقای اسدی
          ممنون از راهنماییتون :smile:
          همون کارایی که گفتید رو کردم درست کامپایل شد ولی موقع بیلد بهم این وارنینگ رو داد
          the estimated Data Stack usage of 1885 bytes exeeds the 1024 bytes allocated for this purpose in the C compiler configuration.

فک کنم باید Data Stack Size رو تو همون سربرگ c compiler به همین عدد 1885 تغییر بدم درسته؟؟
          سلام
          خواهش میکنم
          بله درسته

دیدگاه

دوباره سلام آقای اسدی :smile:
            با توجه به این که من پروگرمرم ISP هست!!!
            می خواستم بپرسم من واسه پروگرم این برنامه چه فیوز بیت هایی را باید تیکش رو بزنم؟؟
            راستی قضیه این Bootloader و فایل هگز مربوط به Boot ای که تو پوشه BOOT هست چیه؟؟ این فایل هگز واسه چی استفاده میشه؟؟
            آیا موقع پروگرم باید ازش استفاده کنم؟؟

خیلی ممنون که جواب میدید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NH122
              دوباره سلام آقای اسدی :smile:
              با توجه به این که من پروگرمرم ISP هست!!!
              می خواستم بپرسم من واسه پروگرم این برنامه چه فیوز بیت هایی را باید تیکش رو بزنم؟؟
              راستی قضیه این Bootloader و فایل هگز مربوط به Boot ای که تو پوشه BOOT هست چیه؟؟ این فایل هگز واسه چی استفاده میشه؟؟
              آیا موقع پروگرم باید ازش استفاده کنم؟؟

خیلی ممنون که جواب میدید :smile:
              با سلام
              شما نیازی یه تغییر ندارید میکروی شما تنظیم شده و هیچ تغییری نمیخواد
              ولی اگر میکرو هنوز پروگرام نشده باشه باید کلاک میکرو رو در های فرکانس اکسترنال قرار دهید و کامپ مود رو غیر فعال کنید
              با این بوت لودر میتونید میکرو رو بدون پپرگرامر پروگرام کنید :wow:
              این بوت رو روی میکرو پروگرام کنید و در فیوز بیتها بوت سایز رو در حداکثرش یعنی 4096 قرارداده و بوت ریست رو فعال کنید
              فایل هگز برنامرو به فرمت بین تبدیل کرده و با نام data.bin در مموری (روت) قرار دهید (یه نمونشو میتونید در پوشه SD توی فایل زیپ پیدا کنید) و میکرو رو ریست کنید
              حالا مبکرو خودش برنامه رو از مموری خونده و خودشو پروگرام میکنه (اپدیت میکنه)
              فقط یادتون باشه که بعد فایل رو پاک کنید در غیر این صورت هر بار که بالا میاد برنامرو دوباره پروگرام میکنه

دیدگاه

سلام
                آقای اسدی یه جایی توی همین تاپیک گفته بودید که تابع LCDSetVaryWidth توی توابع lcd
                برای فشرده کردن فونت به کار میره یعنی اگه یک باشه جاهای خالی متن رو حذف میکنه

من نمی فهمم منظور از فشرده کردن متن یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

ممنون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NH122
                  سلام
                  آقای اسدی یه جایی توی همین تاپیک گفته بودید که تابع LCDSetVaryWidth توی توابع lcd
                  برای فشرده کردن فونت به کار میره یعنی اگه یک باشه جاهای خالی متن رو حذف میکنه

من نمی فهمم منظور از فشرده کردن متن یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

ممنون :smile:
                  با سلام
                  چون عرض حروف طراحی شده یکسان نیستند (مثلا عرض حرف I خیلی کمتر از حرف W هست) که اگر LCDSetVaryWidth فعال نباشه عرض همه حروف رو به یک اندازه مثلا 8 پیکسل در نظر گرفته میشه ولی با فعال کردن LCDSetVaryWidth عرض حروف متغییر میشه یعنی بعد از هر حرف فقط یک پیکسل خالی در نظر گرفته میشه که باعث میشه حروف بیشتری در یک سطر قرار بگیره

دیدگاه

دیدگاه

سلام،
                      دوستان من می خواستم فقط lcd و تاچ و خوندن عکس از mmc این برنامه رو راه بندازم کسی می تونه کمکم کنه؟!O-o

ما با mega32a کار می کنیم و همین lcd سایت (ili9325)
                      :eek: :cry:

دیدگاه

برنامه نوشته شده خیلی بهم کمک کرد فقط برای لود کردن فایل bmp باید بگم این کد فقط برای فایل هایی با عرض مضرب 4 کار میکنه چون تو فرمت bmp اگر هر ردیف مضرب 4 نیاشه خودش با گذاشتن padding مضرب 4 می کندش. پس باید یک جور این رو حساب کرد. من کد قسمت bmpShow رو اینجور عوض کردم:
                        کد:
                        	   fixedlen= bmpWidth;
                        	  if ((fixedlen & 3) != 0)
                        	  {
                        	    fixedlen &= 0xFFFC;
                        	    fixedlen += 4;
                        	  }

for(i=0;i<y;i++)
                            {  
                              for(j=0;j<x;j++)
                              {  
                                f_read(&fil,buffer,3,&br);       
                                RGB(buffer[2],buffer[1],buffer[0]);  
                              }
                              f_read(&fil,buffer,fixedlen-bmpWidth,&br);  
                            }
                        یک خورده کنده ولی.
                        ببخشید کد کج و کوله شده!!!(فکر کنم tag کد درست کار نمی کنه)

دیدگاه

سلام دوستان
                          با توجه به این که من از پروژه آقای اسدی برای پروژه پایانی استفاده کردم
                          یه جمع بندی از گفته ها و راهنمایی های آقای اسدی توی این تاپیک و تاپیک های مربوطه و
                          یا مطالب دیگه ای که از منابع دیگه پیدا کرده ام اینجا میگزارم .
                          امیدوارم این مطلب ناچیز به دردتون بخوره
                          جا داره از آقای اسدی و کمک هاشون خیــــــــــــــــــــــــــــلی تشکر کنم. :smile:

http://wdl.persiangig.com/pages/down...er%20Proje.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NH122
                            سلام دوستان
                            با توجه به این که من از پروژه آقای اسدی برای پروژه پایانی استفاده کردم
                            یه جمع بندی از گفته ها و راهنمایی های آقای اسدی توی این تاپیک و تاپیک های مربوطه و
                            یا مطالب دیگه ای که از منابع دیگه پیدا کرده ام اینجا میگزارم .
                            امیدوارم این مطلب ناچیز به دردتون بخوره
                            جا داره از آقای اسدی و کمک هاشون خیــــــــــــــــــــــــــــلی تشکر کنم. :smile:

http://wdl.persiangig.com/pages/down...er%20Proje.pdf
                            با سلام و تشکر از این کار خوب و کاملتون

واقعا کامله تقریبا خوندمش فقط در مورد منابع باید بگم ناقص بود و توضیجات کمی داره و اشاره دقیقی به صفحه اصلی نداره
                            اما در کل حرف نداره موفق و پیروز و سربلند باشید

دیدگاه

سلام اقای اسدی
                              این چند تا کلید ه واسه چیه ؟
                              هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

برای تولید فونت از چه برنامه ای استفاده کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X