اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
    ما برای یک عملگر پیزوالکتریک ۲۰ کیلوهرتز یک تقویت کننده طراحی کردیم. هدف اینه که ارتعاش ۲۰ کیلو هرتز ۵۰۰ وات تولید کنه. تست کردیم و خروجی تقویت کننده را تا حدود ۵۰۰ ولت زیاد کردیم ولی ظاهرا عملگر پیزو واکنشی نشون نمیده. جریان کشی هم حدود ۱۵۰ میلی آمپر میشه. لازم به ذکره که تقویت کننده فول بریجه و یک سلف با پیزو سری شده. اشکال مدار چیه که عملگر پیزو ارتعاش رو تولید نمیکنه؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
      با فقط ساخت یک برد این مدار و ترانس 3 آمپری 50 ولتی میشه تعداد بیشتری مثلا 3 تا 5 تا پیزو همزمان راه انداخت؟ یعنی نیازی به تغییر در مقدار یا توان قطعات برد هست یا خیر؟
      لطفا راهنمایی کنید ممنون می شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
        سلام
        با فقط ساخت یک برد این مدار و ترانس 3 آمپری 50 ولتی میشه تعداد بیشتری مثلا 3 تا 5 تا پیزو همزمان راه انداخت؟ یعنی نیازی به تغییر در مقدار یا توان قطعات برد هست یا خیر؟
        لطفا راهنمایی کنید ممنون می شوم.

تو این مدارا پیزو خودش نقش کریستال رو داره فک کنم، و جدای از بار زیادی که به ترانزیستور وارد میشه و داغ میکنه(با یک پیزو هم در حد انفجار داغ میکنه)بعید میدونم بشه دوتا کریستال رو همزمان به کار برد(دو تا پیزو) چون ممکنه اثرات ناخواسته ایجاد کنه.

دیدگاه

یک چیز دیگه.
          من تاپیک رو خیلی گشتم ولی لینک pcb برای این مدار نبود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kahe
            سلام
            ما برای یک عملگر پیزوالکتریک ۲۰ کیلوهرتز یک تقویت کننده طراحی کردیم. هدف اینه که ارتعاش ۲۰ کیلو هرتز ۵۰۰ وات تولید کنه. تست کردیم و خروجی تقویت کننده را تا حدود ۵۰۰ ولت زیاد کردیم ولی ظاهرا عملگر پیزو واکنشی نشون نمیده. جریان کشی هم حدود ۱۵۰ میلی آمپر میشه. لازم به ذکره که تقویت کننده فول بریجه و یک سلف با پیزو سری شده. اشکال مدار چیه که عملگر پیزو ارتعاش رو تولید نمیکنه؟
            20 کیلوهرتر؟
            حداقل 1.7 مگاهرتز باید باشه.
            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
              یک چیز دیگه.
              من تاپیک رو خیلی گشتم ولی لینک pcb برای این مدار نبود!
              منم pcb رو ندیدم اینجا اما شماتیکش هست و فکر کنم بهتره به روش 3d ببندی.
              ینی پایه ها رو بدون سیم به هم لحیم کنی و یه چیز قلمبه به دست بیاری :icon_razz:
              اگه میخای pcb کار کنی باید مواظب خاصیت خازنی و سلفی باشی.

من دارم رو یه روش دیگه کار میکنم اما تو این ایران ترانزیستور مناسب یا پیدا نمیشه یا خیلی گرونه.

فک کنم بشه با یه ترانزیستور با ولتاژ پایین و استفاده از یه ترانس ولتاژ مناسب رو درست کرد.
              برا تولید پالس هم احنمالا با میکرو بشه یه کارایی کرد(غیر از مد pwm)

بدبختیش تو اینه که اطلاعات درستی از پیزو نیست.مثلا چه نوع موجی میخاد .
              و فکر کنم بهتره ولتاژ دو سر پیزو بین 24 تا 40 باشه .

تو مداری که داریم اینجا بد ولتاژی رو پیزو میوفته(بالای 40 :::100 و خورده ای:: که این عمرشو به شدت کم میکنه.بعضیا تو یه هفته سوزوندن پیزو رو :sad:

الان دارم همانند ....... میگردم.
              اگه تونستم مدار رو اینجا میزارم اما فک کنم حداقل 1 ماه زمان ببره تازه شاید به نتیجه هم نرسه oo:

ویرایش........

خوب به یه مدار مناسب رسیدم.
              فکر میکنم اگه فرکانس رو تو لید کنیم دیگه مشکلی نباشه که احتمالا از میکرو و یا کریستال بشه استفاده کرد و خوبی این مدار اینه که یه جورایی پیزو ایزولست و vcc داریم :applause:

مهندسین و مهندسان عزیز اونایی که دسترسی دارن به قطعات اینو یه تست بزنین.
              من تا سفارش قطعات و ترانس و ..... رو بدم طول میکشه :angry:

http://saba.kntu.ac.ir/eecd/Ecourses/inst%2086/Projects/Piezzo/مدار%20راه%20اندازی.htm

:bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye

دیدگاه

سلام
                دو تا سوال داشتم
                چطور 32 ولت بعد از عبور از چهار تا دیود میشه 45 ولت؟
                شما که گفتید باید ترانس 45 ،? ولت به بالا استفاده کنم
                تو صفحه اول؟ خودتون چه ترانسی استفاده کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alak9901
                  سلام
                  دو تا سوال داشتم
                  چطور 32 ولت بعد از عبور از چهار تا دیود میشه 45 ولت؟
                  شما که گفتید باید ترانس 45 ،? ولت به بالا استفاده کنم
                  تو صفحه اول؟ خودتون چه ترانسی استفاده کردید؟
                  من گفتم منبع تغذیه 45 ولت به بالا نه ترانس
                  اینکه 1.4 (درستش رادیکال 2 هست) میاد روش بخاطر اشکار شدن پیک هست که اگه میخاید راجبش بدونید یه سرچ بزنید چون جاش اینجا نیس.
                  خودم از سویچینگ استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heroin
                    منم pcb رو ندیدم اینجا اما شماتیکش هست و فکر کنم بهتره به روش 3d ببندی.
                    ینی پایه ها رو بدون سیم به هم لحیم کنی و یه چیز قلمبه به دست بیاری :icon_razz:
                    اگه میخای pcb کار کنی باید مواظب خاصیت خازنی و سلفی باشی.

من دارم رو یه روش دیگه کار میکنم اما تو این ایران ترانزیستور مناسب یا پیدا نمیشه یا خیلی گرونه.

فک کنم بشه با یه ترانزیستور با ولتاژ پایین و استفاده از یه ترانس ولتاژ مناسب رو درست کرد.
                    برا تولید پالس هم احنمالا با میکرو بشه یه کارایی کرد(غیر از مد pwm)

بدبختیش تو اینه که اطلاعات درستی از پیزو نیست.مثلا چه نوع موجی میخاد .
                    و فکر کنم بهتره ولتاژ دو سر پیزو بین 24 تا 40 باشه .

تو مداری که داریم اینجا بد ولتاژی رو پیزو میوفته(بالای 40 :::100 و خورده ای:: که این عمرشو به شدت کم میکنه.بعضیا تو یه هفته سوزوندن پیزو رو :sad:

الان دارم همانند ....... میگردم.
                    اگه تونستم مدار رو اینجا میزارم اما فک کنم حداقل 1 ماه زمان ببره تازه شاید به نتیجه هم نرسه oo:

ویرایش........

خوب به یه مدار مناسب رسیدم.
                    فکر میکنم اگه فرکانس رو تو لید کنیم دیگه مشکلی نباشه که احتمالا از میکرو و یا کریستال بشه استفاده کرد و خوبی این مدار اینه که یه جورایی پیزو ایزولست و vcc داریم :applause:

مهندسین و مهندسان عزیز اونایی که دسترسی دارن به قطعات اینو یه تست بزنین.
                    من تا سفارش قطعات و ترانس و ..... رو بدم طول میکشه :angry:

http://saba.kntu.ac.ir/eecd/Ecourses/inst%2086/Projects/Piezzo/مدار%20راه%20اندازی.htm

:bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye :bye
                    خوب داداش خودتی درگیر چی کردی با میکرو فرکانس 1.7 بساز
                    بده به ماسفت فست(البته قبلش یه ترانزیستور)
                    خروجی هم بده به پیزو یه فرکانس خیلی قشنگ در میاد!!
                    فک نکنم گذاشتن ترانس خوب باشه که ولتاژو بالا ببره

دیدگاه

سلام,
                      دوستان پیزو دستگاه من آب رو گرم میکنه
                      آمپر مصرفی ۷۰۰میلی
                      ولتاژ۳۸
                      فرکانس پیزو ۱/۷
                      ترانزیستور اصلا داغ نمیکنه البته هیت سینک داره,بخارشم عالیه,ولی فک کنم آب رو بیش از حد بالا پرتاب میکنه
                      علت چی میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
                        سلام,
                        دوستان پیزو دستگاه من آب رو گرم میکنه
                        آمپر مصرفی ۷۰۰میلی
                        ولتاژ۳۸
                        فرکانس پیزو ۱/۷
                        ترانزیستور اصلا داغ نمیکنه البته هیت سینک داره,بخارشم عالیه,ولی فک کنم آب رو بیش از حد بالا پرتاب میکنه
                        علت چی میتونه باشه
                        oo:
                        What?
                        گرم کردنش که طبیعیه
                        مشکل شما فدرت زیادی مدار است که با گذاشتن یک مقاومت وات بالا یا کاهش ولتاژ ورودی حل میشود :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                          oo:
                          What?
                          گرم کردنش که طبیعیه
                          مشکل شما فدرت زیادی مدار است که با گذاشتن یک مقاومت وات بالا یا کاهش ولتاژ ورودی حل میشود :nice:
                          سلام
                          این قدرت به مرورزمان پیزو رو خراب می کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم قاسمی نیا
                            سلام
                            این قدرت به مرورزمان پیزو رو خراب می کنه ؟
                            خب هر چی از یه ادم بیشتر کار بکشین زود تر میمیره دیگه!

دیدگاه

خوب اینو امتحان میکنم اما ساختن این فرکانس با میکرو سخته.میکرو مربعی + میده و ما موج متقارن میخوایم که + و - باشه(مثل سینوسی).کار اون ترانس همینه(تولید موج ردیف مدیف) و میتونه کاهنده یا افزاینده یا بی اثر باشه:-).
                              تو شبیه ساز ساختمش اما فرکانس کاری میکرو روی 18 مگ بود که خوشبختانه میکرویی که فرکانسش 20 باشه داریم.اما بازم 1.66 دقیق به دست اوردن سخته .حدود 620 نانو ثانیه لازم داریم که اینو نمیشه دقیق به دست اورد:-(
                              خوب با کریستال و مقسمم میشه تقریبا 1.66 رو ساخت اما دنبال اینم که اگه بشه 1.66 رو دقیق بسازم.
                              مسئله مهم ولتاژ دو سر پیزوه که باید +و- اون عوض شه و با ترانس هسته فریت با رنگ زرد یا سیاه یا .... که تو فرکانس بالا کار میدن ممکنه.

چند تا مدار مولد فرکانسم دیدم که گرون در میاد.

اگه یه اسی داشتم که شکل موج خروجی رو ببینم خیلی خوب میشد.انگار باید یه فر متر هم بگیرم و به همین راضی باشم:-(

دیدگاه

نظر شما چیه کلا با میکرو راه اندازیش کنیم؟ اقتصادی هم صرفه داره
                                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X