اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط alak9901
    آقا من ب کل قاط زدم
    تو صفحه اول گفتید ترانس 40 ولت ب کارمون نمیاد و باید 45 به بالا باشه،اینجا گفتید 16 ولت سه سر هم خوبه؟!این ک میشه32ولت،منصورتون 24ولت سه سر نبوده؟با 24 ولت سه سر میشه مدارو راه انداخت؟ بعد گفتید چون خودتون میخواین با سه تا پیزو بسازید از ترانس 2 آمپر استفاده میکنید.منم که میخوام با ی مدار و ی پیزو درست کنم باید 2 آمپر بخرم؟ممنون میشم جواب بدید
    40 ولت میخای
    خب نگا وقتی خروجی ترانس رو DC میکنی 1.4 تقریبا به ولتاژش اضافه میشه
    وقتی 16 ولت 2 سر استفاده میکنی میشه 32 ولت که ×1.4 میشه 45 ولت حدودا. که کارمونو راه میندازه،
    حالا اگه بخاید از سایر منبع تغذیه ها استفاده کنید شرطش اینه که 40 تا 55 ولت 2 امپر به بالا باشه، خودتون حالا دوس داری ترانس بزارید یا از منبع تغذیه سویچینگ استفاده کنید و ....
    بنظرم ترانس 3 امپر قیمتش بهتره نسبت به 2 امپر و پایین تر الان نگا فقط 14 هزار تومن هس
    http://iran-micro.com/ترانس-ولت-تک-آمپر-p-3191.html
    اما همین ترانس 1 امپرش 9500 هست که ترانس 3 امپر 3 برابر بیشتر قدرت داره ولی قیمتش فقط 4 تومن بیشتره
    http://www.roboeq.ir/products/detail/1402021/

http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط faridtt
      سلام دوست عزیز .بنده بارها سعی برسواختن این بخار سرد را داشتم وهر بار ناموفق شدم. حتی دوستانی که از من نقشه گرفتن .جواب گرفتن ولی من به هر دری زدم نشد.اگر براتون امکالن داره به بنه کمک بیشتری کنید ممنون میشم .در ضمن میتوانم نقشه ومدار دستگاه رم ریدر که بسیار عالی کار میکنه رو در قبالش تقدیم کنم .عاجزانه خواهشمندم 09109140928 طاووسی هستم :خواهش میکنم بهم کمک کنید برام از لحاظ شغلی خیلی مهمهtavoosi.farid@gmail.com
      خب اگه میشه بگید تا کجا ها پیش رفتید تا کمکتون کنیم
      راستی این دستگاه ها در بیشتر داروخانه ها گیر میاد ولی قیمتش چندان مناسب نیست ولی برای کسانی که با الکترونیک اشنایی ندارن خوبه اگه کارتونو را میندازه از همینا بخرید،

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
        آقا ما این مدار را بستیم ولی به هیچ عنوان نوسان نمی کند و پیزو راه نمی افتد لطف می کنید راهنمایی نمایید

دیدگاه

سلام این مقادیر تعداد دور پیچش و قطر هسته سلف با هسته هوا رو چه جوری محاسبه میکنین؟؟؟؟؟؟ هر جا گشتم جواب درست و حسابی ندادن

دیدگاه

آقا لطفا یکم ساده تر توضیح بدین من مبتدیم
            ب ما که گفتن هر ی دیود 0.8 ولت کم میکنه
            لطفا مدار صاف کننده رو هم بزارید
            ترانس 16 ولت دو سیم که میشه همون 16 ولت نباید دوبل بخرم؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alak9901
              آقا لطفا یکم ساده تر توضیح بدین من مبتدیم
              ب ما که گفتن هر ی دیود 0.8 ولت کم میکنه
              لطفا مدار صاف کننده رو هم بزارید
              ترانس 16 ولت دو سیم که میشه همون 16 ولت نباید دوبل بخرم؟ ممنون
              خب منظورم پل دیود هست که:

ترانس 16 ولت سه سر سه تا سیم داره که میشه 16 و 0 و 16- خب اختلاف پتانسیل 16 و منفی 16 میشه 32 ولت که با 1.4 افزایش ولتاژ در پل دیود میشه 45 ولت
              خازن صافی هم خازن 63 ولت 100 میکروفاراد به بالا.

دیدگاه

سلام دوستان
                به نظر شما اگر از این مدار 5 عدد بسازیم و سری کنیم میشه بدون ترانس با 220 روشنشون کرد(220 تقسیم بر پنج میشود 44 ولت برای هر مدار :nice
                البته بین مدارات و پریز یه پل دیود هم قرار دهیم و البته تعدادی خازن سری شده جهت صاف شدن جریان

دیدگاه

سلام ممنون که وقت گذاشتید
                  پس من باید ی ترانس 16 ولت دوبل 3 آمپر بگیرم یا تک 3 آمپر؟ هرکدوم هست لطفا لینکش هم بزارید
                  پس اگه خروجی رو dc کنم با مالتیمتر تو خروجی 45 ولت دارم؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alak9901
                    سلام ممنون که وقت گذاشتید
                    پس من باید ی ترانس 16 ولت دوبل 3 آمپر بگیرم یا تک 3 آمپر؟ هرکدوم هست لطفا لینکش هم بزارید
                    پس اگه خروجی رو dc کنم با مالتیمتر تو خروجی 45 ولت دارم؟ ممنون
                    دوبل دیگه لینکشم که قبلا گزاشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamalm
                      سلام دوستان
                      به نظر شما اگر از این مدار 5 عدد بسازیم و سری کنیم میشه بدون ترانس با 220 روشنشون کرد(220 تقسیم بر پنج میشود 44 ولت برای هر مدار :nice
                      البته بین مدارات و پریز یه پل دیود هم قرار دهیم و البته تعدادی خازن سری شده جهت صاف شدن جریان
                      در این صورت مصرف کلی مدار خیلی میاد بالا حسابش کن 1 امپر میکشه میشه 300 وات اونم کم کمش
                      تازه باید دید ترانزیستور 300 ولت میکشه یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                        در این صورت مصرف کلی مدار خیلی میاد بالا حسابش کن 1 امپر میکشه میشه 300 وات اونم کم کمش
                        تازه باید دید ترانزیستور 300 ولت میکشه یا نه
                        نه دوست عزیز
                        قرار نیست به ترانزیستور ولتاژ بالاتری داده بشه
                        مدارات سری هستن و ولتاژ بین 5 تا مدار تقسیم میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamalm
                          نه دوست عزیز
                          قرار نیست به ترانزیستور ولتاژ بالاتری داده بشه
                          مدارات سری هستن و ولتاژ بین 5 تا مدار تقسیم میشه
                          خب کار کثیفی هست که واسه هر پیزو یه ترانزیستور بزاری و قیمت خیلی میره 🔝
                          اگه از یه ترانزیستور قوی استفاده شه خیلی کوچیک تر و راحت تر و قوی تر به صرفه تر میشه.

دیدگاه

سلام.
                            دوستان من 60 صفحه رو خوندم اما به این نتیجه رسیدم که مدارای معرفی شده خیلی روی پیزو فشار میارن.
                            و یه جورایی داریم ولتاژ زیادی میدیم بش.
                            برا همین رفتمو یه سرچ کوچیک کردم.
                            یه مدار پیدا کردم که اگه اشتباه نکنم مربوط به همین کار ماست ولی روی فرکانس 2.4 که اکثرا ما با 1.7 یا 1.6 کار داریم.

نمیدونم چقدر با مدار ما فرق میکنه(اون قسمت که چینی نوشته چیه؟پیزوه؟) ولی ولتاژ کاریش کمتره.
                            (البته من تو این کارا بی سوادم و شاید اشتباه کنم)
                            اینجا میزارمش و لطفا نظراتون رو بدین چون میخام بسازم اینو.
                            مهمترین نکته اینه که قطعاتش گیر بیاد.

Input voltage DC24V
                            Current consumption 550mA
                            Oscillation frequency 2.4MHz
                            Proper water level 25-35mm
                            Ability of making to fog 120ml/h

ویرایش........
                            فک کنم اون بخش مربوط به سنسور اب باشه و از نظر کارکرد اینم مثل مدارای قبلی تو این پسته متاسفانه

دیدگاه

با سلام
                              دوستان من میخواستم یک ماژوله اماده رو تهیه کنم
                              یک جا داخل نظرات خوندم عمر پیزو فقط 300ساعت هست و گاها خیلی سریعتر از کار میافته
                              ایا درسته یا الکی؟
                              کسی تا حالا با مدل اماده کار کرده
                              مدل مشکی رنگ 550mlکه سایت هم داره
                              اگر مدل خوبی سراغ دارید معرفی کنید
                              لطفا راهنمایی کنید
                              با سپاس و تشکر
                              درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

اقا یه نگا به این بندازین....

کسی میتونه اینو شبیه سازی کنه یا بسازه و تست کنه؟
                                اینم مربوط به همینه.

بد جور دنبال راه اندازیشم به روشی که پیزو به عنوان کریستال به کار نره اما انگار سخته :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X