اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    شاید راست میگی :redface: آدمیزاده دیگه!

یعنی چی محل شروع سیم پیچیه؟ از نظر فیزیکی درکش نمیکنم!
    یعنی برای پیچیدن سیم روی هسته از اون پایه های نقطه دار توی عکس باید شروع کنی . مثلا پایه 2 نقطه داره . باید سیم پیچی اون قسمت از پایه 2 شروع بشه . :biggrin: :icon_razz:

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان این درصدی که جلوی مقاومت و زنر ها میزنه مثل شکل زیر . تلورانس المان هست ؟
    حتما باید رعایت بشه ؟
    اگه نباشه چه تاثیری داره تو مدار ؟

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط faraday
    اون سیم هایی که برای اولیه به کار میره باید یک تکاه باشه؟ مثلا من 12 دور سیم پیچی اولیه دارم بعد بایاس و ثانویه و قسمت دوم سیم پیچی اولیه(دوباره 12 دور)، سیم اولیه رو باید اونقدر بلند بگیرم که بعد از بایاس و ثانویه ادامه ی سیم رو از اولیه بپیچم یا اگه دو تکه باشه مهم نیست؟

کسی میدونه منظور اون نقطه های رنگی تو شکل سیم پیچی بوبین چیه؟
    در مورد قسمت اول سوالت من هنوز استاد نشدم شاید اشتباه بگم بهت :biggrin:
    در مورد دومی اون نقطه های رنگی میگه که 2رشته یا 1 رشته سیم باید پیچیده بشه
    مثل شکل زیر :

مثلا گفته بایاس 2 رشته سیم موازی سایز 0.45 ، 5 دور باید بپیچی .
    توی شکل پایینش هم که قسمت بایاس با رنگ قهوه ای هست 2تا نقطه گذاشته که منظورش همون 2 رشته سیم هست .

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

اون نقطه ها نشان گر تعداد سیم های موازی هست
      اگه دقت کنی اون بالا هم مینویسه مثلا: 2*0.40mm

دیدگاه

من این دو تا سلفو تو بازار پیدا نمیکنم
        6.9mH ، 4A
        3.3uH ، 5.5A
        (اینو ی 5 آمپرشو پیدا کردم، مشکلی پیش نمیاره؟)

دیدگاه

اون اولی فیلتر emi هست و امادش تو بازار هست با امپر های مختلف
          اون سلف دومی فکر نکنم 5.5 امپر هم جواب بده ....
          باید حداقل چند برابر جریان دهیش بالاتر باشه تا تو این فرکانس و جریان به اشباع نره ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            اون اولی فیلتر emi هست و امادش تو بازار هست با امپر های مختلف
            اون سلف دومی فکر نکنم 5.5 امپر هم جواب بده ....
            باید حداقل چند برابر جریان دهیش بالاتر باشه تا تو این فرکانس و جریان به اشباع نره ...
            جدا اینو در مورد سلفی که توی خروجی هست نمیدونستم
            یعنی ممکنه به خاطر همین مدار من کار نکنه ؟ :question:

دیدگاه

کار میکنه ولی جریان کمتری میده ....
              دایی جان قبلا واسه یه مداری که 5 امپر در خروجی میداد گفته بودن باید سلف 30 امپری تهیه بشه
              میتونید همچین سلف جریان بالایی رو خودتون رو یه هسته EE بپیچید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faraday
                6.9mH ، 4A
                3.3uH ، 5.5A

در ادامه ی توضیحات علی آقا :smile:

عکس فیلتر EMI

:biggrin:

ا

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                کار میکنه ولی جریان کمتری میده ....
                دایی جان قبلا واسه یه مداری که 5 امپر در خروجی میداد گفته بودن باید سلف 30 امپری تهیه بشه
                میتونید همچین سلف جریان بالایی رو خودتون رو یه هسته EE بپیچید ...
                ممنون :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.emperatur
                  آقای ms2000 من نمی تونم عکس بذارم چون تازه واردم که منظورمو خوب برسونم.من ترانسه EE16 که برای منبع سوییچینگ 5 ولت 1 آمپر طراحی شده و عکساشو روی سایتم گذاشتید که توی صفحه ی اول همین بخشم هست .من اون ترانسو میگم :sad:
                  حالا می خواستم بدونم اگر سیمه به اون قطر گیرمون نیومد می تونم به جای 0.13 از 0.16 برای اولیه و از 0.6 برای ثانویه به جای 0.35 بدون تغییر اندازه هسته استفاده کنم یا باید اندازه ی هستمو بزگ تر کنم و یا تعداد دورو تغییر بدم تا خروجی درست در بیاد؟؟؟؟ :read:
                  سلام دوست من درباره کدوم منبع میگی عکس نمیذاری حداقل لینکش رو بده تا تا جایی که یاد دارم برات توضیح بدم.
                  نوشته اصلی توسط arvinfx
                  ....

باز یه چیز عجیب دیگه: توی این عکس قسمت بالا اون نقطه ها یعنی چی؟

واینکه پایین گفته همه سیم ها رو جهت عقربه های ساعت بپیچید! درسته؟
                  سلام با اینکه علی جان و عرفان جان توضیح دادن بله همینطوره یک سر سیم رو کمی لخت کنید و به این پایه لحیم کنید این میشه سر نقطه دار و همه سیم ها شامل اولیه و بایاس و ثانویه در یک جهت باشه حالا این جهت میتونه عقربه های ساعت یا خلافش باشه ولی دی یک جهت. میدونید من قبلا که با دست میپیچیدم همش قاطی میکردم که باید به کدوم جهت بپیچم که هم جهت بقیه باشه ولی از وقت دستگاه کوچکی گرفتم که به یک جهت موتورش میپیچه راحت شدم مگه اینکه خودم اهرمشو در خلاف جهت بپیچونم وگرنه دستگاه به یک جهت میپیچه.موفق باشی.

نوشته اصلی توسط faraday
                  اون سیم هایی که برای اولیه به کار میره باید یک تکاه باشه؟ مثلا من 12 دور سیم پیچی اولیه دارم بعد بایاس و ثانویه و قسمت دوم سیم پیچی اولیه(دوباره 12 دور)، سیم اولیه رو باید اونقدر بلند بگیرم که بعد از بایاس و ثانویه ادامه ی سیم رو از اولیه بپیچم یا اگه دو تکه باشه مهم نیست؟

کسی میدونه منظور اون نقطه های رنگی تو شکل سیم پیچی بوبین چیه؟
                  در روش ساندویچی اولیه لزومی نداره یک تکه باشه یعنی وقتی قسمت اول اولیه تموم شد سیم رو قطع میکنی و به یک پایه غیر لازم لحیم میکنی و بعد در انتها قسمت دوم اولیه رو از همون پایه شروع میکنی.موفق باشی.
                  نوشته اصلی توسط erfan_messi
                  دوستان این درصدی که جلوی مقاومت و زنر ها میزنه مثل شکل زیر . تلورانس المان هست ؟
                  حتما باید رعایت بشه ؟
                  اگه نباشه چه تاثیری داره تو مدار ؟

احتمالا همون تلورانسه ولی اصلا لزومی نداره این تلورانس رو رعایت کنی چون در نهایت با تغییر اون مقاوت (R9) ولتاژ دقیقی که میخوای رو میگیری مثلا در این مدار بعضا ممکنه 220 اهم یا 270 اهم یا 180 اهم لازم باشه بذاری.هر چی مقاومت بالاتر = ولتاژ بالاتر.

نوشته اصلی توسط faraday
                  6.9mH ، 4A
                  3.3uH ، 5.5A

اولی که همونطور که دوستان گفتن فیلتر ورودیه ولی اون عکسی که جناب عرفان گذاشتن برای این مدار که شما عکسشو گذاشتین که خروجیش 150 واته بسیار کمه شما باید سایز بزرگش رو بگیرین که وسطش سفید و تپله و آماده اش هم تو بازار هست(تهران)
                  برای اون سلف خروجی اگه دوست داری بذاری به نظر من خودت بپیچ چون یا نیست یا اگه باشه کمی گرونه البته من یک 3 میکرو 6 آمپر مشهد گیر آوردم ارزون حدود 300 ت کلی گرفتم دارم ازش استفاده میکنم ولی خودت هم میتونی بپیچی یکم فرمول داره و...
                  جدا اینو در مورد سلفی که توی خروجی هست نمیدونستم
                  یعنی ممکنه به خاطر همین مدار من کار نکنه ؟ :question:
                  نه عرفان.خب بذار عکسهای مداری که زدی و... تا ببینیم مشکلش چیه؟ :agree:
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.emperatur
                    آقای ms2000 من نمی تونم عکس بذارم چون تازه واردم که منظورمو خوب برسونم.من ترانسه EE16 که برای منبع سوییچینگ 5 ولت 1 آمپر طراحی شده و عکساشو روی سایتم گذاشتید که توی صفحه ی اول همین بخشم هست .من اون ترانسو میگم :sad:
                    حالا می خواستم بدونم اگر سیمه به اون قطر گیرمون نیومد می تونم به جای 0.13 از 0.16 برای اولیه و از 0.6 برای ثانویه به جای 0.35 بدون تغییر اندازه هسته استفاده کنم یا باید اندازه ی هستمو بزگ تر کنم و یا تعداد دورو تغییر بدم تا خروجی درست در بیاد؟؟؟؟ :read:
                    سلام
                    شما نقشه pcb این مدار 5ولت 1امپر را دارید؟
                    لطف میکنید برام ایمیلش کنید؟
                    www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      نه عرفان.خب بذار عکسهای مداری که زدی و... تا ببینیم مشکلش چیه؟ :agree:
                      مسعود جان همون مدار قبلیمه دیگه :biggrin:. هنوز وقت نکردم ادامشو برم. آخرین امتحانمو بدم تموم شده . دوباره شروع میکنم :biggrin:
                      بسیار علاقه مندتر شدم برای تکمیلش :biggrin:

دیدگاه

مسعود جان همون مدار قبلیمه دیگه :biggrin:. هنوز وقت نکردم ادامشو برم. آخرین امتحانمو بدم تموم شده . دوباره شروع میکنم :biggrin:
                        بسیار علاقه مندتر شدم برای تکمیلش :biggrin:
                        سلام باور کن وقتی که کار کنه کلی لذت میبری بعد هم میری دنبال اینکه چکار کنی اسنابر سردتر و آی سی سردتر و راندمان بالاتری داشته باشی بعد هم به امید خدا کار تجارت و تولید. زودتر شروع کن با هم بریم جلو.موفق باشی.

دیدگاه

بابا من همین مداری که تویه صفحه اول این تاپیک هستشو می گم دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام باور کن وقتی که کار کنه کلی لذت میبری بعد هم میری دنبال اینکه چکار کنی اسنابر سردتر و آی سی سردتر و راندمان بالاتری داشته باشی بعد هم به امید خدا کار تجارت و تولید. زودتر شروع کن با هم بریم جلو.موفق باشی.
                            سلام
                            من می تونم از این مدار فلایبک 5 ولت 1امپر برای شارژر که میخواستم بسازم برای پروژه استفاده کنم؟/ توضیحاتشم که کامل هست/ یا از همون مداری که بهم دادید استفاده کنم؟ فقط میمونه زحمت تهیه pcb اش که اگه یک نفر لطف کنه ممنون میشم :cry2:
                            www.3ax.in

دیدگاه

نوشته اصلی توسط download2
                              سلام
                              من می تونم از این مدار فلایبک 5 ولت 1امپر برای شارژر که میخواستم بسازم برای پروژه استفاده کنم؟/ توضیحاتشم که کامل هست/ یا از همون مداری که بهم دادید استفاده کنم؟ فقط میمونه زحمت تهیه pcb اش که اگه یک نفر لطف کنه ممنون میشم :cry2:
                              سلام بله برای موبایل هم از 5 ولت 1 آمپر و هم از 5 ولت 2 آمپر و حتی 5 ولت و جریان کمتر از یک آمپر میتونید استفاده کنید..اگه پی سی بی رو تو محیط پروتل میخوای من زیاد کار نکردم.جناب آقای امپراتور کدوم مدار؟؟؟؟
                              در ضمن برای یک جایی که قراره تقریبا 24 ساعت یک منبع 12 ولت حدود 2 آمپر بده یک مدار زدم که گفتم عکسهاشو اینجا بزارم.الان خیلی وقته داره خوب کار میکنه.

دیدگاه

[move]با تشکر از همه دوستانی که به این تاپیک پاسخ میدن[/move]

نوشته اصلی توسط ms2000
                                برای اون سلف خروجی اگه دوست داری بذاری به نظر من خودت بپیچ چون یا نیست یا اگه باشه کمی گرونه البته من یک 3 میکرو 6 آمپر مشهد گیر آوردم ارزون حدود 300 ت کلی گرفتم دارم ازش استفاده میکنم ولی خودت هم میتونی بپیچی یکم فرمول داره و... :agree:
                                فرمولش چی هست؟ من یک سلف 3.3uf و 5 آمپر گرفتم، کافی هست؟ (نرم افزار گفته 5.5 آمپر)

یک سوال دیگه اینکه
                                [glow=red,2,300]کسانی که مدار توان بالا بستن حدود 150 وات، برای تست اولیه هم PCB زدن؟ فکر نکنم روی بِرِد بورد جواب بده در حایی که مقاومت 1% به کار میره سیم کشی رو بورد خیلی اهم میندازه، همینطوره؟[/glow] :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...