اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

دوستا من یک نکته رو دیدم
    فرکانس پیزوهای بخار اب به صورت روتین 1.7 مگا هرتز هست. من تمامی تولید کننده هارو دیدم از پیزو 1.7 استفاده میکنند.
    ولی چیزی که تو سایت جهان کیت هست پیزوهاش بالا 2 مگ هستند و شما درخواست میدید که از اونها وارد کنم !
    لطفا دوستانی که عملا کار کردند و البته علمی بررسی میکنند این موضوع رو مد نظر قرار بدند. من سری جدیدی هم که خرید زدم از چین 1.7 خرید کردم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      دوستا من یک نکته رو دیدم
      فرکانس پیزوهای بخار اب به صورت روتین 1.7 مگا هرتز هست. من تمامی تولید کننده هارو دیدم از پیزو 1.7 استفاده میکنند.
      ولی چیزی که تو سایت جهان کیت هست پیزوهاش بالا 2 مگ هستند و شما درخواست میدید که از اونها وارد کنم !
      لطفا دوستانی که عملا کار کردند و البته علمی بررسی میکنند این موضوع رو مد نظر قرار بدند. من سری جدیدی هم که خرید زدم از چین 1.7 خرید کردم.
      سلام آقای بلورچیان این پیزوهای 2.4 مگاهرتز طول عمر بیشتر و قدرت بیشتری دارن اگه از اون ها هم وارد کنید خیلی عالی میشه

sigpic

دیدگاه

ساخت مدار پسزو تبخیر آب سرد به روش تار عنکبوت

سلام
        با کمک امـیـد عزیز دیروز مدار رو به روش تار عنکبوت بستیم و خیلی عالی جواب داد.
        این هم از عکس:

:bye

sigpic

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار پسزو تبخیر آب سرد به روش تار عنکبوت

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
          سلام
          با کمک امـیـد عزیز دیروز مدار رو به روش تار عنکبوت بستیم و خیلی عالی جواب داد.
          این هم از عکس:

:bye
          روش 3D برای مدارات فرکانس بالا و آنالوگ بهترین روشه :nice:
          منم اکثر مدارات قدرتی رو رو هوا 3d میبندم :nerd:

دیدگاه

نمیشه گفت مدارش چقدره فقط میشه مدل سازی کرد اما باید طوری انتخاب بشه تا فرکانس رزونانس این مجموعه حدود 1.6 مگاهرتز بشه.
            تو مقاله های انگیلسی به روش های مختلف مدل کردن ولی خیلی جاها از همون مدل که شما فرمودین استفاده کرده بودن.ولی هیچ کدام رابطه مشخصی برا به دست اوردن مقادیر نگفته بودن!
            این مدل که شما گفتید مدل مکانیکی پیزو هست؟؟
            نمیشه با ازمایش مقادیر مقاومت و راکتانس حساب کرد و با اون پیزو رو مدل کرد؟؟اگه میشه چطور؟

دیدگاه

سلام اولین کامنت من توی این سایت :biggrin:
              من یه دونه چینیشو با رقص نور خریدم 35 تومن تو اصفهان بازش کردم تا مدارش رو ببینم که متاستفانه پر از اپوکسی بود و فقط دیدم ترانزیستورش bu406 بود با دو تا خازن پلی استری سبز و یک خازن 10 میکرو الکترولیتی و ای سی رقص نور و مقداری مقاومت. خوب بخار میکرد و ترانسشم 24 ولت دی سی بود.
              حیف نشد مدارشو بفهمم :cry2:
              ولی نکته جالب قرار گرفتن یک فنر پشت پیزو بود.بخار خوبی میداد و فقط ترانسش داغ میکرد.
              یه سلف 100 تایی توش بود و یه سیم یو شکل که از قاب زده بود بیرون. توی همه نمونه ها هم همینجوره
              دوستان راهی برای پاک کردن این اپوکسی نیست فقط میشه تراشیدش. :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lion701
                تو مقاله های انگیلسی به روش های مختلف مدل کردن ولی خیلی جاها از همون مدل که شما فرمودین استفاده کرده بودن.ولی هیچ کدام رابطه مشخصی برا به دست اوردن مقادیر نگفته بودن!
                این مدل که شما گفتید مدل مکانیکی پیزو هست؟؟
                نمیشه با ازمایش مقادیر مقاومت و راکتانس حساب کرد و با اون پیزو رو مدل کرد؟؟اگه میشه چطور؟
                نه نمیشه این مقادیر رو اندازه گرفت.
                بله رفتار پیزو فقط در فرکانس کاری خودش مثل یک مدار الکتریکی مدل میشه اما در فرکانس های دیگه مثل یک مقاومت خیلی بزرگ می مونه

sigpic

دیدگاه

سلام من این مدار رو رو برد بستم جواب داد بعد رو برد سوراخ دار بستم بازم جواب داد حا لا که پیزو ها رو تو قاب گذاشتم و با یه سیم فلت یک متری وصلش کردم جواب نمیده اعصابمو خرد کرده.میشه از کابل فلت باشه؟؟؟؟/راستی ترانزیستورها هم بد جور داغ میکنه فن هم گذاشتم فایده نداره.لطفا راهنمااییم کنین.ممنون :cry:

دیدگاه

یادتون نره که این مدار یک مدار فرکانس هست. طول سیم هم به نظر من نباید از 20 سانت بیشتر بشه . بجای کابل فلت هم از سیم خشک ( سیم تلفن یا زنگ ) استفاده کنید.
                    زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.137010
                      سلام من این مدار رو رو برد بستم جواب داد بعد رو برد سوراخ دار بستم بازم جواب داد حا لا که پیزو ها رو تو قاب گذاشتم و با یه سیم فلت یک متری وصلش کردم جواب نمیده اعصابمو خرد کرده.میشه از کابل فلت باشه؟؟؟؟/راستی ترانزیستورها هم بد جور داغ میکنه فن هم گذاشتم فایده نداره.لطفا راهنمااییم کنین.ممنون :cry:
                      کابلشو عوض کنید احتمالا درست بشه

دیدگاه

سلام من هم مدار صفحه 38 رو بستم اما کار نکرد. ترانزیستور TT2148 7J5 هست. اما ترانزیستور اصلا بایاس نمیشد. بعد امتحانش که کردم دیدم با حالت تست دیود آوومتر پایه های بیس و امیترش اتصال کوتاه میزنن.
                        همچنین وقتی این ترانزیستور توی مدار قرار میگیره ولتاژ شدیدا افت میکنه و از 30 ولت میره برای 3 ولت.
                        البته بگم ترانس من 75 ولت بود و من برای کاهش ولتاژ همون اول قبل از اعمال ولتاژ یک با دو تا مقاومت 10 کیلو ولتاژش رو نصف کردم بعد دادمش به پل دیود. اما کلا وقتی مدار وصل میشه افت ولتاژ شدید دارم.
                        با ترانزیستور KD1047 هم امتحان کردم این یکی پایه هاش درست بود اما بازهم افت ولتاژ شدید ایجاد میکرد. :angry:
                        لطفا راهنمایی بفرمایید
                        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                          سلام من هم مدار صفحه 38 رو بستم اما کار نکرد. ترانزیستور TT2148 7J5 هست. اما ترانزیستور اصلا بایاس نمیشد. بعد امتحانش که کردم دیدم با حالت تست دیود آوومتر پایه های بیس و امیترش اتصال کوتاه میزنن.
                          همچنین وقتی این ترانزیستور توی مدار قرار میگیره ولتاژ شدیدا افت میکنه و از 30 ولت میره برای 3 ولت.
                          البته بگم ترانس من 75 ولت بود و من برای کاهش ولتاژ همون اول قبل از اعمال ولتاژ یک با دو تا مقاومت 10 کیلو ولتاژش رو نصف کردم بعد دادمش به پل دیود. اما کلا وقتی مدار وصل میشه افت ولتاژ شدید دارم.
                          با ترانزیستور KD1047 هم امتحان کردم این یکی پایه هاش درست بود اما بازهم افت ولتاژ شدید ایجاد میکرد. :angry:
                          لطفا راهنمایی بفرمایید
                          ولتاژ مناسب 45 ولت دی سی هست
                          با این شرایط که شما گفتید ترانزیستور ها سوختن چون تو حالت تست دیود باید حدود 500 نشون بده نه 0

sigpic

دیدگاه

بین چه پایه های باید 500 نشون بده؟؟؟؟؟
                            چطوری سوختن؟؟؟؟؟ترانزیستوری دیگه ای به جای tt2148 نیست؟؟؟؟؟
                            دلیل افت ولتاژ شدید چی میتونه باشه؟؟
                            ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان این پیزوهای 2.4 مگاهرتز طول عمر بیشتر و قدرت بیشتری دارن اگه از اون ها هم وارد کنید خیلی عالی میشه
                              حرفتون رو رد نمیکنم ولی هیچ مدرکی دال بر گفته شما وجود نداره و من کاملا برعکسش رو تو تولیدات خارجی میبینم. قیمت ها تقریبا یکی هست دلیل نداره ک همه از 1.7 استفاده کنند.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
                                بین چه پایه های باید 500 نشون بده؟؟؟؟؟
                                چطوری سوختن؟؟؟؟؟ترانزیستوری دیگه ای به جای tt2148 نیست؟؟؟؟؟
                                دلیل افت ولتاژ شدید چی میتونه باشه؟؟
                                بین بیس امیتر و بیس کلکتور البته حدود 500 نه دقیق 500
                                خوب شاید ولتاژ رو معکوس یا اشتباه وصل کرده باشی و سوخته باشه مثلا اگه یه بار بیس و کلکتور به هم اتصال پیدا کنن ترانزیستور درجا می سوزه
                                میشه از 2SD1047 و یا TIP3055 هم استفاده کرد.
                                افت ولتاژ یعنی کشیدن جریان زیاد که می تونه ناشی از سوختن و اتصال کوتاه شدن قطعات باشه

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X