اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

با سلام
    خواهش

یه توضیحی بده در موردش که چه تغییراتی انجام دادی

و اینکه چرا سه تا ترانس استفاده کردی
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

پسر خوب یه نکته که همیشه باید رعایت بشه اینه که سعی کن سیم کشی رو مرتب کنی چون هم کار نمیز میشه و هم اینطوری ممکنه اگر در اینه مشکل بوجود اومد و تعمیرش ساده بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        با سلام
        خواهش

یه توضیحی بده در موردش که چه تغییراتی انجام دادی

و اینکه چرا سه تا ترانس استفاده کردی
        سلام مهندس
        بله نقشه اصلاح شدشو میذاریم
        http://s5.picofile.com/file/8173550400/fan.JPG
        بک ترانس برای امپ
        یکی برای فن
        و یکی برای تغذیه مدارات جانبی امپ هستش با دوستان هم تو قسمتای دیگه مشورت کردم گفتن ترانس فن باید جداباشه به همون علت 3 تاس
        زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          پسر خوب یه نکته که همیشه باید رعایت بشه اینه که سعی کن سیم کشی رو مرتب کنی چون هم کار نمیز میشه و هم اینطوری ممکنه اگر در اینه مشکل بوجود اومد و تعمیرش ساده بشه
          با تشکر از اقا مصطفی عزیز چشم حتما جمع و جورش میکنم فعلا قاب جلوش و بغلاش و ریزه کاریش مونده که جمع جور سیما هم مد نظرم بود به هرحال از راهنماییتون متشکرم

دیدگاه

دوستان کار بلد من یه سوال داشتم من یه جفت باند ال جی دارم 100واتن روی 6اهم
            خروجیstk4192llهشت اهم هست ایا امکان داره مشکل پیش بیاد؟؟؟؟؟چه برای امپ چه برای باند؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
              دوستان کار بلد من یه سوال داشتم من یه جفت باند ال جی دارم 100واتن روی 6اهم
              خروجیstk4192llهشت اهم هست ایا امکان داره مشکل پیش بیاد؟؟؟؟؟چه برای امپ چه برای باند؟؟؟
              سلام مشکلی نداره.موفق باشی
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                سلام مهندس
                بله نقشه اصلاح شدشو میذاریم
                http://s5.picofile.com/file/8173550400/fan.JPG
                بک ترانس برای امپ
                یکی برای فن
                و یکی برای تغذیه مدارات جانبی امپ هستش با دوستان هم تو قسمتای دیگه مشورت کردم گفتن ترانس فن باید جداباشه به همون علت 3 تاس
                بدون ترانس سومم فکر کنم بشه ها ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                  بدون ترانس سومم فکر کنم بشه ها ...
                  من فن رو زدم به ترانس تغذیه مدارات جانبی بد جوری نویز انداخت رو امپ شما راه حل دیگه میدونین واسش؟؟؟

دیدگاه

اینکه تغذیه را dc کنی و بدی به تمام مدارات - این بتدایی ترین راهکار برای تغذیه چندین مدار هست و معلومه که بحث نویز بدون شک به وجود میاد

من در اون دستگاه صوتی از ترانس ولتاژ پایین حدود 6-7 مدار که فن و پری هم جزءش هست تغذیه کردم
                    به این صورت عمل کردم که برای هر مدار یه رگولاتور ولتاژ ترانزیستوری ساده قرار دادم و خروجی مدارات هم همیشه ولتاژشون کمتر از ولتاژ ترانس هست

در مورد مدار فن هم علاوه بر رگولاتور توسط مقاومت هم محدود شده و روی فن هم خازن قرار دادم

در مواردی که مدار را نسبت به نویز حساس دیدم از رگولاتور سوئچینگ LM2576 که ولتاژ های گوناگون داره (موقع خرید باید بگید چه ولتاژی میخواهید ) قرار دادم که کاملا اون مدار نسبت به تغذیه یزوله کردم

تنها مداری که از این روش ایزوله کردم مدار mp3 پلیر بود

در کل خیلی کارا و ترفند ها برای حذف نویز میشه انجام داد ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                      من فن رو زدم به ترانس تغذیه مدارات جانبی بد جوری نویز انداخت رو امپ شما راه حل دیگه میدونین واسش؟؟؟
                      دوست من من تو مدارم کلی ولتاژای مختلف دارم.حتی دوتا فن 12دارم که همه اینارو با رگولاتور 78xxبستم و اصلا نویزی تو مدار وجود نداره.چون رگولاتور همون قدری که نیاز مدار هست رو میره که نوساناتو به حداقل میرسونه.علت اصلی نویز در مدار هم نوساناته جریانه.پس حتما همه تغذیه هاتو برای هر مدار رگوله کن.
                      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

ممنون از همه دوستان که تجاربشون رو در اختیار بنده و کاربرای دیگه قرارمیدن

دیدگاه

مهندسaswhu600مدارکنترل دور فنی که نقششو ارایه دادین و ساختم میشه یه کمک دیگه تو اصلاحش کنین؟مدار به حرارت زیاد حساسه چیکار میشه کرد که مدار زمانی که هیت سینگ تا حد معمولی داغ کرد(نه بیش ازحد) شروع به کار کنه؟؟؟ :mrgreen:

دیدگاه

خوب این مورد با پتانسیومتر تنظیم میشه

اگه پتانسیومتر برای تنظیم خیلی تیز هست از مولتی ترن استفاده کن

یا

با سعی و خطا دو تا مقاومت به دو طرف پتانسیومتر سری کن (دو پایه کناری و نه پایه وسط) که محدوده کاری پتانسیومتر محدود بشه

تازه اون مداری که من گفتم حسگر مستقیما ترانزیستور فن را تحریک میکنه

اینکه شما نقشه شا کشیدین یه ترانزیستور بین حسگر و ترانزیستور فن هم وجود داره برای همین حساسیت مدارت رفته بالا
                            خود BD139 قدرت تحریک بالایی برای ترانزیستور فن داره حالا با تقویت دوباره اون باعث میشه با کوچکتری دما مدار فن به اشباع بره مدارت خیلی حساس بشه

دیدگاه

نه مدار حساس نیس از قضا نسبت به دمای خیلی بالا واکنش نشون میده طوریه که وقتی به امپ ولوم میدم تا جایی که هیت سینگ تقریبا دستو میسوزونه اما مدار واکنش نشون نمیده و وقتی هیت سینگ حسابی داغه داغ هست واکنش نشون میده من با تغییر مقدار پتانسومتر میتونم حساس ترش کنم؟یا باید به جای استفاده از حساسیتbd 139از ntcبیست کیلو اهم قرار بدم؟به نظرتونntcبتونه حساسش کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                                نه مدار حساس نیس از قضا نسبت به دمای خیلی بالا واکنش نشون میده طوریه که وقتی به امپ ولوم میدم تا جایی که هیت سینگ تقریبا دستو میسوزونه اما مدار واکنش نشون نمیده و وقتی هیت سینگ حسابی داغه داغ هست واکنش نشون میده من با تغییر مقدار پتانسومتر میتونم حساس ترش کنم؟یا باید به جای استفاده از حساسیتbd 139از ntcبیست کیلو اهم قرار بدم؟به نظرتونntcبتونه حساسش کنه؟
                                سلام بر شما ntc بهتر 10تا20کیلو واکنش سریعی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X