اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک کنید درخواست امپلی ماسفتی فوق العاده کیفیتی 60w-100w

سلام.
    خسته نباشید.

ترانسی که دادید براتون پیچیدن چند امپر هست؟ چند ولت ؟ و چقدر براش هزینه کردین؟

اینم بگم اگه مدارت تهویه نداشته باشه نمیتونی برای بلند مدت ازش استفاده کنی. ممکنه فوقش 7 ساعت برات کار کنه ولی وقتی میاریش زیر فشار قضیه فرق میکنه !!!
    به نظرم اگه هیت سینک رو به درپوش فلزی پیچ کنی بهتره. اینجوری حداقل ی مقدار گرما میره بیرون از داخل جعبه.
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      ترانسی که دادید براتون پیچیدن چند امپر هست؟ چند ولت ؟ و چقدر براش هزینه کردین؟

اینم بگم اگه مدارت تهویه نداشته باشه نمیتونی برای بلند مدت ازش استفاده کنی. ممکنه فوقش 7 ساعت برات کار کنه ولی وقتی میاریش زیر فشار قضیه فرق میکنه !!!
      به نظرم اگه هیت سینک رو به درپوش فلزی پیچ کنی بهتره. اینجوری حداقل ی مقدار گرما میره بیرون از داخل جعبه.
      سلام به شما
      ترانس با ولتاژ 35-0-35 هر سر حدود 4.5 امپر بدون افت ولتاژ قیمت 45000تومان در ضمن ترانس یک خروجی جداگانه 12 ولت هم دارد
      در مورد فن و خنک کنندگی فقط میتونم بگم نمیخوام به هیچ وجه کاری کنم که آمپ از شکل فابریکش در بیاد الان خوب خنک کار میکنه یه شب 4تا باند بهش وصل بود یه ساعت خوند مشکلی نداشت

دیدگاه

در مورد فن و خنک کنندگی فقط میتونم بگم نمیخوام به هیچ وجه کاری کنم که آمپ از شکل فابریکش در بیاد الان خوب خنک کار میکنه یه شب 4تا باند بهش وصل بود یه ساعت خوند مشکلی نداشت
        داداش من که بهت گفتم برای این که شکل جعبه بهم نخوره و زشت نشه کف جعبه رو چند تا سوراخ منظم بزن و فن رو رو جوری بزار که باد رو به هیت سینک بزنه و از سوراخ ووفر خارج کنه اینجوری اصلا معلوم نیست فن گذاشتی و جعبه قیافش تغییر نمیکنه این بحث خنک کاری رو خیلی جدی بگیر فکر نکن یه چیز اضافست باید مطمئن مطمئن باشی که تحت هیچ شرایطی ترانزیستور های خروجی دمای بیش از حدی بهشون نمیرسه با یه ازمایش 1 ساعت تا 100 ساعت امپ هم نمیشه این رو کاملا مشخص کرد یادت باشه اگه دما زیادی رفت بالا 1.ترانزیستور های خروجی کباب میشن و با این گرونی و کم یابی مکافاتی میشه 2.در اثر سوختن ترانزیستور های خروجی 2 سر تغذیه ترانس مستقیم به بلند گو ها وصل میشه و توی چند ثانیه بلندگوهات میرن پیش ترانزیستور ها!! 3.ترانس اتصال کوتاه میشه و میترکه و اون همه پول ترانس پر... 4.خازن های صافی به فنا میرن + پل دیود 5.امکان اتش گرفتن ترانس هم هست که یعنی کل دستگاه اتیش میگیره و خطرناکه

البته با گذاشتن فیوز تا حدودی توی سر راه تغذیه اینا حل میشه (مطمئن نیست) ولی اصولیه که از کارکرد سالم دستگاه 100 مطمئن نباشیم و دلمونو به فیوز خوش کنیم؟؟
        حتما خنک نگه داشتن اونا رو جدی بگیر حتی اگه توی شرایط معمولی هیت سینک یکم گرم میشه

دیدگاه

به روی چشم آقا مهدی من هم که گفتم شابلون مخصوصش رو هم دارم که منظم سوراخ کنم در اولین فرصت که سرم خلوت بشه 2کار باید انجام بدم
          1-سوراخکاری برای تحویه
          2-ساخت محافظ بلندگو
          کی دلش میخواد اینا نابود بشن؟؟ :sad:

دیدگاه

باندا رو توصیه میکنم دستکاری نکنی.
            اون ابعاد باکس حساب کتاب داره الکی که نیست.
            اگه دسنکاری کنی کیفیتت به ظور چشمگیری کاهش پیدا میکنه.
            بعدشم امپ تو 60 وات رو 4 اهم میده دیگه؟

این باند پایینیا هر کدوم 100 وات رو 6 اهم هستن.
            یعنی امپت خیلی هنر کنه فقط همینارو درایو بکنه.

ترانسم خیلی خوب گرفتی . من یدونه نیاز دارم 800 وات نامردا ازم 150 میخوان بپیچن :angry:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

این باند پایینیا هر کدوم 100 وات رو 6 اهم هستن.
              یعنی امپت خیلی هنر کنه فقط همینارو درایو بکنه.
              100 وات 6 اهم ؟؟؟؟!!!! این بلندگو ها؟؟! این آمپ 3جفت ازینا رو هم درایو میکنه. چه برسه به یه جفت.
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

آقا بهنام مگه مریضم باندو دستکاری کنم؟ :mrgreen:
                گفتم شابلون برای سوراخ کردنه جعبه آمپ برای تهویه دارم نه جعبه باند.
                در ضمن همونطور که nn20 فرمودند این امپ به راحتی میتونه این 4تا باند رو دود کنه چه برسه به درایو!!!
                2تا باند دیگه هم دارم اونا رو هم که وصل میکنم بازم کم نمیاره کوچکترین افت قدرت و کیفیتی رو نمیشه حس کرد.
                در ضمن اون باند پایونر هر کدام 60وات و توان باند ویکتور هر کدام 70 وات قدرت نامی و حقیقی و عملی پشتش درج شده.
                اینها قدرت تضمینی و بدون اغراق ثبت شده توسط کارخانه معتبر سازنده است.

دیدگاه

سلام
                  مهدی جان pcb همین مداری رو که به آقا مجید دادید رو با دو جفت ترانزیستور خروجی دارید؟؟؟با تشکر

دیدگاه

یعنی میخوای 2 تا مدار کنار هم باشه برای استریو؟؟
                    نه داداش برای استریو pcb شو نزدم اگه میخوای برات بکشم...
                    میتونی مثل مجید جان 2 تا شو بسازی بزاری کنار هم اینجوری برای گذاشتن تو جعبه راحت تری

دیدگاه

منم میگم اگه میخوای استریو بسازی جدا بساز انعطاف بیشتری برای نصب تو جعبه داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        یعنی میخوای 2 تا مدار کنار هم باشه برای استریو؟؟
                        نه داداش برای استریو pcb شو نزدم اگه میخوای برات بکشم...
                        میتونی مثل مجید جان 2 تا شو بسازی بزاری کنار هم اینجوری برای گذاشتن تو جعبه راحت تری
                        نه عزیز استریو نه . منظورم اینه که رو مدار آمپلی به جای 2 تا ماسفت 4 تا ماسفت باشه یعنی این جوری :

دیدگاه

اها...
                          خب برا چی ماسفت اضافه شده؟ برای این که امپدانس پایین تری رو درایو کنه؟
                          باید اصلاحش کنم برات بزارم البته یکم طول میکشه اشکالی نداره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            اها...
                            خب برا چی ماسفت اضافه شده؟ برای این که امپدانس پایین تری رو درایو کنه؟
                            باید اصلاحش کنم برات بزارم البته یکم طول میکشه اشکالی نداره؟؟
                            چه اشکالی عزیز من. شما باید ما رو ببخشی که زحمت شما رو زیاد کردم. :redface:
                            بله هم اینکه امپدانس پایین تری رو درایو کنه و هم قدرت بیشتر.
                            چون شما از نظر کیفیت تعریف کردید وسوسه شدم که بسازم . البته ولتاژی که قرار هست بهش بدم دوبل 40 ولت دی سی هست مشکلی که نداره ؟؟

دیدگاه

40 ولت دی سی خیلیم خوبه ولی اگه ماسفت اضافه کنی مدارت جریانه بیشتری مصرف میکنه مثلا اگه با 2 ماسفت 40 ولت هر سر 3 آمپر مناسب باشه با 4 ماسفت 4 یا 5 آمپر مناسبش هست البته نه که با 3 آمپر جواب نده ها ولی اگه بخوای حسابی بهش فشار بیاری جریانت نباید کم باشه
                              ولی انصافا پاسخ فرکانسیش حرف نداره من از 5 هرتز تا 25 کیلو هرتز که بهش دادم تو خروجی با اسکوپ دقیقا همون رو گرفتم و این یعنی کیفیت.

دیدگاه

البته محمد جان اضافه کردن طبقات قدرت بدون تغییر دادن بخش قبلیش کار اصولی نیست و هم این که THD کل مدار رو بالا می بره فکر میکنم مدار با اشکال مواجه بشه باید اساتید نظر بدن این کار درسته یا نه...
                                همونطور که مجید جان هم گفت معلومه که توانش افزایش پیدا میکنه و بالطبع جریان مدار هم باید با ولتاژ تغذیه زیاد تر بشه تغذیه خود مدار 45 ولت DC هست و اگه شما ماسفت هم اضافه کنید بیشتر از 45 ولت باید به مدار بدید وگرنه فایده ای نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X