اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

دوستان کسی مدار برای لامپ کم مصرف 32 وات داره
    سوخته نمیدونم قطعاتش چیه

دیدگاه

تعمیر لامپ کم مصرف

سلام دوستان
      لطفا کمک کنید
      یه لامپ کم مصرف 60w روش نوشته uwlque metal بعد یه جاشم نوشته z.f.r. lighting
      روشن نمیشه هیچ سر رشته ای هم ندارم می خوام یاد بگیرم تعمیرشو
      اول اینکه باید بگم لامپش سالمه
      الان بازش کردن هیچ تیرگی یا سوختگی نیست تنها موردی که هست دوتا پایه مثل هم هست که روشون نوشته sbp15s و -n511 که یکی از این دو پایه قسمت بدن پلاستیکیش شکسته ولی لحیماش سالمه خازن ها هم سالم هستند البته چشمی چه کار کنم آیا روشن نشدنش ربطی به این شکستگی داره؟

دیدگاه

پاسخ : تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ilya313
        سلام دوستان
        لطفا کمک کنید
        الان بازش کردن هیچ تیرگی یا سوختگی نیست تنها موردی که هست دوتا پایه مثل هم هست که روشون نوشته sbp15s و -n511 که یکی از این دو پایه قسمت بدن پلاستیکیش شکسته ولی لحیماش سالمه خازن ها هم سالم هستند البته چشمی چه کار کنم آیا روشن نشدنش ربطی به این شکستگی داره؟
        لطفا اسم اون چیزی که قسمت پلاستیکش شکسته رو بگید یا کلا عکس بزارید تا ببینیم چی شده.
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

پاسخ : تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ilya313
          سلام دوستان
          لطفا کمک کنید
          سلام
          صفحه 92 پست 1366 رو بخونید تا یه اطلاعاتی بدست بیارید بعد سوالی بود در خدمتیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
            دوستان کسی مدار برای لامپ کم مصرف 32 وات داره
            سوخته نمیدونم قطعاتش چیه
            سلام
            کدوماش سوخته؟ اگه کلا بردش تعطیله یه برد دیگه تهیه کنید و اونو بی خیال شید.

دیدگاه

با سلام
              یه لامپ 60 وات دارم که همه قطعاتش سالمه فقط به چهار تا خازن پلی استرش شک دارم.مشخصات خازنها اینه:100 ولت 223. 1250 ولت 562. 1200 ولت 152و یکی هم 104 ولی ولتاژش مشخص نیست.خازن اولیه تو تست بازر یه بوق کوتاه میزنه ولی سه تای دیگه هیچ صدایی نداره.به نظرتون سالمن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa2
                ممنون . من یه سوال دیگه در مورد این لامپهای کم مصرف دارم که فکرمو به خودش مشغول کرده اصلاً هم نمی تونم براش جوابی پیدا کنم اونم اینه که چرا این لامپها در زمانی که خاموش هستن چشمک میزنن؟؟؟؟!!!!!!!! یعنی هر 3 ثانیه یه نور خفیفی ازشون خارج میشه؟؟؟؟؟ هیچ وقت هم تموم نمی شه..... :eek:
                یه دونه ریزن (لامپ کوچک) داخل کلیدی که با آن لامپ کم مصرف رو روشن خامومش می کنی هست اونو قطع کن دیگه روشن خاموش نمیشه دوست عزییز
                زندگی با الکترونیک زیباست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                  با سلام
                  یه لامپ 60 وات دارم که همه قطعاتش سالمه فقط به چهار تا خازن پلی استرش شک دارم.مشخصات خازنها اینه:100 ولت 223. 1250 ولت 562. 1200 ولت 152و یکی هم 104 ولی ولتاژش مشخص نیست.خازن اولیه تو تست بازر یه بوق کوتاه میزنه ولی سه تای دیگه هیچ صدایی نداره.به نظرتون سالمن؟
                  ?????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط loghman13
                    یه دونه ریزن (لامپ کوچک) داخل کلیدی که با آن لامپ کم مصرف رو روشن خامومش می کنی هست اونو قطع کن دیگه روشن خاموش نمیشه دوست عزییز
                    سلام
                    شما سیم کشی خونه تون اشکال داره
                    به جای اینکه فاز رو وصل کلید کنن
                    نول را دادن به کلید
                    با این اتفاق خازن های لامپ کم مصرف یا ترانس مهتابی مداوم به مقدار کم شارژ و به زمین تخلیه میشن
                    صدتا لامپ مدار دار هم عوض کنید مداوم تکرار میشه و به شدت عمر مدار کاهش پیدا میکنه
                    شما باید از جعبه تقسیم قبل از کلید جای سیم فاز و نول را عوض کنید
                    یعنی سیمی که فازمتر را روشن میکند به کلید بدهید
                    و سیم دیگر را مستقیم به سرپیچ لامپ
                    اگر کل لامپ ها همین مشکل را دارن
                    بعد از کنتور جای سیم ها رو عوض کنید
                    یعنی در جعبه تقسیم اولیه خانه
                    موفق باشید

دیدگاه

داخل کلید مربوط به اون لامپ یه چراغ کوچولو هست اونو در بیار مشکل حل میشه.اگه حل نشد تست کن ببین وقتی کلید خاموشه فاز قطع میشه یا نول.باید فاز قطع بشه اگه نول قطع شد داستان داره

دیدگاه

برای جلوگیری از چشمک زدن
                        یدونه خازن 100 نانو 630 v با سیم نول و فاز
                        لامپ کم مصرف موازی کنید دیگه چشمک ندارید
                        الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
                          برای جلوگیری از چشمک زدن
                          یدونه خازن 100 نانو 630 v با سیم نول و فاز
                          لامپ کم مصرف موازی کنید دیگه چشمک ندارید
                          این که اتصال کوتاه میشه استاد

دیدگاه

اول لامپ تو کلیدو در بیارین نشد یه ترانس 1 به 1 با وات مساوی لامپ بگیرید با اون لامپو وصل کنید.
                            یکار دیگه هم میشه لامپو باز کنید خازنی که بعد از پی دیود هست رو بردارید یدونه با ظرفیت کمتر بزارید 80 درصد احتمال شه درس شه،
                            یکار دیگه هم مشهه یه ترایاک 300 ولتی بگیرید و یه پل دیود و یه خازن 10 میکرو 400 ولتی توی خروجی مثبت پل دیود ترایاک رو بزارد و خازن صافی دو بین پایه منفی و ترایاک بزارید. اینجوری اگه ولتاژ بالای 300 ولت دیسی بود جریان عبور داده میشه و غیر اینصورت مدار قطعه. خروجی نهایی رو بزنین به لامپ.
                            یه راه دیگه هم هست :biggrin: یه لامپ رشته ای بسیار کوچیک 220 ولت 5 وات رو بگیرید لامپو باز کنید توی ورودی این لامپو وصل کنید.
                            راه های دیگه به ذهنم رسید میگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                              این که اتصال کوتاه میشه استاد
                              اتصال چی میشه؟؟؟
                              دوست عزیز توی تمامی منابع تغذیه سویچینگ 1 عدد یا 2 عدد خازن 100n
                              275v ac موجود میباشد (filter emi)
                              خازن با سیم ورودی برق لامپ فاز و نول موازی میشود
                              تست کنید صدرصد درست میشود خیالتان راحت
                              الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
                                اتصال چی میشه؟؟؟
                                دوست عزیز توی تمامی منابع تغذیه سویچینگ 1 عدد یا 2 عدد خازن 100n
                                275v ac موجود میباشد (filter emi)
                                خازن با سیم ورودی برق لامپ فاز و نول موازی میشود
                                تست کنید صدرصد درست میشود خیالتان راحت
                                این بشرطیه که خازن mtk باشه وگرنه من یبار این کارو کردم فیوز خونه و خازن دو تاشون رفتن تو هوا
                                فک کنم خازن های mtk مقاومت دارن یا چمدونم همچین جیزی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X