اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اگه امکانش هست لیست قطعات رو هم بگزارید و فک کنم مداری ک در پروتئوس کشیدید با اونی ک بستید در یک خازن 6.8 نانو فاراد فرق داره!
    ممنون واسه زحماتتون

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اینم عکس مدار من
      البته این سلف که میبینید جواب نداد و اون پیزو هم با پیزو دور مشکی عوض کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
        اینم عکس مدار من
        سلام
        توی مدارات نوسان ساز و مخابراتی و هرچی که شبه اسیلاتور باشه...
        نباید ( نباید ) و نباید از مقدار زیادی سیم و جامپر استفاده کرد چون خودش یه جور حالت خود القایی و سلف مانند ایجاد میکنه که تو مدار ایجاد تداخل پیش میاره
        دوم اینکه فاصله پین های قطعات از هم بسیار کم باشه و هرچه قطعات و پایه هاشون بهم نزدیکتر باشند بهتره
        صفحه اول تایپیک رو ببینید...خودم حتی دو پایه رو توی یک پین برد برد کردم !!! اینها بی دلیل نبوده

نوشته اصلی توسط abasaligholami
        اگه امکانش هست لیست قطعات رو هم بگزارید و فک کنم مداری ک در پروتئوس کشیدید با اونی ک بستید در یک خازن 6.8 نانو فاراد فرق داره!
        ممنون واسه زحماتتون
        بله توضیح که داده بودم
        توی نقشه پروتئوس بنده در صفحه اول ...خازن 8.2وجود داره...اگه مدار به سختی کار میکرد...6.8 بزارید...یا بالعکس

موفق باشید
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
          اینم عکس مدار من
          حالا سعی کن از برد سوراخ دار استفاده کنی تا ببینی چقدر راحت تر جواب میده

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
            سلام
            توی مدارات نوسان ساز و مخابراتی و هرچی که شبه اسیلاتور باشه...
            نباید ( نباید ) و نباید از مقدار زیادی سیم و جامپر استفاده کرد چون خودش یه جور حالت خود القایی و سلف مانند ایجاد میکنه که تو مدار ایجاد تداخل پیش میاره
            دوم اینکه فاصله پین های قطعات از هم بسیار کم باشه و هرچه قطعات و پایه هاشون بهم نزدیکتر باشند بهتره
            صفحه اول تایپیک رو ببینید...خودم حتی دو پایه رو توی یک پین برد برد کردم !!! اینها بی دلیل نبوده
            بله توضیح که داده بودم

موفق باشید
            اها که اینطور
            پس احتمالا به خاطر همین هست که اینقدر بد جواب میده :agree:
            والا کسی تا حالا به ما اینو نگفته بود ما هم نمیدونستیم
            چون فرکانس هم بالاست یه مقدار کمی که خاصیت سلفی اضافه میشه بد جواب میده :angry:
            ممنون مهران جان
            حالا سعی کن از برد سوراخ دار استفاده کنی تا ببینی چقدر راحت تر جواب میده
            راستش چون دردسر سیم کشیشو نداشتم دیگه رو سوراخ دار نبسته بودم اگر رو برد برد خوب جواب نداد رو سوراخ دار میبندم
            شایدم پی سی بیشو بزنم دیگه خودمو خلاص کنم :job: دیگه تنبلیه
            فعلا که یه هفته اس دارم خونه رو جمع و جور میکنم وفردا پس فردا هم اسباب کشی اصلا وقت سر و کله زدن با مدارو ندارم
            ایشالله تو خونه جدید سر فرصت روش کار میکنم :wow:

دیدگاه

سلام میشه لطفا لیست قطعات همراه با تعداد و پشت فیبرشو بدی؟؟؟ :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi621
                سلام میشه لطفا لیست قطعات همراه با تعداد و پشت فیبرشو بدی؟؟؟ :cry2: :cry2:
                صفحه 39 و 52 رو ببین

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

سلام.
                  من یدونه امادشو قبلا خریده بودم.
                  بخارش خیلی کمه. :sad:
                  بخارش 20 سانت که راه میره محو میشه. oo:
                  نمیشه یک خورده قویترش کرد خونه رو پر از مه کنه ؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

چرا میشه زیادش کرد فقط کافیه چند تا پیزو باهم بزاری تو اب! :nerd: مثلا ۶تا :agree: من خودم می خوام ۱۰ تا بزارم فقط منتظر ترانزیستورم که فروشگاه بیاره وگرنه همه چیزش امادس :applause:

دیدگاه

سلام به همگی.ممنون از راهنماییای همتون من این مدار صفحه 39 روبستم آخر با ور رفتن به سلف جواب گرفتم.بجای مقاومت 18 کیلو هم 2.7کیلو گذاشتم مثل مرد جواب داد.در ضمن ترانزیستور هم زیاد مهم نیست من با bu406-bu407-tip35-tip3055امتحان کردم همشون جواب داد :nice: :nice: :wow:..باززمممممممممم ممنونننننننننننن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                        سلام مهندس منتظری :
                        یه سوالی داشتیم... اینکه ما می خوایم یه مورد شبیه سازی از این پروژه داشته باشیم.... منتها ترانزیستور یا مورد معادلش رو نمی تونیم پیدا کنیم... خیلی ممنون می شیم اگه شما فایل کتابخونه ای این ترانزیستور ها رو به همراه شبیه سازی برای ما ، در فایل فشرده بذارین... یا در غیر این صورت بگین ما از چه مورد معادل رایج تری برای این ترانزیستور استفاده کنیم..... اصلا مزیت این ترانزیستور نسبت به ترانزیستور های رایج در بازار چیه؟ اگه یه لطفی کنین و بهمون یه کم راهنمایی کنین ، خیلی ممنون می شیم....

دیدگاه

سلام به همه
                          کسی میتونه یه تحلیل از نحوه کارکرد مدار و قطعات اون بکنه؟
                          مثلا خازن ها چی کار میکنن؟
                          سلفها چی کار میکنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0000mehran0000
                            سلام به همه
                            کسی میتونه یه تحلیل از نحوه کارکرد مدار و قطعات اون بکنه؟
                            مثلا خازن ها چی کار میکنن؟
                            سلفها چی کار میکنن؟
                            سلام
                            این مدار توسط خود پیزو یک نوسان ساز ایجاد می کنه به این ترتیب که با شارژ و دشارژ شدن خازن باعث روشن و خاموش شدن ترانزیستور میشه
                            ابتدا خازن 6.8 نانو در مدار توسط پیزو و مقاومت شارژ میشه به یه مقداری که رسید می تونه ترانزیستور رو روشن کنه با روشن شدن ترانزیستور یک جریان ضربه ای روی سلف ایجاد میشه که عکس العمل سلف باعث میشه تا یک ولتاژ بسیار بالا شکل بگیره که اگر مقدار سلف و خازن یه مقدار خاص باشه مدار در فرکانس خاص پیزو شروع به کار می کنه و ولتاژ زیادی با فرکانس بالا دو سر پیزو شکل میگیره
                            شکل موج ها رو هم قبلا گذاشته ام.
                            دو سلف 100 میکرو و خازن 1.5 نانو برای صاف کردن تغذیه و حذف نویز و نوسان به کار میرن

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                              این مطلب که armanic فرمودند پیزو جزئی از مدار نوسان ساز است کاملا صحیح می باشد و پیزو را می توان با یک سلف و خازن و مقاومت که با هم سری شده و با کل این مجموعه نیز یک خازن موازی شده است مدل کرد .
                              مقادریر این خازن وسلف و مقاومتی که فرمودید، باید چقدر باشه که بتونیم این مدار شبیه سازی کنیم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lion701
                                مقادریر این خازن وسلف و مقاومتی که فرمودید، باید چقدر باشه که بتونیم این مدار شبیه سازی کنیم؟؟؟
                                نمیشه گفت مدارش چقدره فقط میشه مدل سازی کرد اما باید طوری انتخاب بشه تا فرکانس رزونانس این مجموعه حدود 1.6 مگاهرتز بشه.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X