اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام و درود
    اگه دو رشته سیمی که داخل سرپیچ رفته کنده شده باشه چطور میشه وصلش کرد؟ایا سرپیچ قابل جدا شدن هست؟بعد میشه دوباره وصلش کرد؟
    برای برداشتن قطعات smd ایا روش راحتی به ذهنتون میرسه؟(من با هویه لحیمشو داغ میکنم و یه پیچ گوشتی دو سو نوک باریک میزنم زیرش)

دیدگاه

نه فک نکنم بشه سیمو به سرپیچ لحیم کرد
      قطعات اس ام دی رو فقط با هیتر باید برداشت و لحیم کرد با هویه روش غیر استاندارده

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط saeed_06
      نه فک نکنم بشه سیمو به سرپیچ لحیم کرد اما میشه دور سرپیچو بهش سیم وصل کرد با نوک هویه کنار دور سرپیچ که پلاستیکیه رو سوراخ کن سیمو از توش رد کن بعد با هویه از بیرون به سرپیچ لحیمش کن
      قطعات اس ام دی رو فقط با هیتر باید برداشت و لحیم کرد با هویه روش غیر استاندارده

دیدگاه

خوب حالا که هیتر ندارم اس ام دیا رو بیخیال شم؟اخه هیتر گرونه
        پس اگه سیما هم کنده شده بود فقط میشه از حباب و بردش استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
          به قیمت ها توجه نکن مال 1 سال پیشه شما از همین فروشگاه اینارو تهیه کن http://eshop.eca.ir/ بازار گرون میگه
          مهندس این قطعات رو از کجا گرفتی قیمتشون یکمی گرونه! توی مدارت کم مصرف با این قطعات اصل و گرونی که شما خریدی اصلا صرف نمیکنه که!!!!
          شما مدار تعمیری رو از کجا میاوردی؟ اصلا میشه کاری که مد نظرت بودن رو کامل توضیح بدی؟ ممنون
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            مهندس این قطعات رو از کجا گرفتی قیمتشون یکمی گرونه! توی مدارت کم مصرف با این قطعات اصل و گرونی که شما خریدی اصلا صرف نمیکنه که!!!!
            شما مدار تعمیری رو از کجا میاوردی؟ اصلا میشه کاری که مد نظرت بودن رو کامل توضیح بدی؟ ممنون
            از ایران میکرو قبل از اینکه با این فروشگاه اشنا بشم مقاومت دونه ای میده 10 تومن 13003 میده 250 تومن :cry:
            تالار های عروسی تا دلت بخاد دارن برو باهاشون همکاری کن ارزونم حساب کن که قبول کنه

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط saeed_06
            از ایران میکرو قبل از اینکه با این فروشگاه اشنا بشم مقاومت دونه ای میده 10 تومن 13003 میده 250 تومن :cry:
            تالار های عروسی تا دلت بخاد دارن برو باهاشون همکاری کن ارزونم حساب کن که قبول کنه مخصوصا الانم که عروسی نیست من 1 هفته پیش 5 تا کارتون لامپ خراب از یه تالار اوردم ولی ادم اینجا سر دوراهی میمونه درس یا پول :nice: دانشگاهم پیشکش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
              تالار های عروسی تا دلت بخاد دارن برو باهاشون همکاری کن ارزونم حساب کن که قبول کنه
              خوب اینها گرونن نمیگم بدن ولی برای تعمیرات قیمت مدارو زیاد میکنند اونوقت برای تعمیرکار صرف نمیکنه
              یعنی شما میری تالار های عروسی و لامپ های معیوبشون رو میگیری یا میخری و میاری تعمیر میکنی و دوباره به خودشون میدی یا میفروشی درسته؟ :surprised: حالا چند میگرفتی؟
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

به خودشون میدم بستگی به تعداد داره تعداد بیشتر قیمت کمتر

دیدگاه

سلام کی میدونه چسب بین حباب لامپ و اون سری (لاکی) لامپ چه نوع چسبیه؟
                  یا چسب مشابه اون چیه؟

دیدگاه

سلام
                    ۱.برای برداشتن و لحیم کاری smd لامپا نیازی به هیتر نیست. من به راحتی با هویه معمولی این کار رو میکم.اول با دمباریک مثلا مقاومتا از رو برد از وسط میشکنم بعد با هویه دو طرفشو تمیز میکنم و با پنس و هویه قطعه جدید رو لحیم میکنم.برای دیود ها هم دو تا هویه از دو طرفش لازمه.
                    ۲.سیم ها هم به راحتی به سرپیچ لحیم میشن.فقط کافیه از انتهای سرپیچ با نوک هویه یه سوراخ ایجاد کنید و بعداز رد کردن سر سیم به سرپیچ لحیمش کنید.
                    ۳.قطعات با کیفیت رو برای لامپای سرحال و درجه دو ها رو برای اونایی که زیاد از عمرشون نمونده استفاده کنید.
                    ۴.من به هیچ لامپی رو نمیدم. باید درست بشه :twisted:.فقط وقتی مشکل از ترانس باشه یا حباب بیخیال میشم و با بالاست مشابه خودش عوض میکنم. برای توان بالا 60w-200w بالاست خوب به تعداد زیادی دارم.اگر کسی خواست با زمانت بهش میدم.
                    ۵.چسب حباب ها رو نمیدونم چیه ولی اگر سیم حباب رو کمی بکشی و محکم ببندی اصلا نیازی به چسب زدن نداره ولی اگر لازمه از چسب سیلیکون استفاده کنید.وارنیش هم برای اتصالی نکردن سیم های حباب به هم یادتون نره.
                    ۶.من تعداد زیادی مقاومت نیم وات از تمام اونایی که نیاز میشه دارم که رو دستم مونده و حالا حالا ها تموم نمیشه اگر کسی خواست زیر قیمت بهش میدم.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

با سلام
                      اگر موقع لحیم کاری دو تا قطعه به هم اتصال پیدا کنن ایراد داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                        با سلام
                        اگر موقع لحیم کاری دو تا قطعه به هم اتصال پیدا کنن ایراد داره؟
                        معلومه که ایراد داره.ممکنه با صدا و انفجار شدیدی روبرو بشین. :evil:
                        کلا عینک محافظ و دستکش پارچه ای چیز خوبیه. :agree:
                        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

اگه ترانزیستو 13001 رو برداریم و یادمون نباشه کدوم طرف باید لحیمش کرد چجوری میشه فهمید؟

دیدگاه

:twisted: علت چشمک زدن بیشتر لامپهای کم مصرف هنگام خاموش بودن انها وجود یه لامپ کوچک در کلید لامپ که بیشتر جنبه تزینی داره است که با قطع کردن لامپ کوچک درون کلید لامپ مربوطه مشکل حل میشود :applause:

اضافه شده در تاریخ :
                            کوچیک شما احمد هستم از استان بوشهر تعمیر کار لامپ کم مصرف و تلفن و کلیه لوازم الکترونیکی : لامپهای کم مصرف بسته به وات انها از ترانزیستورهای NPN:13001-13005-13007 یا 6823D-6822D استفاده میکنند و همه داری دیود IN4007-IN5399 و یک عدد دیاک DB3 و سلف و مقاومتهای 12-10-1-0/5 اهم ومقاومت680 کیلو اهم میباشند ...باید توجه داشت که برخی از ترانزیستورهای 13001 برعکس هم هستند که هنگام تعویض قطعه مورد نظر قرار گیرد :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rubashka
                              اگه ترانزیستو 13001 رو برداریم و یادمون نباشه کدوم طرف باید لحیمش کرد چجوری میشه فهمید؟
                              سلام
                              اگر ترانزیستور را برعکس بذارید هیچی نمیشه و فقط لامپ کار نمیکنه.اگر طرفشو نمیدونید یه بالاست دیگه بردارید و به اون نگاه کنید فرقی نمیکنه ترانزیستورش چی باشه فقط 13003 نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                                معلومه که ایراد داره.ممکنه با صدا و انفجار شدیدی روبرو بشین. :evil:
                                کلا عینک محافظ و دستکش پارچه ای چیز خوبیه. :agree:
                                سلام.من الان چند تا برد سالم جلومه که مثلا یه پایه از مقاومت با خازن یا دیود توسط لحیم به هم چسبیدن.این چی جوریه؟ایا اتصالی که شما میگید منظورتون چیزه دیگه اییه؟برای جدا کردن دو پایه که با لحیم بهم چسبیدن روش خاصی وجود داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X