اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

اما در کشیدن PCBآ‌ یک نکته اساسی وجود داره که گرونده. باید یک نقطه بعنوان گروند در نظر گرفته بشه و هر نقطه از مدار که علامت GND داره با یک تراک جداگان به این نقطه وصل بشه. حدالمقدور نباید از تراکی گروند یک قطعه برای قطعه دیگر استفاده کرد.
    سلام دایی جان . پس pcb که من کشیدم اصلا این نکته رو توش رعایت نکردم. :biggrin: با توجه به حرف شما یعنی این طور میشه برداشت کرد که اگه من یه نت زمین اون سر مدار داشته باشم و یک نقطه مشترک این ور مدار رو به عنوان مرکزیت گروند در نظر گرفته باشم ، پس بهتره که با یک مسیر جداگانه اون دو نقطه رو بهم وصل کنم؟؟ درسته؟
    یه مساله ای که هست اینه که وقتی من با اسکوپ یه نقطه از مدار رو چک میکنم با زمین های متفاوتی که برای پراب منفی اسکوپ انتخاب میکنم مقدارهای اندکی متفاوت نشون میده oo: این دیگه خیلی عجیبه !!! فکر کنم مشکل از همین باشه .

خصوصا اسنابرهای غیر خطی که زنرهای خاصی در اونها بکار میره. مثل P6K200 که بسادگی انرژی نوسانات رو مستحلک می کنه.
    دایی جان من از یک suppressor به نام 1.5ke51A که بدون جهت هم هستش استفاده کردم نظر شما چیه؟ آیا استفاده از اون مدار خاصی میخواد؟ توی شماتیک آخری هم که تو سایت گذاشتم هستش.

دایی جون خیلی سالاری.
    "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

البته اگه در پیچیدن ترانس دقت به خرج بدید و حرفه ای تر بشید با اسنابری می تونید از شر این نوسانات خلاص بشید.
      استاد یعنی پیشگیری بهتر از درمانه :biggrin: چه جوری میشه ترانس رو بهتر بست؟ یه چند روزیه دارم رو این مساله فکر میکنم . شما چه راههایی رو پیشنهاد میکنید؟ استاد من اول ثانویه رو پیچیدم بعد اولیه رو. این طوری خوبه؟ یا بالعکسش کنم؟ بین اونها هم یه لایه ورقه مسی گذاشتم و اونو زمین کردم ولی همچین تفاوتی نکرد!!!آ‌در صورتیکه خیلی جاها خوندم که خیلی تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه . به نظر شما اشکال از چیه؟

یه نکته جالب: وقتی اسکوپ رو روی 0.5 ولت میزارم و پروب اون رو به ترانس نزدیک میکنم دامنه پالس خیلی زیادتر میشه و وقتی دور میکنم کم میشه. این یعنی که EMI بالایی وجود داره؟ یا بهش اعتنا نکنم؟ دور هسته هم شیلد مسی گذاشتم . دایی جان نظر شما چیه؟

ممنون
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

ممکنه بجای منبع تغذیه فرستنده ساخته باشید که تلویزیون و رادیوی همسایه رو از کار بندازه! oo:

پس داریم با جونمون بازی میکنم! این تششعات هتما" ضرر هم داره با این توان!

دیدگاه

دوستان
          سلام به همگی

وقتی یه پالس مسیر طولانی رو طی می کنه دیکه به ته مسیر نمیرسه و باید اونو با معادلات موجی شبیه سازی کرد. ممکنه بجای منبع تغذیه فرستنده ساخته باشید که تلویزیون و رادیوی همسایه رو از کار بندازه!
          :rolleyes:-----------------------> :evil:

اما در کشیدن PCBآ‌ یک نکته اساسی وجود داره که گرونده. باید یک نقطه بعنوان گروند در نظر گرفته بشه و هر نقطه از مدار که علامت GND داره با یک تراک جداگان به این نقطه وصل بشه. حدالمقدور نباید از تراکی گروند یک قطعه برای قطعه دیگر استفاده کرد. اگر هم چاره ای ندارید باید تا حد ممکنه این تراک گروند مشترک را پهن کنید.
          دایی جان لطفا به PCB من نیگا کنید...قطر ترکها حداقل یه میلیمتر و حدااکثر تا 6 میلیمتر هم رسید و بعدش هم دیگه اون روی XXXم بالا اومد :twisted: و

کلا دیگه ترک مرکو بی خیال شدم و روی اونها دو تا پلیگان سالید زدم یکی برای اینور ترانس و کنترلر و یکی برای اونور ترانس :mrgreen:و این دوتا رو توی یه

نقطه نزدیک ورودی بهم وصل کردم. مسیر زمین خروجی رو هم اتوبان در نظر گرفتم. مسیر فیدبک هم به دور از جاهای فرکانس بالا و جریان بالاست و.....

امیدوارم جواب بده...

انشاءا... فردا آمادست و میبندمش برا تست. :cry:

دوستان دعا کنید. هم برای این منبع سوییچینگه و هم برا ارشد. هیچی نخوندم :cry2:
          همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

عالیه دایی های گلم
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوستان

سلام به همگی

:wow: :wow: :wow: :wow:

دایی جان جواب داد..... واقعا ازتون ممنونم...توصیه هاتون واقعا عالیه....یدونه ای دایی. :agree:

اسپایک خروجی حدود 40 50 میلی ولته. یک ولتاژ DC تر و تمیز توی خروجی دارم..برای اطمینان گذاشتم 2 3 ساعت هم کار کرد. :biggrin:

اما پراب اسکوپ توی مدار(مثلا زمین) نسبت به خودش همون 40 50 میلی ولت اسپایک رو نشون میده. یعنی وقتی مثبت و منفی پراب اسکوپ رو

توی یه نقطه ای از زمین مدار، به هم میزنم اسپایک رو نشون میده :cry:....گرچه حالا که مقدار اسپایک کمه، این موضوع زیاد مهم نیست اما خیلی

دوست دارم بدونم دلیلش چیه؟؟ :rolleyes:

ممکنه دلیلش همون تشعشعات ترانس باشه؟

دایی جان اما از قدم بعدی بگم...تصمیم دارم فیدبک رو ایزوله کنم. :mrgreen:

یه مدار توی اینترنت پیدا کردم...فلایبک 17 وات- ورودی بین 90 تا 600 ولت rms- دو خروجی 5 و 12 ولت و 1 امپر- و البته فرکانس رویاییه 140 کیلو هرتز برای ما در ایران :rolleyes:

میخوام از نوع طراحی فیدبک این مدار، برای مدار خودم استفاده کنم.راستش چند تا سوال در موردش داشتم...ممنون میشم کمکم کنید.

Vaux توی این مدار 12 ولت هستش. اگه دقت کنید از اون برای تغذیه آی سی و کارای دیگه استفاده کرده و از طرف دیگه... از ورودی مدار هم بصورت Pull up به تغذیه

وصل کرده...چرا؟؟ oo:

بعد چرا 12 ولت؟؟...چون تغذیه آی سی 12 ولته؟؟ یا دلیل دیگه ای هم داره؟؟

مطلب بعدی در مورد TL431 هستش. نمیشه از آی سی های ولتاژ ریفرنس معمولی به جای اون استفاده کرد(Lm336 و ...)؟؟ :redface:

یه سوال دیگه....فردا ساعت 2:30 کنکور ارشد دارم و تا حالا هم اصلا نخوندم....از صبح زود حدود 7 8 شروع کنم به خوندن...احتمال قبول شدنم چقدره؟؟

ممنونم دایی

واقعا از کمکهاتون ممنونم :agree:

همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

ای ول دایی جان :applause:
                مشکل پروب هم تشعشعه اما با روش های خاصی میشه رفعش کرد. می تونی مثالهای سایت Powerint رو ببینی که چطور پروب رو بهبود میده. مثل http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/der3.pdf

140 کیلوهرتز چندان رویایی هم نیست. من با TNY280 کار می کنم که 132 کیلوهرتزه.
                lمی تونی از اینجا بخری: http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2314
                مقاومت های شبیه پول پ در مدار بالا تغذیه اولیه آی سی رو تامین می کنه تا اینکه خروجی Aux به مقدار نهایی خودش که همون تغذیه آی سی خواهد بود برسه.
                از هر رفرنسی که بخوای می تونی استفاده کنی اما بهتره ساختار مدار رو برهم نزنی.

من هیچ وقت درس نخوندم! oo:

دیدگاه

دوستان
                  سلام به همگی

ای ول دایی جان
                  مشکل پروب هم تشعشعه اما با روش های خاصی میشه رفعش کرد. می تونی مثالهای سایت Powerint رو ببینی که چطور پروب رو بهبود میده. مثل http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/der3.pdf

140 کیلوهرتز چندان رویایی هم نیست. من با TNY280 کار می کنم که 132 کیلوهرتزه
                  مقاومت های شبیه پول پ در مدار بالا تغذیه اولیه آی سی رو تامین می کنه تا اینکه خروجی Aux به مقدار نهایی خودش که همون تغذیه آی سی خواهد بود برسه.
                  از هر رفرنسی که بخوای می تونی استفاده کنی اما بهتره ساختار مدار رو برهم نزنی.

من هیچ وقت درس نخوندم!

دایی جان واقعا ممنونم...خیلی لطف کردید که جواب دادید :biggrin:

چشم.... امروز بعد از ظهر و فردا صبح کنکور ارشد دارم...بعدش ان شاء الاه روش کار میکنم

امروز صبح پاشدم... دیدم باز هم حال درس خوندن ندارم

یه دونه ای دایی :agree:
                  ممنونم

دیدگاه

با سلام
                    دائی جون میخواستم بدونم که محاسبات انجام شده در سایت http://www.poweresim.com قابل اعتماد هستند :question: یا نه چون جائی ندیدم که محاسبات رو انجام بده و حتی تو دما و شرایط مختلف شبیه سازی کنه (البته بدون در نظر گرفتن PIEXPERT که واسه فلای بکه ) :bye
                    [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                    [/move]

دیدگاه

به نظر مشکلی نداره و از روش اسپایس برای تحلیل استفاده می کنه. اما این چه ربطی به PiExpert داره دایی جان؟
                      اون کارش چیز دیگه ایه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                        به نظر مشکلی نداره و از روش اسپایس برای تحلیل استفاده می کنه. اما این چه ربطی به PiExpert داره دایی جان؟
                        اون کارش چیز دیگه ایه!
                        دائی جون من ربط ندادم فقط خواستم مقایسه باشه :nerd:یعنی PiExpert با اون همه گرد و خاک به گرد پای این نرم افزار (؟) آنلاین نمیرسه .
                        یعنی از نظر انعطاف پذیری (ساپورت توپولوژی های مختلف )خیلی از PiExpert سرتره :agree:
                        [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                        [/move]

دیدگاه

دایی جان گلم
                          PiExpert نرم افزار تحلیل مدار نیست. شرکت Powerint این نرم افزار رو ساخت تا مشتری هاش راحتتر بتونن از قطعاتش استفاده کنن.
                          نباید ایندو رو باهم مقایسه کرد.
                          البته در عمل PiExpert بیشتر بدرد میخوره و میشه مدار واقعی باهاش ساخت.

دیدگاه

سلام دایی جان. داشتم محاسبات ترانس رو یه مروری میکردم و یه کتاب داشتم میخوندم و نوشته بود که بعد از بدست آوردن تعداد دور اولیه یک کار بهتر است که انجام شود و آن این است که چگالی شار در شرایط عملی تر مجددا محاسبه شود .این کار توسط قانون فاراد امکان پذیر است.
                            Bm=Vin*10^8/4*Ac*Np*f
                            B بر حسب گاوس
                            Ac بر حسب سانتی متر مربع
                            Vin از نوع nominal باشد. ولتاژ 24 ولت یعنی.
                            تعداد دور اولیه هم 9 دور
                            جالب اینجاست که وقتی حساب کردم دیدم چگالی شار 59 میلی تسلا بدست اومده :eek: در صورتیکه اول مقدار اون رو 100 میلی تسلا فرض کرده بودیم . این درسته؟ چرا اینطوری شده؟ یعنی محاسبات درست نبوده؟ چیکار کنم که چگالی شار اضافه بشه؟ اصلا این کار رو بکنم؟

ممنون

دیدگاه

oo:
                              1- راجع به این مطلب به کرات صحبت کردیم. وقتی ما یک ترانس محاسبه می کنیم ممکن است خود ترانس را نتوان یایف و باید نزدیکترین ترانس به اون رو پیدا کرد.
                              2- ترانس نزدیکتر باید بزرگتر از محاسبه ما باشه نه کوچیکتر. بنابراین مسلما چگالی شار در اون کمتر از ترانس محاسبه شده ماست.
                              3- چگالی شار کمتر مزیت است نه عیب.
                              4- در صحت و سقم این فرمول که بجای قانون زیبای فارادی آورده شده تحقیق کنید. بسیاری از فرمولها ساده شده حالت های خاص قوانین بنیادی هستند و ما به اشتباه آنرا برای حالتی دیگر بکار می گیریم. مثل فرمولهای کتاب های هالیدی که دانشجویان ایرانی سالهاست به گمراهی کشانده.

دیدگاه

راجع به این مطلب به کرات صحبت کردیم. وقتی ما یک ترانس محاسبه می کنیم ممکن است خود ترانس را نتوان یایف و باید نزدیکترین ترانس به اون رو پیدا کرد
                                استاد من همون سطح مقطع هسته ای رو که بدست آوردیم رو هم با این فرمول حساب کردم ولی بازم یه 30 تایی با 100 میلی تسلا فرق داشت.

من این فرمول رو توی کتاب مارتی براون پیدا کردم و دقیقا اونو نوشتم بدون هیچ تغییر.
                                برای اینکه به 100 نزدیکش کنم اندکی فاصله هوایی رو کمتر کردم به نظر شما خوبه؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X