اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

نوشته اصلی توسط ashk
    مچ کردن مدارات دوبل یه کم سختتره. اون مقاومت 100 کیلوی پایه دو ایجاد نویز نمیکنه؟؟؟ به نظر خیلی زیاده. نیست؟؟
    برای لاین فکرکنم همون خازن رو با یه مقاومت 1 مگا بزاری میشه لاین.
    سلام استاد تصمیم گرفتم همین مداری که تغذیه تک داره رو مونتاژ کنم و ترانسم هم تغذیه تک 15 ac داره.

برای میکروفن اون مقاومت 100 کیلو رو که فرمودید 2.2 کیلو گذاشتم و صدا خوب هست .
    برای لاین هم منظورتون این هست که یک سر مقاومت 1 مگا رو به فیش لاین و سر دیگه اون رو به خازن ورودی مدار وصل کنم ؟؟؟ منظورتون این جوری هست ؟؟؟

اگر این طور هست فکر کنم با این روش اگر بخوام هم از لاین و هم از میکروفن همزمان استفاده کنیم صدای میکروفن مقداری کم میشه ؟؟؟ درسته ؟؟؟ آیا تو دستگاههای شما هم همین طور هست؟؟

دیدگاه

استاد چند تا سوال هم برام پیش اومد ؟؟
      1) تو نقشه اون مقاومت که تو ورودی هست و 120 کیلو هست و با گراند موازی شده چه نقشی داره ؟؟؟
      اگر کم بشه مشکلی ایجاد بشه مثلا" 47 کیلو ؟؟؟؟
      http://redhue.ir/images/64315112250361095741.gif
      2) اگر بخوام همین طرح بالا رو برای مستر پیاده کنم مقاومت های گین پ آمپ اول و دوم رو چه مقدار بگیرم ؟؟؟
      اون وقت تو ورودی مدار مستر که هم خروجی اکو بهش وارد میشه و هم خروجی پری ها باید تغییراتی بدم یا نه ؟؟
      با تشکر از وقتی که میزارید و من رو راهنمایی میفرمایید :bye

دیدگاه

اگر 2.2 کیلو گزاشتی و جواب داده پس همین 100 کیلوی خودش برای لاین خوبه. قرار نیست لاین و میکروفن همزمان از یک کانال استفاده کنند این کار اصلاً غلطه.
        اون مقاومت 120 کیلو با 100 کیلوی ورودی یه تقسیم مقاومتی برای کنترل دامنه ورودی و کاهش امپدانس در نظر گرفته شده. با کم کردنش صدا ضعیفتر میشه. و ممکنه کمی هم بم بشه.
        مقاومت ورودی رو از 100 کیلو به 3.3 کیلو برسون. 100 کیلوی گین اول رو هم فکر کنم 820 کیلو تا 1 مگا بزاری خوب باشه. البته من بر اساس حدس و گمان میگم وگرنه تا صدا رو نشنوم نمیتونم نظری بدم.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          اگر 2.2 کیلو گزاشتی و جواب داده پس همین 100 کیلوی خودش برای لاین خوبه. قرار نیست لاین و میکروفن همزمان از یک کانال استفاده کنند این کار اصلاً غلطه.
          استاد به دلیل کاهش گیرایی من هنوز متوجه نشدم منظورتون از اینکه می فرمایید
          قرار نیست لاین و میکروفن همزمان از یک کانال استفاده کنند این کار اصلاً غلطه.
          چیست ؟؟؟ پس تو دستگاههایی که برای هر پری یک ورودی میکروفن به همراه یک ورودی لاین دارند و تنها از یک 4558 هم استفاده می کنند از چه روشی بهره می برند ؟؟
          استاد مشکل من اینه که تو نقشه ای که بهتون معرفی کردم نمی دونم چه طوری هم ورودی لاین داشته باشم و هم میکروفن؟؟؟ اگر براتون مقدور بود تو نقشه برام مشخص کنید.
          با توجه به گفته های شما برای ورودی لاین از همون 100 کیلوی خودش استفاده میکنم یعنی از پایه 2 آیسی برای لاین استفاده میکنیم به این صورت:

خب حالا تکلیف میکروفن چی میشه آیا باز هم باید از پایه 2 آیسی استفاده کنم ؟؟
          با تشکر

دیدگاه

این چه حرفی بود!!! شما خیلی هم باهوشی. ببین ما توی دستگاه چند کانال میکسر میبندیم. هر میکسر میتونه به عنوان لاین یا میکروفن استفاده بشه. ببین یا این یا اون. یه پری قرار نیست هر دو کار رو با هم بکنه. گرچه میتونه انجام بده ولی نتیجه خوبی نمیده. در واقع ما با اینکار به مصرف کننده اجازه میدیم که از هر کانال میکسر به نحوه دلخواهش استفاده کنه. مثلاً از میکروفن پری اول و لاین پری دوم.
            برای میکروفن همونجایی که دورش خط کشیدی رو با یه خازن 1 میکرو و مقاومت 2.2 کیلو به پایه 2 وص کن.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد سپاسگذارم :applause:
              متوجه شدم .
              چون من تعداد پری هایی که می بندم 3 تا بیشتر نیست میتونم قبل از این مدار :
              http://www.up.98ia.com/viewer.php?file=fqw0k0inl6njf7xi60f0.gif
              از مدار زیر استفاده کنم ؟؟ برای اینکه لاین و میکروفن رو همزمان داشته باشم.>؟؟وخروجی مدار زیر رو به ورودی مدار بالا بدم
              http://redhue.ir/images/35482372866872816642.gif

دیدگاه

بله. حتی میتونی فقط قسمت میکروفن مدار رو بهش اضافه کنی

دیدگاه

با سلام به همه دوستان عزیز و آقا حمید نازنین(اشک)
                  خوب ماشاا... همه یه پا استاد و صاحب نظر شدن...
                  خوب چه خبرا
                  تو محمد جان دست از این کارای عجیب غریب برنداشتی
                  عزیز دلم این چیه برداشتی آوردی می خوای بازسازی کنی می اومدی در خونه ما هفته پیش ده بیست تا اینطوری رو تیکه پاره کردم و ریختم تو گونی بیان ببرن بندازنش تو آشغالها دیگه عمر اینا سر اومده فقط یه قاب بزرگ دارن که آلان هم دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد با این سیستمهای جدیدی که اومده و حجم رو خیلی کم کرده
                  به نظرم ارزش بازسازی و اینجور کارها رو نداره اوراقش کن آلومینیومش واسه هیت سینک خوبه ترانسش هم بکار میاد سایر فیش میشهاش و بقیه قطعات دردبخورش رو باز کن بندازش دور
                  تو که میخوای اینکار رو بکنی یکی کامل درست کن دیگه اینو میخوای چیکار
                  تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SHAHRYAR52
                    با سلام به همه دوستان عزیز و آقا حمید نازنین(اشک)
                    خوب ماشاا... همه یه پا استاد و صاحب نظر شدن...
                    خوب چه خبرا
                    تو محمد جان دست از این کارای عجیب غریب برنداشتی
                    عزیز دلم این چیه برداشتی آوردی می خوای بازسازی کنی می اومدی در خونه ما هفته پیش ده بیست تا اینطوری رو تیکه پاره کردم و ریختم تو گونی بیان ببرن بندازنش تو آشغالها دیگه عمر اینا سر اومده فقط یه قاب بزرگ دارن که آلان هم دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد با این سیستمهای جدیدی که اومده و حجم رو خیلی کم کرده
                    به نظرم ارزش بازسازی و اینجور کارها رو نداره اوراقش کن آلومینیومش واسه هیت سینک خوبه ترانسش هم بکار میاد سایر فیش میشهاش و بقیه قطعات دردبخورش رو باز کن بندازش دور
                    تو که میخوای اینکار رو بکنی یکی کامل درست کن دیگه اینو میخوای چیکار
                    به به ببین کی اومده .
                    شهریار جان خیلی خوشحالمون کردی .
                    خب من سرم درد می کنه برای این جور کارها و اینکه یک تجربه جدید کسب کنم.
                    می اومدی در خونه ما هفته پیش ده بیست تا اینطوری رو تیکه پاره کردم و ریختم تو گونی بیان ببرن
                    تازه داری می گی خب زودتر می گفتی . واسه همین هست که بهتون می گم اینجا رو ترک نکنید. :biggrin:

دیدگاه

مرسی عزیزم
                      شوخی کردم خودت که میدونی

خوب گیر کارت کجا است چی احتیاج داری بگو واست بذارم
                      تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

سلام استاد اشک
                        یک مدت از دست ما راحت بودی ما دوباره مزاحم شدیم
                        استاد من یک مدار مستر ساختم که توش از دو تا 4558 استفاده شده سوالم اینه که اگر بخواهیم از یک قسمت 4558
                        استفاده کنیم اون سمتی که بیکار میمونه رو باید آزاد باشه ؟
                        اجازه بدین واضح تر بگم من از یک آیسی 4558 از پایه های 1 و 2 نمی خوام استفاده کنم آیا این دو پایه رو به هم وصل کنم یا جدا باشند و آزاد ؟؟
                        با تشکر

دیدگاه

فرقی نمکینه. چون هیچ ارتباطی با 6 و 7 نداره.

دیدگاه

با سلام
                            استاد اشک بالاخره مدار میکسر رو که نقشه اش رو بهتون معرفی کرده بودم و به همراه یک مدار مستر مونتاژ کردم .
                            البته با ولتاژ تک کار میکنه اما خوب از کیفیتش راضی هستم.
                            استاد یک مدار برای رورب با 2399 ساختم که ولوم های اکو و تاخیر رو از رو برد برداشتم و فقط ولوم رورب رو رو برد گذاشتم تا بشه رورب رو کنترل کرد.
                            استاد میشه یک توضیح بدید چه طوری سیم کشی رو انجام بدم که هم 2395 ( اکو ) رو داشته باشم و هم 2399
                            (رورب ).با تشکر

دیدگاه

میتونی خروجی هر دو مدار رو با هم موازی کنی. دقیقاً مثل پریها که توی میکسر استفاده کردی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                میتونی خروجی هر دو مدار رو با هم موازی کنی. دقیقاً مثل پریها که توی میکسر استفاده کردی.
                                پس خروجی اکو و رورب هر دو به ورودی مستر میره درست گفتم ؟؟
                                استاد ورودی رورب رو هم مثل اکو از خروجی ولوم اکو که تو هر پری وجود داره بگیرم ؟؟؟
                                راستی اگر بخوام رورب قطع بشه میتونم یک کلید سر راه ورودی یا خروجی مدار رورب قرار بدم ؟؟؟
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X