اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط hamidrezam2 نمایش پست ها
    :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    با ولتاژ 24 ولت راهش انداختم چند قطعه از مدار اقا ناصر حذف کردم :icon_razz:و یکم مقدار سلف و مقاومت رو تغییر دادم و به قولی مدار بهینه تر شد الان مدار داره با 4 قطعه کار میکنه

آخه چجوووری؟ عکس مدارو بفرست و بگو چیارو حذف کردی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hamidrezam2 نمایش پست ها
    دوستان عکس های مدار به همراه نقشه بهینه شده در لینک های زیر موجوده . در این مدار خازن 2200 و 1.5 میکرو فاراد و همچنین سلف 100میکرو هانری حذف شده و مقدار مقاومت به 1 کیلو 5 وات و سلف دست پیچ به 45 دور تغییر کرده و منبع تغذیه 24 ولت هست که من از 12 ولت دوبل استفاده کردم که عمر مفید پیزو رو بیشتر میکنه همچنین به جای 1047 از bu406 که دیگه همه جا پیدا میشه و ارزون تر هم هست میشه اسفاده کرد :agree: البته من در طراحی مدار سررشته ای ندارم و در مورد مشکلات این مدار اساتید باید نظر بدهند :nerd:
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/74229697308515099132.jpg
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/02300658740582728654.jpg
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/03837519051770010608.bmp
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/25422748045569943991.jpg
    لینکا خرابن

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط python نمایش پست ها
      سلام من مدارو بستم چند بار و با ترانزیستورهای مختلف ولی جواب نمیده وفقط زمانی که اب کمی روی پیزو هست تبدیل به بخار میشه
      لطفا راهنمایی کنید
      با tip35c و 2sc2625 و چند تا ترانزیستور دیگه چک کردم همینطوری بوده لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروری هست این مدارو برای پروژه لازم دارم و نمیخوام اماده تهیه کنم؟
      درضمن جهت سلف دست پیچ مهم هست یا نه؟
      و اینکه اون خازن 822 هست یا 682؟
      ممنون
      ترازیستور مدار d1047 هست
      اگر گذاشتید و دیدید کار کرد ولی، ضعیف هست مقاومت 47 کیلو رو به نصف کمتر برسونید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanimahdi نمایش پست ها
        اینو ساختم بخار هم میسازه فقط یه مشکلی داره اینکه
        بعد یه مدتی که بخار تولید کرد بعد یه مدت کوتاه کم کم شدت بخارش کم میشه تا اینکه خاموش میشه :cry2:ء :cry2

هیت سینکت کوچیکه ترانزیسور داغ میشه و خاموش!

[quote=blackwhite;614685]سلام ممنون از راهنمایی اما راه حلی میخوام که محیط رو سرد کنم و بخاری که از این پیزو خارج میشه بخار سرد باشه چون میخوام بهش دستگاه آب سرد کن وصل کنم و برا همیشه بخار سرد بده بیرون اما ممکن نشد و پیزو آب رو گرم کرد . حالا اگه از دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن و یا حتی اگه بخوان بابت کمکشون میتونم مبلغی رو هم پرداخت کنم تا کارم رو راه بندازن . با تشکر

من یه راهی دارم شما اگه ار یه ترمو الکتریک استفاده کنید
        تو اینترنت سرچ کنید: ساخت یخچال با ترمو الکتریک
        و اون یخچال رو که ساختید یه سوراخ رو بدنه ی ظرف بخور سردتون ( مخزن آبش ) به اندازه ترمو الکتریک بکنید و طرف سرد ترمو را رو به داخل ظرف گزاشته و آب بندی کنید
        اگه طرف داغ ترمو الکتریک رو با یک هیتسینک بسیار قدرتممند و حتی در صورت امکان واتر کولینگ سی پی یو کامپبوتر و خمیر سیلیکون خنک کنید
        چون دمای طرف داغ این ترمو الکتریک رو بدون هیتسینک که اندازه گرفتم تا 150 درجه بدون هیتسینک بود و با یک واتر کولینگ دمای طرف سرد به منفی 20(آره درست می بینید!)درجه میرسد!!!
        یک مدل خوب ترمو الکتریک 10 آمپر 12 ولت در مشهد الان حدود 40 هزار تومنه و مدل خوبش تا 90 درجه بین طرف سرد و گرم اختلاف دمایی میندازه ینی اگه شما طرف داغشو با هزار زور و زحمت و نیتروژن مایع و ...... خنک کنید طرف سرد به منفی 60 درجه!!! میرسد!
        و این یعنی شما به راحتی میتونید دمای آبو به راحتی به 0 درجه هم برسونید

[quote=heroin;589324]خوب به یه مدار مناسب رسیدم.
        فکر میکنم اگه فرکانس رو تو لید کنیم دیگه مشکلی نباشه که احتمالا از میکرو و یا کریستال بشه استفاده کرد و خوبی این مدار اینه که یه جورایی پیزو ایزولست و vcc داریم :applause:

عکس لود نمیشههههههههههههههههه
        بیزحمت تو پیکوفایل اپلود کنید

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22 نمایش پست ها
        سلام
        بالاخره به جواب رسیدم هورااااااااااااااااا :applause:
        امروز بالاخره حرفی رو که زدم عملی می کنم و مدار خوب و بهینه شده و همچنین نتایجش رو ارائه می کنم
        اول از همه این که 30 ولت برای این مدار کافیه من که با 27 ولت کار کردم
        دوم اینکه ترانزیستور خیلی کمتر داغ میکنه و به یه هیت سینگ متوسط نیاز داره :mrgreen:
        سوم اینکه قطعات مدار خیلی کمه و راندمان خوبی هم داره :biggrin:
        الان شماتیک و عکس های مدار رو قرار میدم و بعد هم نتایج عملی که با اسیلوسکوپ مشاهده کردم رو به صورت عکس می زارم و همچنین تصاویری از عملکرد فوق العاده مدار از بس بخار می کرد خونه رو آب ور داشت نتونستم الان از این نتایج هم عکس بگیرم (فعلا)
        خوبی این مدار اینه بدون اتصال پیزو هیچیش نمیشه و نمی سوزه
        اول لیست قطعات و قیمت
        1-ترانزیستور TT2148 یا معادل آن 3000 تومان
        2-سلف 100 میکرو هانری 200 تومان
        3-پیزو تبخیر آب سرد 6000 تومان
        4-ترانس 24 ولت 1 آمپر 8400 تومان
        5-پل دیود 2 آمپر 300 تومان
        6-برد سوراخ دار کوچک 200 تومان
        7-هیت سینک متوسط 1000 تومان
        8-خازن 2200 میکرو فاراد 50 ولت 750 تومان
        9-خازن 6.8 نانو فاراد 50 تومان
        10-خازن 1.5 نانو فاراد 50 تومان
        11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 50 تومان
        12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید :nerd:
        که جمعش هم میشه 20 هزار تومان
        اینم از شماتیک مدار
        بدو بدو فقط بیست تومنه هاااااااا

این هم عکس های مدار البته شما به اون خازن ها و ولوم توجه نکنید چون اونارو برای به دست آوردن مقدار دقیق خازنها و مقاومت گذاشته بودم

البته فقط شکل موج ها می مونه که اونم بعدا می زارم

لینک خرابهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

توروخدا تو سایت اپلود 7 اپلود نکنید همیشه خدا لینکاش خرابببببببببببببببببببببهههههههههههههههههههههههههه هههههه
        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۷:۴۷ ۱۳۹۶/۰۲/۰۶.

دیدگاه

[QUOTE=danial1384;651734]هیت سینکت کوچیکه ترانزیسور داغ میشه و خاموش!

[quote=blackwhite;614685]سلام ممنون از راهنمایی اما راه حلی میخوام که محیط رو سرد کنم و بخاری که از این پیزو خارج میشه بخار سرد باشه چون میخوام بهش دستگاه آب سرد کن وصل کنم و برا همیشه بخار سرد بده بیرون اما ممکن نشد و پیزو آب رو گرم کرد . حالا اگه از دوستان راه حلی دارن پیشنهاد کنن و یا حتی اگه بخوان بابت کمکشون میتونم مبلغی رو هم پرداخت کنم تا کارم رو راه بندازن . با تشکر

من یه راهی دارم شما اگه ار یه ترمو الکتریک استفاده کنید
          تو اینترنت سرچ کنید: ساخت یخچال با ترمو الکتریک
          و اون یخچال رو که ساختید یه سوراخ رو بدنه ی ظرف بخور سردتون ( مخزن آبش ) به اندازه ترمو الکتریک بکنید و طرف سرد ترمو را رو به داخل ظرف گزاشته و آب بندی کنید
          اگه طرف داغ ترمو الکتریک رو با یک هیتسینک بسیار قدرتممند و حتی در صورت امکان واتر کولینگ سی پی یو کامپبوتر و خمیر سیلیکون خنک کنید
          چون دمای طرف داغ این ترمو الکتریک رو بدون هیتسینک که اندازه گرفتم تا 150 درجه بدون هیتسینک بود و با یک واتر کولینگ دمای طرف سرد به منفی 20(آره درست می بینید!)درجه میرسد!!!
          یک مدل خوب ترمو الکتریک 10 آمپر 12 ولت در مشهد الان حدود 40 هزار تومنه و مدل خوبش تا 90 درجه بین طرف سرد و گرم اختلاف دمایی میندازه ینی اگه شما طرف داغشو با هزار زور و زحمت و نیتروژن مایع و ...... خنک کنید طرف سرد به منفی 60 درجه!!! میرسد!
          و این یعنی شما به راحتی میتونید دمای آبو به راحتی به 0 درجه هم برسونید

نوشته اصلی توسط heroin نمایش پست ها
          خوب به یه مدار مناسب رسیدم.
          فکر میکنم اگه فرکانس رو تو لید کنیم دیگه مشکلی نباشه که احتمالا از میکرو و یا کریستال بشه استفاده کرد و خوبی این مدار اینه که یه جورایی پیزو ایزولست و vcc داریم :applause:

عکس لود نمیشههههههههههههههههه
          بیزحمت تو پیکوفایل اپلود کنید

لینک خرابهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه

توروخدا تو سایت اپلود 7 اپلود نکنید همیشه خدا لینکاش خرابببببببببببببببببببببهههههههههههههههههههههههههه هههههه

دوست من خدا قوت و خسته نباشی .
          فقط اینکه لینک عکس مشکل داره .
          اگه امکان داره جای دیگه آپلود بشه

ممنون

دیدگاه

سلام دوستان خستع نباشید
            کسی مقاله یا مطلبی راجب اصول این سیستم داره؟

دیدگاه

سلام
              این لینک باز نمیشه، لطفا دوباره بذارید

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان
                خیلی اطلاعات متفاوتی در مورد مدار ها و پیزو ها در اینجا موجود هست.
                یه مدار صنعتی با پیزو صنعتی نیاز دارم که حجم بخار دهی بالا باشه و بصورت 24 ساعته فعالیت کنه
                ممنون میشم دوستانی که در این زمینه حرفه ای هستند پاسخ بدهند
                با تشکر
                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۴:۴۹ ۱۳۹۶/۰۴/۱۲.

دیدگاه

سلام به همه. من اکثر نوشته ها و تجربیات قبلی شما رو خوندم. من یک برد صنعتی دستگاه بخار ساز دارم که با بیزو ۲ سانتی کار میکنه. عکس برد رو براتون گذاشتم و قطعاتش رو هم رو عکس مشخص کردم. این برد ورودی ۴۸ ولت متناوب داره و خروجی آن ۲ تا بیزو رو تغذیه میکنه. تمام قطعات معلومه به جز شماره ترانزیستور و مقدار سلف ها. دوستانی که حوصله و تجربه دارن میتونن ترانزیستور و سلف مناسب رو پیدا کنند و برای استفاده دیگران اطلاع بدن. مدار بسیار ساده و ارزان قیمت باید باشه. توجه کنید که قطعات بکار رفته همه دوبل هستند که من در تصویر فقط یکی رو مشخص کردم. موفق باشید.

[URL]https://www.4shared.com
                  جدیدترین ویرایش توسط lordcx; ۱۳:۵۳ ۱۳۹۶/۰۴/۱۹.

دیدگاه

با سلام
                    متاسفانه مقادیر این مدارات پیشنهادی دقیق نیست و اسیلاتور در فرکانس مرکزی پیزو نیست تا بیشترین بازده را داشته باشد.
                    با سعی و خطا رفتن برای همه جواب نمیده.
                    نکات اساسی:
                    1: هرچه قدر فرکانس قطع ترانزیستور بالا باشه، بهتره و نهایتا فرکانس نوسان وابسته به المان های خازن و سلف میشه. ( پایین بودن فرکانس==لب مرز) باعث میشه مدار با یک ترانزیستور کار کنه و با هم نوع خودش کار نکنه یا باید المانها عوض شوند.
                    2- کارکرد این مدار نقطه کار DC وابسته به Hfe و مقاومت ورودی است که با گذاشتن پتانسیو متر و تنظیم دقیق برای هر ترانزیستور بهتر کار میکنه و داغ نمیشه.
                    3- مدار شامل دو تا تانک LC می باشد . سلف پایینی و در اتصال GND به همراه خازن آن می تواند در حدود 1مگا تنظیم بشه(33 میکرو و 1 نانو) تانک بعدی که مهم و فرکانس رو دقیق تنظیم میکنه سلف موجود در امیتر و خازن فیدبکه که باید دقیق تنظیم شوند تا فرکانس دقیق پیزو مثلا 1.7 مگاهرتز را بدهد.
                    4- به نظر من استفاده کردن از میکرو و تولید فرکانس فوق + سه عدد فیلتر RC که به سینوسی تبدیل بشه و بعد تقویت با ترانزیستور بهتر جواب میده چون اگه پوش پول بزارید ترانزیستور ها خیلی کم داغ میشه.

دیدگاه

سلام اساتید بزرگ در نظر داریم یه دستگاه بخار سرد دائم کار و بزرگ طراحی کنیم لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میشه 20 تا پیزو رو همزمان درایو کرد یه براورد قیمت هم لطف بفرمایید ممنون و دیگه اینکه از اردوینو میشه کمک گرفت؟ مطالب این موضوع رو خوندم ولی نتونستم به جمع بندی برسم دیگه اینکه از این اماده ها که ده تا سر داره با پوشش استیل کجا میشه گیر اورد تو امجد کسی شماره داره؟

دیدگاه

بابا یکی یه چیزی بگه خب؟با pwm ایجادی اردینو نمیشه به ۱.۶۵ مگاهرتز رسید؟
                        از این ماژول که تو لینک زیره کجا میشه گیر اورد؟
                        Grove - Water Atomization is a fine Grove module for you to develop an atomizer or an atomizer module in your applications easily. With a few simple steps, you can prototype an atomizer. It has grove interface which make it easily applied to plenty of applications. A humidifier is a basic application it can be built with, you can develop more advanced and interesting objects with digital scent technology and any other situation in which atomization is required.

دیدگاه

کسی نیست ؟! این چطوره:

دیدگاه

لیست قطعات و نقشه برد nb59s شرکت tdk از کجا میشه گیر اورد؟

دیدگاه

سلام.میخام بخور سرد تعمیر کنم. مال شرکت فلر هست قسمت تغذیه سالمه برد پیزو دوتا مقاومت سوخته از کجا بفهمم مقدارشون چقدر هست؟لحیم پشت پیزوقطع شده بود با بدبختی لحیم کردم ممکنه سوخته باشه؟ اینم عکس بردش

جدیدترین ویرایش توسط Ali573381; ۱۷:۵۳ ۱۳۹۶/۰۶/۰۸.

دیدگاه

دوستان با 24 ولت کار نمیکنه؟
                                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X