اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

سلام دوستان

چند نوع رنگ led مارک hg وجود داره؟

برای سری سازی هر نوع رنگ led مارک hg مقاومت چند اهم باید بکار ببریم؟

برای هر نوع رنگ به چه صورت باید سری سازی رو انجام بدیم چند تا چند تا باید سری کنیم ؟

تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisam232
      سلام دوستان

چند نوع رنگ led مارک hg وجود داره؟

برای سری سازی هر نوع رنگ led مارک hg مقاومت چند اهم باید بکار ببریم؟

برای هر نوع رنگ به چه صورت باید سری سازی رو انجام بدیم چند تا چند تا باید سری کنیم ؟

تشکر.
      سلام
      الیدی کلاهی یا اوال راسته کار بنده نیست
      ولی جهت پاسخ گویی سریع تر...
      هر رنگی که بگیرین...روی پک اون میزان ولتاژ و جریان مناسب رو نوشته
      واسه سری کردن هم اغلب 3تا3تا انجام میدن
      مقاومت هم واسه تمام رنگ ها بجر نارنجی و قزمز 180اهم
      و واسه نارنجی و قرمز 390اهم باشه
      موفق باشید
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

این عکس اولین تابلوی ساخته شده توسط من هست
        این تابلو رو روی چوب درست کردم و با دریل و مته 0.5 سوراخ کاری کردم و بعد هم led گذاری کردم و کلمه الله رو با فونت قشنگی در آوردم :wow:

برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

طراحی تابلو ثابت در کرل دراو با LED TOOLS

http://www.aparat.com/v/rqfIt

آموزش چیدن ال ای دی ها با led tools

http://www.aparat.com/v/DGJbg

دیدگاه

برای تک خط نویسی در کورل راه جدیدی کشف نشده؟ (به جز استفاده از فونت B Kamran)

دیدگاه

سلام به همه مهندسای عزیز.
              دوستان من میخوام اولین تابلومو اگه خدا بخواد تا آخر هفته بسازمو تحویل بدم.فقط یه سوالی برام پیش اومده.اونم اینه که وقتی تو ال ای دی تول میخوای ال ای دیا رو بچینی یه گزینه ای داره فاصله بین هر جفت سوراخی که مال پایه های ال ای دی هست رو تعیین میکنه وپیشفرضشم 3 میل هست.
              اگه از ال ای دی 3 میل استفاده کنم(که فک کنم رایجتره؟؟؟) اون موقع بین پایه مثلا مثبت یه دونه ال ای دی با پایه منفی ال ای دی کناریش یه چیزی حدود 3 میل یا 2.8 میل میمونه.یعنی نهایتا بین دو تا ال ای دی 2.5 میل خالی میمونه.شما توی تابلوهاتون این فاصله رو چقدر میگیرین؟؟طوری میگیرین که ال ای دیا به هم بچسبن؟؟؟
              یه سوال دیگه هم داشتم.ال ای دی 3 میل یعنی قطر خارجیش 3 میله دیگه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                برای تک خط نویسی در کورل راه جدیدی کشف نشده؟ (به جز استفاده از فونت B Kamran)
                من خودم تک خط مینویسم
                بجای دور نوشته،داخل نوشته رو ال ای دی بذارید
                کاری نداره که
                البته بگم که اصلاحات داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا1990
                  من خودم تک خط مینویسم
                  بجای دور نوشته،داخل نوشته رو ال ای دی بذارید
                  کاری نداره که
                  البته بگم که اصلاحات داره
                  دقیقا از چه روشی استفاده میآ‌کنید؟

دیدگاه

برای نوشتن نستعلیق تو کورل یه برنامه داره که من نمیتونم پیدا کنم اگه لینک دانلودشو بذارین ممنون میشم

دیدگاه

ابتدا با برنامهLeoMoon ParsiNegar Editor با فونت نستعلیق نوشته رو می نویسید. بعد خروجی رو با فرمت AI(مخصوصAdobe Illustrator) ذخیره می کنید.

فایل خروجی رو در کرول Import می کنید و ... باقی قضایا . خیلی راحت هست و کار تر و تمیز در میاد. خودم با فونت iranNastaliq یکی همین تیرماه کارکردم. هرچقدر هم خواستید می تونید ضخامت لبه فونت رو زیاد کنید .(حداقل 10mm) که بشه 2تا LED کنار هم در عرض نوشته نصب کرد.

یدونه تابلو رو پلکسی شفاف کارکردم با 850 تا led . خیلی خیلی زیبا و قشنگ شده.
                      فقط طلق پلکسی شفاف که در ابعاد 110*40 بود با سوراخکاری لیزری 85 هزار تومن خرج برداشت .کلا با led و پاور(که از پاور PC قدیمی با افزایش ولتاژ خروجی +12 استفاده می کنم)

فقط اگر دور نوشته رو کار می کنید موقع استفاده از برنامه LEDTOOL ، پایه های led داخل دایره رو بصورت افقی تنظیم کنید که موقع لحیم کاری هم کارتون راحت بشه و هم تو سری کردن مشکلی پیش نیاد . >>> (+. .- ) (+. .-) (+. .- ) و ..... نه اینطوری( : ) ( : ) که بعدا به مشکل می خورید.

کسی خواست می تونم با فونت نستعلیق و اندازه دلخواه ، براش تابلو رو طراحی کنم و همینجا لینک آماده فایل خروجی برای برش لیزری یا دستی رو قرار بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdips3
                        ابتدا با برنامهLeoMoon ParsiNegar Editor با فونت نستعلیق نوشته رو می نویسید. بعد خروجی رو با فرمت AI(مخصوصAdobe Illustrator) ذخیره می کنید.

فایل خروجی رو در کرول Import می کنید و ... باقی قضایا . خیلی راحت هست و کار تر و تمیز در میاد. خودم با فونت iranNastaliq یکی همین تیرماه کارکردم. هرچقدر هم خواستید می تونید ضخامت لبه فونت رو زیاد کنید .(حداقل 10mm) که بشه 2تا LED کنار هم در عرض نوشته نصب کرد.

یدونه تابلو رو پلکسی شفاف کارکردم با 850 تا led . خیلی خیلی زیبا و قشنگ شده.
                        فقط طلق پلکسی شفاف که در ابعاد 110*40 بود با سوراخکاری لیزری 85 هزار تومن خرج برداشت .کلا با led و پاور(که از پاور PC قدیمی با افزایش ولتاژ خروجی +12 استفاده می کنم)

فقط اگر دور نوشته رو کار می کنید موقع استفاده از برنامه LEDTOOL ، پایه های led داخل دایره رو بصورت افقی تنظیم کنید که موقع لحیم کاری هم کارتون راحت بشه و هم تو سری کردن مشکلی پیش نیاد . >>> (+. .- ) (+. .-) (+. .- ) و ..... نه اینطوری( : ) ( : ) که بعدا به مشکل می خورید.

کسی خواست می تونم با فونت نستعلیق و اندازه دلخواه ، براش تابلو رو طراحی کنم و همینجا لینک آماده فایل خروجی برای برش لیزری یا دستی رو قرار بدم
                        سلام دوست عزیزممنون ازلطف وزحماتت اگرامکان داره کلمه (کابینت دسترنج )دراندازه یک متربرام بنویس باکرل باشه بهتره خط نستعلیق.باتشکر

دیدگاه

نظرتون درمورد ال ای دی مارکmoon lightچیه؟یاشما چه مارکی پیشنهادمیکنید؟آیا درروش اول سری بعدموازی،ledهای قرمز روهم باید3تا3تا سری کنیم؟(مقاومت معادل چقدر بایدباش؟)اگه 5تا5تا سری کنیم چطور؟وچه مقاومتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz shojaee nasab
                            نظرتون درمورد ال ای دی مارکmoon lightچیه؟یاشما چه مارکی پیشنهادمیکنید؟آیا درروش اول سری بعدموازی،ledهای قرمز روهم باید3تا3تا سری کنیم؟(مقاومت معادل چقدر بایدباش؟)اگه 5تا5تا سری کنیم چطور؟وچه مقاومتی؟
                            این مارک برای کار های عادی و کار هایی که احتیاج به نور کم دارن خوبه!!من به شخصه پروژه هایی که led های کم نور میخواد استفاده میکنم.
                            ولی led های مارک HG خود eca رو برای تابلو استفاده میکنم که خیلی عالی هستن البته تو کلاهی.
                            و برای کار های اوال cz و کمتر اورلایت و HG
                            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                            daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr
                              سلام دوست عزیزممنون ازلطف وزحماتت اگرامکان داره کلمه (کابینت دسترنج )دراندازه یک متربرام بنویس باکرل باشه بهتره خط نستعلیق.باتشکر
                              اینم لینک فایل "کابینت دسترنج" .البته اگر می خواهید برای برش لیزری و همچنین led گذاری و سوراخکاری ، فاصله ledها رو بفرمائید دقیقا براتون طراحی کنم که بعد از برش به مشکل نخورید. چون ضخامت لبه ها و .. رو باید برای led گذاری تنظیم کنم.شب نمونه عملی تابلو کارشده رو براتون قرار میدم.

http://uplod.ir/vs5nufubdbss/cabinet.cdr.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdips3
                                اینم لینک فایل "کابینت دسترنج" .البته اگر می خواهید برای برش لیزری و همچنین led گذاری و سوراخکاری ، فاصله ledها رو بفرمائید دقیقا براتون طراحی کنم که بعد از برش به مشکل نخورید. چون ضخامت لبه ها و .. رو باید برای led گذاری تنظیم کنم.شب نمونه عملی تابلو کارشده رو براتون قرار میدم.

http://uplod.ir/vs5nufubdbss/cabinet.cdr.htm
                                سلام دوست عزیزممنون بابت زحمتی که قبول فرمودیدکرل من 14هست نشون نمیده ممنون میشم برای لیزرهم قراربدی.باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X