اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    armin_gera جان حافظه میکرو کاملا پر هست و دیگه نمیشه بهش چیزی اضافه کرد مگه این که تغییراتی درش بدی تا مقداری حافظه خالی بشه. اصلا به نظر من نیازی به این کارا نیستا! 0.3 امپر خیلیه؟!
    روی حالت سلف سنج رله روشن میشه.
    مهدی 0.3 امپرم برا باطری رقمیه! باطری 9 ولتیا فوقش 600mAH هستن!! یعنی 2 ساعت دستگاه رو سلف سنج باشه باطری خالی شده
    من سخت افزاری میتونم حلش کنم ولی نرم افزاری زیاد بلد نیستم!میترسم بزنم خراب کنم! ولی اگه نرم افزاری بشه عالی میشه دیگه اوج پاور سیوینگ!!
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط Ir02x6
      آقا فکر کنم ترانزیستور نزدیک به دیود ورودی ، ترکیده oo:
      اولا ممنونم که خیلی خوب وبا دقت عکسا رو دیدی :applause:
      خودمم قبل اپلود عکس متوجش شدم اما تو عکس فک کنم فلاش دوربین زده این طوری شده.الان دوباره نگاه کردم سالمه.اون ترانزیستور بسوزه اصلا روشن نمیشه.

الان بچه ها من چکار کنم؟ :nerd:
      1) نگاه کردن دوباره مقادیر وچک کردنشون
      2)...؟
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ah rad
        اولا ممنونم که خیلی خوب وبا دقت عکسا رو دیدی :applause:
        خودمم قبل اپلود عکس متوجش شدم اما تو عکس فک کنم فلاش دوربین زده این طوری شده.الان دوباره نگاه کردم سالمه.اون ترانزیستور بسوزه اصلا روشن نمیشه.

الان بچه ها من چکار کنم؟ :nerd:
        1) نگاه کردن دوباره مقادیر وچک کردنشون
        2)...؟
        یک بار با حوصله مقادیر رو چک کن ، حواست به اهم و کیلو اهم باشه ، پلاریته قطعاتی مثل خازن و دیود رو چک کن ، اگر تونستی یه فیلم از کارکرد و مراحل کالیبراسیون مدارت بزار ،،،
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

مهدی 0.3 امپرم برا باطری رقمیه! باطری 9 ولتیا فوقش 600mAH هستن!! یعنی 2 ساعت دستگاه رو سلف سنج باشه باطری خالی شده
          من سخت افزاری میتونم حلش کنم ولی نرم افزاری زیاد بلد نیستم!میترسم بزنم خراب کنم! ولی اگه نرم افزاری بشه عالی میشه دیگه اوج پاور سیوینگ!!
          ]
          والا من تو نخ این مورد نبودم چون برای باطری نمیخواستم این مدار رو همیشه با اداپتور یا منبع تغذیه روشنش میکنم. اخه همیشه نزدیک منبع تغذیه هست نیازی به باطری داشتن و پرتابل بودن به نظر من نداره!

ah rad جان بازم میگم اگه از مراحل وارد کردن مقدار خازن و کامپایل با فیوز بیت های درست مطمئنی اشکال توی یکی از قطعات هست

دیدگاه

اقا مهدی من با بسکام کار نکردم وزیاد بلد نیستم اما یه سوال دارم
            توی بسکام مگه تو برنامه اصلی مقدار فیوز بیتا نوشته نمیشه؟(حتی وقتی هم میخوای پروگرام کنی اگه فیوز بیت ها رو تغییر بدی،توی خط های برنامه مقدار اون ریجیستر عوض میشه.مگه نه؟)
            دقیقا مثل این خطوط از پری فلایت 2
            'Bascom generated fuse- and lockbit-setting.
            $prog &HFF , &H3F , &HD1 , &H00

'Or in words:

'Set fuses for 16 MHz external crystal
            'Startup time 16 CK + 64 ms
            'Preserve EEPROM when chip is erased
            'Set BOD-level to 4 Volt, and enable it
            'Set Reset-vector to $0000

$hwstack = 48
            $swstack = 16
            $framesize = 40

$baud = 38400
            $crystal = 16000000
            از طرفی چون پروگرامر من stk 500هستش از تو خط برنامه بسکام میتونم پروگرام کنم.پس نیاز به هیچ نرم افزار اضافی ندارم.
            پس نباید به فیوز بیتا اصلا دقت کنم.درسته؟
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

دوستان ماشاالله خیلی عالی بود.خدا بخواد من هم به جمعتون خواهم پیوست!تو یه پروژه سر نداشتن LC متر خیلی دردسر کشیدم...
              ممنون از همه دوستان :nerd:

دیدگاه

ah rad جان منم با بسکام کار نکردم و بلد نیستم. اما اینجوری نیست. تو خود فایل ورد هم گفته فیوزبیت هارو تغییر بدید و پروگرام کنید. من از prog isp و پروگرامر eca استفاده میکنم.

جناب مستقیمی بسیار خوشحالم که این پروژه مورد پسندتون واقع شده من همیشه از مطالب ارزشمندتون توی انجمن استفاده میکنم. فقط برای این مدار توجه کنید که دیگه ماسفت های bs250 پیدا نمیشه منم بدلیل مشغله زیاد نتونستم هنوز ماسفت های دیگه رو امتحان کنم. یه فکری به حال ماسفت جایگزین باید بکنید که نصفه کاره نمونه مدارتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                  دوستان ماشاالله خیلی عالی بود.خدا بخواد من هم به جمعتون خواهم پیوست!تو یه پروژه سر نداشتن LC متر خیلی دردسر کشیدم...
                  ممنون از همه دوستان :nerd:
                  دادا شاهرخ سالاری! :nerd:
                  من یه چندتا نکته بگم.ببین این قطعاتش حدود 100 میشه.اگه من جات باشم یدونه اماده تا 200 یا 250 باشه بخری به نظرم برات بهتره.
                  حالا من نمیدونم تا250 بشه یه ال سی متر قابل قبول پیدا کرد یانه.یا اصلا با بودجه شما سازگاره یا عین خودمی :mrgreen:

حالا چرا اینارو میگم
                  من الان کلی درگیر اینم وچندین هفتس لحیم کاریشم تموم شده اما هنوز کامل راه اندازی نشده.(البت این عیب بر میگرده به من وقطعات تو ایران نه به این پروژه).
                  یه عیبی هم داره اینه که ماسفت هاش سخت پیدا میشه واگه هم پیدا شه نسبت به هیکلش گرونه :biggrin: و شما باید یه مشت بخری تا از توش 3 تا سالم دراری و بقیشم نگه داری برای بعدا که این ماسفتا اگه سوختن تعویض کنی
                  یه عیب دیگش اینه که توش رله داره ،به هرحال عمرش کمه.
                  یه عیب دیگه رو قسمت کالیبره کردن حتما باید خاک صحنه بخوری تا راه بیفته

من اگه بر گردم به قدیم همین پیشنهادی که به شما دادم رو برا خودم عملی میکردم(البته اگه تا اون رنج قیمت بشه LCمتر خرید)

اگه هم با این مقدار پول نشه یه ال سی متر خرید یا بودجت بهش نمیخوره. همینو بساز دی

دیدگاه

ah rad جان داداش من ملت رو ناامید نکن
                    شما چند خریدی قطعاتو که 100 تومن شده؟؟
                    من بازم برگردم به قبل پول هم داشته باشم همین رو میسازم. باهاش اندازه میگیرم حال میکنم خودم ساختم حاصل زحمته خودمه نه چیز اماده تجاری. اصلا بحث بودجش برام مهم نیست دیگه.
                    بعدشم کی گفته باید تند تند ماسف عوض کرد؟ کی گفته عمر رله کمه؟ من 4 ساله برای راهرو های مجتمع مسکونیمون با همین رله ها برای اضافه کردن لامپ به سیستم PIR مداری ساختم که هر روز حداقل روزی 20 بار به طور میانگین این رله ها دارن خاموش و روشن میشن. هــــــــــیچ طوریشون هم نشده. این حرفا چیه شما میزنی اخه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                      یه عیب دیگه رو قسمت کالیبره کردن حتما باید خاک صحنه بخوری تا راه بیفته
                      این جمله ات باحال بود
                      اما...
                      داداش چرا در مورد قیمت قطعات اینقدر جو میدی.آخه کی 100 تومن پول قطعات میده؟واسه من کلا با فیبر و ال سی دی بین20 تا 25 وایساد.اگه 100 تومن میشد که هیچ کس دنبال ساختش نمیرفت.اصلا به شماتیکش نمیخوره اینقدر خرج داشته باشه.
                      اما یه مورد دیگه اینکه این مدار مثل یه مدار ساده نیستش که بزنی به برق و برات شروع به کار بکنه.این خودش قراره برای اندازه گیری دقیق مورد استفاده باشه. بایدم راه اندازیش کمی سختتر باشه اما نه اونجور که شما زدی با خاک کوچه یکیش کردی! :icon_razz: فقط باید قبل از ساخت از سالم بودن قطعات اطمینان کامل داشت.
                      این مدار آقا مهدی رو تا حالا 3-4 نفر ساختن و جواب گرفتن.شما هم 90 درصد راه رو رفتی.باید باز تمام قطعات مدارت رو باتوجه به شماتیک مدار روی فیبر مسیر یابی کنی که دقیق،درست و سالم باشن.یه نکته دیگه اینکه کالیبره کردن این مدار با مقدار درست خازن هاش خیلی توی نتایج تاثیر میزاره.
                      حالا ناامید هم نشو که اولین رمز موافقیت تو کارا همینه. :nerd:

دیدگاه

اسیلاتورم درست بود ، فرکانس مترم مشکل داشت
                        ممنون از پروژه ی جالبی که گذاشتین ، خیلی مفید بود
                        با یکم دستکاری میشه فقط سلف مترش کرد و خیلی ساده تر
                        بازم ممنونم
                        عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

ببینید دوستان این مدار چشمک زن نیست که توقع داشته باشید همون دفعه اول درست براتون کار کنه. با توجه به این که مراحل داره برای راه اندازیش احتمالش کمه همون دفعه اول شما کامل راه اندازیش کنید. همونجور که گفتم خودم حدود 1 ماه درگیرش بودم و مقطعی هم نا امید شدم ازش ولی باز هم رفتم دنبالش و ریز به ریز بررسی کردم و فهمید اشکال از کجا بوده راه افتاد. این مدار قراره با کالیبراسیون درست با رنج خطای حدود %1 اندازه گیری بکنه که کم نیست! توقعات درست داشته باشید خواهشا...
                          من چند بار دیگه این مدار رو ساختم برای دیگران با این تفاوت که همون اول همه اونها کاملا راه اندازی شد! شما از قطعات و نحوه پروگرام و کالیبراسیون اطلاع کافی داشته باشید و با حوصله باشید امکان نداره مدار کار نکنه! همه چیز روی منطق پیش میره شانس و این چیز ها معنی نداره

دیدگاه

خب سلام به همه مخصوصا دادا مهدی ومحمد که زحمتشون دادم.
                            بچه ها دادا شاهرخ که دیگه کسی نیست که بشه با یه پست نظرشو عوض کرد یا من نگفتم این بدرد نمیخوره یا کار نمیکنه!گفتم مشکل از منه نه ازاین پروژه!
                            من استارت کار این پروژه رو اگه اشتباه نکنم وقتی زدم وشروع کردم به خرید قطعات که فقط دادا مهدی جواب گرفته بود واقا وحیدم تازه شروع کرده بود به خرید قطعات و کار نکردن های ابتداییش. اما پی سی بی شو نداده بودم بزنن اونم دلیل داره .چون چند تا پی سی بی جدا داشتم میخواستم همرو باهم بدم بزنن.
                            پس من به نتیجه گرفتن از این پروژه امید داشتم ودارم.
                            البته اگه الان بر میگشتم به عقب یدونه ال سی متر اماده میخردیم.این بر میگرده به نظر هر کس.چون من نظرم اینه که وقتی هم که ادم صرف پروژه میکنه هم حسابه!

حالا بریم سر بحث قیمت
                            من مقاومت های یک درصد رو میخواستم بخرم کسی یدونه ودوتا نمیداد و اگه اشتباه نکنمحدود 15 هزار تومن پولش شد!
                            جعبه 15 حالا یکم بالا پایین
                            پی سی بیش 10-12
                            ترانزیستور5
                            ال سی دی 9
                            میکرو ورله
                            هیتسینک و خازن و شاسی وجک ادابتور وترمینال خروجی و....... دیگه بماند

حالا شاید بگید این شد مثلااین شذ 50 اما هزینه پست یا رفت وامد رو حساب نمیکنید ؟تازه این بماند وقتی بخوای کالیبره کنید ویکی بگه میکروت رو عوض کنی بعد قرار باشه ماسفت عوض کنی بعد سلف رو عوض کن و....به این روش شما باید از بیشتر قطعات،تعداد بیشتر بخری وبه اون قیمتی که من گفتم نزدیک میشید.حالا شاید به اون نرسید .منم ننوشتم فیکس100گفتم حدود 100

حالا فک نکنید چون برای من جواب نداده احساسی شدم وناامید واعصبانی اومدم پست اونجوری دادم.نظر شخصیم بود بعد رفتن تو دل پروزه :rolleyes:
                            به هرحال من که به قول شما 90 درصدشو رفتم باقیشم میرم وانشاالله درست میشه :smile:

دیدگاه

باسلام
                              من کل تایپیک رو خوندم و هنوز جایگزینی برای ماسفت BS250 پیدا نکردین منم منتظر همین قطعه هستم که شروع کنم به ساختش

دیدگاه

متاسفانه من وقت ندارم دنبال جایگزین 250 بگردم دوستان اگر وقت دارین از تو هندبوک ها و سایت های دیتاشیت معادل هاشو پیدا کنید و جایگزین کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X