اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

100 یعنی 10 اهم .
    خروجی رو میتونی از پایه هایی که به گیت ماسفتهای قدرت میره بگیری.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوستان اساتید برد همچنان بدون ماسفت ها تکمیله
      الان با 12ولت دوبل که بهش وصل میکنم ورودی هم از گوشیم میدم صدا زیر پایه گیت ماسفت یعنی بعد از مقاومت 47کیلو دارم اما بی کیفیت تر و ضعیفتر از ورودی که بهش دادم
      بی کیفیت تر منظورم اینه که اصلا صاف نیست و حجم صدا یک چهارم خروجی گوشی هست.
      مولتی 2.5کیلو صفر هست
      مولتی 100 اهم وسط هست
      الان 2تا سوال مطرح میشه:
      1- این قضیه طبیعی هست آیا؟؟؟
      2-الان که ماسفت روش نیست میتونم عملیات کالیبره کردن مولتی ها رو انجام بدم؟؟

دیدگاه

دوست عزیز فکر کردی با مولتی ترنها چی رو تنظیم میکنیم .
        اگر ماسفتها نباشه که کاری نمیشه انجام داد.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

مثل این میمونه که بگی من یه ماشین ساختم بدون موتور حالا میتونم مقدار مصرف سوختش رو تعیین کنم؟؟!! :eek:
          البته اینکه صدا رو داری خیلی خوبه و نشون میشه به احتمال 95% مدار جواب میده. تمام اون مواردی رو هم که فرمودید طبیعی است. یادتون نره که 12 ولت بهش دادید و این براش خیلی کمه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

داداش اخه نمیشه که تو اصلیترین قطعه مدار رو نذاشتی میخوای مدار رو تست کنی!!
            برو ماسفت هارو بخر بزار امتحان کن مدار رو اگه مشکلی بود بگو
            در ضمن بفرما اینم از استاد اشک که میگفتی نمیان اینجا
            راستی یه عکس از پشت و روی مدار بزار ببینیم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              داداش اخه نمیشه که تو اصلیترین قطعه مدار رو نذاشتی میخوای مدار رو تست کنی!!
              برو ماسفت هارو بخر بزار امتحان کن مدار رو اگه مشکلی بود بگو
              در ضمن بفرما اینم از استاد اشک که میگفتی نمیان اینجا
              راستی یه عکس از پشت و روی مدار بزار ببینیم!!
              آقا مهدی خیلی دمت گرم استاد اشک شما هم همینطور!
              مهدی عکس که گذاشتم! برو صفحه 7 پست 102 2تا عکس گذاشتم
              در ضمن مدار رو با تغذیه 24ولت بدون ماسفت راه انداختم صدای با کیفیت شنیدم :wow:
              سیم هدفون رو به منفی و پایه ورودی مقاومت 47 کیلو زدم صدای ضعیفتر از سورس و با کیفیت شنیدم
              الان مشکلم اینه که ماسفت گیر نمیاد بوشهر کسی هست پول بریزم به حسابش برام بفرسته؟؟؟ اینجا واقعا گیر نمیاد..

دیدگاه

سلام چی شده 3 4 روزه هیشکی فعالیتی نمیکنه؟؟
                به هر حال من ماسفتا رو سفارش دادم 240 3500تومان 9240 4000تومان پول پست 4000تومان فردا یا پس فردا میرسه دستم
                با دیدن قدرت stk 4192 سام استار بدجور به شک افتادم که این 2تا ماسفت بتونه تو کیفیت وقدرت به پای اون برسه...
                اگه نرسید دور الکترونیک رو کلا خط میکشم! میخواستم اون 4 ماسفتی رو بسازم نزاشتین گفتین خیلی قوی هستو این حرفا..
                مهدی جان عکس برد رو دیدی؟؟

دیدگاه

مجید جان شما اینو بساز مطمئن باش از لحاظ قدرت و کیفیت راضیت میکنه
                  من خودم برا ساب اون 4 ماسفتی رو ساختم دیدم اگه بخوام ازش استفاده کنم سابم رو نابود میکنه بفکر افتادم همین 2 ماسفتی رو براش درست کنم
                  بعد تو این راه که اومدی خیلی باید تلاش کنی و تجربه کسب کنی تا بتونی اون چیزی رو که میخوای درست کنی به این سادگی نیست اگه بخوای با یکم مشکل عقب بکشی بجایی نمیرسی

دیدگاه

سلام
                    خب داداش چی بگیم منتظریم مدار رو تکمیل کنی!!
                    ماسفت هارو هم یادش بخیر دونه ای 1500 تومن میگرفتم!!
                    از هر کدوم 1 دونه سفارش دادی؟؟ احتمال سوختن اینا هست ها چون تجربه اولته من چند تا اینارو مرحوم کردم تا قلقش اومد دستم!!
                    اون امپ سام استار رو منم دارم چیز باحالیه ولی pcb ضعیفی داره ترک های تغذیه و خروجی خیلی نازک هستن :NO: ولی داداش این ماسفته اگه تغذیه خوب بهش بدی و ورودیت قوی باشه میترکونه!!! چی رو با چی مقایسه میکنی؟ :icon_razz:
                    عکس هارو هم دیده بودم یادم رفته بود!

دیدگاه

سلام شدیدا کمک میخوام!
                      مدار راه افتاد با ترنس 30-0-30 ولت که بعد از پل دیود و خازن شد هر سر 41ولت یعنی کلا 82ولت تو مدار هست
                      مدار رو روشن کردم خروجی رو دادم به یه فول رنج 70واتی ورودی هم گوشی موبایل.
                      اول صدا خراب بود و ماسفتها یخ! مولتی 2.5 رو پیچوندم تا اینکه یهو صدا صاف شد همونجا فیکسش کردم
                      و اما مشکل!! دقیقا زمانی که صدا با کیفیت میشه ماسفتا شروع میکنن به داغ شدن و اینکه مقاومت 10کیلو 3وات یه شدت داغ میشه.
                      دوم اینکه من نمیدونم مولتی 100 اهم کارش چیه؟! الان رو وسط تنظیمه باید چیکارش کنم؟؟

دیدگاه

مجید جان اونجوری که بهت گفتم دقیق تنظیمشون کن اگه روی اون اعداد ثابت شد بهش صدا بده و به بلندگو وصلش کن اگه صدا داشتی که مبارکه اگه صدا نداشتی یا خراب بود بگو...

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

سلام
                          امپلی فایر راه افتاد البته با کمک بسیار اقا مهدی از اینجا هم ازشون تشکر میکنم که با صبر و حوصله کمکم کردند
                          و اما نتیجه!
                          کیفیت دقیقا همونی شد که مد نظرم بود قدرتش هم مناسب سیستم خانگی
                          فکر نمیکردم اینقدر بدون نویز شفاف از اب در بیاد
                          همین دیشب یه pcb دیگه چاپ کردم براش که بزنمش تو کار استریو
                          الان دارم دنیال یه تون کنترل خوب میگردم که وصل کنم به این میخوام مدار رو تو جعبه میکرولب 3تکه(همون آبی و نقره ای قدیمیا) جا بدم
                          از ولوم های خود میکرولب هم میخوام استفاده کنم.
                          برای تون کنترل کمک کنید.

دیدگاه

سلام
                            خوش بختانه من یه تعمیر کار آمپلی فایر های حرفه ای هستم نام برند نمی گم ولی آمپای ما خیلی گرون هست و همشونم دیجیتال هستن.
                            من پیشنهادی که می تونم به شما بکنم اینه که باید صدا رو اول تبدیل کنید به پالس بعد با ماسفت اونو تقویت کنید. این کار باعث میشه ماسفت هاتون علاوه بر این که قدرت بسیار بالایی رو میتونن تقویت کنن از کیفیت فوق العاده نیز برخوردار میشن.
                            اگه میکرو کنترولی بخواین پیش برین باید از pwm استفاده کنین.
                            اگه مدار بدون میکرو می خوایین باید برم شرکت مدارشو که خیلی ساده بود و فقط از یه اسیلاتور و چند تا گیت ساخته شده بود براتون بیارم بیرون تا بتونید بسازینش. قدرتشم تا 725 وات rms تظمین شدس.
                            اگه هم ساده ترشو می خوایین می تونید برین سراغ ای سی IRS2092S یا IRS20957 .(قدرت فوق العاده و کیفیت فوق العاده و حجم کم این امپلی فایر هامنو کشته) الان آمپلی فایر هایی که با این ای سی ها تولید می شه قیمتشون بالای 2 میلیون تومنه. ولی قیمت ای سی ها فکر نکنم به 15 هزار تومن برسه.

دیدگاه

سلام
                              خوشحالم مجید جان تلاش خودت بوده :applause:
                              برای گذاشتن تو جعبه میکرولب باید فکر خنک نگه داشتن ماسفت ها هم باشی میتونی یدونه هیت سینک با پره های زیاد براش بزاری بعد یه فن بزاری که هوارو از توی جعبه بیرون بکشه اینجوری باید چند تا سوراخ پشت جعبه درست کنی تا هوا جریان داشته باشه البته میتونی یه هیت سینک هم پشت جعبه بزاری جوری که خود هیت سینک بیرون جعبه باشه اینجوری فن دیگه نمیخواد...

برای تن کنترل میتونی اونی که لینکشو بهت دادم بسازی اما اون هم بردش بزرگه هم ولوم هاش زیاده پری امپ هم برای میکروفون داره که به احتمال زیاد نیازی بهش نداری ببین داداش gh.kh تو کلکسیونش چیزی برات داره یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossienbarzegar
                                سلام
                                خوش بختانه من یه تعمیر کار آمپلی فایر های حرفه ای هستم نام برند نمی گم ولی آمپای ما خیلی گرون هست و همشونم دیجیتال هستن.
                                من پیشنهادی که می تونم به شما بکنم اینه که باید صدا رو اول تبدیل کنید به پالس بعد با ماسفت اونو تقویت کنید. این کار باعث میشه ماسفت هاتون علاوه بر این که قدرت بسیار بالایی رو میتونن تقویت کنن از کیفیت فوق العاده نیز برخوردار میشن.
                                اگه میکرو کنترولی بخواین پیش برین باید از pwm استفاده کنین.
                                اگه مدار بدون میکرو می خوایین باید برم شرکت مدارشو که خیلی ساده بود و فقط از یه اسیلاتور و چند تا گیت ساخته شده بود براتون بیارم بیرون تا بتونید بسازینش. قدرتشم تا 725 وات rms تظمین شدس.
                                اگه هم ساده ترشو می خوایین می تونید برین سراغ ای سی IRS2092S یا IRS20957 .(قدرت فوق العاده و کیفیت فوق العاده و حجم کم این امپلی فایر هامنو کشته) الان آمپلی فایر هایی که با این ای سی ها تولید می شه قیمتشون بالای 2 میلیون تومنه. ولی قیمت ای سی ها فکر نکنم به 15 هزار تومن برسه.
                                سلام
                                دوست عزیز ممنون از اینکه تجربتونو در اختیار ما میزارید اما ما این جا سر مدار کلاس ab بحث یکنیم امپایی که شما منظورتونه همگی کلاس D هستن امپ های کلاس AB کیفیتشون و وفاداریشون نسبت به صدا از امپ های دیجیتال بیشتره از امپ های دیجیتال جاهایی که بازدهی و قدرت بالا مورد نیاز هست بهتره که استفاده بشه البته نطر من اینکه اول کیفیت کیفیت کیفت بعد قدرت...
                                برای مصرف خانگی 200 وات واقعی کاملا کافیه نیازی به امپ های قدرت بالا نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X