اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام به همه
    میخواستم بدونم فرق led drive با اداپتور چیه .چرا سیم پیچ led drive سه قسمت داره ولی ادابپتور دو قسمت :question:

اضافه شده در تاریخ :
    سلام
    فرق led driveبا ادابپتور چیه؟
    چرا سیم پیچ اداپتور دو قسمت داره ولی led drive سه قسمت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash_salehi
      سلام به همه
      میخواستم بدونم فرق led drive با اداپتور چیه .چرا سیم پیچ led drive سه قسمت داره ولی ادابپتور دو قسمت :question:
      سلام. تا جایی که من میدونم آداپتور اصطلاحا به همین منبع تغذیه هایی میگن که خروجی شون بر حسبه ولتاژه. ولی درایور ال ای دی خروجی بر حسبه جریانه ثابته و جریان روی یک عددی قفل شده. سه سر و دو سر رو متوجه نشدم چی میگی.موفق باشین.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
        من به یه مشکل جدید بر خوردم
        مداری که من طراحی کردم این منبع تغذیه سوییچینگ یه قسمتشه
        برد دو طبقه هست و tny طبقه اول و سیم پیچ و اپتوکوپلر طبقه دومه
        مشکل من اینجاست که خروجی ندارم اما وقتی ولتازبین گراند و پایه 4 رو رو با ولتمتر می گیرم ولتاز ایجاد میشه و ازون به بعد وصل می مونه
        فروش یک عدد سیم کارت با شماره 09126005897

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zouyousefain
          سلام
          من به یه مشکل جدید بر خوردم
          مداری که من طراحی کردم این منبع تغذیه سوییچینگ یه قسمتشه
          برد دو طبقه هست و tny طبقه اول و سیم پیچ و اپتوکوپلر طبقه دومه
          مشکل من اینجاست که خروجی ندارم اما وقتی ولتازبین گراند و پایه 4 رو رو با ولتمتر می گیرم ولتاز ایجاد میشه و ازون به بعد وصل می مونه
          سلام. البته ترانسه مقداریش در قسمت اول و مقداریش در قسمت دومه. من مشکله شما رو نداشتم ولی شاید قطعی تو مدار داری یا شاید یک قسمت پی سی بی رو اشتباه کشیدی.یک چک کلی بکن همه خطوط رو.موفق باشی.

دیدگاه

سلام
            ما این نرم افزار رو از کجا دانلود کنیم
            PI Expert
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
              سلام
              PI Expert
              سلام.برو توی سایته powerint.com قسمت دانلود و ایمیلت رو بده لینکه دانلود برات میاد به میلت.البته فکر کنم لازم باشه ثبته نام هم بکنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                سلام
                PI Expert
                درود برشما

http://www.shakeran.com/article_info...rticles_id=416

من مستقیم دانلود کردم
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام و خسته نباشد
                  از اطلاعات و راهنمایی های خوبتوت در انجمن مربوط به کار با این نرم افزار خیلی ممنون
                  چند تا سوال و راهنمایی می خواستم از محضر استاد عزیز ..!!
                  در این نرم افزار اگه واسه خروجی توان 350 وات بخوام با چندتا ولتاز خروجی متفاوت مثل مثبت و منفی 5 ولت و مثبت و منفی 12 ولت تنظیمات نرم افزاریش به چه صورت میشه ؟؟
                  خواهشن کمکم کنید . خیلی لازم دار .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dani222
                    سلام و خسته نباشد
                    از اطلاعات و راهنمایی های خوبتوت در انجمن مربوط به کار با این نرم افزار خیلی ممنون
                    چند تا سوال و راهنمایی می خواستم از محضر استاد عزیز ..!!
                    در این نرم افزار اگه واسه خروجی توان 350 وات بخوام با چندتا ولتاز خروجی متفاوت مثل مثبت و منفی 5 ولت و مثبت و منفی 12 ولت تنظیمات نرم افزاریش به چه صورت میشه ؟؟
                    خواهشن کمکم کنید . خیلی لازم دار .
                    سلام. برای 350 وات از توپولوژیه فلایک استفاده نکنید.پس این نرم افزار رو هم در این توان استفاده نکنید.

دیدگاه

سلام دوستان
                      من این مدار را بوسیله PI طراحی کردم و ساختم. در طراحیش فید بک مقاومتی از اولیه گرفتم چون دقت زیادی نیاز نداشتم و ساده شدنش برام مهم بود.
                      مشکل اینه که در حالت بی باری درست عمل می کنه و ولتاژ مورد نظرم را می ده و ولتاژ 16 هست اما وقتی که می ره زیر بار جریان نمی ده . وقتی بار 45 اهم بهش وصل می کنم ولتاژ به 1 ولت می رسه! فکر می کنم اشکال از ترانسش باشه ترانس را دوباره پیچیدم کاملا محکم و ساندویچی . فاصله هوایی را هم طوری تنظیم کردم که امپدانس دقیقا در حد موردنظر نرم افزار باشه . اما بازم فرقی نکرد. در حالت بدون فاصله هوایی امپدانس حدود 10 برابر حالت nominal بود که مناسب بود . و با فاصله هوایی به حد مورد نیاز رسید. نشتی هم در حد قابل قبول بود. دیگه نمی دونم اشکال از کجاست. می تونید کمک کنید؟

http://ali2915.persiangig.com/docume...PriRes-245.uds

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
                        سلام دوستان
                        من این مدار را بوسیله PI طراحی کردم و ساختم. در طراحیش فید بک مقاومتی از اولیه گرفتم چون دقت زیادی نیاز نداشتم و ساده شدنش برام مهم بود.
                        مشکل اینه که در حالت بی باری درست عمل می کنه و ولتاژ مورد نظرم را می ده و ولتاژ 16 هست اما وقتی که می ره زیر بار جریان نمی ده . وقتی بار 45 اهم بهش وصل می کنم ولتاژ به 1 ولت می رسه! فکر می کنم اشکال از ترانسش باشه ترانس را دوباره پیچیدم کاملا محکم و ساندویچی . فاصله هوایی را هم طوری تنظیم کردم که امپدانس دقیقا در حد موردنظر نرم افزار باشه . اما بازم فرقی نکرد. در حالت بدون فاصله هوایی امپدانس حدود 10 برابر حالت nominal بود که مناسب بود . و با فاصله هوایی به حد مورد نیاز رسید. نشتی هم در حد قابل قبول بود. دیگه نمی دونم اشکال از کجاست. می تونید کمک کنید؟

http://ali2915.persiangig.com/docume...PriRes-245.uds
                        ببین وقتی بار بهش وصل میکنی ولتاژ ضربان دار نمیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          ببین وقتی بار بهش وصل میکنی ولتاژ ضربان دار نمیشه؟
                          نه ولتاژ ثابته. در حالت بدون بار هم ولتاژ کم کم شروع به بالا رفتن می کنه و مثلا هر ثانیه 0.1 ولت به ولتاژ اضافه می شه تا برسه به ولتاژ نامی که فکر می کنم این هم نتیجه جریان خیلی ضعیفه که طول می کشه تا خازنهای خروجی شارژ بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
                            نه ولتاژ ثابته. در حالت بدون بار هم ولتاژ کم کم شروع به بالا رفتن می کنه و مثلا هر ثانیه 0.1 ولت به ولتاژ اضافه می شه تا برسه به ولتاژ نامی که فکر می کنم این هم نتیجه جریان خیلی ضعیفه که طول می کشه تا خازنهای خروجی شارژ بشه
                            بایاست مشکل داره. کاش با یه فیدبک بهتر امتحان میکردی شاید از فیدبک هم باشه

دیدگاه

سلام من تا حالا اینطور کار نکردم. حتما یک فیدبک بذار.یک فیدبک زنری که خیلی راحته و کم جا میگره.

دیدگاه

با عرض سلام این عکسهای ثانویه چی شد؟

به تعداد دورهای اولیه عکس اولیه رو دیدیم

اما دریغ از 1 عکس ثانویه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X