پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آژ بالا
سلام دایی جان . پس pcb که من کشیدم اصلا این نکته رو توش رعایت نکردم. :biggrin: با توجه به حرف شما یعنی این طور میشه برداشت کرد که اگه من یه نت زمین اون سر مدار داشته باشم و یک نقطه مشترک این ور مدار رو به عنوان مرکزیت گروند در نظر گرفته باشم ، پس بهتره که با یک مسیر جداگانه اون دو نقطه رو بهم وصل کنم؟؟ درسته؟
یه مساله ای که هست اینه که وقتی من با اسکوپ یه نقطه از مدار رو چک میکنم با زمین های متفاوتی که برای پراب منفی اسکوپ انتخاب میکنم مقدارهای اندکی متفاوت نشون میده
oo: این دیگه خیلی عجیبه !!! فکر کنم مشکل از همین باشه .
دایی جان من از یک suppressor به نام 1.5ke51A که بدون جهت هم هستش استفاده کردم نظر شما چیه؟ آیا استفاده از اون مدار خاصی میخواد؟ توی شماتیک آخری هم که تو سایت گذاشتم هستش.
دایی جون خیلی سالاری.
اما در کشیدن PCBآ یک نکته اساسی وجود داره که گرونده. باید یک نقطه بعنوان گروند در نظر گرفته بشه و هر نقطه از مدار که علامت GND داره با یک تراک جداگان به این نقطه وصل بشه. حدالمقدور نباید از تراکی گروند یک قطعه برای قطعه دیگر استفاده کرد.
یه مساله ای که هست اینه که وقتی من با اسکوپ یه نقطه از مدار رو چک میکنم با زمین های متفاوتی که برای پراب منفی اسکوپ انتخاب میکنم مقدارهای اندکی متفاوت نشون میده

خصوصا اسنابرهای غیر خطی که زنرهای خاصی در اونها بکار میره. مثل P6K200 که بسادگی انرژی نوسانات رو مستحلک می کنه.
دایی جون خیلی سالاری.
دیدگاه