اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام
    اگر من اگر این تایپیکو از اول بخونم کار کردن با نرم افزار و طراحی منبع تغذیه ی سوئچینگ رو یاد میگیرم
    :question:
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوستی که گفته لینک نرم افزار مشکل داره باید بگم که شما باید برین تو سایت powerint.com و ثبته نام هم بکنی و در قسمته دانلود درخواست نرم افزار رو بدی تا لینکش براتون به میلتون بیاد و در جوابه آقا مصطفی هم باید بگم هم این تاپیک و هم تاپیکهای سوئیچینگ رو اگه بخونی باید خودت عملی هم کار کنی و کم کم عیبهای کارت رو رفع کنی تا یک سوئیچنگه خوب بسازی.به احتماله زیاد موقع کاره عملی به مشکلاتی خواهی خورد که کم کم حلش میکنی.موفق باشی.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اگه بخوایم یه سوییچینگ با جریان بالا بسازیم که در اون از آی سی پی دبلیو ام، ماسفت و ... به طور مجزا استفاده کنیم. برای هر قسمت چه قطعاتی رو پیشنهاد میدید؟
        آی سی چه مدل باشه، ماسفت بذارم یا پاور ترانزیستور و ...
        کیفیت و قیمت هردو برام مهمه!
        راستی اگه یه ترانس فریت داشته باشیم که تعداد دور اولیه و ثانویش رو ندونیم به غیر از بازکردن سیم پیچ راه دیگه ای برای فهمیدن تعداد دور و ... هست؟
        از جواب شما پیشاپیش متشکرم.
        اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
          نمیدونستم کجا باید متن رو بزارم به همین خاطر اینجا نوشتم.
          من یک تغذیه با 4 ولت مختلف طراحی کردم. مشکل من در ترانسش است.
          تعداد دور و قطر سیم ها با سایز فریت جور در نمیاد یکی دو سایز که مجاز بود هم سایز فریت رو بزرگتر گرفتم بازم خیلی جا کم میارم.
          ولتاژم 3.3 - 5 - 13.8 - 24 ولت میباشد که سر صفر در همه مشترک است که جریان همه ولتها 1 آمپر می باشد.
          نوع توپولوژی مدار هم اصلا برام مهم نیست لطفا راهنمایی کنین کدوم توپولوژی رو انتخاب کنم که سایزها جور در بیاد
          ممنونم.
          شاید اگر انسانیّــــــــــــت هم مارک دار بـــــــــــــود
          خیلی از آدم ها به تن می کردند...
          www.behzadtrans.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadtrans
            سلام دوستان عزیز
            نمیدونستم کجا باید متن رو بزارم به همین خاطر اینجا نوشتم.
            من یک تغذیه با 4 ولت مختلف طراحی کردم. مشکل من در ترانسش است.
            تعداد دور و قطر سیم ها با سایز فریت جور در نمیاد یکی دو سایز که مجاز بود هم سایز فریت رو بزرگتر گرفتم بازم خیلی جا کم میارم.
            ولتاژم 3.3 - 5 - 13.8 - 24 ولت میباشد که سر صفر در همه مشترک است که جریان همه ولتها 1 آمپر می باشد.
            نوع توپولوژی مدار هم اصلا برام مهم نیست لطفا راهنمایی کنین کدوم توپولوژی رو انتخاب کنم که سایزها جور در بیاد
            ممنونم.
            سلام.میتونی از فلایبک استفاده کنی.میشه روی هسته فریت جا داد اگه هسته بزرگتر انتخاب کنی و تعداد دور ها هم البته تغییر میکنه ولی اینکار رو نکن شما یک ولتاژ از سویئیچنگ بگیر بقیه رو با سوئیچینگه دیگه یا خطی (سوئیچینگ خیلی بهتره) تبدیل کن به ولتاژی که دوست داری مثلا من اگه بودم 24 ولت میگرفتم و تبدیل میکردم.موفق باشی.

دیدگاه

ممنونم دوست عزیز
              متاسفانه برای مداری که تغذیه لازم دارم باید حتما ولتاژ جداگانه باشه یعنی مشتری اینطوری خواسته
              ممنون از راهنماییت.
              در ضمن پیشفرض خود نرم افزار فلایبک هست.
              موفق باشی و سربلند.
              شاید اگر انسانیّــــــــــــت هم مارک دار بـــــــــــــود
              خیلی از آدم ها به تن می کردند...
              www.behzadtrans.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadtrans
                ممنونم دوست عزیز
                متاسفانه برای مداری که تغذیه لازم دارم باید حتما ولتاژ جداگانه باشه یعنی مشتری اینطوری خواسته
                ممنون از راهنماییت.
                در ضمن پیشفرض خود نرم افزار فلایبک هست.
                موفق باشی و سربلند.
                سلام.خب جداگانه باشه.شما یک 24 ولت از سوئیچینگ بگیر بعد با سوئیچینگ مثلا lm2575 یا MC34063 یا ... تبدیل کن به ولتاژهای مورد نیازت.در غیره اینصورت فقط اون سری که فیدبک بهش وصله ثابته و سرهای دیگه با توجه به باری که روی فیدبک هست ولتاژشون بالا و پایین میره.یعنی مثلا ممکنه شما سره 5 ولتت تا ده ولت یا بیشتر هم بره...

دیدگاه

با سلام خدمت دایی وهمه
                  من یک مدار رو طراحی کردم با کمک شما دوستان حالا ؟هایی دارم که امید وارم جواب بدین ،اخه قراره به استادم تحویل بدم خواهشا دریغ نکنین:
                  1-با توجه به فایلی که واستون میفرستم ایا دیود ها و قطعات خاصش هس تو ایران ؟
                  2-چرا پی سی بی نمیده مدار که بتونم خودم چاپ کنم (اگه داره بگین چطوری)
                  3-این مداری که گذاشتم خوب هس و اگه ایرادی داره بگین می خوام در عمل ج بده و برایه استادم که میبرم قابل ارائه باشه؟
                  4-دایی عزیز کمی ابهام درباره پیچیدن اولیه ترانس دارم و در کل ثانویه رو هم که یاد دندادین ممنون میشم بیشتر توضیح بدین(مثلا تو اولیه وقتی از یک پایه بوبین شروع میکردین و به انتها میرسیدین اون سر رو کات میکردین و با گذاشتن عایق 2باره از پایه دیگه بوبین شروع میکردی میرفتین تا انتها؟؟؟؟؟؟؟؟)
                  و...
                  اینا رو ج بدین ممنون میشم
                  دایی منتظرتم :cry2: :cry2: :cry2:
                  http://ir2up.ir/up19/f4913695090761.zip
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                    با سلام خدمت دایی وهمه
                    من یک مدار رو طراحی کردم با کمک شما دوستان حالا ؟هایی دارم که امید وارم جواب بدین ،اخه قراره به استادم تحویل بدم خواهشا دریغ نکنین:
                    3-این مداری که گذاشتم خوب هس و اگه ایرادی داره بگین می خوام در عمل ج بده و برایه استادم که میبرم قابل ارائه باشه؟
                    4-دایی عزیز کمی ابهام درباره پیچیدن اولیه ترانس دارم و در کل ثانویه رو هم که یاد دندادین ممنون میشم بیشتر توضیح بدین(مثلا تو اولیه وقتی از یک پایه بوبین شروع میکردین و به انتها میرسیدین اون سر رو کات میکردین و با گذاشتن عایق 2باره از پایه دیگه بوبین شروع میکردی میرفتین تا انتها؟؟؟؟؟؟؟؟)
                    و...
                    در مورد پی سی بی فکر نکنم این نرم افزار بده باید خودت بکشی. و اینکه دایی دیگه نمیاد...
                    راستش منم خیلی توی این نرم افزار وارد نیستم یه پروژه باهاش انجام دادم پیرم درومد دیگه سراقش نرفتم

دیدگاه

با سلام خدمت دایی وهمه
                      و...
                      سلام.مطمئن باش که این نرم افزار و این آی سی ها خیلی خوب در عمل جواب میدن.من تعداد بسیار زیادی ازشون ساختم.
                      1- شما از 278 یا 79 یا 80 استفاده کن که اینجا گیر بیاد بقیه قطعاتش هم گیر میاد.
                      نه وقتی به انتها رسیدی نباید سر رو کات کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام.مطمئن باش که این نرم افزار و این آی سی ها خیلی خوب در عمل جواب میدن.من تعداد بسیار زیادی ازشون ساختم.
                        1- شما از 278 یا 79 یا 80 استفاده کن که اینجا گیر بیاد بقیه قطعاتش هم گیر میاد.
                        نه وقتی به انتها رسیدی نباید سر رو کات کنی.
                        سلام
                        ممنون دوسته من
                        پس مدارش رو بزنم حله؟دیوداش گیرمیاد
                        فقط تو ترانسش مشکل دارما کمک میکنی بهم،منظورم پیچیدن اولیه ثانویه اس؟؟؟؟؟؟؟؟(جون ما نه نگو)
                        هزینه اش چقد درمیاد همشهری عزیز؟
                        بازم تشکر

دیدگاه

سلام
                          ممنون دوسته من
                          پس مدارش رو بزنم حله؟دیوداش گیرمیاد
                          فقط تو ترانسش مشکل دارما کمک میکنی بهم،منظورم پیچیدن اولیه ثانویه اس؟؟؟؟؟؟؟؟(جون ما نه نگو)
                          هزینه اش چقد درمیاد همشهری عزیز؟
                          بازم تشکر
                          در خدمتم.الان مشکلت کجاست؟شما مشهدی هستی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            در خدمتم.الان مشکلت کجاست؟شما مشهدی هستی؟
                            سلام
                            اره
                            میدونی می خواستم ببینم سعدی هس کل قطعاتش
                            میدونی پی سی بیش رو یک کاری میکنم ولی توترانس پیچیدن مشکل دارم،این هسته ها رو کجای ترانس میزارن، یا همون بوبین کافیه،مداری که گذاشتم یه نگاه میندازی ببینی خوب هس
                            اصلا اگه زحمتی نیس مداری که خودت بستی واسه 5ولت ویه آمپر همونو واسم میزاری با پی سی بیش ،بخدا گیرم

دیدگاه

سلام
                              اره
                              میدونی می خواستم ببینم سعدی هس کل قطعاتش
                              میدونی پی سی بیش رو یک کاری میکنم ولی توترانس پیچیدن مشکل دارم،این هسته ها رو کجای ترانس میزارن، یا همون بوبین کافیه،مداری که گذاشتم یه نگاه میندازی ببینی خوب هس
                              اصلا اگه زحمتی نیس مداری که خودت بستی واسه 5ولت ویه آمپر همونو واسم میزاری با پی سی بیش ،بخدا گیرم
                              سلام.نه تو مشهد که اکثره قطعاتش نیست.ولی تهران میتونی پیدا کنی.خواستی من بهت قطعاتش رو میدم ولی ترانس مشکلاته خودشو داره و باید بپیچی و باید حرفه ای باشه تا بتونی ترانس رو درست بپیچی... تجربه میخواد و زمان میخواد تا یاد بگیری عکسهاش تو تاپیکها هست میتونی از اونها استفاده کنی.5 ولت الان ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.نه تو مشهد که اکثره قطعاتش نیست.ولی تهران میتونی پیدا کنی.خواستی من بهت قطعاتش رو میدم ولی ترانس مشکلاته خودشو داره و باید بپیچی و باید حرفه ای باشه تا بتونی ترانس رو درست بپیچی... تجربه میخواد و زمان میخواد تا یاد بگیری عکسهاش تو تاپیکها هست میتونی از اونها استفاده کنی.5 ولت الان ندارم.
                                سلام
                                هر چی باشه خوبه فقط می خوام یه چی بهش داده باشم

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام به همه
                                کسی نیس همت کنه و نحوه ترانس پیچی رو بزاره یا یه لینک بدین که تصویری باشه

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X