پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
سلام، منم مدارو بستم ولی کار نمیکنه! :((
ترانس 24 ولت 1.2 امپر
یه ترانس 12 ولتم وصل کردم چیزی نشد
برق میرسه بهش وقتی خواستم بین قسمت لحیم شده فاصله بیشتر کنم اتصال کرد
ولی نه ترانزیستور داغ میکنه نه پیزو
ترانزیستور 13009 بستم معادل TT2148
سلف هم 0.8 ، 18 دور دور مته 6 پیچوندم
لطفا راهنماییم کنین
اینم عکس هاش
الان یبار دیگه درستش کردم و بهتر کردم، ایراد کار داشتم دو مورد که حل شد
حالا دیود شانه ای به شدت داغ میکنه، ترانزیستور کمی گرم میشه و پیزو کار نمیکنه که گرم بشه :/ خنک خنکه
فکر کنم پایه های دیود رو اشتباه بستم نمیدونم اخه سر درنمیارم
طرف منفیشو وصل کردم به قسمت های منفی مدار و طرف مثبت به مثبت
و دو پایه وسطی هم به ترانس وصله
درسته یا اشتباهه؟
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
دوست من سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و مدار کار نمی کرد و ترانزیستور سرد بود البته اگه روی پیزو آب میریختی و دقت می کردی یه ارتعاش کو چکی داشت ولی بخار نمی کرد
مشکل با موازی کردن یه مقاومت 10 کیلو با پیزو حل شد شما هم یه امتحانی بکنید شاید جواب داد
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
من هر دو مداری که معرفی شده رو بستم اما ترانزیستور هر دو بعد از یه مدت کار کردن میسوزه. در ضمن من از چند تا ترانزیستور که معرفی شده بود استفاده کردم که BU406 بهتر جواب داد. اما در هر دو مدار شکل موج رو با اسکوپ دیدم که هیچکدوم سینوسی نبودند.
دو تا مدار تجاری رو هم نگاه کردم هیچکدوم کریستال رو روی بیس قرار ندادند.
نوشته اصلی توسط habibnia
من هر دو مداری که معرفی شده رو بستم اما ترانزیستور هر دو بعد از یه مدت کار کردن میسوزه. در ضمن من از چند تا ترانزیستور که معرفی شده بود استفاده کردم که BU406 بهتر جواب داد. اما در هر دو مدار شکل موج رو با اسکوپ دیدم که هیچکدوم سینوسی نبودند.
اقا منم همینو میگم اخه پیژو چرا باید رو بیس باشه ؟چ ربطی داره
من مدارو با 1047 بستم و جواب نمیده لطفا درست نکنید جواب نمیده
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
مدار اولی رو ساختم و جواب میده کاملا البته مقاومت 10k با پیزو موازی کردم
سوختنش بخاطر 40-50 ولتیه که فشار میاره بهش
با یه ترانس 24 ولت 1.2 امپر چندین ساعت روشن کردم چیزیش نشده
هرچند زیاد بخار نمیده ولی برای همین حد ساخته شده، ترانزیستور داغ نمیکنه فقط گرم میشه پیزو هم خنک تر از ترانزیستور
بخارش خیلی هم کم نیست
برای اینکه خوب بخار بده تو یک ظرفی به ارتفاع یک استکان یا کمی بیشتر پیزو رو تو کف طوری بچسبونید که موقع روشن شدن موج آب با صفحه پیزو زاویه 90 درجه داشته باشه
یعنی ابی که میاد بالا دقیقا بالای صفحه پیزو باشه
اگه اینطور نزارین فقط با چند قطره اب بخار میده )
نوشته اصلی توسط habibnia
سلام
آیا هیت سینک به ترانزیستورتون وصله؟؟؟
من بدون هیت سینک تا چند ثانیه کار کرد سوخت اما با هیت سینک بزرگ هنوز نسوخته
یه 20 ساعتی گذاشتم کارکنه طی چند روز و هر روزی هم 2 ساعت روشن بود هنوز سالم سالمه(هم پیزو و هم ترانزیستور)
ولتاژ ورودی من هم 48 ولت 1 آمپر هست که به خازن به 68 ولت 1 آمپر میرسه!!!
معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.
سلام دوستان . چرا این پیزوها درجه آب رو بالا میبرن
بنده آب در حال انجماد ریختم در حد 3 یا 4 درجه اما وقتی روشن کردم و پیزو شروع به کار کرد این آب کم کم به 20 درجه رسید یعنی تقریبا 15 درجه گرم کرد
اما من نمیخوام بخار گرم بیرون بده و میخوام بخارش سرد باشه
آیا آیا آیا راه حلی وجود داره که موقع کار پیزو درجه آب تغییری نکنه
با توجه به توانی که روی پیزو قرار می گیره طبیعیه که دمای پیزو و در نتیجه دمای آب کمی افزایش پیدا کنه. البته 20 درجه دمای زیادی نیست و در مصارف بیمارستانی هم دمای بخار رو ممکنه بالاتر ببرند تا بیمار اذیت نشه. به هر حال نباید انتظار داشته باشید دمای آب حتی به دمای محیط هم نرسه. اما اگه مشکل از شکل موج و فرکانسی باشه که روی پیزو میفته اونوقت دما از این بالاتر می ره و حتی دیدم که ظرف حاوی آب رو هم کج و معوج کرده.
نوشته اصلی توسط tabeta_03
سلام اساتید یه سوال داشتم از این Industrial Ultrasonic Mist Maker تو تهران کجا میشه پیدا کرد کسی استفاده کرده؟قیمتشو میدونید؟عمرش چه قدره؟
مدل 5پیزو را من چندین سال پیش خریدم زمانی که تک پیزو های رایج با رقص نورش قیمتش 11تومن بود!!!! هیچ تفاوتی از نظر عمر با تک پیزو نداره .کلا این پیزو ها یک مقدار عمر مفید داره بعد از اون باید تعویض بشه در همین مدلها که عکس گذاشتید قسمت پیزو با یک چار باز میشه و پیزو قابل تعویضه اما اون زمان که من خریدم پیزو یدکش تو شهر ما پیدا نشد حالا اطلاع ندارم به نظر من اگر مشکل سیم کشی زیاد ندارید به جای خرید مثلا یدونه 10تایی 10تا دونه تک پیزو بخرید یکی خراب شد و عیب کرد راحت عوضش می کنید
این بخارسازها تمام مدارشون داخل رزین قرار داده شده هیچ گونه امکان تعمیر در مدار ندارید اگر یک عدد 10تایی خریدید مدارش عیب کرد کل 10تا را باید دور بندازید که ضرر زیادی بهتون میزنه
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
نوشته اصلی توسط habibnia
با توجه به توانی که روی پیزو قرار می گیره طبیعیه که دمای پیزو و در نتیجه دمای آب کمی افزایش پیدا کنه. البته 20 درجه دمای زیادی نیست و در مصارف بیمارستانی هم دمای بخار رو ممکنه بالاتر ببرند تا بیمار اذیت نشه. به هر حال نباید انتظار داشته باشید دمای آب حتی به دمای محیط هم نرسه. اما اگه مشکل از شکل موج و فرکانسی باشه که روی پیزو میفته اونوقت دما از این بالاتر می ره و حتی دیدم که ظرف حاوی آب رو هم کج و معوج کرده.
سلام ممنون از راهنمایی اما راه حلی میخوام که محیط رو سرد کنم و بخاری که از این پیزو خارج میشه بخار سرد باشه چون میخوام بهش دستگاه آب سرد کن وصل کنم و برا همیشه بخار سرد بده بیرون اما ممکن نشد و پیزو آب رو گرم کرد . حالا اگه از دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن و یا حتی اگه بخوان بابت کمکشون میتونم مبلغی رو هم پرداخت کنم تا کارم رو راه بندازن . با تشکر
دوستان خیلی مهمه برام و ضروریه لطفا اگه چیزی میدونید کمک کنید و عوضش مبلغی هم پرداخت میکنم بابت کمکتووون ..
نوشته اصلی توسط blackwhite
سلام ممنون از راهنمایی اما راه حلی میخوام که محیط رو سرد کنم و بخاری که از این پیزو خارج میشه بخار سرد باشه چون میخوام بهش دستگاه آب سرد کن وصل کنم و برا همیشه بخار سرد بده بیرون اما ممکن نشد و پیزو آب رو گرم کرد . حالا اگه از دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن و یا حتی اگه بخوان بابت کمکشون میتونم مبلغی رو هم پرداخت کنم تا کارم رو راه بندازن . با تشکر
دوستان خیلی مهمه برام و ضروریه لطفا اگه چیزی میدونید کمک کنید و عوضش مبلغی هم پرداخت میکنم بابت کمکتووون ..
ببین اگه میخوای اب سرد بمونه میتونی از المان های سرد کننده استفاده کنی که دمای اب رو به میزان دلخواه شما پایین میاره یا حتی منجمد میکنه و برای کار شما باید یه مدار کنترلی براش بزاری که اب یخ نزنه
حالا تعداد این المان ها و توانشون به حجم اب شما و دمای ثابت اب داره
دیدگاه