اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

دوستان با سلام یه لامب دستم رسیده مدارش خیلی حرفه ایه و قوی دوتا ترانس داره یکی ۱:۱ و یکی دیگه چابر خازن هاش اکثرا ام کی تی هست و دیود هاشم برسرعت روشن نمیشه همه قطعات سالمن ماسفت هاشم بلد نیستم تست کنم بنظرتون مشکل از ماسفت هاس جالبش اینجاست تو دیتاشیت نوشته ماسفت ولی زیر بایه ها نوشته بیس کلکتور امیتر

اگه ممکنه راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
      دوستان با سلام یه لامب دستم رسیده مدارش خیلی حرفه ایه و قوی دوتا ترانس داره یکی ۱:۱ و یکی دیگه چابر خازن هاش اکثرا ام کی تی هست و دیود هاشم برسرعت روشن نمیشه همه قطعات سالمن ماسفت هاشم بلد نیستم تست کنم بنظرتون مشکل از ماسفت هاس جالبش اینجاست تو دیتاشیت نوشته ماسفت ولی زیر بایه ها نوشته بیس کلکتور امیتر

اگه ممکنه راهنمایی کنید
      سلام
      عکس بزار یا اسم ماسفتشو بزار
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
        سلام
        عکس بزار یا اسم ماسفتشو بزار
        MDF9N60

دیدگاه

http://alltransistors.com/mosfet/crsearch.php?struct=&polarity=&pd=0&ud s=600&ugs=10&id=10&tj=0&fr=0&c d=0&rds=0.75&caps=
          سلام
          اینا معادلاشن با خودت هس
          IRF840 هس دونهای 2تومنه بزار اگه ج نداد یکی دیگه بگیر
          یکم پایینتره ، چند واته ؟

دیدگاه

http://alltransistors.com/mosfet/crsearch.php?struct=&polarity=&pd=0&ud s=600&ugs=10&id=10&tj=0&fr=0&c d=0&rds=0.75&caps=
            سلام
            اینا معادلاشن با خودت هس
            IRF840 هس دونهای 2تومنه بزار اگه ج نداد یکی دیگه بگیر
            یکم پایینتره ، چند واته ؟
            اقا مرسی 44 ان کانال گذاستم جواب داد یه هیت سینکم زدم پس سرش 120 واته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
              اقا مرسی 44 ان کانال گذاستم جواب داد یه هیت سینکم زدم پس سرش 120 واته
              سلام
              اسم کاملش چیه ؟

دیدگاه

سلام
                اسم کاملش چیه ؟
                والا نمیدونم تحویل مشتری دادم فک کنم بیتا نور بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                  والا نمیدونم تحویل مشتری دادم فک کنم بیتا نور بود
                  نه مدل ترانزیستورشو میگم ، اسم کاملش چی بود ؟

دیدگاه

با سلام.میشه به جای ماسفت ترانزیستور گذاشت؟

دیدگاه

نه مدل ترانزیستورشو میگم ، اسم کاملش چی بود ؟
                      بالای عکس نوشتم که Mega Chip MDF9N60
                      نوشته اصلی توسط power110
                      با سلام.میشه به جای ماسفت ترانزیستور گذاشت؟
                      خیر چون ماسفت تابع ولتاژ هست یعنی وقتی به پایه گیت یک پالس بدیم گیت تحریک میشه و Id به حداکثر میرسه و برای بسته شدن id مجددا یه پالس دیگه به گیت داده میشه تا جریان درین بسته بشه
                      ترانزیستور هم تابع جریان هست باز هم با دادن یه سیگنال ضعیف به پایه بیس خروجی با 180 درجه اختلاف فاز در کلکتور تقویت میشه و برخلاف ماسفت نیازی به پر و خالی کردن خاصیت خازنی گیت نیست خلاصه به قول دوستمون از زمین تا اسمون با هم فرق دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza babatabar
                        آقا لطفآ اصلآ این کارو نکنید
                        من نمیدونم دوستان از این کار جواب گرفتن یا نه
                        اما من چندین دفعه با مقاومت امتحان کردم و بعد از چند ثانیه مقاومت های ورودی و کم اهم ترکیدند
                        با این کار :
                        نور لامپ نصف میشه
                        فیلامان نارنجی میشه
                        فیلامان داغ میکنه
                        فیلامان بعد 5 دقیقه میسوزه

مشکلی هم برای مدار پیش نمیاد من عاشق لامپ هایی هستم که فیلامانشون سوخته چون مدارشون سالم میمونه مدارشونو با یه مدار خراب عوض میکنم و تحویل مشتری میدم میگم درست نمیشه بعد مدار رو میزنم رو لامپ دیگه و ... همه الکترونیک بلد نیستن که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                          من عاشق لامپ هایی هستم که فیلامانشون سوخته چون مدارشون سالم میمونه مدارشونو با یه مدار خراب عوض میکنم و تحویل مشتری میدم میگم درست نمیشه بعد مدار رو میزنم رو لامپ دیگه و ... همه الکترونیک بلد نیستن که
                          از من میشنوی این کار رو نکن. 90 درصد مشتریا اگر بهشون قضیه رو بگی خودشون با رضایت میگن مال خودت دیگه بدرد من که نمیخوره ولی این کار شما که بدون رضایت مشتری بالاست رو عوض میکنی...............که ارزش جواب پس دادنش رو نداره.
                          واسه اعتبارت تو چشم مشتریا هم خوب نیست.
                          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                            از من میشنوی این کار رو نکن. 90 درصد مشتریا اگر بهشون قضیه رو بگی خودشون با رضایت میگن مال خودت دیگه بدرد من که نمیخوره ولی این کار شما که بدون رضایت مشتری بالاست رو عوض میکنی...............که ارزش جواب پس دادنش رو نداره.
                            واسه اعتبارت تو چشم مشتریا هم خوب نیست.
                            قانع شدم

دیدگاه

سلام دوستان حتما اول فیلامان رو چک کنین ( اگه مقاومت ضربه گیر تو ورودی یا فیوز داره چک کنین مسیر رو ببینین به سر پیج را ه میده یا نه ، شاید مشکل همون جلو چشتون باشه )
                              خب مقاومتا اکی هس ، ترانزیستور ها اکی هس ( به شرطی که جهتش اکی باشه ) ، و دیود ها هم میفرماین سالمه .
                              پس میمونه خازن استارتر و پی تی سی در صورت وجود ( اگه داره ) ، خازن استارتر رو عوص کنین و ببینین اکی هست یا نه .

اما در اخر می مونه سرپیچی که توش وصل میشه لامپ.
                              تمامی موارد رو چک کنی گیرت در میتد ( مسیر پشت لامپ هم ، منظورم بوردش قطعی نداشته باشه و لحیم مردگی نداشته باشه )
                              با سلام وبا تشکر از همه دوستان وشرمنده از این که به دلیل امتحانات دیر به دیر جواب میدم :redface:
                              بله من اول فیلامان رو چک کردم سالمه فیوزو مقاومت هارو هم چک کردم (یعنی سوخته بودن تعویض کردم)خازن استارترو سه بار تعویض کردم به دلیل شک داشتن به مقدار که با مولتی متر سنجیده میشد وهمه قلع مردگی ها رو هم از بین بردم :angry: :angry: ولی جواب نمیده و همان طور که قبلا گفتم فقط یکساعت کار کرده :eek: :eek:
                              مرسی از راهنمایی هاتون
                              مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                                با سلام وبا تشکر از همه دوستان وشرمنده از این که به دلیل امتحانات دیر به دیر جواب میدم :redface:
                                بله من اول فیلامان رو چک کردم سالمه فیوزو مقاومت هارو هم چک کردم (یعنی سوخته بودن تعویض کردم)خازن استارترو سه بار تعویض کردم به دلیل شک داشتن به مقدار که با مولتی متر سنجیده میشد وهمه قلع مردگی ها رو هم از بین بردم :angry: :angry: ولی جواب نمیده و همان طور که قبلا گفتم فقط یکساعت کار کرده :eek: :eek:
                                مرسی از راهنمایی هاتون
                                سلام
                                عرض ادب
                                اول ورودی رو چک کن ببین فیوز و مقاومت سوخته ؟
                                اگه سوخته پس حتما یه جایی یه حالی به مدار دادی ؟
                                خب اگه وقت کردی یه عکس بزار.
                                اما ترانزیستوراتو چک کن و دیوداتو و مقاومتا رو 2باره.
                                خازن استارتر یهبا عوض کردی کافیه.
                                اگرم دیدی همه سالمه نکته اخر تو جنس و یا همون گاز فیلامانه که ممکنه تموم شده باشه.ببین حباب همون وات یا یه کم کمترک نداری ببند ببین ج میده یا نه.
                                چیز خاص دیگه ای نداره.

اونم انجام دادی نشد هوتو تو بساوونش به اک :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( یعنی ولش کن )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X