اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت های سازنده برد مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت های سازنده برد مدار چاپی

بر اساس کیفیت (برد با ترک و کلیرنس بالای 12mil یا ...) ، قیمت ، سرعت ، نمونه یا تیراژ لطفا نظر بدین.
    ممنون
    زندگی آنچه زیسته ایم نیست ، بلکه چیزی است که به یاد میآوریم تا روایتش کنیم.
    گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام
      کیفیت برای تیراژ بالا تر از 30متر فقط جهان الکترونیک
      کارگر هاش اگه یه اشتباه کنند کارت قرمز میگرن و سه کارت قرمز =اخراج
      راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

سلام
        کسی درباره کیفیت شرکت دنیز مدار اطلاعی داره؟؟
        سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK

موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد

دیدگاه

شرکت آند الکترونیک اول 30 تیر پاساژ نوبهار خیلی خوبه اینم سایتش : www.Anodeelectronic.ir

دیدگاه

سلام
            یه برد 8 لایه دارم که با الگرو طراحی شده وخروجی geber داره , جایی رو می شناسید که برام یک نمونه چاپ کنه ؟

دیدگاه

شرکت فناوری فهیم مونتاژکننده فیبرهای اس ام دی و دیپ به صورت تیراژبالا و تحقیقاتی بااستفاده از بهترین مواد مصرفی برای مونتاژفیبر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheilbayat
                شرکت فناوری فهیم مونتاژکننده فیبرهای اس ام دی و دیپ به صورت تیراژبالا و تحقیقاتی بااستفاده از بهترین مواد مصرفی برای مونتاژفیبر
                اگه اینجوری هست بفرمایید:
                مدار چاپی نمونه با کمترین قیمت و کیفیت قابل قبول در سایتم(لینک در پایین کابری من هست) :agree:
                از قسمت سفارش PCB
                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                --------------------------------------------------------
                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

ممنون از دوستان
                  منم یه تجربه ایی دارم
                  حقیقتش منم واسه کار خوب و تمیزدنبال اینجور شرکتها بودم که بعد از کلی تحقیق شرکت الفا مدار را پیشنهاد دادند(البته بعضی شرکتهای دیگر تو رنجی که من میخواستم توانایی اونو نداشتند مثلا قطر via 0.2 و حداقل ضخامت خطوط مسی هم 0.2 که الفا مدار اینو داشت)
                  کیفیتش هم تقریبا عالی بود.فقط یه مشکلی که داره قیمتاش بالاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                    ممنون از دوستان
                    منم یه تجربه ایی دارم
                    حقیقتش منم واسه کار خوب و تمیزدنبال اینجور شرکتها بودم که بعد از کلی تحقیق شرکت الفا مدار را پیشنهاد دادند(البته بعضی شرکتهای دیگر تو رنجی که من میخواستم توانایی اونو نداشتند مثلا قطر via 0.2 و حداقل ضخامت خطوط مسی هم 0.2 که الفا مدار اینو داشت)
                    کیفیتش هم تقریبا عالی بود.فقط یه مشکلی که داره قیمتاش بالاست
                    خب معلومه با اون مشخصات قیمت ها بالا میره
                    مدارهایی که این مشخصات رو بخواد دست هر کسی نمیره
                    من کمترین ترکی که زدم0.4 میلیمتر بود :nice:
                    در مورد ویا هم بیشتر تکنولوژی آبکاری شرکت اون رو معلوم میکنه
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                      jeciran

فکر می کنم شرکت برنا مدار رو میگید که انتهای خیابان رجایی بیمارستان اردیبهشت قرار داره . اگه منظورتون اونه که خیلی شرکت ردیفیه . ما یکی دو سالی هست که با اونا کار می کنیم
                      و خیلی هم راضی هستیم (SMD) . خصوصا اینکه یکی از استادای خودم هم اونجاست . ....
                      آقا، من گول این پست رو خوردم، رفتم سفارش کی پد دادم به همین برنا مدار که میگین (www.bornamadar.ir)، فقط جون مادرت بیا ببین چی درست کرده.
                      - دو تا کیپد شبیه هم نیست. برجسته سازی هاش یکی اینوره، یکی اونور.
                      - به جای رنگ translucent برداشته همون رنگ سفید معمولی رو زده.
                      - همینجور که کار کرده روشون رنگ سیاه ریخنه، لکه های سیاه افتاده رو کیپد ها
                      قبول داره گند زده، ولی نه پول رو پس میده نه حاضره دوباره بزنه.
                      1.5 میلیون رو دستمون خرج گذاشت. همه سفارش رو باید بریزم دور.

شهریار
                      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار
                        آقا، من گول این پست رو خوردم، رفتم سفارش کی پد دادم به همین برنا مدار که میگین (www.bornamadar.ir)، فقط جون مادرت بیا ببین چی درست کرده.
                        - دو تا کیپد شبیه هم نیست. برجسته سازی هاش یکی اینوره، یکی اونور.
                        - به جای رنگ translucent برداشته همون رنگ سفید معمولی رو زده.
                        - همینجور که کار کرده روشون رنگ سیاه ریخنه، لکه های سیاه افتاده رو کیپد ها
                        قبول داره گند زده، ولی نه پول رو پس میده نه حاضره دوباره بزنه.
                        1.5 میلیون رو دستمون خرج گذاشت. همه سفارش رو باید بریزم دور.

شهریار
                        مهندس جان سوءتفاهم شده اون برنا که دوستان معرفی کردن واقعا کارش درسته اما برنا مدار نیست اسمش و ادرس وب سایت اش اینهhttp://www.borna-co.com/
                        زکات علم،نشر و پخش آن است.
                        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من با آلفا کار میکردم. چند روز بل برای یه کار ساده دورو متالیزه 10mil, via 0.5 از چهارتا شرکت قیمت گرفتم
                          آلفا 360
                          کوثر 290
                          تهران 450
                          کاسپین 470
                          چون قبلا با آلفا کار کرده بودم ، کار رو به اونا دادم، اما از کوثر هم نمونه گرفتم که کیفیت خوبی اشت با این تفاوت که نحوه سرویس دهی کارمنداش یه پله از آلفا پایین تر بود

دیدگاه

این تاپیک خیلی وقته بروز نشده ،لطفا در مورد تولید کننده گان جدید مدار چاپی و تجاربتون بنوسید
                            تجارب خودم در زمینه سفارشات بردهای دورویه متالایز
                            فدک (اصفهان) : قیمت پایین ، کیفیت قابل قبول ، پشتیبانی مناسب ، سرعت قابل قبول ضعف : قبول نکردن فرمت Gerber
                            آلفامدار(تهران): کیفیت خیلی خوب ، پشتیبانی خوب ، سرعت مناسب ضعف : قیمت بالا تر از متوسط

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliMech نمایش پست ها
                              این تاپیک خیلی وقته بروز نشده ،لطفا در مورد تولید کننده گان جدید مدار چاپی و تجاربتون بنوسید
                              تجارب خودم در زمینه سفارشات بردهای دورویه متالایز
                              فدک (اصفهان) : قیمت پایین ، کیفیت قابل قبول ، پشتیبانی مناسب ، سرعت قابل قبول ضعف : قبول نکردن فرمت Gerber
                              آلفامدار(تهران): کیفیت خیلی خوب ، پشتیبانی خوب ، سرعت مناسب ضعف : قیمت بالا تر از متوسط
                              فدک قیمتش عالیه (نسبت به کیفیتش)!
                              ولی متالیزش کیفیت نداره! مخصوصا توی Via ها!

یعنی فکر کنم یه جورایی روش "من درآوردیه" و استاندارد نیست!
                              البته برای سیگنالها، خوبه، ولی فکر نکنم برای خطوط تغذیه مناسب باشه!
                              ... .
                              قصد تخریب بنده خدا رو ندارم، اتفاقا من از طرفداراش هستم،
                              هیچ شرکتی نیست که توی این کیفیت و با تعداد نمونه کاری و در زمان یکی دو روز و با این قیمت، کار تحویل بده!!
                              ... .
                              (کسی اخیراً نمونه چاپ سبز زده بذاره!)
                              نمونه کار دو روی متالیزه فدک بدون چاپ سبز و بدون مارکاژ:
                              با وجود تعداد پائین، زیر 8 تومن در اومد! ابعادش هم : 10 * 6.2

جدیدترین ویرایش توسط ubub; ۱۲:۰۵ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.
                              ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

یه مشکلی که فدک داره و در این عکس هم که دوست ما ارسال کرده ، مشاهده می شود این است که سوراخ ها مشکل داره. اول این که دقیقا CENTER نیست و همچنین خیلی وقت ها ممکنه اون اندازه سوراخ دقیقا به اندازه ای نباشه که تو التیوم تعریف کرده باشیم. البته جدیدا مشکلی در سوراخ ها ندیدم ولی قبلا ها این مشکل بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X