اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    من اون ترانس رو برای مدار خودم گفتم گرچه فرقی نداره این ترانس رو میتونید رو مدار مهدی هم ببندید با این ولتاژ وآمپر میتونید نزدیک 100 وات از مدار مهدی بگیرید . مشکلی نیست همین ترانس کافی هست.
    مدار رو ساختی یا نه ؟؟
    سلام محمد اگه اینطوره که خوبه این ترانس رو خیلی دوست دارم pcb رو انداختم تو اسید واقعا خوب شد خیلی تمیز در اومد
    قطعات هم که ناقصه ماسفتها گیر نمیاد bd139هست140نیست mje350هست340نیست ماسفت 240هست 9240نیست..
    اما برد رو سوراخ کردم اونم با سوزن سرنگ آمپول :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
      اما برد رو سوراخ کردم اونم با سوزن سرنگ آمپول :smile:
      oo: oo: حالا چرا با سوزن سرنگ ؟؟؟
      چطوری.
      خلاقیت ایرانی که میگن همینه. :mrgreen:
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        oo: oo: حالا چرا با سوزن سرنگ ؟؟؟
        چطوری.
        خلاقیت ایرانی که میگن همینه. :mrgreen:
        هههههه :biggrin:
        به سر ارمیچر یه تیکه روکش سیم 1.5 که کاره بوش رو انجام میده اضافه میکنیم بعد میزنیمش پشت سوزن سرنگ :twisted:
        اتفاقا خیلی هم سریع سوراخ میکنه

دیدگاه

سلام مهدی واقعا کمه ولتاژ ترانس؟ پس این که محمد نوشته چیه؟گفته 24ولت 4آمپر مناسبه در صورتی که ترانس من 25ولت 14آمپر هست!
          من روی حرف محمد حساب کردم که این ترانسو تهیه کردم....
          سلام
          راستشو بخوای واقعا کمه
          ولتاژ کاری ایده ال و مناسب این مدار دوبل 45 ولته که توان واقعی مدار رو تحویل میده اما منم که گفتم خودمم تا حالا با دوبل 45 امتحانش نکردم با دوبل 35 که روشنش میکنم به قدر کافی میلرزونه >-
          اما اگه بخوای با باند های غول 12 اینچی ازش قدرت کاملو بگیری این ولتاژ کمه حالا میخواد 100 امپر هم باشه!!
          اما همونطور که خودت گفتی دنبال کیفیتی نه قدرت که همین دوبل 35 راضیت میکنه و مشکلی نداره و تو 4 اهم احتمالا 100 وات رو خروجی میده
          قطعات هم که ناقصه ماسفتها گیر نمیاد bd139هست140نیست mje350هست340نیست ماسفت 240هست 9240نیست..
          مگه تهران نیستی؟؟ این قطعات خاصی نیست همه جا باید گیر بیاد!!
          اما برد رو سوراخ کردم اونم با سوزن سرنگ آمپول
          همون یا ابلفرض که گفتی
          بزودی دعوت نامه ناسا یا DARPA یا IBM به خاطر تحقیقات سودمندی که برای ایجاد روش های جدید انجام دادی برات میاد =))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
            هههههه :biggrin:
            به سر ارمیچر یه تیکه روکش سیم 1.5 که کاره بوش رو انجام میده اضافه میکنیم بعد میزنیمش پشت سوزن سرنگ :twisted:
            اتفاقا خیلی هم سریع سوراخ میکنه
            فیبرتون فنولی بود یا فایبرگلاس؟ ایده ی خوبیه . عکسی ازش نذاشتین گفتم دست به فتو شاپ بشم و این از آب دراومد. همینجوریه دیگه؟

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              سلام
              راستشو بخوای واقعا کمه
              ولتاژ کاری ایده ال و مناسب این مدار دوبل 45 ولته که توان واقعی مدار رو تحویل میده اما منم که گفتم خودمم تا حالا با دوبل 45 امتحانش نکردم با دوبل 35 که روشنش میکنم به قدر کافی میلرزونه >-
              مهدی جان
              ایشون ترانسشون 25 ولت هست که پس از یکسو شدن به 38 ولت میرسه و با این ترانس هیچ مشکلی نخواهند داشت . موفق باشید

دیدگاه

داداش منم همینو گفتم که!! همینم کاملا کافیه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  فیبرتون فنولی بود یا فایبرگلاس؟ ایده ی خوبیه . عکسی ازش نذاشتین گفتم دست به فتو شاپ بشم و این از آب دراومد. همینجوریه دیگه؟

احسنت!!
                  دقیقا همینه که کشیدی چقدرم خوب کشیدی :job:
                  فقط سرنگها سایز مختلف داره خودتون یه روکش سیم خوب براش پیدا کنید اگه بتونید یه قطره چسب قطره ای ته سوزن بریزید بعد روکش سیم رو فرو کنید خشک که شد بعد یه قطره دیگه بریزید تو روکش و فورا شفت آرمیچر رو درون روکش سیم فرو کنید کلا سعی کنید سیستم رو یکپارچه کنید نهایتا وقتی روشنش میکنید مقداری تاب داره که اونو با گرفتن 2 انگشت شصت و اشاره به طول سوزن از بین میبرید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    سلام
                    مگه تهران نیستی؟؟
                    سلام
                    نه بوشهر هستم تشریف بیارید خوشحال میشم :smile:
                    البته میگردم پیدا میکنم

دیدگاه

داداش من چند ساله که دارم از این موتور کوچیک و سه نظام استفاده میکنم و برد هامو باش سوراخ میکنم:

خیلی بچه خوبیه کوچکترین تابی هم نداره و دقیقه :nice:
                      اون شاسی رو هم بهش اضافه کردم تا کاملا قابل کنترل و user friendly باشه
                      جالب شد رفیق جنوبی هم پیدا کردیم :wow:

دیدگاه

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق الع&

با سلام : از اونجا که آمپر ترانستون بالا هست اگر خواستید از این فاکتور استفاده کنید میشه ماسفت های قدرت را به جای یکی در هر پیک دو تا قرار بدید (به صورت موازی دو تا را به هم متصل کن و در مدار قرار بده البته هر چی در ترانزیستور خروجی موازی کاری کنیم THD میره بالا ولی نگران نباش برای گوش ما محسوس نیست) و همینطور میشه اهم بلندگو را هم کمترش کنی
                        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

مهدی جان خوب سیستمی داری برای سوراخکاری ولی پیشنهاد میکنم الان که اینو خوندی دست به کار شو از سیستم من هم استفاده کن ببین کدوم سریعتر سوراخ میکنه :biggrin:
                          http://amirardalan180.persiangig.com/Pic1034.jpg
                          نگاه این موتور به این کوچیکی هم حتی برای این مته زیاده!!

دیدگاه

سلام همگی خسته نباشید مدار ساخته شد البته بدون ماسفت آخه گیرم نیومد
                            عکسها رو پایین میزارم حتما نگاه کنید آخه چندتا سوال دارم:
                            1-درایورها رو BF469 و BF470 خریدم و با همون ترتیب گذاشتم اشکالی داره؟؟
                            2-ترانزیستور کوچیکا BC556B خریدم با همون ترتیب گذاشتم اما یکی تو همین سایت نوشته بود پایه های 556با چیزی که تو دیتاشیت هست فرق داره یعنی چی؟؟من الان باید چیکار کنم؟؟
                            3-اون مولتی ترن 2.5k رو نداشت بجاش 5k خریدم مقدار یه سمتشو صفر کردم و رو برد نصبش کردم.درسته دیگه؟؟
                            4-مولتی ترن 100 اهم خواستم اشتباهی 10 اهم بهم داده! باید چیکار کنم؟برم عوض کنم؟؟
                            5-میخوام بدون ماسفت مدارم رو از نظر درایور تست کنم میخوام برق بدم ورودی هم بدم بعد از یه جا صدا بگیرم که بدونم تا اینجا مدارم مشکلی نداره.
                            6- 330پیکو فاراد چند نانوفاراده؟ رو عدسی برای 330پیکو چی نوشته؟؟
                            http://amirardalan180.persiangig.com/image/Pic1036.jpg
                            http://amirardalan180.persiangig.com/image/Pic1037.jpg
                            با تشکر.

دیدگاه

سلام با اجازه دوستان.
                              1.نه مشکلی نداره.
                              2.همون طور که گذاشتی درسته جابه جایی مربوط به برنامه پروتئوس هست که تو این pcbرعایت شده.
                              3.نه اشکالی نداره فقط باید درست تنظیم کنی با احتیاط و ورودی ترانست هم با یه لامپ سری کن.در ضمن باید در حالت اولیه مولتی کاملا اتصال کوتاه باشه یعنی مقاومت دو پایه اتصال کوتاه با پایه کناری صفر باشه.
                              4.باید عوضش کنی دقت کن روش نوشته باشه 101 و در حالت اولیه باید وسط باشه.
                              5.این کار هم میتونی بکنی.
                              6. میشه 0.3 نانو. روش هم نوشته 331 .
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                4.باید عوضش کنی دقت کن روش نوشته باشه 101 و در حالت اولیه باید وسط باشه.
                                5.این کار هم میتونی بکنی.
                                ممنونم که کمک کردی
                                4-بجای 101 نوشته 110 پس اینو عوض میکنم
                                5- میدونم میشه اما چطوری؟ از کجا خروجی بگیرم؟کدوم پین یا پایه؟؟؟ سیمهای هدفونم رو به کجای برد بزنم که صدای بعد از درایور رو بشنوم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X