اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط goldperson2005
    در مورد PCB شما حرف من رو تکرار کردین
    خدا وکیلی اصلا ارسال هام رو تا آخر میخونید ؟

در مورد فیوزبیت ها باز هم اکیدا تاکید می کنم - همین الان هم تست کردم - که این کار رو با USBasp انجام میدم .
    با سلام مجدد
    دیگه چرا میزنی من هم خواستم توضیحات شمارو تکمیل کنم
    اما در مورد فیوز بیتها خدا وکیلی اصلا ارسال هام رو تا آخر میخونید؟
    روی یک میکروی mega8 فیوزبیت SPIEN یا فیوز بیت RSTDISBL رو تغییر دادی؟
    چیزی که شما میگید ممکن نیست یک بار تست بکن بعد

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
      با سلام مجدد
      دیگه چرا میزنی من هم خواستم توضیحات شمارو تکمیل کنم
      سلام
      این حرفا چیه :biggrin:

نوشته اصلی توسط POLESTAR
      چیزی که شما میگید ممکن نیست یک بار تست بکن بعد
      تا حالا Reset رو غیر فعال نکردم . اون دوتا فیوزبیت رو فردا چک می کنم ولی کلاک خارجی رو چند دقیقه پیش چک کردم .

اضافه شده در تاریخ :
      با سلام
      اولا وقتی من دارم از مد SPI برای پروگرام کردن استفاده می کنم نمیشه SPIEN رو غیر فعال کرد . این کار مثل اینه که وقتی دارید از مد JTAG استفاده می کنید JTAGEN رو غیرفعال کنید .
      در مورد RSTDISBL من از atmega32 استفاده می کنم .
      با هرگونه تغییر در منبع کلاک خارجی مشکل ندارم .
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

با سلام
        اولا وقتی من دارم از مد SPI برای پروگرام کردن استفاده می کنم نمیشه SPIEN رو غیر فعال کرد . این کار مثل اینه که وقتی دارید از مد JTAG استفاده می کنید JTAGEN رو غیرفعال کنید .
        در مورد RSTDISBL من از atmega32 استفاده می کنم .
        با هرگونه تغییر در منبع کلاک خارجی مشکل ندارم .
        خوب پس خودت متوجه موضوع شدی
        اما در مورد ST500 و مود پارالل هیچ محدودتی وجود ندارد چون از هیچ کدوم اینها (jtag - spi) استفاده نمیکنه
        اما در مورد کلاک باید بگم شک دارم روی RC تنظیم کرده باشی چون در این صورت هم مشکل ساز خواهد شد

دیدگاه

علاوه بر مشکل فیوزبیت مشکل بزرگی که در usbasp هست و هادی جان قبلا گفتند پروگرم شدن اشتباه فیوزبیت هاست که مشکل بزرگیه.
          در مورد کلاک خارجی rc من هم فکر نمیکنم بشه . goldperson عزیز شما این فیوزبیت رو امتحان کردید جواب گرفتید؟
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

منبع اسیلاتور ( غیر کریستالی ) الان روی برد ندارم که امتحان کنم .
            یه پروگرامر دارم که منبع اسیلاتور جداگانه داره اون مشکلی نداره . البته اونم USBasp هست .
            در مورد اشتباه پروگرام شدن فیوزبیت ها تا حالا برای من پیش نیومده .

اضافه شده در تاریخ :
            یه سوال :
            این پروگرامر STK200 هم پس باید در تنظیم فیوزبیت ها واز قفل بیرون آوردن مشکل داشته باشه , درسته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
              علاوه بر مشکل فیوزبیت مشکل بزرگی که در usbasp هست و هادی جان قبلا گفتند پروگرم شدن اشتباه فیوزبیت هاست که مشکل بزرگیه.
              در مورد کلاک خارجی rc من هم فکر نمیکنم بشه . goldperson عزیز شما این فیوزبیت رو امتحان کردید جواب گرفتید؟
              تو progisp اول باید read بشه بعد تنظیم بشه بعد write بشه

متاسفانه اکثرا اول تنظیم میکنن و بعد write میکنن که مشکلات اشتباه پراگرام شدن فیوز بیت ها به وجود میباد
              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

یه سوال :
                این پروگرامر STK200 هم پس باید در تنظیم فیوزبیت ها واز قفل بیرون آوردن مشکل داشته باشه , درسته ؟
                نه فقط STK200 بلکه همه انواع پروگرامر هایی که با پروتکل SPI یا JTAG کار میکنند به نوعی محدودیت دارند
                از همه مهمتر اینکه پروگرامر های غیر ارجینال(شرکت اتمل ارائه نکرده باشه یا ساپورتش نکنه) همگی مشکل دارند مگر اینکه یونیورسال بوده یا پارالل باشند
                البته این نکته هم مهمه که بدونید هر سه نوع پروگرامر معرفی شده در این تاپیک توسط بنده به نوعی هک شده پروگرامر اصلی بوده و با اپدیدهای ارائه شده توسط شرکت اتمل قابل اپدیت میباشند و در قسمت پروگرامر هیچ فرقی با نمونه اصلی ندارند مگر در قطعات حفاظتی یا بافرهای ولتاژ که برای ساده تر کردن کار حذف شده اند.

دیدگاه

توی پروگرامر یونیورسال منبع ولتاژ خارجی برای تولید 12 ولت وجود نداره و منبع تغذیه ی سوییچ هم من روش پیدا نکردم . پس اون چطور RSTDISBL رو به حالت اول بر می گردونه ؟

دیدگاه

توی پروگرامر یونیورسال منبع ولتاژ خارجی برای تولید 12 ولت وجود نداره و منبع تغذیه ی سوییچ هم من روش پیدا نکردم . پس اون چطور RSTDISBL رو به حالت اول بر می گردونه ؟
                    در مورد کدوم پروگرامر یونی ورسال حرف میزنید مدل و مشخصاتش رو بفرمایید.
                    در ضمن خدایی نمیخواد هر بار که پست میزنید یه پیغام خصوصی به من بدید خود بنده پیگیر این تاپیک هستم با تشکر.

دیدگاه

مگه فرقی میکنه ؟ چون خلاصه فقط پورت USB داشت .
                      فکر کنم TNM 2000 PLUS بود . ورژنش رو مطمئن نیستم .

دیدگاه

مگه فرقی میکنه . چون خلاصه فقط پورت USB داشت .
                        فکر کنم TNM 2000 PLUS بود .
                        توی TNM یه DC2DC هست که این کار رو میکنه یعنی اکثر پروگرامرهای حزفهای و گرون یه همچین چیزی دارند اونهم با ولتاژی متغیر و قابل کنترل با میکروی خود پروگرامر چون این نوع پروگرامرها تعداد زیادی از اتواع میکرو یا ایسی های قابل برنامه ریزی رو ساپورت میکنند که هرکدوم با ولتاژ و شرایط خواصی فابل برنامه ریزی هستند

توی TNM 2000 اگر دقت کنید دوتا سلف هست که کنارش دوتا ایسی 34063 هست که با قطعات کنارش میشه دو تا DC2DC متلف که میتونه دونوع ولتاژ مختلف تولید کنه
                        http://www.bucek.name/pdf/mc34063.pdf

دیدگاه

ممنون خیلی دنبال این IC مربوط به منبع تغذیه سوییچ گشتم ولی نمی تونستم پیداش کنم .
                          یه سوال تو ذهنم بود : با توجه به اینکه V1*I1=V2*I2 باید باشد آیا جریان دریافتی از جریان مجاز USBHostController بیشتر خواهد شد یا نه ؟
                          که با دیدن دیتاشیتی که گذاشتید سوالم برطرف شد :
                          I2=100m => I1=2.4*100=240mA

دیدگاه

سلام مجدد دوستان.
                            پروگرامر این دوستمون رو خیلی شولوغ بود و من هم آماتور ،نشد که بسازم ایشالا واسه تجربه های بالاتر.
                            الان این پروگرامر رو ساختم ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم به عنوان عامل ناشناخته میشناسه.(مربوط به درایور نمیشه هاا)
                            http://320volt.com/en/atmel-atmega8-zif-soket-usbasp-programlayici/
                            و چیز دیگه اینکه من تاحالا یه میکرو از نزدیک ندیدم تا همین امروز که رفتم گرفتم.
                            دادم برام پروگرام کردن. اما به این مشکل خوردم.
                            یه فایل هگز داره.که در مورد فیوز بیتهاش خود سازنده گفته بزار رو کریستال خارجی و فیوز بیتها خودشون با اون فایل هگز تنظیم میشند. ولی نشد..بعد اون کسی که برام پروگرام کرد گفت این فیوز بیتهاش کانفیگ بشه . منم گفتم بابا این نداره همینه ..گفت باید داشته باشه....
                            شما بگید چی کار کنم... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
                            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سایت اصلی :
                              http://www.fischl.de/usbasp

ReadMe File
                              TARGET=atmega8 HFUSE=0xc9 LFUSE=0xef
                              TARGET=atmega48 HFUSE=0xdd LFUSE=0xff
                              TARGET=atmega88 HFUSE=0xdd LFUSE=0xff

دیدگاه

خدا خیرت بده عزیزم.
                                اینجا دکمه تشکر نداره.
                                در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                                و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                                و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X