اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
    درباره اون برد : هم یه عکس قرار بدید و چرا تا حالا کاری نکردید اگر بشه که خیلی خوب میشه و همچنین توضیح بیشتری بدید که اون برد بعد از درست شدن مدارتون و ترکیب با مدارتون چه کاری میکنه ...........
    باشه چشم حتما یه عکس ازش میزارم چیز جالبی هست البته از نظر خودم حالا بسته به شما نمیدونم

دیدگاه

سلام
      جناب گیج کار جالبی شده تبریک میگم بهتون :job:
      فقط الان ظاهرش مثله جعبه بمب ساعتی میمونه که کلی سیم از اینور به اونور رفته ادم دلش میخواد با سیم چین یکی یکی سیم هارو بچینه ببینه کی صداش قطع میشه :mrgreen:
      میگم شما اون برد دیکودر mp3 رو توی طبقه پایین پاساژ پوریا ولی دیدین؟ همون مغازه روبرو راه پله ها که مدارات مختلفی داره...
      خیلی برد باحالیه دیکودر هست و همه چیز مثله اسم اهنگ رو هم روی یه LCD کاراکتری 16*2 نشون میده و کنترل داره و مموری میخوره و... به نظر میاد یه DAC درست حسابی باشه چون مدارش هم بزرگه (تقریبا 10*10 سانت) استاد اشک هم دیده بودن گفته بودن خیلی جالبه ولی قیمتش خیلی بالاست!! 60 هزار تومن میگه!
      ولی من احتمالا میگیرمش یه سیستم کوچیک بعدا درست میکنم
      راستی فرستنده FM که تو این سیستم کاربردی نداره میتونستین یکی از همین دیکودر های خالی بگیرین که LCD هم داره مثل این اسپیکر چینی ها

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        سلام
        جناب گیج کار جالبی شده تبریک میگم بهتون :job:
        فقط الان ظاهرش مثله جعبه بمب ساعتی میمونه که کلی سیم از اینور به اونور رفته ادم دلش میخواد با سیم چین یکی یکی سیم هارو بچینه ببینه کی صداش قطع میشه :mrgreen:
        میگم شما اون برد دیکودر mp3 رو توی طبقه پایین پاساژ پوریا ولی دیدین؟ همون مغازه روبرو راه پله ها که مدارات مختلفی داره...
        خیلی برد باحالیه دیکودر هست و همه چیز مثله اسم اهنگ رو هم روی یه LCD کاراکتری 16*2 نشون میده و کنترل داره و مموری میخوره و... به نظر میاد یه DAC درست حسابی باشه چون مدارش هم بزرگه (تقریبا 10*10 سانت) استاد اشک هم دیده بودن گفته بودن خیلی جالبه ولی قیمتش خیلی بالاست!! 60 هزار تومن میگه!
        ولی من احتمالا میگیرمش یه سیستم کوچیک بعدا درست میکنم
        راستی فرستنده FM که تو این سیستم کاربردی نداره میتونستین یکی از همین دیکودر های خالی بگیرین که LCD هم داره مثل این اسپیکر چینی ها
        با سلام شما لطف داری : راستش من اون مدار را در پاساژ پوریا ولی ندیدم و کلا اطلاعی هم از وجودش نداشتم
        چمیدونم شایدم دیدم و نفهمیدم کارش چیه

ولی 60 هزار تومن !!!!!!! چه خبره

اگه توجه بکنین یه آنتن تلسکوپی هم پشت مدارم هست که در واقع خروجی RF مدار را چندین طبقه تقویت میکنه و قدرت خروجی را تا اندازه ای زیاد میکنه که مثلا برای یک سالن (که برای عروسی ها (تالار)) مورد استفاده هست را پوشش بده و حداقل در اون محدوده نقطه کوری نباشه

چون دیدم حیفه که همچین اسیلاتور PLL بی کار بمونه

:mrgreen: قبلنا یه مداری درست کردم مثله بمب اتمه اونا ببینی چی میگی

منم خیلی میخوام به ترتیب با سیم چین سیماشا دونه دونه قطع کنم چون به اندازه موهای سرم سیم کشی داره

اگه خراب بشه حوصله درست کردنشا ندارم :mrgreen:

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام اینم عکس اون بردی که گفته بودم هم usp هم رم اس دی و کنترلش
          ببخشید اگه عکسا واضح نیستن هر کاری کردم بهتر از این نمیشد

تغذیش هم یه 5 ولت میخواد و خروجی صدا هم استریو تقریبا قوی هم هست کیفیتش هم خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            سلام اینم عکس اون بردی که گفته بودم هم usp هم رم اس دی و کنترلش
            ببخشید اگه عکسا واضح نیستن هر کاری کردم بهتر از این نمیشد

با سلام : اینکه خیلی خوبه ............. پس منتظر چی هستی درستش کن
            اگه بشه که میشه خیلی بهتر از مدار من میشه
            چرا تا حالا کاری نکردی ؟؟ نکنه اون مدار آمپلی فایر که میخواستی برای همین بود ؟

دیدگاه

سلام اینم عکس اون بردی که گفته بودم هم usp هم رم اس دی و کنترلش]
              مصطفی جان این رو بردش رو آماده خریدی ؟ قیمت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                با سلام : اینکه خیلی خوبه ............. پس منتظر چی هستی درستش کن
                اگه بشه که میشه خیلی بهتر از مدار من میشه
                چرا تا حالا کاری نکردی ؟؟ نکنه اون مدار آمپلی فایر که میخواستی برای همین بود ؟
                ممنون والا میخوام یه میکسر بسازم و این برد رو تو میکسر بزارم ولی فعلا موجودی کافی نیست بعدش هم باید یه سر بیام تهران یه سری وسایل و قطعات نیاز دارم
                اون مدار امپلی هم که ساختم برا ساب ساختم که اونم در دست اقدام البته اگه این روزگار بزاره که عین برقو باد میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  مصطفی جان این رو بردش رو آماده خریدی ؟ قیمت؟
                  این برد رو یکی از بچه ها که 8 9 ماه پیش اومده بود تهران به طور اتفاقی دید(توپخونه رفته بود) و 2 تا ازش گرفت که یکیش رو من بردم قیمتش هم 9 تومن بود

دیدگاه

با سلام : بلاخره ظاهر مدارم خوب شده (تاپیک تصاویر)

دیدگاه

ظاهرش خوب شده ولی داخلش که :biggrin:

دیدگاه

ظاهرش خوب شده ولی داخلش که :biggrin:
                        اصل ظاهره .... حالا کی میاد داخلشا ببینه

البته دلیل داره وقتی چیزی را که نمیدونی آخرش چی میشه را میخوایی درست کنی همینه ولی وقتی راه رفته را میخوایی دوباره بری اونوقت بهتر طی میشه اینم برای من همینطوره

یه نسخه دیگه میخوام ازش درست کنم که با داشتن تجربه این یکی هم ارزونتر در میاد و هم تمیزتر ........... :nerd:

دیدگاه

سلاممممممممممممممم میبینم که ما نبودیم حالشو بردینااااااااااااااااااااااا
                          AV Maziton 100
                          Render By Artlantis Studio
                          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام اگه امپ فروشی دارین خبرم کنید با ی در حدود 200وات استرویو واجبه .
                            abedinsheykh@yahoo.com

دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز اقای majid_azizi
                              اگر برای تجربه ی اول بوده خیلی خوبه خسته نباشی :applause:
                              فقط اون که فرکانس رو زده بود 49 هرتر اون چه دستگاهی که vac رو هم نشون میده فکر کنم یک پا اسکوپ هست oo:
                              منتظر مدار های و تجربه های دیگر شما هستیم :biggrin:
                              موفق باشید
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

آقای مجید عزیزی ، فقط اومدم بگم خدا اون 289 رو برات نگه داره..

Fluke 289 یه زمانی از آرزوهای من بود ، یه زمانی حدود 700 اینطورا بود می خواستم بخرم ، یهو شد بالای 1.5 ، دیگه خودتون دلیلش رو بهتر می دونید. این شد که این آرزو تبدیل شد به اون دسته از آرزوهایی که آدم به گور میبره !!

:cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X