اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    مهندس چمنی: منتظر پاسخ گویی تان هستم!!!
    آخ از دست شما دوستان ...
    لنگ ظهر هم نمیزارین بخوابیم !؟

باشه اومدم...

ایا میتونه به جای سیم با قطر0.80 از سیم لاکی با قطر 0.50 یا کمتر یا بیشتر استفاده کرد؟؟؟حتما باید 16 دور باشد؟؟؟فرقی می کند؟؟؟
    هیچ فرقی نمیکنه اون یه ذره ...ماکه تغییری ندیدیم....16دورش مهمه...16دور باید باشه

زمانیکه بخوام از 48 ولت 2 امپر استفاده کنم کدام خازن ها را باید تغییر بدهم؟؟؟کدام مقادیر؟؟؟
    یا اگر مشکلی در محاسبات مدار پیش میاد!! از 48 ولت : 8ولت را کم کنم:بشه40 ولت!! 40 ولت خوب هست؟؟؟؟ یعنی ترکیب یک ترانس 24 ولتی + ترانس 16 ولتی: که امپر هر دو 1 هست در کل میشه 40 ولت 2 امپر !!؟؟؟ نظرتون چی هست؟؟ 40 خوب هست یا 48 ولت؟؟؟
    هنوز رو بحث خازنا گیرین ! خب اونارو که قبلا گفتم بالای 200ولت بگیرین کلن.

40ولت هم خوبه...مدار جواب میده.....خدا بده برکت

40خوبه...وقتیDC بشه حدود 50ولت میشه

سپاس
    سپاس رو بیخیال...تو این اوضاع خربزه آبه...نقدی حساب کن مشتری شیم
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

هنوز رو بحث خازنا گیرین ! خب اونارو که قبلا گفتم بالای 200ولت بگیرین کلن.
      ممنون دوست عزیز
      فقط 2 سئوال دیگه :mrgreen:
      منظور من درمورد خازن ها: ولتاژ شان نبود!! بلکه ظرفیت شان بود!!!
      توی مدار سه تا خازن استفاده کردید!!! مثلا اگر یکی از این سه خازن پیدا نشد توی بازار یا توی اینترنت!! چه کار کنیم؟؟؟ :surprised: معادل داره!!
      مثلا ایا میتونم به جای 1.5 نانوفاراد 400 ولت:2.7 نانو فاراد 1کیلو ولت!! استفاده کنم؟؟؟ایا مشکلی توی مدار ایجاد می کند؟؟ :cry2:
      8.2 نانو فاراد 400 ولت را پیدا کردم!!
      10 نانو فارد 1 کیلو ولت اش را پیدا کردم!!! ایا ولتاژ خازن مهم هست؟؟
      بقیه قطعات خوشبختانه پیدا می شوند!! الا سلف 500 نانو!! که کار خودمان هست!

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
        فقط 2 سئوال دیگه :mrgreen:
        منظور من درمورد خازن ها: ولتاژ شان نبود!! بلکه ظرفیت شان بود!!!
        توی مدار سه تا خازن استفاده کردید!!! مثلا اگر یکی از این سه خازن پیدا نشد توی بازار یا توی اینترنت!! چه کار کنیم؟؟؟ :surprised: معادل داره!!
        مثلا ایا میتونم به جای 1.5 نانوفاراد 400 ولت:2.7 نانو فاراد 1کیلو ولت!! استفاده کنم؟؟؟ایا مشکلی توی مدار ایجاد می کند؟؟ :cry2:
        8.2 نانو فاراد 400 ولت را پیدا کردم!!
        10 نانو فارد 1 کیلو ولت اش را پیدا کردم!!! ایا ولتاژ خازن مهم هست؟؟
        بقیه قطعات خوشبختانه پیدا می شوند!! الا سلف 500 نانو!! که کار خودمان هست!

سپاس
        خواهش میکنم

فقط دوتا ها ! بیشتر نشه ....! بچه ها همه شاهد باشید گفت فقط دوتا سوال دیگه مونده...خب بپرس ...در خدمتیم

1-خیر. ظرفیت و مقادیر بسیار مهم هست و معادلی نداره....با سری موازی کردن به مقادیر فوق برسید

2-ولتاژ کمتر از 200نباشه...بیشترش مهم نیست.

سلف 500نانو به نظر خودتان خنده دار نیست که تو بازار موجود باشه ؟ مثلا برین 500تومن بدین یه سیم فنری بهتون بدن ! خوب بپیچین خودتون...50تومنم نمیشه !

آخجــــــــــــون....سوالا تموم شد...
        الهی شکرت...
        شماره حساب میدم از خجالت ما در بیا
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون دوست عزیز
          فقط دوتا ها ! بیشتر نشه ....! بچه ها همه شاهد باشید گفت فقط دوتا سوال دیگه مونده...خب بپرس ...در خدمتیم
          دوست عزیز: چقدر زود جواب دادی!! چند سئوال دیگه به ذهنم خطور کرد و تا امدم پستم را ویرایش کنم: دیدم جواب دادی!! :surprised: البته این خیلی خوب هست! :smile:
          1-خیر. ظرفیت و مقادیر بسیار مهم هست و معادلی نداره....با سری موازی کردن به مقادیر فوق برسید
          دوست عزیز» متوجه نشدم!!! من 10 نانو و 8.2 نانو با ولتاژ 1 کیلو ولت را پیدا کردم!! ولی 1.5 نانو را :مقدار اش خیلی کم هست و پیدا نمیشه!! 1 دانه خازن را نمیشه تغییر داد!!! اخه من چطوری موازی کنم مقادیر را؟؟؟ یعنی 1.5 نانو معادل موازی اش چه میشه؟؟ لطفا کلی توضیح نده!!! :mrgreen: با جزییات لطفا!!!
          و اخرین سئوال......... به طور 99.9 %
          در مورد هت سینک ترانزیستور!
          این هت سینک خوب هست؟؟؟ راستی نیاز به خمیر سلیکون مالی داره؟؟

http://eshop.eca.ir/%D9%87%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9/2754-%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C-35x40x15.html

دیدگاه

ممنون دوست عزیزدوست عزیز: چقدر زود جواب دادی!! چند سئوال دیگه به ذهنم خطور کرد و تا امدم پستم را ویرایش کنم: دیدم جواب دادی!! :surprised: البته این خیلی خوب هست! :smile:دوست عزیز» متوجه نشدم!!! من 10 نانو و 8.2 نانو با ولتاژ 1 کیلو ولت را پیدا کردم!! ولی 1.5 نانو را :مقدار اش خیلی کم هست و پیدا نمیشه!! 1 دانه خازن را نمیشه تغییر داد!!! اخه من چطوری موازی کنم مقادیر را؟؟؟ یعنی 1.5 نانو معادل موازی اش چه میشه؟؟ لطفا کلی توضیح نده!!! :mrgreen: با جزییات لطفا!!!
            و اخرین سئوال......... به طور 99.9 %
            در مورد هت سینک ترانزیستور!
            این هت سینک خوب هست؟؟؟ راستی نیاز به خمیر سلیکون مالی داره؟؟

http://eshop.eca.ir/%D9%87%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9/2754-%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C-35x40x15.html

این مقادیر خیلی بسیار زیاد واقعا تاثیر داره روی خود پیزو و مقدار بخار تولید شده پیزو و کار کردن و روشن شدن و آن ( با جزییتات کامل دارم میگم)

1.5نانو را میتوانید بیابید در رادیو ضبط ها یا سایر دستگاه های الکترونیکی و از آنجا پس از دمونتاژ استخراج نماید و بر روی مدار خود مونتاژ کنید.جهت پایه ها فرقی ندارد.

خیر. این هدسینگ ختک کننده توانایی دفع حرارتی 120وات ترانزیستور را دارا نمی باشد و حرارت را در خود نگه می دارد و باید از گرماگیر بزرگ تری استفاده کنید و آن را با خمیر سلیکن مرغوب به ترانزیستور پیچ نماید. جهت چرخاندن پیچ در جهت چرخش عقربه های ساعت باید باشد.

موفق باشید.

\|/_\/_

دیدگاه

1.5نانو را میتوانید بیابید در رادیو ضبط ها یا سایر دستگاه های الکترونیکی و از آنجا پس از دمونتاژ استخراج نماید و بر روی مدار خود مونتاژ کنید.جهت پایه ها فرقی ندارد.
              ممنون دوست عزیز:

لطف می کنی: علامت اختصاری خازن 1.5 نانو ای را بگی؟؟؟ یعنی روی خارن پلی استر به انگلیسی:چطوری نوشته شده است؟؟؟
              در ضمن غیر رادیو:توی چه مدار هایی بیشتر پیدا میشه؟؟؟ رادیو:اوراق ندارم!!! توی لامپ کم مصرف ایا هست؟؟

خیر. این هدسینگ خنک کننده توانایی دفع حرارتی 120وات ترانزیستور را دارا نمی باشد و حرارت را در خود نگه می دارد و باید از گرماگیر بزرگ تری استفاده کنید و آن را با خمیر سلیکن مرغوب به ترانزیستور پیچ نماید. جهت چرخاندن پیچ در جهت چرخش عقربه های ساعت باید باشد.
              هت سینک مورد نظر شما چی هست؟؟ اگر توی فروشگاه eca موجود است لطفا لینک اش را بده!!!!
              سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:

لطف می کنی: علامت اختصاری خازن 1.5 نانو ای را بگی؟؟؟ یعنی روی خارن پلی استر به انگلیسی:چطوری نوشته شده است؟؟؟
                در ضمن غیر رادیو:توی چه مدار هایی بیشتر پیدا میشه؟؟؟ رادیو:اوراق ندارم!!! توی لامپ کم مصرف ایا هست؟؟
                هت سینک مورد نظر شما چی هست؟؟ اگر توی فروشگاه eca موجود است لطفا لینک اش را بده!!!!
                سپاس
                خواهش میکنم.انجام وظیفست

خودمم نمیدونم...الان حساب میکنم

خازن 104 که میشه 100نانو
                یعنی 100,000
                خوب
                1.5نانو رو اگه جلوش 3تا صفر بزاریم
                میشه 1500
                2تا از صفرهاشو برمیداریم بجاش 2میزاریم...
                در نتیجه مقدار اون میشه 152
                یعنی روی خازن عدد 152 رو نوشته
                ببینید کجاها میتونید اینو پیدا کنید...خیلی پر کاربرد هست .

یه هیتسینگی باشه 43برابر همینی که نشون دادی
                فک کنم هدسینک cpu کامپیوتر مناسب باشه.

موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

یعنی روی خازن عدد 152 رو نوشته
                  ببینید کجاها میتونید اینو پیدا کنید...خیلی پر کاربرد هست .
                  ممنون دوست عزیز: ولی 152 را برای نام گذاری خارن های عدسی مگه استفاده نمی کنند!!؟؟؟ مثل لینک پایینی!!
                  خازن پلی استر نام گذاری اش با عدسی یکی هست؟؟

http://iran-micro.com/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-p-360.html

راستی به طور اتفاقی خازن 1.5 نانو 1 کیلو ولتی پیدا کردم!! این کار ما را راه امی اندازد؟؟

http://iran-micro.com/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88-%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-p-1347.html

سپاس

دیدگاه

من مدارو درست کردم توش هیچ حرفی نبود .
                    تشکر میکنم از تمام اسادید مخصوصآ مهران و ناصر و....
                    من میخوام واسه سالن پرورش قارچ همین دستگاه بخارو درست کنم ولی با حداقل 15 تا پیزو.لطفآ راهنمایم کنید واسه برقش چیکار کنم

دیدگاه

با سلام
                      اینطوری که حدود 40 و 50 تومن هزینه ش میشه.
                      پس چرا چینیاش با هزینه ترانزیت انقد ارزون در میاد؟

دیدگاه

بعد اینکه آقای چمنی میشه لطفا یه عکس از کل مداری که درست کردین با وجود ترانس بذارین؟

دیدگاه

سلام آقا چمنی من از همکلاسی های احمد موسوی هستم از این پروژه مقاله یا جزوه ای میتونید بهم بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ن.سراج
                            بعد اینکه آقای چمنی میشه لطفا یه عکس از کل مداری که درست کردین با وجود ترانس بذارین؟
                            سلام
                            خیر...تصویر کاملی ندارم
                            همون تصاویری که توی صفحات اولیه تایپیک بود رو میتونید مشاهده کنید

نوشته اصلی توسط mohammad.137010
                            سلام آقا چمنی من از همکلاسی های احمد موسوی هستم از این پروژه مقاله یا جزوه ای میتونید بهم بدید؟
                            سلام
                            سلام برسونید به حاج احمد :mrgreen:
                            خیر از این پروژه مقاله ای ندارم
                            ولی راحت میتونید یه مقاله کامل از این 1111پاسخ و جواب داخل 72صفحه این تایپیک دربیارین و بفرستین واسه IEEE :mrgreen:

\|/_\/_

دیدگاه

استاد چمنی :سلام: احوال شما؟
                              این هت سینک برای این مدار ایا خوب هست؟؟ابعاد 8.5 *8.5
                              http://iran-micro.com/%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-8.5*8.5-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-p-8368.html
                              سپاس

دیدگاه

استاد چمنی :سلام: احوال شما؟
                                این هت سینک برای این مدار ایا خوب هست؟؟ابعاد 8.5 *8.5
                                http://iran-micro.com/%D9%87%DB%8C%D8%AA%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-8.5*8.5-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1-p-8368.html
                                سپاس
                                سلام
                                جون ما استاد استاد یا مهندس مهندس به ما نبندین....
                                همین اسم خودمون خیلی جذاب تره..والا !
                                خیر
                                جوابگو نیست
                                اگر از واتر کولینگ استفاده نمیکنید....باید حداقل از فن و هیتسینگ cpu استفاده کنید.
                                موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X