اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
    واقعا ممنونم از لطفت آقا مسعود :job:
    سیم 0.35 رفتم از یکی از این سیم پیچیا گرفتم.
    من هربار که به PI Expert ورودی و خروجی رو میدم برای اولیه سیم 0.35 و برای ثانویه سیم 0.25 میخواد بعد میام قطر سیمها رو عوض میکنم optimize میزنم دوباره قطر سیمها میشه 0.35 و 0.25. باید چکار کنم که مثلا اولیه 0.1 باشه.
    یه سوال ابتدایی هم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنی
    اینکه میگید ساندویچی بپیچم یعنی چجوری ؟اصلا نمیفهممش.
    سلام.نه نمیشه.الان که به فایلی که پلود کردی نگاه کردم متوجه شدم که شما واحد ها رو تبدیل نمیکنی و اون که میگی 0.35 میلیمتر نیست بلکه 35 AWG است که یک واحد دیگه است و شما باید برای تبدیله واحد به میلیمتر تیکه جلویه SI Units رو بزنی تا به واحد mm تبدیل بشه البته این ها رو در صفحه اوله همین تاپیک نوشته شده ولی متاسفانه نخوندی.
    درباره ساندویچی پیچیدنه اولیه هم شاید نزدیک به ده بار توی همین تاپیک ها گفته شده ولی بازم میگم منظور اینه که بایاس و ثانویه رو بین دو تا نصفه اولیه میپیچیم یعنی اولیه رو نصف کرده و بینش بایاس و ثانویه رو میپیچیم که اینکار باعث کمتر شدنه اندوکتانسه نشتی میشه البته برای 5 وات که شما میخوای این کار شاید زیاد لازم نباشه ولی گفتم چون اوایله کارته و ممکنه اندوکتانسه نشتیه ترانس بالا بشه ساندویچی بپیچی و چون ظاهرا صفحات تاپیک رو نخوندی یا خوب نخوندی بهت بگم که سرهای نقطه داره ترانس سرهایی هستن که شما پیچیدنه سیم رو از اونها شروع میکنی و همه رو در یک جهت بپیچ یا در جهت عقربه های ساعت و یا خلافش و خلاصه در یک جهت.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ممنون مسعود جان لطف کردی.
      سال نو مبارک باشه داداش ایشالا سال خوبی داشته باشید.
      ببخشید سوال زیاد میپرسم 2تا سوال دیگه هم دارم.
      1) میتونم اون قسمت EMI رو که تو ورودیه مداره حذف کنم واسه 5 وات ؟
      2) برا فیدبک جریان شما چی پیشنهاد میدید ؟ آخه عکسای مربوط به قسمتLED Driver حذف شده.اگه فیدبک جریان بذارم باید اپتوکوپلر رو بردارم ؟
      من اونیم که سایه ام نداشت
      دلش رو توی کوچه جا گذاشت
      همون که تو دلش غمارو کاشت
      غیر از این سکوت چیزی برنداشت
      مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

ممنون مسعود جان لطف کردی.
        سال نو مبارک باشه داداش ایشالا سال خوبی داشته باشید.
        ببخشید سوال زیاد میپرسم 2تا سوال دیگه هم دارم.
        1) میتونم اون قسمت EMI رو که تو ورودیه مداره حذف کنم واسه 5 وات ؟
        2) برا فیدبک جریان شما چی پیشنهاد میدید ؟ آخه عکسای مربوط به قسمتLED Driver حذف شده.اگه فیدبک جریان بذارم باید اپتوکوپلر رو بردارم ؟
        سلام. ان شا ا... که شما هم ساله خوبی داشته باشی ان شا ا...
        1) من چون لامپ ال ای دی میسازم و فضای درایور هام بسیار کمه تا 7 وات اون قسمته EMI رو نمیذارم و فقط از یک سلف مقاومتی استفاده میکنم. لازم به ذکره من اندازه بردهام تا 7 وات 22 میلیمتر در 17 میلیمتره.
        2) دو نوع فیدبک جریان من استفاده میکنم برای خروجی زیره 600 میلی آمپر که یکی از مثالهای PI و یکی دیگه از فیدبکی که استاد احمد برام کشیده.که مدارهاش تو تاپیکها زیاده ولی خواستی برات دوباره میذارم.و برای خروجی بالای 600 میلی تا یک و خورده ای آمپر از یک فیدبکه دیگه و بالای اون هم باز فیدبکه دیگه.اپتوکوپلر در این آی سی لازمه ولی بعضی از آی سی ها هستن که مخصوصه ال ای دی درایور هستن که توی بعضی هاشون دیگه نه فیدبکه جریانی لازمه نه اپتوکوپلر.
        بازم تاکید دارم استفاده درست و به جای سیم در کیفیت و اندوکتانسه نشتی خیلی تاثیر داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام. ان شا ا... که شما هم ساله خوبی داشته باشی ان شا ا...
          1) من چون لامپ ال ای دی میسازم و فضای درایور هام بسیار کمه تا 7 وات اون قسمته EMI رو نمیذارم و فقط از یک سلف مقاومتی استفاده میکنم. لازم به ذکره من اندازه بردهام تا 7 وات 22 میلیمتر در 17 میلیمتره.
          2) دو نوع فیدبک جریان من استفاده میکنم برای خروجی زیره 600 میلی آمپر که یکی از مثالهای PI و یکی دیگه از فیدبکی که استاد احمد برام کشیده.که مدارهاش تو تاپیکها زیاده ولی خواستی برات دوباره میذارم.و برای خروجی بالای 600 میلی تا یک و خورده ای آمپر از یک فیدبکه دیگه و بالای اون هم باز فیدبکه دیگه.اپتوکوپلر در این آی سی لازمه ولی بعضی از آی سی ها هستن که مخصوصه ال ای دی درایور هستن که توی بعضی هاشون دیگه نه فیدبکه جریانی لازمه نه اپتوکوپلر.
          بازم تاکید دارم استفاده درست و به جای سیم در کیفیت و اندوکتانسه نشتی خیلی تاثیر داره.
          ممنون
          دقیقا من هم برای led درایور میخوام ولی فعلا میخوام دستم راه بیوفته فعلا زوده که بتونم برد کوچیک بزنم.من بیشتر صفحه ها رو خوندم از اول دیدم که شما چقدر تلاش کردید که تونستید برد رو اینقدر کوچیک درست کنید.
          اگه لطف کنید شماتیک فیدبک جریان رو بذاری ممنون میشم.
          من اونیم که سایه ام نداشت
          دلش رو توی کوچه جا گذاشت
          همون که تو دلش غمارو کاشت
          غیر از این سکوت چیزی برنداشت
          مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

اگه بخوام دوبل (+75 تا -75) با این نرم افزار ایجاد کنم میشه . و اگر بخوام برای آمپلی 500w استفاده کنم نویز مشکلی ایچاد نمی کنه

دیدگاه

سلام
              منم میخوام یه 5 ولت 1 امپر بسازم ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
              1.میشه سیم پیچی خروجی رو که باید 2 تا سیم موازی کرد رو به هم بتابونیم و بپیچیم یا باید صاف کنار هم باشه؟
              2.برای تغذیه مدارات حساس مثل میکرو باید CV/CC رو انتخاب کنم؟ نکته ی خاصی نداره توی ساخت؟
              3.از چه توانی به بعد نیاز به فن پیدا میکنیم؟

دیدگاه

سلام به همگی
                یه مدتیه دنبال یه منبع تغذیه خوب 0-30 ولت 0-10 امپر میگردم، هر چی پیدا کردم اکثرا امپرشون کم بود و حد اکثر 4 امپر بودن. الان اینو پیدا کردم میخواستم نظرتونو بدونم که بسازم یا نه کار میکنه یا نه
                اگه چیز بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

دانشگاهی.mahtarin.com/post/137/منبع%20تغذیه%20رویایی!!!.htm
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

دوستان برای طراحی تغذیه مدار مشکل دارم
                  جا خیلی کمه ؛ واسه همین میخواستم از آیسی استفاد کنم
                  TNY280 رو الان دارم ؛ ولی اگه بهترش رو ؛ که پیدا هم بشه سراغ دارین ، فرقی نمیکنه
                  (لطفا آیسیش VIPPER نباشه که من نتونستم پیداش کنم)
                  اگه کار با نرم افزار طراحی منابع تغذیه رو بلدین برام مدار
                  (220AC به 20 ولتDC) با جریان 1 آمپر و
                  (220AC به 7 ولتDC) با جریان 5 آمپر رو لطف کنین ممنون میشم
                  *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

ممنون
                    دقیقا من هم برای led درایور میخوام ولی فعلا میخوام دستم راه بیوفته فعلا زوده که بتونم برد کوچیک بزنم.من بیشتر صفحه ها رو خوندم از اول دیدم که شما چقدر تلاش کردید که تونستید برد رو اینقدر کوچیک درست کنید.
                    اگه لطف کنید شماتیک فیدبک جریان رو بذاری ممنون میشم.
                    سلام. شرمنده جواب دیر شد.برای فیدبک جریان زیر 500 یا 600 میلی آمپر من از فیدبک های جریانه زیر استفاده میکنم.(برای بالاتر فرق میکنه) که اولی از مثلاهای سایت Powerint درآورده شده و دومی مداره فیدبکیه که استاد احمد برام طراحی کرد که خودم یکم بهش تغییر دادم.(مقاومت R1 اضافه شده).
                    R5 در اولی و RX در دومی سنس هستن و مقداره R4 در اولی و مقداره R1 در دومی ولتاژه دو سره سنس رو تعیین میکنه.و توان مقاومت سنس رو هم در نظر داشته باشین که بیشتر از حاصلضرب ولتاژ دو سرش در جریان عبوری باشه.موفق باشین.

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط m.gharibe
                    اگه بخوام دوبل (+75 تا -75) با این نرم افزار ایجاد کنم میشه . و اگر بخوام برای آمپلی 500w استفاده کنم نویز مشکلی ایچاد نمی کنه
                    سلام.کلا این نرم افزار این حد رو جواب نمیده و برای این توان از فلایبک استفاده نمیشه.

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    سلام
                    منم میخوام یه 5 ولت 1 امپر بسازم ولی چند تا سوال برام پیش اومده:
                    1.میشه سیم پیچی خروجی رو که باید 2 تا سیم موازی کرد رو به هم بتابونیم و بپیچیم یا باید صاف کنار هم باشه؟
                    2.برای تغذیه مدارات حساس مثل میکرو باید CV/CC رو انتخاب کنم؟ نکته ی خاصی نداره توی ساخت؟
                    3.از چه توانی به بعد نیاز به فن پیدا میکنیم؟
                    سلام.
                    1- صاف بکنار هم باشه.
                    2- همون cv only کافیه. نکته های ساختش رو خودش قسمته Board Layout گفته + اینکه ترانس خیلی مهمه دقت کنید با توجه به آموزشهای داده شده درست بپیچید.
                    3- احتیاج به فن تا سی یا چهل وات که من ساختم نیست و فکر نکنم کلا در هیچ توانی در بازه ای که میده باشه ولی خب شاید بهتر باشه در توانهای بالابذارین.

نوشته اصلی توسط armin_gera
                    سلام به همگی
                    یه مدتیه دنبال یه منبع تغذیه خوب 0-30 ولت 0-10 امپر میگردم، هر چی پیدا کردم اکثرا امپرشون کم بود و حد اکثر 4 امپر بودن. الان اینو پیدا کردم میخواستم نظرتونو بدونم که بسازم یا نه کار میکنه یا نه
                    اگه چیز بهتری سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

سلام.عکسی دیده نمیشه.

نوشته اصلی توسط 0121takpa
                    دوستان برای طراحی تغذیه مدار مشکل دارم
                    جا خیلی کمه ؛ واسه همین میخواستم از آیسی استفاد کنم
                    TNY280 رو الان دارم ؛ ولی اگه بهترش رو ؛ که پیدا هم بشه سراغ دارین ، فرقی نمیکنه
                    (لطفا آیسیش VIPPER نباشه که من نتونستم پیداش کنم)
                    اگه کار با نرم افزار طراحی منابع تغذیه رو بلدین برام مدار
                    (220AC به 20 ولتDC) با جریان 1 آمپر و
                    (220AC به 7 ولتDC) با جریان 5 آمپر رو لطف کنین ممنون میشم
                    سلام.VIPER درسته ولی شما دو تا پی گذاشتین.
                    TNY280 تا سی یا 36 وات در محیطه باز میده.(بهتره که سی بیشتر ازش نگیرین).برای بیست ولت یک آمپر که میتونید از همین آی سی استفاده کنید و برای دومی هم میشه استفاده کرد ولی دیگه آخرین توانه آی سی است و بهتره در محیطه باز هم استفاده بشه.از این که بگذریم چیزی که در ایران راحت پیدا بشه تا جایی که من میدونم میتونید از آی سی های سری TOP مثلا TOP247Y یا TOP250YN استفاده کنید که توانای بالاتر رو میده.طراحیش با نرم افزار سخت نیست ولی آیا شما به پیچیدنه ترانس و ... تسلط دارین؟ اگه نه میخواهین در این مورد چکار کنید؟

دیدگاه

آره VIPER درسته ؛ ببخشید :redface:
                      نه مهندس من پیچیدن ترانس رو بلد نیستم چه برسه به تسلط ؛ منظورتون اینکه اگه بخوام با آیسی 220AC رو به DC تبدیل کنم باید پیچیدن ترانس بلد باشم :surprised:
                      نمیدونم دیگه؛ واسه همین تو سایت مطرحش کردم گفتم شاید گشایشی بشه :cry2:
                      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
                        آره VIPER درسته ؛ ببخشید :redface:
                        نه مهندس من پیچیدن ترانس رو بلد نیستم چه برسه به تسلط ؛ منظورتون اینکه اگه بخوام با آیسی 220AC رو به DC تبدیل کنم باید پیچیدن ترانس بلد باشم :surprised:
                        نمیدونم دیگه؛ واسه همین تو سایت مطرحش کردم گفتم شاید گشایشی بشه :cry2:
                        سلام.بله دیگه اگه بخوای 220 ولت رو به مثلا همون 20 ولت که خواستی تبدیل کنی با این آی سی باید ترانس هم بپیچی یا بدی برات بپیچن و پایه هاشو در جای مناسب لحیم کنی.تاپیک ها رو خوب بخون.

دیدگاه

مسعود جان صفحات تاپیک رو که میخوندم گفته بودی با ای سی های FS (نمیدونم درست گفتم؟) منبع سوییچینگ ساختی اونا داستانشون چیجوریه نرم افزاری مثل همین PI داره؟ کلا یه اطلاعاتی هم درمورد اونا میدی؟
                          راستی دایی احمد حدود 1 ساله که نیومدن انجمن شما خبری از ایشون ندارید :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            مسعود جان صفحات تاپیک رو که میخوندم گفته بودی با ای سی های FS (نمیدونم درست گفتم؟) منبع سوییچینگ ساختی اونا داستانشون چیجوریه نرم افزاری مثل همین PI داره؟ کلا یه اطلاعاتی هم درمورد اونا میدی؟
                            راستی دایی احمد حدود 1 ساله که نیومدن انجمن شما خبری از ایشون ندارید :cry2:
                            سلام آقا مهدی.روزت بخیر.منظورت از آی سی های FS چیه؟ اگه منظورت FSD است با دو سه تا از آی سی هاش مثلهfsd200 و FSDM0265RN و ... کار کردم واقعا خوبن.نه زیاد خبری ندارم بعضا پیامک میدیم.

دیدگاه

سلام
                              بله منظورم همون FSD هست. میشه یه اطلاعاتی درموردش بدی مثلا توپولوژی و نحوه طراحی و توان خروجیش و...
                              شما که بهشون SMS میدی نگفتن چرا دیگه نیومدن انجمن؟ اخه جاشون خیلی خالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                سلام
                                بله منظورم همون FSD هست. میشه یه اطلاعاتی درموردش بدی مثلا توپولوژی و نحوه طراحی و توان خروجیش و...
                                شما که بهشون SMS میدی نگفتن چرا دیگه نیومدن انجمن؟ اخه جاشون خیلی خالیه
                                سلام.اینهایی که من کار کردم (منظورم آی سی هایی است که در بالا ذکر کردم) همه فلایبک هستن. و با توجه به سمپل های تو نت و فرمولها محاسبه میکنم.تو یکی از پیامهاشون گفتن که امیدوارن برگردن و . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X