اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

سلام من نمیتونم شماتیک و pcb رو باز کنم. التیوم هم ورژنه viewer رو دارم ولی باز نمیکنه!!!
    شما اگه عکسی از این مدار و pcd دارین میشه پلود کنین؟ ممنون میشم

دیدگاه

سلام آقای اسدی
      این بحث ارتباط با کارت حافظه و خوندن فایل های صوتی رو میشه با Mega32 هم پیادش کرد؟ البته با قسمت ال سی دی رنگیش کاری ندارم فقط میخوام mp3 player رو پیاده کنم. توی این سایت و کلا سایت های فارسی تقریبا اکثر پروژه ها با mega64/128 اجرا شده اما توی این سایت ژاپنی طرف با attiny85 ویو پلیر ساخته که البته فقط فرمت ویو رو پخش میکنه:http://elm-chan.org/works/sd8p/report.html

لطفا در مورد ارتباط امکان ارتباط کارت micro SD با Mega16/32 بنده رو راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
        سلام آقای اسدی
        این بحث ارتباط با کارت حافظه و خوندن فایل های صوتی رو میشه با Mega32 هم پیادش کرد؟ البته با قسمت ال سی دی رنگیش کاری ندارم فقط میخوام mp3 player رو پیاده کنم. توی این سایت و کلا سایت های فارسی تقریبا اکثر پروژه ها با mega64/128 اجرا شده اما توی این سایت ژاپنی طرف با attiny85 ویو پلیر ساخته که البته فقط فرمت ویو رو پخش میکنه:http://elm-chan.org/works/sd8p/report.html

لطفا در مورد ارتباط امکان ارتباط کارت micro SD با Mega16/32 بنده رو راهنمایی بفرمایید.
        بله میشه برادر

اگر قراره فقط mp3 پخش کنه مبشه حتی با یه mega8 هم این کار رو کرد
        در این بروژه اقای چان که شما لینکشو دادبن فقط فایلهای wav پخش میشه و به دیکدر نیازی نیست

اما برای بخش فایل های MP3 که کدشده باید از ایسی های دیکدر MP3 مثل VS1003 که بنده ازش استفاده کردم استفاده کنید

به همین سادگی :nice:
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام
          اگه میشه از پشت و رو این برد یه عکس برام بفرستید ضروری نیاز دارم و اگه اسم قطعات رو حتی مقاومت خازنا رو هم بگین ممنون میشم
          اینم آدرس ایمیلم : WiFi915@Yahoo.Com

دیدگاه

سلام
            من lcd 3.2 رنگی رو راه انداختم برای نمایش عکس یک عکس را دوبار کنار هم با کیفیت پایین نمایش میده فکر می کنم دو عکس را باید روی هم بندازه سایزهای عکس هم درست دادم اگر میشه راهنمایی کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت مهندس اسدی
              اگه میشه فیلم ورژن 3 رو یه بار دیگه پ کنید.بازم شرمنده.

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                تنظیماتی واسه تنظیم ساعت و تاریخ تعبیه شده؟؟
                یا همیشه تاریخش 5/7/89 هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                  با سلام خدمت مهندس اسدی
                  اگه میشه فیلم ورژن 3 رو یه بار دیگه پ کنید.بازم شرمنده.
                  با سلام

این از لینک سورس برنامه ورژن 3 که دوستان خواسته بودن

این هم فیلمش توی سایت اپارات

دیدگاه

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی

نوشته اصلی توسط santoz160
                    سلام آقای اسدی
                    تنظیماتی واسه تنظیم ساعت و تاریخ تعبیه شده؟؟
                    یا همیشه تاریخش 5/7/89 هست؟
                    برای ورژن مجانی و اموزشیش که همینی هست که اینجا معرفی شده خیر
                    ولی در مدلهای پیشرفته و تجاریش علاوره بر ساعت و تاریخ امکانات خیلی بیشتری مثل

انتخاب تم
                    اکولایزر
                    کنتراست
                    توانایی نشون دادن فرمت JPG
                    امکان زوم عکس ها
                    امکان پخش همزمان عکس و فایلهای صوتی
                    همچنین ضبط صدا
                    الارم بیدارباش
                    اسکرین سیور
                    ساعت انالوگ

و کلی تنظیمات و امکانات دیگه اضافه شده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی

نوشته اصلی توسط POLESTAR

انتخاب تم
                      اکولایزر
                      کنتراست
                      توانایی نشون دادن فرمت JPG
                      امکان زوم عکس ها
                      امکان پخش همزمان عکس و فایلهای صوتی
                      همچنین ضبط صدا
                      الارم بیدارباش
                      اسکرین سیور
                      ساعت انالوگ

و کلی تنظیمات و امکانات دیگه اضافه شده

با سلام و تشکر...
                      پیمایش لیستها و محتوای پوشه ها همزمان با پخش هم جزشون هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkness.signals
                        با سلام و تشکر...
                        پیمایش لیستها و محتوای پوشه ها همزمان با پخش هم جزشون هست؟
                        با سلام بله فقط موجب ریپ در پخش میشه کا تنها راهش افزایش بافر صدا هست
                        و راهش اظافه کردن رم خارجی به میکرو میباشد
                        البته برای این AVR ما همین هم از سرش خیلی زیاذه
                        توی این پروژه پایین بودن رم و کلاک و نبودم DMA به شدت احساس میشه و اینجاست که به فکر میکروهای ARM میفتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                          توی این پروژه پایین بودن رم و کلاک و نبودم DMA به شدت احساس میشه و اینجاست که به فکر میکروهای ARM میفتی
                          DMA واسه ارتباط با MASS STORAGE?
                          یعنی واسه این کار به سرعت بالاتر از 12Mbps نیازه؟
                          اگه بد فهمیدم ببخشید.

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                            من فایل skin رو دانلود کردم. حالا چطوری ازش استفاده کنم؟؟
                            هم تک تک عکسها رو توی فلش مموری ریختم، هم فایل رو ریختم و ...
                            اما متاسفانه دکمه ها توی السیدی ظاهر نشدند! آیا دایرکتوری خاصی داره؟ چکار باید بکنم؟
                            یه مطلب دیگه اینکه فایل های درون فولدر رو نشون نمیده. مثلا من فولدر new دارم که درونش چندین فولدر دیگر و mp3 هست. وقتی وارد میشوم، فولدر خالی هست و محتویاتشو نشون نمیده
                            یه مطلب دیگه اینکه دما رو همش 263.4 سانتی گراد نشون میده :-) لحیم سردی هم نداره. بنظرتون مشکل از کجاست؟
                            مطلب بعدی اینکه وقتی السیدی رو کالیبره میکنم، میتونم مثل دفتر نقاشی ازش استفاده کنم. (مثل همون فیلم آموزشی خودتون) ولی بنظرم السیدی من نویز! داره. آخه هر خطی که میکشم در اطرافش نقطه نقطه نقطه پخش میشه.. حتی تا 2سانتی متر اونطرف تر هم خط می اوفته. این مشکل رو چجوری میشه برطرف کرد؟

سوال دیگه ای که داشتم آیا میشه با همین سخت افزار، برنامه نسخه حرفه ای شما رو خریداری کرد و ازش استفاده کرد؟ یا باید از اول pcb رو عوض کنیم و...
                            اگر لطف کنید قیمت اون رو بگید ممنون میشم
                            با تشکر از راهنمایی هاتون

دیدگاه

یه سوال دیگه اینکه واسه پروگرام کردن ISP پایه VCC به تغذیه 3.3 ولت وصل شده. به 5ولت بدم اشکال نداره؟ آخه پروگرامر من 5ولت تغذیه هست

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                                من فایل skin رو دانلود کردم. حالا چطوری ازش استفاده کنم؟؟
                                هم تک تک عکسها رو توی فلش مموری ریختم، هم فایل رو ریختم و ...
                                اما متاسفانه دکمه ها توی السیدی ظاهر نشدند! آیا دایرکتوری خاصی داره؟ چکار باید بکنم؟
                                یه مطلب دیگه اینکه فایل های درون فولدر رو نشون نمیده. مثلا من فولدر new دارم که درونش چندین فولدر دیگر و mp3 هست. وقتی وارد میشوم، فولدر خالی هست و محتویاتشو نشون نمیده
                                یه مطلب دیگه اینکه دما رو همش 263.4 سانتی گراد نشون میده :-) لحیم سردی هم نداره. بنظرتون مشکل از کجاست؟
                                مطلب بعدی اینکه وقتی السیدی رو کالیبره میکنم، میتونم مثل دفتر نقاشی ازش استفاده کنم. (مثل همون فیلم آموزشی خودتون) ولی بنظرم السیدی من نویز! داره. آخه هر خطی که میکشم در اطرافش نقطه نقطه نقطه پخش میشه.. حتی تا 2سانتی متر اونطرف تر هم خط می اوفته. این مشکل رو چجوری میشه برطرف کرد؟

سوال دیگه ای که داشتم آیا میشه با همین سخت افزار، برنامه نسخه حرفه ای شما رو خریداری کرد و ازش استفاده کرد؟ یا باید از اول pcb رو عوض کنیم و...
                                اگر لطف کنید قیمت اون رو بگید ممنون میشم
                                با تشکر از راهنمایی هاتون
                                با سلام
                                فایلها باید توی پوشه SKIN باشن ولی از اونجا که شما فایلهای داخل پوشه های دیگرو هم نمیبینید فکر کنم مموریتون باید FAT32 نباشه
                                یک بار مموری رو با فرمت FAT32 فورمت کنید مشکل حل میشه
                                در مورد DS1820 باید بگم باید مقدار رو بر 100 تقسیم بشه که به 10 تقسیم شده این مشکل از نوع سنسور هست که اگر اشتباه نکرده باشم بید DS18S20 باشه
                                در مورد خطای نقاشی هم باید مشکل ار تاچ باشه احتمالا تاچ اسیب دبده یا مشکل داره
                                اما در مورد ورژن حرفه ای باید بگم سورس و فایل هگز داده نمیشه و تغییرات سخت افزاری داره و میکروی به کار رفته در این ورژن ارم هست نه AVR البته باید بگم فعلا درحال توسعه هست و تکمیل نشده قیمت این ورژن هم 300 تومان هست

یه سوال دیگه اینکه واسه پروگرام کردن ISP پایه VCC به تغذیه 3.3 ولت وصل شده. به 5ولت بدم اشکال نداره؟ آخه پروگرامر من 5ولت تغذیه هست
                                مشکلی به وجود نمیاره فقط حتما مموری و تغذیه خود بورد رو از روی سوکتهاشون جدا کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X